Find billige flybilletter til Berlin

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Berlin (BER)
tor.. 3.12.
tor.. 10.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Berlin

Find de billigste fly til disse Berlin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Berlin?

Berlin er et overflødighedshorn af historie, kultur og coolness. Byen er måske ikke postkort-smuk, men der er en skøn råhed over byen, hvis natteliv, bar- og kunstscene er svær at slå. Det er ikke så sært, at Berlin tiltrækker folk fra alle verdenshjørner. Det bedste tidspunkt at rejse hertil på er i sommermånederne, hvor vejret er mere stabilt og der er masser af leben i byens gade.

Historiens vingesus mødes side om side med teknologiens fremskridt i Berlin, der også har et unikt kulturliv.

Hvilket er det absolut billigste fly til Berlin?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Berlin, lå på 129 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Berlin. Hvis du vil finde de billigste priser til Berlin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Berlin?

Den billigste måned at flyve til Berlin fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 385 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Berlin med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 453 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Berlin?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Berlin. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 550 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Berlin fra Danmark helt ned til 378 kr. på momondo.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Berlin?

Rejsende, som flyver til Berlin, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Leipzig/Halle (147 km fra Berlin centrum), Lufthavn: Dresden Airport (156 km fra Berlin centrum) eller Lufthavn: Heringsdorf (159 km fra Berlin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Berlin på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Berlin er normalt Lufthavn: Heringsdorf med en gennemsnitspris på 1.451 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Berlin Brandenburg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Berlin Brandenburg fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
easyJet
28. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 05min.
BER
Berlin Brandenburg
8. jan.
BER
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH
København Kastrup
Ryanair
27. dec.
CPH
København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
BER
Berlin Brandenburg
10. jan.
BER
Berlin Brandenburg
12t. 15min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Flere flyselskaber
23. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 05min.
BER
Berlin Brandenburg
31. dec.
BER
Berlin Brandenburg
16t. 00min.
1 stop
CPH
København Kastrup
easyJet
8. maj
CPH
København Kastrup
1t. 00min.
BER
Berlin Brandenburg
8. maj
BER
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH
København Kastrup
easyJet
23. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 05min.
BER
Berlin Brandenburg
30. dec.
BER
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH
København Kastrup
easyJet
1. maj
CPH
København Kastrup
1t. 00min.
BER
Berlin Brandenburg
31. maj
BER
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Berlin Brandenburg

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Berlin, så se nogle af vores tilbud herunder fra easyJet
Billigst
Bedst
Hurtigst
easyJet
23. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 05min.
BER
Berlin Brandenburg
Flere flyselskaber
5. jan.
BLL
Billund
33t. 10min.
2 stop
BER
Berlin Brandenburg
Ryanair
15. jan.
CPH
København Kastrup
19t. 05min.
1 stop
BER
Berlin Brandenburg

Hvilke flyselskaber flyver til Berlin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Berlin

Mulighederne er mange når du skal med fly til Berlin. Vælg mellem flyselskaber som Norwegian, easyJet og Air Berlin eller f.eks. KLM, SAS og Lufhansa. Med direkte fly tager det kun en lille time at flyve til Berlin, så drømmer du om en hurtig og ofte billig weekend getaway, så er Berlin et godt bud.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Her kan du læse om lufthavnen i Berlin samt afstand til centrum

Fra Berlin Brandenburg (BER) kan du rejse med både tog og bus ind til byen.

Airport Express-toget og regionale tog (FEX, RE7, RB14 og RB22) har til sammen 4 afgange i timen fra stationen under Terminal 1 til Berlin centralstation (Hauptbahnhof). Det er også muligt at tage toget (S-Bahn-linjerne S9 og S45) fra T1/T2 og T5 ind til centrum af Berlin.

Bus er også et alternativ du kan benytte dig af. Fire ekspresbusser (X7, X71, BER1 og BER2) kører ind til byen på en halv time, samt tre rutebusser (163, 164 og 171). Rutebusserne kører hvert 20. minut, og en billet til rutebusserne, ekspresbusserne og S-Bahn koster ca. 3–4 €. Med rutebus tager det ca. 45 minutter at nå ind til centrum.

Lufthavnen har også flere taxaholdepladser. Ved ankomsten til terminal 1 og 2 finder du taxaholdepladsen foran T1 på niveau E0. Hvis du ankommer eller rejser fra T5, kan du benytte taxaholdepladsen foran terminalområdet L.

