Find billige fly til Berlin fra 210 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Berlin

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Berlin

Bedste pris på enkeltbillet

210 kr.

Bedste pris på returbillet

441 kr.

Hurtigste flyvetid

0t. 55min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Berlin fra Danmark i de seneste 72 timer er 210 kr. (København Kastrup til Berlin Brandenburg).
Den bedste pris på en returbillet til Berlin fra Danmark i de seneste 72 timer er 441 kr. (København Kastrup til Berlin Brandenburg).
Det hurtigste fly til Berlin fra Danmark tager 0t. 55min. (København Kastrup til Berlin Brandenburg).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Berlin, herunder Scandinavian Airlines, Eurowings og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Berlin

Få indsigter om din flyrejse til Berlin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Berlin?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Berlin på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 658 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Berlin i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 665 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Berlin?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Berlin, lå på 202 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Berlin. Hvis du vil finde de billigste priser til Berlin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Berlin på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Berlin er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 697 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Berlin er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 826 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Berlin?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Berlin på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Berlin om aftenen helt ned til 729 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 871 kr. i gennemsnit. Fly til Berlin fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Berlin?

Rejsetiden fra Danmark til Berlin varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 55min.. En anden populær rute fra Danmark til Berlin er at flyve fra Billund til Berlin Brandenburg, hvilket tager ca. 1t. 15min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Berlin?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Berlin på, er omkring 42 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 755 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Berlin

Find de billigste fly til disse Berlin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Berlin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Berlin

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Berlin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 755 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNmarts13% billigereAt flyve fra København til Berlin ​​koster i gennemsnit blot 658 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNjuli20% dyrereDet koster cirka 909 kr. at flyve til Berlin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNapril354% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Berlin fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Berlin

Berlin er et overflødighedshorn af historie, kultur og coolness. Byen er måske ikke postkort-smuk, men der er en skøn råhed over byen, hvis natteliv, bar- og kunstscene er svær at slå. Det er ikke så sært, at Berlin tiltrækker folk fra alle verdenshjørner. Det bedste tidspunkt at rejse hertil på er i sommermånederne, hvor vejret er mere stabilt og der er masser af leben i byens gade.

Historiens vingesus mødes side om side med teknologiens fremskridt i Berlin, der også har et unikt kulturliv.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Berlin?

Rejsende, som flyver til Berlin, kan måske finde bedre priser til Leipzig/Halle Lufthavn (147 km fra Berlin centrum), Dresden Arpt Lufthavn (156 km fra Berlin centrum) eller Heringsdorf Lufthavn (159 km fra Berlin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Berlin på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Berlin er normalt Leipzig/Halle Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.752 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Berlin Brandenburg Lufthavn?

Priser for fly til Berlin Brandenburg Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Berlin Brandenburg Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Berlin Brandenburg Lufthavn er 17 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Berlin Brandenburg Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Berlin Brandenburg Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Berlin Brandenburg Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Berlin Brandenburg Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Berlin Brandenburg Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Berlin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Berlin fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
11. apr.
CPH20:15København Kastrup
1t. 00min.
BER21:15Berlin Brandenburg
16. apr.
BER17:25Berlin Brandenburg
1t. 00min.
CPH18:25København Kastrup
Flere flyselskaber
18. jan.
CPH08:55København Kastrup
1t. 05min.
BER10:00Berlin Brandenburg
21. jan.
BER13:30Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH14:40København Kastrup
Norwegian
14. feb.
CPH11:00København Kastrup
1t. 00min.
BER12:00Berlin Brandenburg
21. feb.
BER12:40Berlin Brandenburg
1t. 00min.
CPH13:40København Kastrup
easyJet
15. jan.
CPH08:50København Kastrup
1t. 05min.
BER09:55Berlin Brandenburg
22. jan.
BER07:10Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH08:20København Kastrup
easyJet
1. feb.
CPH21:50København Kastrup
1t. 05min.
BER22:55Berlin Brandenburg
4. feb.
BER07:10Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH08:20København Kastrup
easyJet
18. dec.
CPH08:50København Kastrup
1t. 05min.
BER09:55Berlin Brandenburg
20. dec.
BER07:10Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH08:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Berlin

