Find billige flybilletter til Nürnberg

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Nürnberg (NUE)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nürnberg. De nuværende restriktioner til Nürnberg er baseret på Tyskland rejserestriktioner.

Se nuværende Tyskland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nürnberg

Find de billigste fly til disse Nürnberg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nürnberg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nürnberg

København (CPH) til München (MUC)

Fly til Nürnberg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til München lufthavn, hvor den gennemsnitlige pris er 1.208 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNdecember33% billigereAt flyve fra København til Nürnberg ​​koster i gennemsnit blot 830 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNjuli19% dyrereDet koster cirka 1.474 kr. at flyve til Nürnberg ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNdecember309% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nürnberg fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nürnberg?

Hvilket er det absolut billigste fly til Nürnberg?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Nürnberg, lå på 162 kr./pr. person fra Kyiv, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nürnberg. Hvis du vil finde de billigste priser til Nürnberg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nürnberg?

december måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Nürnberg fra Danmark, med flest priser fundet omkring 830 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nürnberg i december, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.028 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nürnberg?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Nürnberg fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Nürnberg for omkring 1.241 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Nürnberg på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.084 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nürnberg på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nürnberg er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Nürnberg på en lørdag kan finde billetter helt ned til 1.078 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nürnberg for omkring 1.830 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nürnberg?

Det billigste tidspunkt at flyve til Nürnberg på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 165 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.496 kr. i gennemsnit. Fly til Nürnberg fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nürnberg?

Lufthavn: München Augsburg/Mühlhausen, Lufthavn: München lufthavn, Lufthavn: Oberpfaffenhofen eller Lufthavn: Stuttgart Echterdingen kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nürnberg.

Findes der en billigere måde at flyve til Nürnberg på?

Lufthavn: Stuttgart Echterdingen har en gennemsnitspris på 1.441 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Nürnberg. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nürnberg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Nürnberg. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Nürnberg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Nürnberg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nürnberg fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
10. jun.
CPH03:30København Kastrup
6t. 30min.
2 stop
NUE10:00Nürnberg
12. jun.
NUE22:05Nürnberg
12t. 45min.
2 stop
CPH10:50København Kastrup
5.511 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. jun.
CPH05:40København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
NUE12:20Nürnberg
12. jun.
NUE22:05Nürnberg
12t. 45min.
2 stop
CPH10:50København Kastrup
2.087 kr.
Find lignende
KLM
10. jun.
CPH02:00København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
NUE13:40Nürnberg
13. jun.
NUE02:15Nürnberg
10t. 25min.
1 stop
CPH12:40København Kastrup
1.084 kr.
Find lignende
Ryanair
10. jun.
CPH10:00København Kastrup
19t. 55min.
2 stop
NUE05:55Nürnberg
12. jun.
NUE14:05Nürnberg
18t. 05min.
1 stop
CPH08:10København Kastrup
1.232 kr.
Find lignende
Ryanair
10. jun.
CPH10:00København Kastrup
19t. 55min.
2 stop
NUE05:55Nürnberg
13. jun.
NUE08:45Nürnberg
19t. 20min.
3 stop
CPH04:05København Kastrup
1.313 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. jun.
CPH05:40København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
NUE12:20Nürnberg
11. jun.
NUE22:05Nürnberg
33t. 50min.
2 stop
CPH07:55København Kastrup
2.019 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Nürnberg

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Nürnberg, så se nogle af vores tilbud herunder fra Eurowings
Eurowings
2. jun.
CPH05:40København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
NUE12:20Nürnberg
Flere flyselskaber
2. jun.
CPH05:00København Kastrup
29t. 30min.
2 stop
NUE10:30Nürnberg

Populære fly til Nürnberg

Find dine flybilletter til Nürnberg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nürnberg
Korteste rejsetid
11t. 25min.
Laveste pris
1.505 kr.
Fly fra Sønderborg til Nürnberg
Korteste rejsetid
25t. 25min.
Laveste pris
3.245 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class