Find billige flybilletter til Berlin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Berlin.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Berlin

Find de billigste fly til disse Berlin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Berlin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Berlin

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Berlin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 582 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNmarts30% billigereAt flyve fra København til Berlin ​​koster i gennemsnit blot 407 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNjuli22% dyrereDet koster cirka 709 kr. at flyve til Berlin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNdecember271% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Berlin fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Berlin?

Berlin er et overflødighedshorn af historie, kultur og coolness. Byen er måske ikke postkort-smuk, men der er en skøn råhed over byen, hvis natteliv, bar- og kunstscene er svær at slå. Det er ikke så sært, at Berlin tiltrækker folk fra alle verdenshjørner. Det bedste tidspunkt at rejse hertil på er i sommermånederne, hvor vejret er mere stabilt og der er masser af leben i byens gade.

Historiens vingesus mødes side om side med teknologiens fremskridt i Berlin, der også har et unikt kulturliv.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Berlin?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Berlin, lå på 109 kr./pr. person fra Budapest, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Berlin. Hvis du vil finde de billigste priser til Berlin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Berlin?

  Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Berlin på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 407 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Berlin i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 479 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Berlin?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Berlin på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 582 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Berlin helt ned til 302 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Berlin på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Berlin er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 499 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Berlin er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 647 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Berlin?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Berlin på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Berlin om aftenen helt ned til 588 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 917 kr. i gennemsnit. Fly til Berlin fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Berlin?

  Rejsende, som flyver til Berlin, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Leipzig/Halle (147 km fra Berlin centrum), Lufthavn: Dresden Arpt (156 km fra Berlin centrum) eller Lufthavn: Heringsdorf (159 km fra Berlin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Berlin på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Berlin er normalt Lufthavn: Leipzig/Halle med en gennemsnitspris på 1.156 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Berlin Brandenburg fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Berlin Brandenburg

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Berlin Brandenburg.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Berlin Brandenburg.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Berlin Brandenburg.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Berlin Brandenburg?

Hjemrejse til Danmark fra Berlin Brandenburg

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Berlin Brandenburg skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Berlin Brandenburg er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Berlin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Berlin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Berlin fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
13. jan.
AAR11:15Aarhus
5t. 55min.
1 stop
BER17:10Berlin Brandenburg
20. jan.
BER01:00Berlin Brandenburg
10t. 00min.
1 stop
AAR11:00Aarhus
easyJet
21. dec.
CPH03:50København Kastrup
1t. 05min.
BER04:55Berlin Brandenburg
6. jan.
BER02:10Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH03:20København Kastrup
Norwegian
26. jan.
CPH05:45København Kastrup
1t. 00min.
BER06:45Berlin Brandenburg
2. feb.
BER07:25Berlin Brandenburg
1t. 00min.
CPH08:25København Kastrup
Flere flyselskaber
22. jan.
CPH15:55København Kastrup
22t. 50min.
1 stop
BER14:45Berlin Brandenburg
29. jan.
BER02:30Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH03:40København Kastrup
easyJet
14. dec.
CPH03:50København Kastrup
1t. 05min.
BER04:55Berlin Brandenburg
15. dec.
BER02:10Berlin Brandenburg
1t. 10min.
CPH03:20København Kastrup
easyJet
28. dec.
AAR03:40Aarhus
1t. 05min.
BER04:45Berlin Brandenburg
30. dec.
BER01:55Berlin Brandenburg
1t. 15min.
AAR03:10Aarhus

Find de billigste enkeltbilletter til Berlin

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Berlin, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Ryanair og easyJet
easyJet
15. dec.
CPH03:50København Kastrup
1t. 05min.
BER04:55Berlin Brandenburg
Ryanair
17. jan.
CPH17:00København Kastrup
11t. 55min.
1 stop
BER04:55Berlin Brandenburg
Norwegian
24. jan.
CPH05:45København Kastrup
1t. 00min.
BER06:45Berlin Brandenburg

Hvilke flyselskaber flyver til Berlin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Berlin
 • Hvilke flyselskaber flyver til Berlin?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Berlin fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er easyJet, Ryanair, Norwegian Air International og SAS. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Berlin, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Berlin

Neden for finder du alle lufthavne i Berlin samt deres afstand til centrum

Fra Berlin Brandenburg (BER) kan du rejse med både tog og bus ind til byen.

Airport Express-toget og regionale tog (FEX, RE7, RB14 og RB22) har til sammen 4 afgange i timen fra stationen under Terminal 1 til Berlin centralstation (Hauptbahnhof). Det er også muligt at tage toget (S-Bahn-linjerne S9 og S45) fra T1/T2 og T5 ind til centrum af Berlin.

Bus er også et alternativ du kan benytte dig af. Fire ekspresbusser (X7, X71, BER1 og BER2) kører ind til byen på en halv time, samt tre rutebusser (163, 164 og 171). Rutebusserne kører hvert 20. minut, og en billet til rutebusserne, ekspresbusserne og S-Bahn koster ca. 3–4 €. Med rutebus tager det ca. 45 minutter at nå ind til centrum.

