Find billige fly til Berlin

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Berlin

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Berlin

Bedste pris på enkeltbillet

136 kr.

Bedste pris på returbillet

423 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 00min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Berlin fra Danmark i de seneste 72 timer er 136 kr. (København Kastrup til Berlin Brandenburg).
Den bedste pris på en returbillet til Berlin fra Danmark i de seneste 72 timer er 423 kr. (København Kastrup til Berlin Brandenburg).
Det hurtigste fly til Berlin fra Danmark tager 1t. 00min. (København Kastrup til Berlin Brandenburg).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Berlin, herunder Norwegian, Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Berlin

Få indsigter om din flyrejse til Berlin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Berlin?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Berlin på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 567 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Berlin i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 567 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Berlin?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Berlin, lå på 45 kr./pr. person fra Riga, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Berlin. Hvis du vil finde de billigste priser til Berlin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Berlin på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Berlin er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 706 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Berlin er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 921 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Berlin?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Berlin på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Berlin om morgenen helt ned til 736 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 903 kr. i gennemsnit. Fly til Berlin fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Berlin?

Rejsetiden fra Danmark til Berlin varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. En anden populær rute fra Danmark til Berlin er at flyve fra Billund til Berlin Brandenburg, hvilket tager ca. 5t. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Berlin?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Berlin på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 831 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Berlin

Find de billigste fly til disse Berlin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Berlin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Berlin

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Berlin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 831 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNjanuar32% billigereAt flyve fra København til Berlin ​​koster i gennemsnit blot 567 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 1.184 kr. at flyve til Berlin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNapril440% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Berlin fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Berlin

Berlin er et overflødighedshorn af historie, kultur og coolness. Byen er måske ikke postkort-smuk, men der er en skøn råhed over byen, hvis natteliv, bar- og kunstscene er svær at slå. Det er ikke så sært, at Berlin tiltrækker folk fra alle verdenshjørner. Det bedste tidspunkt at rejse hertil på er i sommermånederne, hvor vejret er mere stabilt og der er masser af leben i byens gade.

Historiens vingesus mødes side om side med teknologiens fremskridt i Berlin, der også har et unikt kulturliv.

Rejsende, som flyver til Berlin, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Leipzig/Halle (147 km fra Berlin centrum), Lufthavn: Dresden Arpt (156 km fra Berlin centrum) eller Lufthavn: Heringsdorf (159 km fra Berlin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Berlin er normalt Lufthavn: Leipzig/Halle med en gennemsnitspris på 2.510 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Berlin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Berlin fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Berlin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Berlin

Hvilke flyselskaber flyver til Berlin?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Berlin fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er easyJet, Norwegian, Scandinavian Airlines og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Berlin, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Norwegian Air International-fly til Berlin

Der er 2 fly med Norwegian Air International til Berlin på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er København Kastrup, og den bedste pris på en Norwegian Air International-billet, der er set på momondo, er 1.321 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Berlin). Norwegian Air International har en bedømmelse på 9,2 fra 36 brugeranmeldelser på momondo.

SWISS-fly til Berlin

SWISS (8,4/10, 142 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Berlin med tilbud fra helt ned til 959 kr. retur fra København Kastrup. Med 14 SWISS-fly til Berlin om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Berlin

Neden for finder du alle lufthavne i Berlin samt deres afstand til centrum

Fra Berlin Brandenburg (BER) kan du rejse med både tog og bus ind til byen.

Airport Express-toget og regionale tog (FEX, RE7, RB14 og RB22) har til sammen 4 afgange i timen fra stationen under Terminal 1 til Berlin centralstation (Hauptbahnhof). Det er også muligt at tage toget (S-Bahn-linjerne S9 og S45) fra T1/T2 og T5 ind til centrum af Berlin.

Bus er også et alternativ du kan benytte dig af. Fire ekspresbusser (X7, X71, BER1 og BER2) kører ind til byen på en halv time, samt tre rutebusser (163, 164 og 171). Rutebusserne kører hvert 20. minut, og en billet til rutebusserne, ekspresbusserne og S-Bahn koster ca. 3–4 €. Med rutebus tager det ca. 45 minutter at nå ind til centrum.

Lufthavnen har også flere taxaholdepladser. Ved ankomsten til terminal 1 og 2 finder du taxaholdepladsen foran T1 på niveau E0. Hvis du ankommer eller rejser fra T5, kan du benytte taxaholdepladsen foran terminalområdet L.