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Berlin, så se nogle af vores tilbud herunder fra Eurowings, Norwegian og easyJet
easyJet
19. dec.
CPH09:25København Kastrup
1t. 05min.
BER10:30Berlin Brandenburg
easyJet
12. dec.
CPH21:25København Kastrup
1t. 05min.
BER22:30Berlin Brandenburg
easyJet
21. apr.
CPH08:25København Kastrup
1t. 05min.
BER09:30Berlin Brandenburg

Hvordan rejser jeg rundt i Berlin

Storbyen Berlin har mange forskellige bydele, som hver især har sit at byde på – og derfor benytter mange turister den offentlige transport for let at komme rundt. Det omfattende netværk af U- og S-baner gør det både nemt og effektivt, og det er muligt at købe forskellige dagskort, hvor f.eks. en 3-dages billet med fri kørsel i offentlig transport koster ca. 225 DKK.

En anden mulighed er cykelleje, så man kan opleve byen fra en anden højde. Berlin er godt udstyret med cykelstier, så det er ikke svært at komme rundt i de forskellige kvarterer. Hvis man er til den lette løsning, så kører der også tour-busser, der stopper ved specifikke seværdigheder.


Visumkrav for Berlin

Danske statsborgere har ikke brug for visum ved rejser til Berlin, da Tyskland er medlem af Schengen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, der fungerer som ID under opholdet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Berlin

Hvordan får man den billigste flybillet til Berlin?

Der er jævnligt rigtig gode tilbud på flybilletter til Berlin, men statistisk set er det månederne oktober og november du finder de bedste billetter i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Berlin, februar 2018). Har du intet imod lidt mere ustabilt vejr, er det altså bare om at få det varme tøj på og komme afsted.

Hvad skal man se i Berlin?

Berlin er alt og alle. Berlin giver dig fortiden, nutiden og fremtiden. Det er en by, hvor alt bevæger sig, ændres og trækkes fra hinanden. Alligevel vrimler det med oaser, hvor du lige kan få vejret. Hvert kvarter fortæller en historie. I nogle vokser vilde blomster op gennem asfalten, mens andre er luksuriøse og storslåede. Og hvert enkelt af dem giver dig en grund til at elske Berlin. Denne tyske storby er garant for masser af historiske oplevelser, der giver mulighed for at lære nyt, mindes fortiden samt at få fyldt kameraet op med fotos i fantastiske kulisser. Berliner Dom er byens smukke katedral både indvendig og udvendig. Porten Brandenburger Tor er en anden af byens vartegn, man ikke kommer udenom. Vil man se byen fra oven, så er fjernsynstårnet et rigtig godt bud sammen med Rigsdagsbygningen med den berømte glaskuppel. Glem ikke at nyde en øl og en currywurst i en af de mange små gadegrillbarer. Sug stemning til dig i Kreuzberg, hvor byens utæmmede sjæl brænder. Elsk Prenzlauer Bergs afslappede atmosfære. Oplev Mittes rå og smukke bevaring af byens historiske bagage. Nyd Charlottenburg-Wilmendorfs klasse og Schönebergs farverige og åbne livlighed. Nyd denne fantastiske by, der findes intet andet som den. Få flere anbefalinger til seværdigheder i Berlin.

Skal man købe rejseforsikring?

En skræddersyet rejseforsikring anbefales til hver en tid, så du er dækket skulle der ske uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Berlin.

Giver man drikkepenge i Berlin?

Der forventes ikke drikkepenge i Berlin, men det er dog normalt at give lidt til folk i servicebranchen.

Hvor er der god shopping?

Der er masser af shoppingmuligheder lige fra Alexanderplatz og Potsdamer Platz til Friedrichstraße og Kurfürstendamm.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Berlin?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Berlin med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Berlin på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Berlin?

Når alle potentielle fly til Berlin vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Berlin lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Berlin, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Berlin spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Berlin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.