Find billige flybilletter til Bukarest

Returrejse
Economy
København (CPH)
Bukarest (OTP)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bukarest. De nuværende restriktioner til Bukarest er baseret på Rumænien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Rumænien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bukarest

Find de billigste fly til disse Bukarest-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Bukarest Otopeni Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bukarest

København (CPH) til Lufthavn: Bukarest Otopeni Intl (OTP)

Fly til Bukarest ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bukarest Otopeni Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.112 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUKAREST FRA KØBENHAVNjanuar25% billigereAt flyve fra København til Bukarest ​​koster i gennemsnit blot 846 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUKAREST FRA KØBENHAVNdecember61% dyrereDet koster cirka 1.812 kr. at flyve til Bukarest ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUKAREST FRA KØBENHAVNdecember192% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bukarest fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bukarest?

Mange af de sydøsteuropæiske lande oplever for alvor en opblomstring inden for turisme. Det ses blandt andet på de mange fly til Bukarest. Den smukke storby byder på elegant arkitektur fra fortiden kombineret med en moderne puls. Det er kontrasternes by, som er varmest fra juni til august. Byen ligger placeret midt inde i landet og har ofte hede somre. Af den grund er foråret og efteråret oplagte sæsoner at rejse med fly til Bukarest. Begge årstider byder på adskillige solskinstimer og milde temperaturer samtidig med, at naturens farver står smukkest.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bukarest?

69 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bukarest. Dette fly er fra Timisoara og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Bukarest. Hvis du vil finde den billigste pris til Bukarest fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bukarest?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Bukarest på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 846 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Bukarest i januar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 865 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bukarest?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Bukarest på, er omkring 29 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.124 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Bukarest på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 259 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bukarest på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Bukarest fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.208 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bukarest for omkring 1.366 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bukarest?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bukarest, hvor du kan finde priser helt ned til 1.300 kr.. Hvis du flyver fra Bukarest om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.537 kr. i gennemsnit. Fly til Bukarest fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bukarest?

Rejsende, som flyver til Bukarest, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bukarest Otopeni Intl (16 km fra Bukarest centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Bukarest på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Bukarest er normalt Lufthavn: Bukarest Baneasa med en gennemsnitspris på 1.902 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bukarest?

På nuværende tidspunkt inkluderer Rumænien rejserestriktioner rejser til Bukarest. Indrejserestriktioner

Rumænien har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere i Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien og Schweiz. Rumæniens statsborgere og deres familier, indehavere af opholdstilladelser og indehavere af visum til længerevarende ophold kan stadig rejse ind i landet. Statsborgere fra EØS-medlemsstaterne, Schweiz og Storbritannien med bopæl i Rumænien kan også rejse ind i landet. Fra den 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Rumænien. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Rumænien. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Diplomater, transportpersonale, militært personale, humanitært hjælpepersonale, rejsende i nødsituationer i familien og rejsende, der har brug for international eller anden humanitær beskyttelse, kan også komme ind i landet. Yderligere oplysninger om undtagelserne for rejser til Rumænien findes her. Den rumænske regering udsteder og ajourfører en liste over lande, for hvilke COVID-19-rejserestriktionerne er blevet ophævet, samt over lande med høj risiko. Oplysninger herom kan findes her (på rumænsk).

Indrejsekrav Fra den 4. januar skal alle rejsende, inklusive børn, der rejser fra Storbritannien, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst.karantænekrav

Personer der rejser fra højrisikolande, skal gå ind i 14 dages karantæne ved ankomsten, mens personer der ankommer fra lavrisikoområder er fritaget for karantæne. Alle rejsende fra Storbritannien skal gå i selvisolation i 14 dage efter ankomst.

Hvis du planlægger rejser til Bukarest nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bukarest

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bukarest fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
21. okt.
CPH17:55København Kastrup
2t. 30min.
OTP20:25Bukarest Otopeni Intl
25. okt.
OTP06:45Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH09:20København Kastrup
Blue Air
27. sep.
CPH09:00København Kastrup
2t. 30min.
OTP11:30Bukarest Otopeni Intl
4. okt.
OTP06:45Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH09:20København Kastrup
Blue Air
20. okt.
CPH09:10København Kastrup
2t. 30min.
OTP11:40Bukarest Otopeni Intl
25. okt.
OTP06:45Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH09:20København Kastrup
Blue Air
23. aug.
CPH09:00København Kastrup
2t. 30min.
OTP11:30Bukarest Otopeni Intl
30. aug.
OTP06:35Bukarest Otopeni Intl
2t. 35min.
CPH09:10København Kastrup
Wizz Air
11. sep.
CPH17:55København Kastrup
2t. 30min.
OTP20:25Bukarest Otopeni Intl
18. sep.
OTP15:35Bukarest Otopeni Intl
2t. 45min.
CPH18:20København Kastrup
Wizz Air
14. okt.
CPH17:55København Kastrup
2t. 30min.
OTP20:25Bukarest Otopeni Intl
21. okt.
OTP15:35Bukarest Otopeni Intl
2t. 45min.
CPH18:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bukarest

