Find billige fly til Sibiu

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Sibiu

Få indsigter om din flyrejse til Sibiu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sibiu?

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sibiu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.399 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Sibiu med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.421 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Sibiu?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Sibiu, lå på 59 kr./pr. person fra London, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sibiu. Hvis du vil finde de billigste priser til Sibiu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sibiu på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Sibiu fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.528 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.658 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sibiu?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Sibiu, hvor du kan finde priser helt ned til 1.702 kr.. Hvis du flyver fra Sibiu om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 3.307 kr. i gennemsnit. Fly til Sibiu fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sibiu?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Sibiu fra Danmark, når du booker 35 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Sibiu for omkring 2.057 kr., når du søger 35 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sibiu

Find de billigste fly til disse Sibiu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sibiu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sibiu

København (CPH) til Cluj (CLJ)

Fly til Sibiu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cluj Napoca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.735 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sibiu

Skal du flyve til Sibiu, Rumænien, har du flere muligheder fra Danmark. Du kan fra Billund Lufthavn (BIL) flyve direkte til lufthavnen i Sibiu (SBZ). Det tager et par timer. Flyv for eksempel direkte med Ryanair. Har du ikke noget mod et par mellemlandinger undervejs, så kan du også vælge at flyve med Lufthansa. Her har du to stop i henholdsvis Frankfurt (FRA) og München (MUC). Du kan også sagtens bestille flybilletter fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup. Dog er der ingen direkte flyrejser, men selv om du skal have en eller to mellemlandinger undervejs på flyvningen, kan du stadig gøre den korteste tur på omtrent fire timer. For eksempel kan du flyve med Lufthansa Cityline og undervejs gøre et kort stop i München. På samme måde flyver også Ryanair mod Sibiu (SBZ), men her mellemlander du i Liverpool John Lennon (LPL).

Der findes ikke mange flyrejser fra Danmark, som går direkte til Sibiu Lufthavn, i Sibiu. Du kan faktisk kun flyve direkte dertil fra Billund (BIL). Flyver du fra København Lufthavn (CPH), Århus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) skal du regne med en eller flere mellemlandinger undervejs. Alternativt kan du, hvis det passer bedre ind i dine rejseplaner, flyve til en anden lufthavn i Rumænien, i nærheden af Sibiu. Du kan for eksempel vælge at lande i Cluj Napoca (CLJ), som ligger i Cluj, nord for Sibiu. Du skal dog typisk alligevel regne med mindst én mellemlanding undervejs på din flyrejse. Du kan ofte finde billige flybilletter på denne måde, hvis du finder et godt Sibiu flytilbud. Et andet muligt alternativ er at rejse til hovedstaden Bukarest, som ligger syd for Sibiu. Du kan flyve fra Billund til Otopeni Intl. i Bukarest (OTP) med kun en enkel mellemlanding undervejs.

Lufthavn: Tirgu Mures eller Lufthavn: Cluj Napoca kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sibiu.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Tirgu Mures for 1.634 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Sibiu

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Sibiu

Hvilke flyselskaber flyver til Sibiu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sibiu

Hvilke flyselskaber flyver til Sibiu?

For fly fra Danmark til Sibiu, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, Wizz Air, Lufthansa og LOT. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Lufthansa-fly til Sibiu

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Sibiu på momondo er Lufthansa, som flyver 11 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra München, hvor det bedste tilbud på Lufthansa-fly til Sibiu kostede 1.169 kr. (returrejse fra Billund til Sibiu fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 445 anmeldelser af Lufthansa giver momondo-brugere bedømmelsen 7,1.

Ryanair-fly til Sibiu

48 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Ryanair til Sibiu, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Ryanair har 1 fly til Sibiu de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 998 momondo-brugere har anmeldt Ryanair, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Sibiu

Neden for finder du alle lufthavne i Sibiu samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen ind til centrum af Sibiu?

Sibius internationale lufthavn er tilknyttet det almindelige offentlige transportsystem, så du får det næsten ikke nemmere, når du skal ind til centrum af byen Sibiu. Busserne holder umiddelbart udenfor terminalen. Tag busrute 11, 112, 116, 117 og 118, hvis du ønsker at komme videre ind til byen eller måske en togstation, så du kan komme videre ud i landet. Du kan nemt trække billetter til bussen i en af de opstillede billetautomater. Vil du hellere rejse mere behageligt, så kan du alternativt praje en taxi. De holder altid parat uden for terminalbygningen og kører dig præcis, hvorhen du vil.


Visumkrav for Sibiu

Rumænien er et EU-land og du har som EU-borger ikke brug for et visum, for at rejse ind i Rumænien på en ferie. Dog skal du have et gyldigt pas eller identitetskort med, når du vil rejse ind i landet. Du skal i det hele taget altid have dit pas med, når du rejser med fly - også selv om det er til et andet EU-land.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sibiu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sibiu

Sibiu er en gammel middelalderby, så der er nok at se på for dig der er interesseret i historiske og kulturelle seværdigheder. Start for eksempel med at opleve Sibiu til fods, med et besøg i den gamle historiske bymidte. Den er stadig omgivet af ruinerne fra byens originale middelaldermure, der stammer tilbage fra det 12. århundrede. Start for eksempel din tur på Piatra Mare, det store torv. Besøg også det historiske vartegn Turnul Sfatului, som er et gammelt tårn fra middelalderen. Tårnet var oprindeligt en del af de tre fæstninger omkring Sibiu. Løgnenes bro er en mindre og forholdsvis kedelig støbejernsbro for fodgængere, men der er knyttet temmelig mange skrøner til broen, hvilket gør den ret populær. For eksempel vil den angiveligt kollapse, hvis du siger en løgn, mens du står på broen.


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Sibiu på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Sibiu, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Sibiu. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.