Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Nürnberg

Find billige fly til Nürnberg fra 778 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Nürnberg

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nürnberg

Bedste pris på enkeltbillet

778 kr.

Bedste pris på returbillet

1.439 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 25min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nürnberg fra Danmark i de seneste 72 timer er 778 kr. (København Kastrup til Nürnberg).
Den bedste pris på en returbillet til Nürnberg fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.439 kr. (København Kastrup til Nürnberg).
Det hurtigste fly til Nürnberg fra Danmark tager 3t. 25min. (København Kastrup til Nürnberg).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Nürnberg, herunder KLM, Scandinavian Airlines og SunExpress.

Indsigter og trends for flyrejser til Nürnberg

Få indsigter om din flyrejse til Nürnberg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nürnberg?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Nürnberg fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.459 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nürnberg i november, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.508 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nürnberg på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nürnberg er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Nürnberg på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.648 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nürnberg for omkring 2.326 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nürnberg?

Det billigste tidspunkt at flyve til Nürnberg på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.708 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 2.088 kr. i gennemsnit. Fly til Nürnberg fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nürnberg?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Nürnberg (Nürnberg), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 25min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Nürnberg?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Nürnberg fra Danmark, når du booker 42 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Nürnberg for omkring 1.813 kr., når du søger 42 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nürnberg

Find de billigste fly til disse Nürnberg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nürnberg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nürnberg

København (CPH) til München (MUC)

Fly til Nürnberg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til München, hvor den gennemsnitlige pris er 1.673 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNnovember20% billigereAt flyve fra København til Nürnberg ​​koster i gennemsnit blot 1.459 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNfebruar44% dyrereDet koster cirka 2.623 kr. at flyve til Nürnberg ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NÜRNBERG FRA KØBENHAVNdecember312% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nürnberg fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nürnberg

Hvor lang tid tager det at flyve til Nürnberg?

Rejser du fra en dansk lufthavn til Nürnberg Lufthavn (NUE), vil flyvningen tage fra cirka tre timer og op, afhængigt af hvor du rejser fra, og hvordan dine mellemlandinger passer sammen. Fra Billund Lufthavn (BLL) kan du gøre turen på knap tre timer med en mellemlanding undervejs. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) vil flyrejser til Nürnberg typisk vare fra fem timer og op og indeholde en mellemlanding. Rejser du fra Københavns Lufthavn (CPH) med en enkelt mellemlanding, vil turen også vare fem timer eller mere. Har du udgangspunkt i Aarhus, vil dine flybilletter ofte vise dig forbi Københavns Lufthavn for at komme til Nürnberg med fly, men så er det måske et lettere alternativ at transportere dig til enten Aalborg eller Billund og benytte lufthavnen dér.

Hvorfra flyver man direkte til Nürnberg?

Der er desværre ingen direkte ture fra Danmark til Nürnberg i Tyskland. Du kan fra Billund Lufthavn benytte Lufthansa, som med landing i Frankfurt kan flyve dig til Nürnberg. Fra Aalborg Lufthavn kan du rejse med KLM, der mellemlander i Amsterdam, før de tager dig videre til Nürnberg Lufthavn. Går rejsen fra Københavns Lufthavn, kan Air France hjælpe. En mellemlanding i Charles de Gaulle i Paris og derfra videre til Nürnberg tager dig frem til dit rejsemål. Begynder din rejse i Aarhus, kan du flyve med SAS til København og videre til Frankfurt. Her skifter du til Lufthansa, som så sender dig det sidste stykke af rejsen frem til Nürnberg.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nürnberg?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Nürnberg, lå på 714 kr./pr. person fra Barcelona, hvilket er 67% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nürnberg. Hvis du vil finde de billigste priser til Nürnberg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nürnberg?

München Augsburg/Mühlhausen Lufthavn, München Lufthavn, Oberpfaffenhofen Lufthavn eller Stuttgart Echterdingen Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nürnberg.

Findes der en billigere måde at flyve til Nürnberg på?