Lufthavnen har også flere taxaholdepladser. Ved ankomsten til terminal 1 og 2 finder du taxaholdepladsen foran T1 på niveau E0. Hvis du ankommer eller rejser fra T5, kan du benytte taxaholdepladsen foran terminalområdet L.

Der er også flere biludlejningsfirmaer, hvis du lejer din egen bil under dit ophold. Disse findes i terminal 1 og 5. Parkering er tilgængelig i terminal 1, 2 og 5. Den direkte rute til terminal 1 og 2 er via hovedvejen A113. Følg skiltene til «Flughafen Berlin Brandeburg». Hvis du skal til Terminal 5, skal du fortsætte ad A113 til krydset “Schönefeld-Süd”. Alternativt kan du følge B96a, der passerer terminalen.


Populære fly til Berlin

Find dine flybilletter til Berlin blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Berlin
Hurtigste flyvetid1t. 00min.
Laveste pris302 kr.
Fly fra Billund til Berlin
Hurtigste flyvetid6t. 15min.
Laveste pris328 kr.
Fly fra Aarhus til Berlin
Hurtigste flyvetid1t. 05min.
Laveste pris348 kr.
Fly fra Aalborg til Berlin
Hurtigste flyvetid5t. 40min.
Laveste pris860 kr.
Fly fra Karup til Berlin
Hurtigste flyvetid23t. 55min.
Laveste pris2.002 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Berlin

Storbyen Berlin har mange forskellige bydele, som hver især har sit at byde på – og derfor benytter mange turister den offentlige transport for let at komme rundt. Det omfattende netværk af U- og S-baner gør det både nemt og effektivt, og det er muligt at købe forskellige dagskort, hvor f.eks. en 3-dages billet med fri kørsel i offentlig transport koster ca. 225 DKK.

En anden mulighed er cykelleje, så man kan opleve byen fra en anden højde. Berlin er godt udstyret med cykelstier, så det er ikke svært at komme rundt i de forskellige kvarterer. Hvis man er til den lette løsning, så kører der også tour-busser, der stopper ved specifikke seværdigheder.


Visumkrav for Berlin

Danske statsborgere har ikke brug for visum ved rejser til Berlin, da Tyskland er medlem af Schengen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, der fungerer som ID under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Berlin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Berlin

Hvordan får man den billigste flybillet til Berlin?

Der er jævnligt rigtig gode tilbud på flybilletter til Berlin, men statistisk set er det månederne oktober og november du finder de bedste billetter i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Berlin, februar 2018). Har du intet imod lidt mere ustabilt vejr, er det altså bare om at få det varme tøj på og komme afsted.

Hvad skal man se i Berlin?

Berlin er alt og alle. Berlin giver dig fortiden, nutiden og fremtiden. Det er en by, hvor alt bevæger sig, ændres og trækkes fra hinanden. Alligevel vrimler det med oaser, hvor du lige kan få vejret. Hvert kvarter fortæller en historie. I nogle vokser vilde blomster op gennem asfalten, mens andre er luksuriøse og storslåede. Og hvert enkelt af dem giver dig en grund til at elske Berlin.

Denne tyske storby er garant for masser af historiske oplevelser, der giver mulighed for at lære nyt, mindes fortiden samt at få fyldt kameraet op med fotos i fantastiske kulisser. Berliner Dom er byens smukke katedral både indvendig og udvendig. Porten Brandenburger Tor er en anden af byens vartegn, man ikke kommer udenom. Vil man se byen fra oven, så er fjernsynstårnet et rigtig godt bud sammen med Rigsdagsbygningen med den berømte glaskuppel. Glem ikke at nyde en øl og en currywurst i en af de mange små gadegrillbarer.

Sug stemning til dig i Kreuzberg, hvor byens utæmmede sjæl brænder. Elsk Prenzlauer Bergs afslappede atmosfære. Oplev Mittes rå og smukke bevaring af byens historiske bagage. Nyd Charlottenburg-Wilmendorfs klasse og Schönebergs farverige og åbne livlighed. Nyd denne fantastiske by, der findes intet andet som den. Få flere anbefalinger til seværdigheder i Berlin.

Aktiviteter for børn

AquaDom & SEA LIFE får de små til at måbe med verdens største fritstående, cylindriske akvarium samt mere end 5000 forskellige dyr og undervandsarealer. Deutsches Tecknikmuseum er også et besøg værd, da ethvert barn vil elske de forskellige udstillinger med lokomotiver, flyvemaskiner, skibe og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

En skræddersyet rejseforsikring anbefales til hver en tid, så du er dækket skulle der ske uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Berlin.

Giver man drikkepenge i Berlin?

Der forventes ikke drikkepenge i Berlin, men det er dog normalt at give lidt til folk i servicebranchen.

Hvor er der god shopping?

Der er masser af shoppingmuligheder lige fra Alexanderplatz og Potsdamer Platz til Friedrichstraße og Kurfürstendamm.