Find billige flybilletter til Nürnberg

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nürnberg

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nürnberg

Bedste pris på enkeltbillet

261 kr.

Bedste pris på returbillet

706 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 45min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nürnberg fra Danmark i de seneste 72 timer er 261 kr. (København Kastrup til Nürnberg).
Den bedste pris på en returbillet til Nürnberg fra Danmark i de seneste 72 timer er 706 kr. (København Kastrup til Nürnberg).
Det hurtigste fly til Nürnberg fra Danmark tager 5t. 45min. (København Kastrup til Nürnberg).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Nürnberg, herunder KLM, Scandinavian Airlines og Air Serbia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nürnberg

Find de billigste fly til disse Nürnberg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nürnberg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nürnberg

København (CPH) til Nürnberg (NUE)

Fly til Nürnberg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nürnberg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.623 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Nürnberg ​​koster i gennemsnit blot 1.193 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNjuli23% dyrereDet koster cirka 1.990 kr. at flyve til Nürnberg ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNfebruar812% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nürnberg fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nürnberg?

Rejser du fra en dansk lufthavn til Nürnberg Lufthavn (NUE), vil flyvningen tage fra cirka tre timer og op, afhængigt af hvor du rejser fra, og hvordan dine mellemlandinger passer sammen. Fra Billund Lufthavn (BLL) kan du gøre turen på knap tre timer med en mellemlanding undervejs. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) vil flyrejser til Nürnberg typisk vare fra fem timer og op og indeholde en mellemlanding. Rejser du fra Københavns Lufthavn (CPH) med en enkelt mellemlanding, vil turen også vare fem timer eller mere. Har du udgangspunkt i Aarhus, vil dine flybilletter ofte vise dig forbi Københavns Lufthavn for at komme til Nürnberg med fly, men så er det måske et lettere alternativ at transportere dig til enten Aalborg eller Billund og benytte lufthavnen dér.

Der er desværre ingen direkte ture fra Danmark til Nürnberg i Tyskland. Du kan fra Billund Lufthavn benytte Lufthansa, som med landing i Frankfurt kan flyve dig til Nürnberg. Fra Aalborg Lufthavn kan du rejse med KLM, der mellemlander i Amsterdam, før de tager dig videre til Nürnberg Lufthavn. Går rejsen fra Københavns Lufthavn, kan Air France hjælpe. En mellemlanding i Charles de Gaulle i Paris og derfra videre til Nürnberg tager dig frem til dit rejsemål. Begynder din rejse i Aarhus, kan du flyve med SAS til København og videre til Frankfurt. Her skifter du til Lufthansa, som så sender dig det sidste stykke af rejsen frem til Nürnberg.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Nürnberg, lå på 45 kr./pr. person fra Münster, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nürnberg. Hvis du vil finde de billigste priser til Nürnberg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Nürnberg fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.193 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nürnberg i januar, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.461 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Nürnberg fra Danmark, når du booker 50 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Nürnberg for omkring 1.623 kr., når du søger 50 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Nürnberg på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 706 kr. de sidste 72 timer.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nürnberg er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Nürnberg på en lørdag kan finde billetter helt ned til 1.398 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nürnberg for omkring 1.955 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Nürnberg på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.510 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 1.766 kr. i gennemsnit. Fly til Nürnberg fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Lufthavn: München Augsburg/Mühlhausen, Lufthavn: München, Lufthavn: Oberpfaffenhofen eller Lufthavn: Stuttgart Echterdingen kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nürnberg.

Lufthavn: München Augsburg/Mühlhausen har en gennemsnitspris på 1.709 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Nürnberg. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Nürnberg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nürnberg fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH05:35København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
NUE15:45Nürnberg
4. sep.
NUE19:45Nürnberg
11t. 35min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH03:20København Kastrup
15t. 20min.
1 stop
NUE18:40Nürnberg
4. sep.
NUE19:45Nürnberg
11t. 35min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH05:35København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
NUE15:45Nürnberg
4. sep.
NUE19:45Nürnberg
13t. 25min.
2 stop
CPH09:10København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH18:55København Kastrup
20t. 35min.
2 stop
NUE15:30Nürnberg
4. sep.
NUE19:45Nürnberg
11t. 35min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
10. sep.
CPH03:50København Kastrup
35t. 40min.
2 stop
NUE15:30Nürnberg
24. sep.
NUE02:50Nürnberg
15t. 40min.
1 stop
CPH18:30København Kastrup
1.016 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. jul.
CPH16:20København Kastrup
12t. 40min.
1 stop
NUE05:00Nürnberg
2. aug.
NUE18:10Nürnberg
18t. 50min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
1.151 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Nürnberg

