Find billige flybilletter til Bukarest

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bukarest

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bukarest

Bedste pris på enkeltbillet

78 kr.

Bedste pris på returbillet

191 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 25min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bukarest fra Danmark i de seneste 72 timer er 78 kr. (Billund til Bukarest Otopeni Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Bukarest fra Danmark i de seneste 72 timer er 191 kr. (København Kastrup til Bukarest Otopeni Intl).
Det hurtigste fly til Bukarest fra Danmark tager 2t. 25min. (København Kastrup til Bukarest Otopeni Intl).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Bukarest, herunder Blue Air, Ryanair og Wizz Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bukarest

Find de billigste fly til disse Bukarest-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Bukarest Otopeni Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bukarest

København (CPH) til Lufthavn: Bukarest Otopeni Intl (OTP)

Fly til Bukarest ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bukarest Otopeni Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 876 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUKAREST FRA KØBENHAVNseptember42% billigereAt flyve fra København til Bukarest ​​koster i gennemsnit blot 581 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUKAREST FRA KØBENHAVNapril46% dyrereDet koster cirka 1.475 kr. at flyve til Bukarest ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUKAREST FRA KØBENHAVNjuli463% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bukarest fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bukarest?

Mange af de sydøsteuropæiske lande oplever for alvor en opblomstring inden for turisme. Det ses blandt andet på de mange fly til Bukarest. Den smukke storby byder på elegant arkitektur fra fortiden kombineret med en moderne puls. Det er kontrasternes by, som er varmest fra juni til august. Byen ligger placeret midt inde i landet og har ofte hede somre. Af den grund er foråret og efteråret oplagte sæsoner at rejse med fly til Bukarest. Begge årstider byder på adskillige solskinstimer og milde temperaturer samtidig med, at naturens farver står smukkest.

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Bukarest på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 581 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Bukarest i september, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 667 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Bukarest på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.006 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Bukarest på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 191 kr. de sidste 72 timer.

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Bukarest fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 917 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bukarest for omkring 1.604 kr..

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bukarest, hvor du kan finde priser helt ned til 946 kr.. Hvis du flyver fra Bukarest om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.288 kr. i gennemsnit. Fly til Bukarest fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Rejsende, som flyver til Bukarest, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bukarest Otopeni Intl (16 km fra Bukarest centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Ja, du kan få en flybillet til Bukarest Baneasa, hvis du gerne vil til Tei. Det er den nærmeste lufthavn i Bukarest (5,0 km væk).Gode tilbud på fly til Bukarest

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bukarest fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
17. sep.
CPH04:05København Kastrup
2t. 25min.
OTP06:30Bukarest Otopeni Intl
29. sep.
OTP02:05Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH04:40København Kastrup
Wizz Air
17. sep.
CPH04:05København Kastrup
2t. 25min.
OTP06:30Bukarest Otopeni Intl
29. sep.
OTP02:05Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH04:40København Kastrup
Wizz Air
17. sep.
CPH04:05København Kastrup
2t. 25min.
OTP06:30Bukarest Otopeni Intl
29. sep.
OTP02:05Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH04:40København Kastrup
Wizz Air
15. sep.
CPH04:15København Kastrup
2t. 25min.
OTP06:40Bukarest Otopeni Intl
29. sep.
OTP02:05Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH04:40København Kastrup
Wizz Air
17. sep.
CPH04:05København Kastrup
2t. 25min.
OTP06:30Bukarest Otopeni Intl
6. okt.
OTP02:05Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH04:40København Kastrup
Wizz Air
4. nov.
BLL17:25Billund
2t. 30min.
OTP19:55Bukarest Otopeni Intl
7. nov.
OTP14:00Bukarest Otopeni Intl
2t. 50min.
BLL16:50Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Bukarest

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bukarest, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air
Wizz Air
21. okt.
BLL16:45Billund
2t. 40min.
OTP19:25Bukarest Otopeni Intl
Wizz Air
20. okt.
CPH04:15København Kastrup
2t. 25min.
OTP06:40Bukarest Otopeni Intl
Wizz Air
1. sep.
CPH04:15København Kastrup
2t. 25min.
OTP06:40Bukarest Otopeni Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Bukarest?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bukarest

Hvilke flyselskaber flyver til Bukarest?

