Find billige fly til Winnipeg

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Winnipeg

Få indsigter om din flyrejse til Winnipeg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Winnipeg?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Winnipeg fra Danmark i september i stedet. Fly til Winnipeg i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.275 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Winnipeg på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Winnipeg fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 4.599 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 7.074 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Winnipeg?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Winnipeg (Winnipeg), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 34t. 03min. og 22t. 35min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Winnipeg?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Winnipeg fra Danmark, når du booker 0 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Winnipeg for omkring 6.226 kr., når du søger 0 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Winnipeg

Find de billigste fly til disse Winnipeg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Winnipeg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Winnipeg

København (CPH) til Winnipeg (YWG)

Fly til Winnipeg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Winnipeg, hvor den gennemsnitlige pris er 6.226 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WINNIPEG FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Winnipeg ​​koster i gennemsnit blot 4.989 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WINNIPEG FRA KØBENHAVNaugust26% dyrereDet koster cirka 7.873 kr. at flyve til Winnipeg ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WINNIPEG FRA KØBENHAVNdecember235% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Winnipeg fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Winnipeg

Flyrejsen fra Københavns Lufthavn Kastrup og til Winnipeg Richardson International Airport vil typisk tage dig fra omkring 17 en halv time og op til lige knapt 23 timer. Flyver du fra Billund ryger du ind i en rejsetid dertypisk er mellem 16 timer og 30 timer.Flyver du fra Aalborg til Winnipeg, skal du regne med vil tage dig typisk 19 en halv time og op til omkring 21 timer. Du vil også kunne finde rejser der kan være lidt hurtigere, eller langsommere end dette. Det afhænger af hvornår på året, hvilken ugedag, samt tidspunktet du flyver på. En mulighed her, ville eventuelt kunne være at finde en rejse med overnatning undervejs, eller vælge en rute hvor du får strakt benene og måske kan få rigtig mad. Med momondo kan du finde den mulighed, der passer dig bedst, ud fra netop dine ønsker.

Ingen af de danske-, eller nærmeste nabolandslufthavne, har direkte forbindelser til Winnipeg. Så uanset hvor du flyver fra, så ryger du ud i at få nogle mellemlandinger. Fra København kan turen, for eksempel, gå med Swiss til Zürich og derfra med Air Canada via Toronto til Winnipeg, eller Air Canada, fløjet af Swiss, til Zürich og derfra over Montreal til Winnipeg. Fra Billund vil du kunne komme med Air Canada, fløjet af Lufthansa, via Frankfurt til Toronto og dernæst med Air Canada selv til Winnipeg. Fra Aalborg kunne ruten typisk være med KLM fra Aalborg via Amsterdam til Calgary og med KLM, fløjet af Westjet, det sidste stykke til Winnipeg.


Gode tilbud på fly til Winnipeg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Winnipeg fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Winnipeg

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Winnipeg

Hvilke flyselskaber flyver til Winnipeg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Winnipeg

Hvilke flyselskaber flyver til Winnipeg?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Winnipeg fra Danmark, Air Canada, Lufthansa, KLM og Delta. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

KLM-fly til Winnipeg

5 KLM-fly flyver til Winnipeg i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Minneapolis Saint Paul Intl til Winnipeg, der er den mest populære rute, som KLM har til Winnipeg. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Winnipeg, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.754 kr. og afgik fra Aalborg. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,5/10 af 175 af vores brugere.

Air Canada-fly til Winnipeg

Flytilbud med Air Canada til Winnipeg begynder fra 3.306 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Air Canada oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Vancouver Intl er det mest populære afgangssted med Air Canada til Winnipeg, så generelt er der større tilgængelighed. Air Canada har fået en bedømmelse på 7,2/10 i 242 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Winnipeg

Neden for finder du alle lufthavne i Winnipeg samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Winnipeg Richardson International Airport?

De fleste lidt større hoteller i byen tilbyder lufthavns shuttle, så prøv at kontakte dit hotel i forvejen. Du kan også tage en lokalbus fra busterminalen ud for dør 3, ved ankomstterminalens niveau 1. Det er busruterne 15 og 20, som betjener lufthavnen og hver sin del af det centrale Winnipeg. Der er også en række samkørsels tjenester du kan bruge fra lufthavnen, nemlig Uber, Uride, ReRyde og TappCar. Taxaer finder du ved samme udgang som busserne, dør 3 ved ankomstterminalens niveau 1. I ankomstterminalen finder du også en række biludlejningsfirmaer, hvis du er mere til at komme rundt på egen hånd.


Populære fly til Winnipeg

Find dine flybilletter til Winnipeg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Winnipeg
Hurtigste flyvetid34t. 03min.
Laveste pris4.631 kr.
Fly fra Billund til Winnipeg
Hurtigste flyvetid22t. 35min.
Laveste pris3.851 kr.

Visumkrav for Winnipeg

Kommer du til Canada med fly, også selvom det blot er transit, skal du ansøge online om et eTA, som minder lidt om den amerikanske ESTA. Du kan betragte det som en slags forsimplet visumansøgning, du blot udfylder online. Herefter kan du rejse visumfrit i op til 6 måneder. En medarbejder fra immigrationsmyndighederne kan dog beslutte at perioden skal forkortes. Dette besluttes ved ankomst. Ellers gælder at passet naturligvis skal være gyldigt under opholdet, og Canada accepterer både forlængede og provisoriske pas til både ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Winnipeg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Winnipeg

Winnipeg har måske en specifik altoverskyggende claim-to-fame, nemlig at det var her Løjtnant Harry Colebourn købte Winnipeg the Bear, som han tog med til England og forærede til London Zoo, hvor den inspirerede en anden Winnie, nemlig A. A. Milnes Winnie-the-Pooh, Peter Plys på dansk. Winnipeg Art Gallery, byens store kunstmuseum bør indgå i dit besøg til byen, om ikke andet så fordi du her finder verdens største, offentlige samling af moderne Inuit kunst. Her i byen finder du også det nationale museum for menneskerettigheder, der i øvrigt tydeligt kan ses i byens skyline. Byen har også både et fly- og jernbanemuseum, ligesom børnene har deres eget museum. Det største museum i byen er dog dedikeret til byen og provinsen, og fortæller historien om områdets udvikling.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Winnipeg på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Winnipeg, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Winnipeg på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Winnipeg, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Winnipeg. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.