Der er også flere biludlejningsfirmaer, hvis du lejer din egen bil under dit ophold. Disse findes i terminal 1 og 5. Parkering er tilgængelig i terminal 1, 2 og 5. Den direkte rute til terminal 1 og 2 er via hovedvejen A113. Følg skiltene til «Flughafen Berlin Brandeburg». Hvis du skal til Terminal 5, skal du fortsætte ad A113 til krydset “Schönefeld-Süd”. Alternativt kan du følge B96a, der passerer terminalen.


Populære fly til Berlin

Find dine flybilletter til Berlin blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Berlin
Hurtigste flyvetid1t. 00min.
Laveste pris395 kr.
Fly fra Billund til Berlin
Hurtigste flyvetid5t. 00min.
Laveste pris682 kr.
Fly fra Aarhus til Berlin
Hurtigste flyvetid5t. 25min.
Laveste pris624 kr.
Fly fra Aalborg til Berlin
Hurtigste flyvetid5t. 25min.
Laveste pris1.859 kr.
Fly fra Karup til Berlin
Hurtigste flyvetid20t. 30min.
Laveste pris3.437 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Berlin

Storbyen Berlin har mange forskellige bydele, som hver især har sit at byde på – og derfor benytter mange turister den offentlige transport for let at komme rundt. Det omfattende netværk af U- og S-baner gør det både nemt og effektivt, og det er muligt at købe forskellige dagskort, hvor f.eks. en 3-dages billet med fri kørsel i offentlig transport koster ca. 225 DKK.

En anden mulighed er cykelleje, så man kan opleve byen fra en anden højde. Berlin er godt udstyret med cykelstier, så det er ikke svært at komme rundt i de forskellige kvarterer. Hvis man er til den lette løsning, så kører der også tour-busser, der stopper ved specifikke seværdigheder.


Visumkrav for Berlin

Danske statsborgere har ikke brug for visum ved rejser til Berlin, da Tyskland er medlem af Schengen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, der fungerer som ID under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Berlin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Berlin

Der er jævnligt rigtig gode tilbud på flybilletter til Berlin, men statistisk set er det månederne oktober og november du finder de bedste billetter i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Berlin, februar 2018). Har du intet imod lidt mere ustabilt vejr, er det altså bare om at få det varme tøj på og komme afsted.

Berlin er alt og alle. Berlin giver dig fortiden, nutiden og fremtiden. Det er en by, hvor alt bevæger sig, ændres og trækkes fra hinanden. Alligevel vrimler det med oaser, hvor du lige kan få vejret. Hvert kvarter fortæller en historie. I nogle vokser vilde blomster op gennem asfalten, mens andre er luksuriøse og storslåede. Og hvert enkelt af dem giver dig en grund til at elske Berlin. Denne tyske storby er garant for masser af historiske oplevelser, der giver mulighed for at lære nyt, mindes fortiden samt at få fyldt kameraet op med fotos i fantastiske kulisser. Berliner Dom er byens smukke katedral både indvendig og udvendig. Porten Brandenburger Tor er en anden af byens vartegn, man ikke kommer udenom. Vil man se byen fra oven, så er fjernsynstårnet et rigtig godt bud sammen med Rigsdagsbygningen med den berømte glaskuppel. Glem ikke at nyde en øl og en currywurst i en af de mange små gadegrillbarer. Sug stemning til dig i Kreuzberg, hvor byens utæmmede sjæl brænder. Elsk Prenzlauer Bergs afslappede atmosfære. Oplev Mittes rå og smukke bevaring af byens historiske bagage. Nyd Charlottenburg-Wilmendorfs klasse og Schönebergs farverige og åbne livlighed. Nyd denne fantastiske by, der findes intet andet som den. Få flere anbefalinger til seværdigheder i Berlin.

En skræddersyet rejseforsikring anbefales til hver en tid, så du er dækket skulle der ske uheld.

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Berlin.

Der forventes ikke drikkepenge i Berlin, men det er dog normalt at give lidt til folk i servicebranchen.

Der er masser af shoppingmuligheder lige fra Alexanderplatz og Potsdamer Platz til Friedrichstraße og Kurfürstendamm.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Berlin på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Berlin vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Berlin, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Berlin spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.