Find billige flybilletter til Papeete

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Papeete

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Papeete

Bedste pris på enkeltbillet

10.441 kr.

Hurtigste flyvetid

32t. 05min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Papeete fra Danmark i de seneste 72 timer er 10.441 kr. (København Kastrup til Papeete Faaa).
Det hurtigste fly til Papeete fra Danmark tager 32t. 05min. (København Kastrup til Papeete Faaa).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Papeete, herunder United Airlines, Air France og KLM.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Papeete

Find de billigste fly til disse Papeete-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Papeete

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Papeete

København (CPH) til Papeete (PPT)

Fly til Papeete ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Papeete Faaa, hvor den gennemsnitlige pris er 14.182 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PAPEETE FRA KØBENHAVNapril17% billigereAt flyve fra København til Papeete ​​koster i gennemsnit blot 11.779 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PAPEETE FRA KØBENHAVNjuli17% dyrereDet koster cirka 16.633 kr. at flyve til Papeete ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PAPEETE FRA KØBENHAVNfebruar632% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Papeete fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Papeete?

Der er langt fra Danmark til et sted midt i Stillehavet, som vi kalder Fransk Polynesien. Så hvis du lurer på flyrejser dertil, venter ture med en varighed på godt et døgns tid – der er mellemlandinger undervejs. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) til Papeete Faaa Lufthavn (PPT) i Fransk Polynesien, vil turen vare fra 25 timer og op afhængigt af dine mellemlandingers varighed undervejs. Står du solidt plantet i Jylland og rejser fra Billund Lufthavn (BLL), vil rejsen strække sig over en periode på 45 timer og op, og er det Aalborg, der er udgangspunktet, vil rejsen tage endnu længere tid på grund af forbindelserne og mellemlandinger undervejs.

Flyvningen fra Danmark til Papeete Lufthavn i Fransk Polynesien kan du desværre ikke gennemføres uden mellemlandinger undervejs. Men fra Københavns Lufthavn kan du med bare én mellemlanding komme hele vejen. Du begynder med SAS og flyver til Charles de Gaulle i Paris, hvor du skifter til Air Tahiti, som flyver dig resten af vejen til Papeete Lufthavn. Rejser du fra Billund, kan du flyve med KLM til Schiphol-lufthavnen i Amsterdam, hvor du fortsætter med KLM til Charles de Gaulle i Paris, og herfra er det Air France, der flyver dig til Papeete. Står du på i Aalborg Lufthavn og har et flytilbud til Papeete i hånden, kan du rejse med KLM til først Amsterdam og så videre til Paris, hvor du så fortsætter til Papeete – stadig med KLM.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Papeete for 2.349 kr./person, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til Papeete. Hvis du vil finde den billigste pris til Papeete fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Papeete fra Danmark, med flest priser fundet omkring 11.779 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Papeete i april, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 13.153 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Papeete 36 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Papeete for 14.182 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Papeete er på en søndag hvor priserne kan findes helt ned til 13.258 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 14.519 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Papeete på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 12.211 kr.. Fly til Papeete koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 15.755 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Papeete. Hvis du har planer om at flyve til Papeete, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Temae (21 km fra Papeete centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Temae for 17.234 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Papeete

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Papeete fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Papeete?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Papeete

Hvilke flyselskaber flyver til Papeete?

Air France er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Papeete. United Airlines, KLM og Air New Zealand er også populære valg på flyrejser til Papeete fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Papeete, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Air New Zealand-fly til Papeete

Der er 11 fly med Air New Zealand til Papeete på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Los Angeles Intl, og den bedste pris på en Air New Zealand-billet, der er set på momondo, er 10.198 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Papeete). Air New Zealand har en bedømmelse på 8,7 fra 20 brugeranmeldelser på momondo.

KLM-fly til Papeete

KLM flyver normalt til Papeete 5 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Papeete fra Paris Charles De Gaulle. KLM (bedømmelse: 7,7, 133 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Papeete, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en KLM-billet, der er fundet på momondo til Papeete, var fra Billund (12.378 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Papeete

Neden for finder du alle lufthavne i Papeete samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Papeete Lufthavn?

Når du har fundet dine flybilletter, og du er vel ankommet i Papeete Lufthavn på Tahiti, kan du komme fra lufthavnen til centrum af byen med forskellige lokale trafikselskaber. De tilbyder minibusser, som du enten kan chartre foran lufthavnen eller bestille i forvejen, og så kører de dig ind til centrum af Papeete. Der er også en flåde af lokale taxaer, som tilbyder transport lige fra lufthavnens udgang og til Papeete.


Populære fly til Papeete

Find dine flybilletter til Papeete blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Papeete
Hurtigste flyvetid44t. 55min.
Laveste pris17.487 kr.
Fly fra Billund til Papeete
Hurtigste flyvetid31t. 25min.
Laveste pris40.583 kr.

Visumkrav for Papeete

Kravene til danske statsborgere, der vil rejse i Fransk Polynesien, minder en del om kravene fra Frankrig. Det betyder, at der ikke er krav om visum, men dit pas skal dog være gyldigt under hele dit ophold. Danske pas, hvis gyldighed er forlænget, er gangbare som dokumentation, ligesom eventuelle nødpas også kan bruges. Men du kan ikke bruge et EU-nødpas, og du skal være opmærksom på, at hvis du er i transit på rejsen til Fransk Polynesien i for eksempel Japan eller USA, så skal du leve op til de landes krav til visum og pas. Så vær grundig, når du planlægger din rejse og undersøger kravene. Kontakt gerne den lokale ambassade og hellere en gang for meget end en gang for lidt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Papeete


De bedste oplevelser og seværdigheder i Papeete

Når du er i Papeete i Fransk Polynesien, er der ud over den bagende sol masser af gratis oplevelser at glæde sig til. Du kan besøge Black Pearl Museum med unikke samlinger og imponerende udstillinger af perler, perler og atter perler. Her kan du for eksempel svælge i Robert Wan-perlen, som er en af de største perler, der nogensinde er fundet. Du kan også besøge det lokale Pepeete-marked i det historiske centrum af byen. Her stimuleres alle sanserne, og du kan finde frisk fisk og frugt, kager, tærter, kød og blomster. Farver. Lyde. Lugte. Det er det perfekte sted at samle ingredienser til en frokostkurv til yderligere udflugter. Du kan også måbe over den lokale version af Notre-Dame-katedralen, som emmer af ro og atmosfære, og det samme finder du i parken Parc Bougainville, hvis strømmende vandløb og eksotiske træer giver en stærk modpol til byens omgivende asfalt og beton.


Find billige flybilletter til andre byer i Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Papeete. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Papeete, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Papeete. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Papeete lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Papeete og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.