Find billige fly til Paderborn

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Paderborn

Få indsigter om din flyrejse til Paderborn, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Paderborn?

Brugere, der booker rejser til Paderborn fra Aalborg, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Paderborn. Hvis du vil finde den billigste pris til Paderborn fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Paderborn?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Paderborn du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Duesseldorf Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 3t at flyve fra Billund til Duesseldorf Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Paderborn

Find de billigste fly til disse Paderborn-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Köln

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Paderborn

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Paderborn ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 778 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Paderborn

Lufthavn: Kassel-Calden, Lufthavn: Dortmund, Lufthavn: Muenster, Lufthavn: Hannover eller Lufthavn: Duesseldorf Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Paderborn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Dortmund for 1.081 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Paderborn

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Paderborn

Hvilke flyselskaber flyver til Paderborn?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Paderborn

Hvilke flyselskaber flyver til Paderborn?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Paderborn fra Danmark, Scandinavian Airlines, Eurowings, Lufthansa og British Airways. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Populære fly til Paderborn

Find dine flybilletter til Paderborn blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Paderborn
Hurtigste flyvetid7t. 05min.
Laveste pris2.118 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Paderborn


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Paderborn. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Paderborn, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Paderborn ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Paderborn. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.