På rejser til Bukarest fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Wizz Air, Blue Air, LOT eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

SWISS-fly til Bukarest

1 SWISS-fly flyver til Bukarest i gennemsnit om ugen. Det flyver fra Zürich til Bukarest, der er den mest populære rute, som SWISS har til Bukarest. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste SWISS-fly til Bukarest, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.266 kr. og afgik fra København Kastrup. SWISS er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 134 af vores brugere.

KLM-fly til Bukarest

Et andet populært valg for fly til Bukarest er KLM (7,7/10, 133 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Bukarest, kommer fra Amsterdam Schiphol, men der er 24 KLM-fly til Bukarest fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 932 kr. (Aalborg til Bukarest, returrejse).


Bedste fly på første klasse til Bukarest

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Bukarest
FlyselskabVurderingFørste klassePris
FlexFlightPrisFra 1.522 kr.Første klasseVurdering
0,0
Søg efter fly fra FlexFlight
  • Du kan få fat på en flybillet på Business til Bukarest fra kun omkring 4.602 kr. i gennemsnit, og hvis du er fleksibel, kan det endda koste helst ned til 2.247 kr., hvis du flyver fra København (seneste pris rapporteret 19. jun.). Bemærk, at rejsedatoer, flyselskab og andre faktorer kan have indflydelse på de endelige priser.

  • Som alternativ til sæder på Business, koster fly i kabineklassen Premium economy til Bukarest omkring 2.855 kr.. Du får stadig lignende fordele, f.eks. komfortable sæder, men du sparer 38% i gennemsnit (sammenlignet med at flyve på Business).

  • Kunne du godt tænke dig at opgradere fra Economy? De mest populære flyselskaber med fly til Bukarest, Wizz Air, har følgende mulighed for Premium-kabineklasse: Business. Hvis du rejser fra et anden sted eller vælger et andet flyselskab, kan du muligvis finde flere rejsealternativer, hvis du ikke har besluttet dig endnu.


Lufthavne i nærheden af Bukarest

Neden for finder du alle lufthavne i Bukarest samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Bukarest fra lufthavnen

Det er nemt og hurtigt at tage en af de to lufthavnsbusser fra Henri Coanda Lufthavn til centrum af byen. Du skal enten med bus nummer 780 eller 783 til en pris af ca. 7 RON (ca. 11 DKK) for en returbillet. En anden og langsommere mulighed er at tage Henri Coanda Express toget, hvor du først skal med en minibus til stationen. Prisen for en enkeltbillet til togstationen er ca. 8 RON (ca. 13 DKK).


Populære fly til Bukarest

Find dine flybilletter til Bukarest blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bukarest
Hurtigste flyvetid2t. 25min.
Laveste pris191 kr.
Fly fra Billund til Bukarest
Hurtigste flyvetid2t. 30min.
Laveste pris284 kr.
Fly fra Aalborg til Bukarest
Hurtigste flyvetid37t. 20min.
Laveste pris1.319 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bukarest

En kombination af oplevelser til fods samt brug af byens offentlige transportmidler. Det er den bedste løsning, når du er på ferie i Bukarest. Byen byder på fire metrolinjer, sporvogne og busser, så du uden problemer kommer fra A til B. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 8 RON (ca. 13 DKK).


Visumkrav for Bukarest

Da Rumænien er medlem af EU, behøver du ikke at ansøge om visum, når du vil holde ferie i Bukarest. Landet deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, så du skal vise pas ved ankomst med fly til Bukarest.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bukarest


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bukarest

Det er især arkitekturen i Bukarest, der er lig med de største seværdigheder. Casa Poporului, der er opført af Nicolae Ceausescu, er verdens største regeringsbygning. Det er et kæmpe kompleks på mere end 300.000 kvadratmeter. Arcul de Triumf, byens triumfbue, samt den gamle bydel Lipscani er også to af højdepunkterne på en storbyferie i Bukarest.

På en rejse til Bukarest er du ligestillet med rumænere inden for sundhedsvæsenet. Det betyder delvis egenbetaling for behandling, og dermed er det fornuftigt at overveje en rejseforsikring.

Som turist er det bedst at holde sig til vand på flaske.

I Rumænien giver du normalt ca. 10 % i drikkepenge.

Magheru Boulevard er byens populære indkøbsgade. Derudover findes der mange indkøbscentre, såsom Afi Palace Cotroceni Mall, Bucuresti Mall, Grand Arena Mall og mange andre.


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bukarest. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bukarest, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Bukarest. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Bukarest og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.