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Nürnberg, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia og Ryanair
Ryanair
8. aug.
CPH03:20København Kastrup
27t. 10min.
1 stop
NUE06:30Nürnberg
Ryanair
23. sep.
CPH18:20København Kastrup
24t. 20min.
1 stop
NUE18:40Nürnberg
Air Serbia
23. sep.
CPH05:35København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
NUE15:45Nürnberg

Hvilke flyselskaber flyver til Nürnberg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nürnberg

Hvilke flyselskaber flyver til Nürnberg?

KLM, Lufthansa, Ryanair og LOT er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Nürnberg regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Nürnberg med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air France-fly til Nürnberg

11 Air France-fly flyver til Nürnberg i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Paris Charles De Gaulle til Nürnberg, der er den mest populære rute, som Air France har til Nürnberg. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Nürnberg, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.277 kr. og afgik fra København Kastrup. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 154 af vores brugere.

KLM-fly til Nürnberg

KLM (7,7/10, 133 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Nürnberg med tilbud fra helt ned til 1.117 kr. retur fra Aalborg. Med 17 KLM-fly til Nürnberg om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Nürnberg

Neden for finder du alle lufthavne i Nürnberg samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Nürnberg Lufthavn?

Nürnbergs metro har station ved selve lufthavnen, så derfra har du let og hurtig adgang til byens centrum. Der er afgang flere gange i timen. Forskellige busruter fra lufthavnen kan tage dig rundt i hele byen eller til andre dele af regionen. Fra togstationen er der også mulighed for at komme videre med tog til resten af det sydlige Tyskland. Der er også rigelige muligheder for at praje en taxi i lufthavnen, hvor flere selskaber kører fra og ind til Nürnberg. Det er også en mulighed at leje bil i lufthavnen hos et af de forskellige udlejningsfirmaer, der holder til dér, og så kan du benytte motorvejen A3 mellem Frankfurt og Nürnberg til at komme hurtigt ind til selve Nürnberg by.


Populære fly til Nürnberg

Find dine flybilletter til Nürnberg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nürnberg
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.158 kr.
Fly fra Sønderborg til Nürnberg
Hurtigste flyvetid30t. 25min.
Laveste pris4.602 kr.

Visumkrav for Nürnberg

Du behøver ikke visum for at rejse ind i Tyskland som dansk statsborger. Dit pas skal dog være gyldigt under hele dit ophold, og har du fået forlænget dit pas eller fået udstedt et midlertidigt eller EU-nødpas, kan disse også bruges.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nürnberg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nürnberg

Nürnberg er en by, hvor man får meget mere igen, hvis man giver sig lidt tid og kigger godt efter. Så får du et flytilbud til Nürnberg, er det værd at slå til. De oplagte attraktioner er Nürnberger Burg, som er byens vartegn, og hvis historie i den nuværende form strækker sig tilbage til omkring 1300-tallet. Nürnberg-processen efter anden verdenskrig er for længst overstået, men et besøg på det enorme anlæg, hvor nazisterne afholdte flere stormøder for op til 50.000 tilskuere giver alligevel et strøg af historiens kuldegysende vingesus. Er du i Nürnberg ved nattetide, kan du gå en tur med byens nattevægterinde, Die Nürnberger Nachtwächterin, som fortæller saftige historier om byens attraktioner. Og trænger du så til mere håndfast viden efter en god nats søvn, kan du besøge Nürnbergs ravmuseum, hvor de har flere hundrede forskellige former for rav til skue, og bagefter kan du udvide horisonten endnu mere på byens due-museum, hvor der er mere end 100.000 due-relaterede udstillingsstykker inklusive en samling på mange tusinde porcelænsduer.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Nürnberg på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Nürnberg, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Nürnberg på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Nürnberg vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nürnberg lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nürnberg og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.