Find billige flybilletter til Sibiu

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 23.10
lør. 30.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Sibiu.
Se nuværende rejserestriktioner for Rumænien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sibiu

Find de billigste fly til disse Sibiu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sibiu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sibiu

København (CPH) til Sibiu (SBZ)

Fly til Sibiu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sibiu, hvor den gennemsnitlige pris er 1.455 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SIBIU FRA KØBENHAVNnovember24% billigereAt flyve fra København til Sibiu ​​koster i gennemsnit blot 1.103 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SIBIU FRA KØBENHAVNdecember46% dyrereDet koster cirka 2.129 kr. at flyve til Sibiu ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SIBIU FRA KØBENHAVNseptember571% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sibiu fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sibiu?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Sibiu?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Sibiu, lå på 172 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sibiu. Hvis du vil finde de billigste priser til Sibiu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Sibiu?

  november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sibiu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.103 kr.. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Sibiu med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.180 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sibiu?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Sibiu fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Sibiu for omkring 1.455 kr., når du søger 60 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sibiu på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Sibiu fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.194 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.941 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sibiu?

  Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Sibiu, hvor du kan finde priser helt ned til 1.336 kr.. Hvis du flyver fra Sibiu om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 2.182 kr. i gennemsnit. Fly til Sibiu fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sibiu?

  Lufthavn: Tirgu Mures eller Lufthavn: Cluj Napoca kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sibiu.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Sibiu på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Tirgu Mures for 1.372 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Sibiu fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Sibiu

De fleste rejsende fra Danmark kan rejse indrejse i Sibiu uden restriktioner.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal ikke fremvise et negativt COVID-19-PCR-testresultat eller et negativt antigentestresultat ved indrejse i Sibiu.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Sibiu.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Sibiu?

Hjemrejse til Danmark fra Sibiu

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Sibiu skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Sibiu er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Sibiu nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Sibiu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sibiu
 • Hvilke flyselskaber flyver til Sibiu?

  For fly fra Danmark til Sibiu, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa, Austrian Airlines, Wizz Air og Lufthansa CityLine. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sibiu


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?