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bukarest, så se nogle af vores tilbud herunder fra Blue Air
Blue Air
25. sep.
CPH14:45København Kastrup
2t. 30min.
OTP17:15Bukarest Otopeni Intl
Blue Air
20. okt.
CPH09:10København Kastrup
2t. 30min.
OTP11:40Bukarest Otopeni Intl
Wizz Air
21. aug.
CPH17:55København Kastrup
2t. 30min.
OTP20:25Bukarest Otopeni Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Bukarest?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bukarest

Fra Københavns Lufthavn kan du rejse med fly til Bukarest med klassiske navne som eksempelvis SAS, Lufthansa og LOT Polish Airlines. Der tilbydes også flyafgange med lavprisselskaber som Ryanair og Wizz Air. Fra Billund Lufthavn finder du ofte billige flybilletter til Bukarest med udbydere som KLM, Wizz Air og LOT Polish Airlines.

Hvem flyver direkte til Bukarest?

Med flybilletter til Bukarest fra SAS, kan du flyve direkte fra Københavns Lufthavn. Rejser du derimod på ferie til den rumænske hovedstad fra Billund Lufthavn, kan du flyve direkte med Wizz Air.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bukarest?

En direkte flyafgang fra København bringer dig til Bukarest på ca. 2 t og 25 min, hvor en direkte flyrejse fra Billund tager ca. 2 t og 40 min. Vælger du en billig afgang med en mellemlanding undervejs, skal du regne med en rejsetid på ca. 4 t og 30 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bukarest samt afstand til centrum

Det er nemt og hurtigt at tage en af de to lufthavnsbusser fra Henri Coanda Lufthavn til centrum af byen. Du skal enten med bus nummer 780 eller 783 til en pris af ca. 7 RON (ca. 11 DKK) for en returbillet. En anden og langsommere mulighed er at tage Henri Coanda Express toget, hvor du først skal med en minibus til stationen. Prisen for en enkeltbillet til togstationen er ca. 8 RON (ca. 13 DKK).


Populære fly til Bukarest

Find dine flybilletter til Bukarest blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bukarest
Korteste rejsetid
2t. 25min.
Laveste pris
278 kr.
Fly fra Billund til Bukarest
Korteste rejsetid
2t. 40min.
Laveste pris
417 kr.
Fly fra Aalborg til Bukarest
Korteste rejsetid
6t. 35min.
Laveste pris
802 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bukarest?

En kombination af oplevelser til fods samt brug af byens offentlige transportmidler. Det er den bedste løsning, når du er på ferie i Bukarest. Byen byder på fire metrolinjer, sporvogne og busser, så du uden problemer kommer fra A til B. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 8 RON (ca. 13 DKK).


Kan man rejse til Bukarest uden pas eller visum?

Da Rumænien er medlem af EU, behøver du ikke at ansøge om visum, når du vil holde ferie i Bukarest. Landet deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, så du skal vise pas ved ankomst med fly til Bukarest.


Tips og gode råd til Bukarest

Hvad skal man se i Bukarest?

Det er især arkitekturen i Bukarest, der er lig med de største seværdigheder. Casa Poporului, der er opført af Nicolae Ceausescu, er verdens største regeringsbygning. Det er et kæmpe kompleks på mere end 300.000 kvadratmeter. Arcul de Triumf, byens triumfbue, samt den gamle bydel Lipscani er også to af højdepunkterne på en storbyferie i Bukarest.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Bukarest Globus Cirkus er et permanent cirkus i byen, som vil få latteren frem hos ethvert barn. Herastrau Park er også et sikkert hit med legeplads, bådtur på søen, tennisbaner og andre former for underholdning.

Skal man købe rejseforsikring?

På en rejse til Bukarest er du ligestillet med rumænere inden for sundhedsvæsenet. Det betyder delvis egenbetaling for behandling, og dermed er det fornuftigt at overveje en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Som turist er det bedst at holde sig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Bukarest?

I Rumænien giver du normalt ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Magheru Boulevard er byens populære indkøbsgade. Derudover findes der mange indkøbscentre, såsom Afi Palace Cotroceni Mall, Bucuresti Mall, Grand Arena Mall og mange andre. (Priser checket: 10/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class