Find billige fly til Papeete fra 12.346 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Papeete

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Papeete

Bedste pris på returbillet

12.346 kr.

Hurtigste flyvetid

26t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Papeete fra Danmark i de seneste 72 timer er 12.346 kr. (København Kastrup til Papeete Faaa).
Det hurtigste fly til Papeete fra Danmark tager 26t. 05min. (København Kastrup til Papeete Faaa).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Papeete, herunder Air France og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Papeete

Få indsigter om din flyrejse til Papeete, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Papeete?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Papeete fra Danmark, med flest priser fundet omkring 12.443 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Papeete i februar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 12.477 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Papeete på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Papeete er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 12.691 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 13.478 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Papeete?

Det billigste tidspunkt at flyve til Papeete på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 12.820 kr.. Fly til Papeete koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 13.190 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Papeete?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Papeete (Papeete Faaa), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 27t. 05min. og 35t. 15min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Papeete?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Papeete 47 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Papeete for 13.066 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Papeete

Find de billigste fly til disse Papeete-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Papeete

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Papeete

København (CPH) til Papeete (PPT)

Fly til Papeete ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Papeete Faaa, hvor den gennemsnitlige pris er 13.066 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PAPEETE FRA KØBENHAVNfebruar5% billigereAt flyve fra København til Papeete ​​koster i gennemsnit blot 12.443 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PAPEETE FRA KØBENHAVNjuli12% dyrereDet koster cirka 14.731 kr. at flyve til Papeete ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PAPEETE FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Papeete fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Papeete

Hvor lang tid tager det at flyve til Papeete?

Der er langt fra Danmark til et sted midt i Stillehavet, som vi kalder Fransk Polynesien. Så hvis du lurer på flyrejser dertil, venter ture med en varighed på godt et døgns tid – der er mellemlandinger undervejs. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) til Papeete Faaa Lufthavn (PPT) i Fransk Polynesien, vil turen vare fra 25 timer og op afhængigt af dine mellemlandingers varighed undervejs. Står du solidt plantet i Jylland og rejser fra Billund Lufthavn (BLL), vil rejsen strække sig over en periode på 45 timer og op, og er det Aalborg, der er udgangspunktet, vil rejsen tage endnu længere tid på grund af forbindelserne og mellemlandinger undervejs.

Hvorfra flyver man direkte til Papeete Lufthavn?

Flyvningen fra Danmark til Papeete Lufthavn i Fransk Polynesien kan du desværre ikke gennemføres uden mellemlandinger undervejs. Men fra Københavns Lufthavn kan du med bare én mellemlanding komme hele vejen. Du begynder med SAS og flyver til Charles de Gaulle i Paris, hvor du skifter til Air Tahiti, som flyver dig resten af vejen til Papeete Lufthavn. Rejser du fra Billund, kan du flyve med KLM til Schiphol-lufthavnen i Amsterdam, hvor du fortsætter med KLM til Charles de Gaulle i Paris, og herfra er det Air France, der flyver dig til Papeete. Står du på i Aalborg Lufthavn og har et flytilbud til Papeete i hånden, kan du rejse med KLM til først Amsterdam og så videre til Paris, hvor du så fortsætter til Papeete – stadig med KLM.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Papeete?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Papeete. Hvis du har planer om at flyve til Papeete, kan du overveje at booke flyrejse til Temae Lufthavn (21 km fra Papeete centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Papeete Faaa Lufthavn?

Priser for fly til Papeete Faaa Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Papeete Faaa Lufthavn?

Fra december 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Papeete Faaa Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Papeete Faaa Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Papeete Faaa Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Papeete Faaa Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Papeete Faaa Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Papeete

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Papeete fundet af momondos brugere for nylig
Air France
26. mar.
CPH06:55København Kastrup
34t. 20min.
2 stop
PPT06:15Papeete Faaa
1. apr.
PPT07:30Papeete Faaa
48t. 10min.
2 stop
CPH19:40København Kastrup
12.346 kr.
Find lignende
Air France
12. mar.
CPH06:55København Kastrup
34t. 20min.
2 stop
PPT06:15Papeete Faaa
26. mar.
PPT18:45Papeete Faaa
41t. 30min.
2 stop
CPH23:15København Kastrup
12.380 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. mar.
CPH12:05København Kastrup
29t. 10min.
3 stop
PPT06:15Papeete Faaa
1. apr.
PPT07:30Papeete Faaa
48t. 10min.
2 stop
CPH19:40København Kastrup
12.512 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. mar.
CPH14:10København Kastrup
27t. 05min.
3 stop
PPT06:15Papeete Faaa
26. mar.
PPT18:45Papeete Faaa
41t. 30min.
2 stop
CPH23:15København Kastrup
12.546 kr.
Find lignende
KLM
12. mar.
CPH12:05København Kastrup
29t. 10min.
3 stop
PPT06:15Papeete Faaa
26. mar.
PPT18:45Papeete Faaa
29t. 35min.
3 stop
CPH11:20København Kastrup
12.968 kr.
Find lignende
Air France
12. mar.
CPH06:55København Kastrup
34t. 20min.
1 stop
PPT06:15Papeete Faaa
26. mar.
PPT18:45Papeete Faaa
32t. 30min.
2 stop
CPH14:15København Kastrup
13.238 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Papeete

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Papeete, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
27t. 05min.
PPTPapeete Faaa
Air France
BLLBillund
35t. 15min.
PPTPapeete Faaa

Visumkrav for Papeete

Er der krav til pas og visum for at komme til Papeete?

Kravene til danske statsborgere, der vil rejse i Fransk Polynesien, minder en del om kravene fra Frankrig. Det betyder, at der ikke er krav om visum, men dit pas skal dog være gyldigt under hele dit ophold. Danske pas, hvis gyldighed er forlænget, er gangbare som dokumentation, ligesom eventuelle nødpas også kan bruges. Men du kan ikke bruge et EU-nødpas, og du skal være opmærksom på, at hvis du er i transit på rejsen til Fransk Polynesien i for eksempel Japan eller USA, så skal du leve op til de landes krav til visum og pas. Så vær grundig, når du planlægger din rejse og undersøger kravene. Kontakt gerne den lokale ambassade og hellere en gang for meget end en gang for lidt.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Papeete

Hvad kan man se i Papeete?

Når du er i Papeete i Fransk Polynesien, er der ud over den bagende sol masser af gratis oplevelser at glæde sig til. Du kan besøge Black Pearl Museum med unikke samlinger og imponerende udstillinger af perler, perler og atter perler. Her kan du for eksempel svælge i Robert Wan-perlen, som er en af de største perler, der nogensinde er fundet. Du kan også besøge det lokale Pepeete-marked i det historiske centrum af byen. Her stimuleres alle sanserne, og du kan finde frisk fisk og frugt, kager, tærter, kød og blomster. Farver. Lyde. Lugte. Det er det perfekte sted at samle ingredienser til en frokostkurv til yderligere udflugter. Du kan også måbe over den lokale version af Notre-Dame-katedralen, som emmer af ro og atmosfære, og det samme finder du i parken Parc Bougainville, hvis strømmende vandløb og eksotiske træer giver en stærk modpol til byens omgivende asfalt og beton.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Papeete?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Papeete. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Papeete med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Papeete, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Papeete?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Papeete. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Papeete lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Papeete lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Papeete og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Papeete på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.