Find billige fly til Braunschweig

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Braunschweig

Få indsigter om din flyrejse til Braunschweig, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Braunschweig?

Rejsetiden fra Danmark til Braunschweig afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Hamburg tager det i gennemsnit 50min., imens det i gennemsnit tager 8t. 30min., hvis du flyver fra Billund til Hamburg. Hamburg er den mest populære lufthavn i Braunschweig.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Braunschweig

Find de billigste fly til disse Braunschweig-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hamborg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Braunschweig

København (CPH) til Hamborg (HAM)

Fly til Braunschweig ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamburg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.314 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Braunschweig

Selvom Braunschweig i Tyskland ikke ligger så langt fra Berlin Lufthavn (BER), tager det alligevel omkring ti timer at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH), til du ankommer i Braunschweig by. Det skyldes, at det ikke er muligt at flyve direkte til Brauschweig, men at du i stedet skal tage toget det sidste stykke. Det er den sidste del, der ligger timer til turen. Du skal med Deutsche Bahn 373. En flytilbud til Brauschweig kan med fordel undersøges, og det kan være, at det kan betale sig at rejse fra Billund Lufthavn (BLL) eller Aarhus Lufthavn (AAL) i stedet for fx Københavns Lufthavn. Du kan vælge at købe dine flybilletter online.

Det er ikke muligt at flyve direkte fra en dansk lufthavn til Braunschweig. Det skyldes, at den sidste del af rejsen foregår med tog. Du kan flyve direkte til Berlin Lufthavn, og derfra skal du så tage toget. At flyrejser har en eller flere mellemlandinger skal ikke anses som noget negativt. Det giver en mulighed for at komme ud af en lille flykabine og komme til at strække benene. Det kan være rart især på længere flyveture. Ofte er en mellemlanding også så kort, at det føles som om man blot går ud af den ene flyvemaskine, og så går man op i den næste.

Brugere, der booker rejser til Braunschweig fra Bremen, har fundet fly, der er 98% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Braunschweig. Hvis du vil finde den billigste pris til Braunschweig fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Hannover, Lufthavn: Kassel-Calden, Lufthavn: Bremen, Lufthavn: Leipzig/Halle eller Lufthavn: Hamburg kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Braunschweig.

Den billigste lufthavn i nærheden af Braunschweig er normalt Lufthavn: Kassel-Calden med en gennemsnitspris på 1.653 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Braunschweig

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Braunschweig

Hvilke flyselskaber flyver til Braunschweig?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Braunschweig

Hvilke flyselskaber flyver til Braunschweig?

For fly fra Danmark til Braunschweig, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Scandinavian Airlines, Lufthansa, KLM og Brussels Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Braunschweig

Neden for finder du alle lufthavne i Braunschweig samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra Braunschweig?

Når du er ankommet til Braunschweig hovedbanegård er du tæt på Braunschweig centrum. Du kan vælge at gå den korte distance, der er fra hovedbanegården til centrum, eller du kan vælge at tage en bus. Bus nr. 420 mod rådhuset. Det er også muligt at tage en taxa, som kan findes uden for hovedbanegården. Skal du besøge nogle, der har bil, kan du måske være heldig at blive hentet. Har du planer om at leje en bil, er det også en mulighed.


Visumkrav for Braunschweig

Der er intet krav om visum, hvis du skal besøge Braunschweig i Tyskland, da landet er en del af Schengen-aftalen, men det er et krav, at du medbringer et gyldigt pas. Et forlænget pas godkendes både ved ind og udrejse. Det samme gør et midlertidigt provisorisk pas. Har du et EU-nødpas, kan dette også bruges.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Braunschweig


De bedste oplevelser og seværdigheder i Braunschweig

Braunschweig er en sand skattekiste af seværdigheder, især når det kommer til bygninger. Der er flere historiske bygninger blandt andet Burgplatz Braunschweig, Rathaus Braunschweig og Alstadtmarks. Der er også et gammelt slot, Schloss Dankwarderode, som i dag er blevet til omdannet til et museum, og der er også Schloss Richmond. Der findes tilmed et par flotte kirker og domkirker. Den ene er Klosterkirche Riddagshausen, og den anden er Braunschweiger Dom. En meget anderledes bygning, som absolut også er et besøg værd, er Happy Rizzy House, som er en bygning, der er malet i flotte og glade farver og med en masse tegninger. Det er en bygning, der i den grad bringer et smil frem. Rejser du med børn, kan I med fordel besøge byens zoologiske have, Arche Noah ZOO, hvor det blandt andet er muligt at fodre parkens dyr. Ingen stor tysk by uden et stadion, og det passer også i Braunschweig. Eintracht Stadion er et besøg værd, især hvis der spilles kamp. Er I glade for vand, er det også muligt at tage en tur i vandlandet BAD Gillesmarode, eller også kan I besøge stranden Kennel-bad. Der er også et stort og flot udvalg af museer i Braunschweig, heriblandt Lokpark Braunschweig og Städtisches Museum Braunschweig.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Braunschweig. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Braunschweig på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Braunschweig vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Braunschweig. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.