Der er også flere biludlejningsfirmaer, hvis du lejer din egen bil under dit ophold. Disse findes i terminal 1 og 5. Parkering er tilgængelig i terminal 1, 2 og 5. Den direkte rute til terminal 1 og 2 er via hovedvejen A113. Følg skiltene til «Flughafen Berlin Brandeburg». Hvis du skal til Terminal 5, skal du fortsætte ad A113 til krydset “Schönefeld-Süd”. Alternativt kan du følge B96a, der passerer terminalen.


Populære fly til Berlin

Find dine flybilletter til Berlin blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Berlin
Korteste rejsetid
1t. 00min.
Laveste pris
379 kr.
Fly fra Billund til Berlin
Korteste rejsetid
3t. 15min.
Laveste pris
919 kr.
Fly fra Aarhus til Berlin
Korteste rejsetid
6t. 55min.
Laveste pris
1.037 kr.
Fly fra Aalborg til Berlin
Korteste rejsetid
6t. 55min.
Laveste pris
1.229 kr.
Fly fra Karup til Berlin
Korteste rejsetid
3t. 40min.
Laveste pris
2.364 kr.
Vis flere

Storbyen Berlin har mange forskellige bydele, som hver især har sit at byde på – og derfor benytter mange turister den offentlige transport for let at komme rundt. Det omfattende netværk af U- og S-baner gør det både nemt og effektivt, og det er muligt at købe forskellige dagskort, hvor f.eks. en 3-dages billet med fri kørsel i offentlig transport koster ca. 225 DKK.

En anden mulighed er cykelleje, så man kan opleve byen fra en anden højde. Berlin er godt udstyret med cykelstier, så det er ikke svært at komme rundt i de forskellige kvarterer. Hvis man er til den lette løsning, så kører der også tour-busser, der stopper ved specifikke seværdigheder.


Kan man rejse til Berlin uden pas eller visum?

Danske statsborgere har ikke brug for visum ved rejser til Berlin, da Tyskland er medlem af Schengen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, der fungerer som ID under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Berlin


Tips og gode råd til Berlin

Hvordan får man den billigste flybillet til Berlin?

Der er jævnligt rigtig gode tilbud på flybilletter til Berlin, men statistisk set er det månederne oktober og november du finder de bedste billetter i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Berlin, februar 2018). Har du intet imod lidt mere ustabilt vejr, er det altså bare om at få det varme tøj på og komme afsted.

Hvad skal man se i Berlin?

Berlin er alt og alle. Berlin giver dig fortiden, nutiden og fremtiden. Det er en by, hvor alt bevæger sig, ændres og trækkes fra hinanden. Alligevel vrimler det med oaser, hvor du lige kan få vejret. Hvert kvarter fortæller en historie. I nogle vokser vilde blomster op gennem asfalten, mens andre er luksuriøse og storslåede. Og hvert enkelt af dem giver dig en grund til at elske Berlin.

Denne tyske storby er garant for masser af historiske oplevelser, der giver mulighed for at lære nyt, mindes fortiden samt at få fyldt kameraet op med fotos i fantastiske kulisser. Berliner Dom er byens smukke katedral både indvendig og udvendig. Porten Brandenburger Tor er en anden af byens vartegn, man ikke kommer udenom. Vil man se byen fra oven, så er fjernsynstårnet et rigtig godt bud sammen med Rigsdagsbygningen med den berømte glaskuppel. Glem ikke at nyde en øl og en currywurst i en af de mange små gadegrillbarer.

Sug stemning til dig i Kreuzberg, hvor byens utæmmede sjæl brænder. Elsk Prenzlauer Bergs afslappede atmosfære. Oplev Mittes rå og smukke bevaring af byens historiske bagage. Nyd Charlottenburg-Wilmendorfs klasse og Schönebergs farverige og åbne livlighed. Nyd denne fantastiske by, der findes intet andet som den. Få flere anbefalinger til seværdigheder i Berlin.

Aktiviteter for børn

AquaDom & SEA LIFE får de små til at måbe med verdens største fritstående, cylindriske akvarium samt mere end 5000 forskellige dyr og undervandsarealer. Deutsches Tecknikmuseum er også et besøg værd, da ethvert barn vil elske de forskellige udstillinger med lokomotiver, flyvemaskiner, skibe og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

En skræddersyet rejseforsikring anbefales til hver en tid, så du er dækket skulle der ske uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Berlin.

Giver man drikkepenge i Berlin?

Der forventes ikke drikkepenge i Berlin, men det er dog normalt at give lidt til folk i servicebranchen.

Hvor er der god shopping?

Der er masser af shoppingmuligheder lige fra Alexanderplatz og Potsdamer Platz til Friedrichstraße og Kurfürstendamm.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class