Find billige fly til Sibiu

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Sibiu

Få indsigter om din flyrejse til Sibiu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sibiu?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sibiu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 923 kr.. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Sibiu med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.144 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sibiu på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Sibiu fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.666 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.721 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sibiu?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Sibiu, hvor du kan finde priser helt ned til 1.377 kr.. Hvis du flyver fra Sibiu om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 2.875 kr. i gennemsnit. Fly til Sibiu fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sibiu?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Sibiu fra Danmark, når du booker 14 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Sibiu for omkring 2.105 kr., når du søger 14 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sibiu

Find de billigste fly til disse Sibiu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sibiu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sibiu

København (CPH) til Cluj (CLJ)

Fly til Sibiu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cluj Napoca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.917 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SIBIU FRA KØBENHAVNfebruar57% billigereAt flyve fra København til Sibiu ​​koster i gennemsnit blot 923 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SIBIU FRA KØBENHAVNapril73% dyrereDet koster cirka 3.659 kr. at flyve til Sibiu ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SIBIU FRA KØBENHAVNjuli333% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sibiu fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sibiu

Hvor lang tid tager det at flyve til Sibiu?

Skal du flyve til Sibiu, Rumænien, har du flere muligheder fra Danmark. Du kan fra Billund Lufthavn (BIL) flyve direkte til lufthavnen i Sibiu (SBZ). Det tager et par timer. Flyv for eksempel direkte med Ryanair. Har du ikke noget mod et par mellemlandinger undervejs, så kan du også vælge at flyve med Lufthansa. Her har du to stop i henholdsvis Frankfurt (FRA) og München (MUC). Du kan også sagtens bestille flybilletter fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup. Dog er der ingen direkte flyrejser, men selv om du skal have en eller to mellemlandinger undervejs på flyvningen, kan du stadig gøre den korteste tur på omtrent fire timer. For eksempel kan du flyve med Lufthansa Cityline og undervejs gøre et kort stop i München. På samme måde flyver også Ryanair mod Sibiu (SBZ), men her mellemlander du i Liverpool John Lennon (LPL).

Hvorfra kan du flyve direkte til Sibiu?

Der findes ikke mange flyrejser fra Danmark, som går direkte til Sibiu Lufthavn, i Sibiu. Du kan faktisk kun flyve direkte dertil fra Billund (BIL). Flyver du fra København Lufthavn (CPH), Århus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) skal du regne med en eller flere mellemlandinger undervejs. Alternativt kan du, hvis det passer bedre ind i dine rejseplaner, flyve til en anden lufthavn i Rumænien, i nærheden af Sibiu. Du kan for eksempel vælge at lande i Cluj Napoca (CLJ), som ligger i Cluj, nord for Sibiu. Du skal dog typisk alligevel regne med mindst én mellemlanding undervejs på din flyrejse. Du kan ofte finde billige flybilletter på denne måde, hvis du finder et godt Sibiu flytilbud. Et andet muligt alternativ er at rejse til hovedstaden Bukarest, som ligger syd for Sibiu. Du kan flyve fra Billund til Otopeni Intl. i Bukarest (OTP) med kun en enkel mellemlanding undervejs.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sibiu?

Tirgu Mures Lufthavn, Brașov-Ghimbav Intl Lufthavn eller Cluj Napoca Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sibiu.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sibiu Lufthavn?

Priser for fly til Sibiu Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sibiu Lufthavn?

Fra december 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Sibiu Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sibiu Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sibiu Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sibiu Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Sibiu Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Sibiu Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Sibiu

Har jeg brug for pas eller visa for at besøge Sibiu?

Rumænien er et EU-land og du har som EU-borger ikke brug for et visum, for at rejse ind i Rumænien på en ferie. Dog skal du have et gyldigt pas eller identitetskort med, når du vil rejse ind i landet. Du skal i det hele taget altid have dit pas med, når du rejser med fly - også selv om det er til et andet EU-land.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sibiu

Hvad kan du se og opleve i Sibiu?

Sibiu er en gammel middelalderby, så der er nok at se på for dig der er interesseret i historiske og kulturelle seværdigheder. Start for eksempel med at opleve Sibiu til fods, med et besøg i den gamle historiske bymidte. Den er stadig omgivet af ruinerne fra byens originale middelaldermure, der stammer tilbage fra det 12. århundrede. Start for eksempel din tur på Piatra Mare, det store torv. Besøg også det historiske vartegn Turnul Sfatului, som er et gammelt tårn fra middelalderen. Tårnet var oprindeligt en del af de tre fæstninger omkring Sibiu. Løgnenes bro er en mindre og forholdsvis kedelig støbejernsbro for fodgængere, men der er knyttet temmelig mange skrøner til broen, hvilket gør den ret populær. For eksempel vil den angiveligt kollapse, hvis du siger en løgn, mens du står på broen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sibiu?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Sibiu med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Sibiu på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sibiu?

Når du har udført en søgning efter fly til Sibiu, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sibiu lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Sibiu. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sibiu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.