Stuttgart Echterdingen Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.544 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Nürnberg. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nürnberg Lufthavn?

Priser for fly til Nürnberg Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nürnberg Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Nürnberg Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nürnberg Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nürnberg Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nürnberg Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Nürnberg Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nürnberg Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Nürnberg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nürnberg fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
15. mar.
CPH17:25København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
NUE21:50Nürnberg
18. mar.
NUE17:55Nürnberg
15t. 25min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.439 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. mar.
CPH17:25København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
NUE21:50Nürnberg
18. mar.
NUE17:55Nürnberg
15t. 25min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.501 kr.
Find lignende
KLM
24. apr.
CPH19:10København Kastrup
3t. 20min.
1 stop
NUE22:30Nürnberg
26. apr.
NUE18:10Nürnberg
4t. 20min.
1 stop
CPH22:30København Kastrup
1.563 kr.
Find lignende
KLM
24. jun.
CPH20:55København Kastrup
12t. 30min.
1 stop
NUE09:25Nürnberg
26. jun.
NUE14:35Nürnberg
3t. 45min.
1 stop
CPH18:20København Kastrup
2.017 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. mar.
CPH16:05København Kastrup
15t. 30min.
2 stop
NUE07:35Nürnberg
18. mar.
NUE14:25Nürnberg
3t. 05min.
1 stop
CPH17:30København Kastrup
2.058 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. jun.
CPH14:35København Kastrup
7t. 55min.
2 stop
NUE22:30Nürnberg
26. jun.
NUE14:35Nürnberg
3t. 45min.
1 stop
CPH18:20København Kastrup
2.168 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Nürnberg

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Nürnberg, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM og SunExpress
KLM
28. maj
CPH06:00København Kastrup
3t. 25min.
1 stop
NUE09:25Nürnberg
Flere flyselskaber
28. maj
CPH14:50København Kastrup
16t. 40min.
2 stop
NUE07:30Nürnberg
1.218 kr.
Find lignende
SunExpress
27. maj
CPH01:20København Kastrup
24t. 50min.
1 stop
NUE02:10Nürnberg
2.871 kr.
Find lignende

Visumkrav for Nürnberg

Er der krav til pas og visum for at komme til Nürnberg?

Du behøver ikke visum for at rejse ind i Tyskland som dansk statsborger. Dit pas skal dog være gyldigt under hele dit ophold, og har du fået forlænget dit pas eller fået udstedt et midlertidigt eller EU-nødpas, kan disse også bruges.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nürnberg

Hvad kan man se i Nürnberg?

Nürnberg er en by, hvor man får meget mere igen, hvis man giver sig lidt tid og kigger godt efter. Så får du et flytilbud til Nürnberg, er det værd at slå til. De oplagte attraktioner er Nürnberger Burg, som er byens vartegn, og hvis historie i den nuværende form strækker sig tilbage til omkring 1300-tallet. Nürnberg-processen efter anden verdenskrig er for længst overstået, men et besøg på det enorme anlæg, hvor nazisterne afholdte flere stormøder for op til 50.000 tilskuere giver alligevel et strøg af historiens kuldegysende vingesus. Er du i Nürnberg ved nattetide, kan du gå en tur med byens nattevægterinde, Die Nürnberger Nachtwächterin, som fortæller saftige historier om byens attraktioner. Og trænger du så til mere håndfast viden efter en god nats søvn, kan du besøge Nürnbergs ravmuseum, hvor de har flere hundrede forskellige former for rav til skue, og bagefter kan du udvide horisonten endnu mere på byens due-museum, hvor der er mere end 100.000 due-relaterede udstillingsstykker inklusive en samling på mange tusinde porcelænsduer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nürnberg?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Nürnberg på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Nürnberg, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Nürnberg med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Nürnberg på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nürnberg?

Når alle potentielle fly til Nürnberg vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nürnberg lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nürnberg lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nürnberg og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nürnberg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Nürnberg

Populære flyrejser til Nürnberg
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Nürnberg
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo