Find billige fly til Paderborn

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Paderborn

Få indsigter om din flyrejse til Paderborn, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Paderborn på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Paderborn?

Når du flyver til Paderborn fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.005 kr. for fly med afgang om morgenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 5.418 kr. i gennemsnit. Fly til Paderborn fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Paderborn?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Paderborn du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Duesseldorf Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 15min. at flyve fra Billund til Duesseldorf Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Paderborn

Find de billigste fly til disse Paderborn-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Köln

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Paderborn

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Paderborn ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 737 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PADERBORN FRA KØBENHAVNnovember64% billigereAt flyve fra København til Paderborn ​​koster i gennemsnit blot 878 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PADERBORN FRA KØBENHAVNjuni132% dyrereDet koster cirka 5.654 kr. at flyve til Paderborn ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PADERBORN FRA KØBENHAVNoktober650% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Paderborn fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Paderborn

Hvilken måned er det billigst at flyve til Paderborn?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Paderborn fra Danmark, med flest priser fundet omkring 878 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Paderborn i november, så rejs fra Danmark i december, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.030 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Paderborn?

Kassel-Calden Lufthavn, Dortmund Lufthavn, Muenster Lufthavn, Hannover Lufthavn eller Duesseldorf Intl Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Paderborn.

Findes der en billigere måde at flyve til Paderborn på?

Du kan finde tilbud til Dortmund Lufthavn for 549 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Paderborn Lufthavn?

Priser for fly til Paderborn Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Paderborn Lufthavn?

Fradecember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Paderborn Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Paderborn Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Paderborn Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Paderborn Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Paderborn Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Paderborn Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Paderborn

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Paderborn fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 40min.
PADPaderborn

Find de billigste enkeltbilletter til Paderborn

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Paderborn, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 40min.
PADPaderborn

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Paderborn?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Paderborn. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Paderborn med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Paderborn, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Paderborn?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Paderborn ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Paderborn lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Paderborn. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paderborn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.