Find billige flybilletter til Berlin

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Berlin (BER)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Berlin. De nuværende restriktioner til Berlin er baseret på Tyskland rejserestriktioner.

Se nuværende Tyskland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Berlin

Find de billigste fly til disse Berlin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Berlin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Berlin

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Berlin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 542 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNmarts30% billigereAt flyve fra København til Berlin ​​koster i gennemsnit blot 379 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNjuli22% dyrereDet koster cirka 661 kr. at flyve til Berlin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERLIN FRA KØBENHAVNdecember271% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Berlin fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Berlin?

Berlin er et overflødighedshorn af historie, kultur og coolness. Byen er måske ikke postkort-smuk, men der er en skøn råhed over byen, hvis natteliv, bar- og kunstscene er svær at slå. Det er ikke så sært, at Berlin tiltrækker folk fra alle verdenshjørner. Det bedste tidspunkt at rejse hertil på er i sommermånederne, hvor vejret er mere stabilt og der er masser af leben i byens gade.

Historiens vingesus mødes side om side med teknologiens fremskridt i Berlin, der også har et unikt kulturliv.

Hvilket er det absolut billigste fly til Berlin?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Berlin, lå på 101 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Berlin. Hvis du vil finde de billigste priser til Berlin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Berlin?

Den billigste måned at flyve til Berlin fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 379 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Berlin med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 447 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Berlin?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Berlin. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 542 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Berlin fra Danmark helt ned til 477 kr. på momondo.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Berlin?

Rejsende, som flyver til Berlin, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Leipzig/Halle (147 km fra Berlin centrum), Lufthavn: Dresden Airport (156 km fra Berlin centrum) eller Lufthavn: Heringsdorf (159 km fra Berlin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Berlin på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Berlin er normalt Lufthavn: Heringsdorf med en gennemsnitspris på 1.431 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Berlin?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Berlin. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Berlin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Berlin Brandenburg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Berlin Brandenburg fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
4. maj
10:00
København Kastrup
1t. 05min.
11:05
Berlin Brandenburg
13. maj
13:30
Berlin Brandenburg
1t. 00min.
14:30
København Kastrup
Flere flyselskaber
1. apr.
15:40
København Kastrup
0t. 55min.
16:35
Berlin Brandenburg
4. apr.
15:40
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
16:50
København Kastrup
Flere flyselskaber
26. mar.
12:00
København Kastrup
0t. 55min.
12:55
Berlin Brandenburg
11. apr.
15:40
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
16:50
København Kastrup
Flere flyselskaber
26. mar.
12:00
København Kastrup
0t. 55min.
12:55
Berlin Brandenburg
4. apr.
15:40
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
16:50
København Kastrup
Flere flyselskaber
5. jul.
12:15
København Kastrup
1t. 00min.
13:15
Berlin Brandenburg
12. jul.
15:40
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
16:50
København Kastrup
easyJet
11. jun.
04:40
København Kastrup
1t. 05min.
05:45
Berlin Brandenburg
10. jul.
15:40
Berlin Brandenburg
1t. 10min.
16:50
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Berlin Brandenburg

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Berlin, så se nogle af vores tilbud herunder fra easyJet
SAS
8. apr.
15:40
København Kastrup
0t. 55min.
16:35
Berlin Brandenburg
SAS
5. apr.
15:45
København Kastrup
0t. 55min.
16:40
Berlin Brandenburg
SAS
1. apr.
15:40
København Kastrup
0t. 55min.
16:35
Berlin Brandenburg

Hvilke flyselskaber flyver til Berlin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Berlin

Mulighederne er mange når du skal med fly til Berlin. Vælg mellem flyselskaber som Norwegian, easyJet og Air Berlin eller f.eks. KLM, SAS og Lufhansa. Med direkte fly tager det kun en lille time at flyve til Berlin, så drømmer du om en hurtig og ofte billig weekend getaway, så er Berlin et godt bud.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Her kan du læse om lufthavnen i Berlin samt afstand til centrum

Fra Berlin Brandenburg (BER) kan du rejse med både tog og bus ind til byen.

Airport Express-toget og regionale tog (FEX, RE7, RB14 og RB22) har til sammen 4 afgange i timen fra stationen under Terminal 1 til Berlin centralstation (Hauptbahnhof). Det er også muligt at tage toget (S-Bahn-linjerne S9 og S45) fra T1/T2 og T5 ind til centrum af Berlin.

Bus er også et alternativ du kan benytte dig af. Fire ekspresbusser (X7, X71, BER1 og BER2) kører ind til byen på en halv time, samt tre rutebusser (163, 164 og 171). Rutebusserne kører hvert 20. minut, og en billet til rutebusserne, ekspresbusserne og S-Bahn koster ca. 3–4 €. Med rutebus tager det ca. 45 minutter at nå ind til centrum.

Lufthavnen har også flere taxaholdepladser. Ved ankomsten til terminal 1 og 2 finder du taxaholdepladsen foran T1 på niveau E0. Hvis du ankommer eller rejser fra T5, kan du benytte taxaholdepladsen foran terminalområdet L.

Der er også flere biludlejningsfirmaer, hvis du lejer din egen bil under dit ophold. Disse findes i terminal 1 og 5. Parkering er tilgængelig i terminal 1, 2 og 5. Den direkte rute til terminal 1 og 2 er via hovedvejen A113. Følg skiltene til «Flughafen Berlin Brandeburg». Hvis du skal til Terminal 5, skal du fortsætte ad A113 til krydset “Schönefeld-Süd”. Alternativt kan du følge B96a, der passerer terminalen.


Populære fly til Berlin

Find dine flybilletter til Berlin blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Berlin
Korteste rejsetid
0t. 55min.
Laveste pris
453 kr.
Fly fra Aarhus til Berlin
Korteste rejsetid
20t. 55min.
Laveste pris
998 kr.
Fly fra Aalborg til Berlin
Korteste rejsetid
8t. 30min.
Laveste pris
1.163 kr.
Fly fra Billund til Berlin
Korteste rejsetid
9t. 50min.
Laveste pris
1.512 kr.
Fly fra Karup til Berlin
Korteste rejsetid
3t. 40min.
Laveste pris
2.332 kr.
Vis flere

Storbyen Berlin har mange forskellige bydele, som hver især har sit at byde på – og derfor benytter mange turister den offentlige transport for let at komme rundt. Det omfattende netværk af U- og S-baner gør det både nemt og effektivt, og det er muligt at købe forskellige dagskort, hvor f.eks. en 3-dages billet med fri kørsel i offentlig transport koster ca. 225 DKK.

En anden mulighed er cykelleje, så man kan opleve byen fra en anden højde. Berlin er godt udstyret med cykelstier, så det er ikke svært at komme rundt i de forskellige kvarterer. Hvis man er til den lette løsning, så kører der også tour-busser, der stopper ved specifikke seværdigheder.


Kan man rejse til Berlin uden pas eller visum?

Danske statsborgere har ikke brug for visum ved rejser til Berlin, da Tyskland er medlem af Schengen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, der fungerer som ID under opholdet.


Tips og gode råd til Berlin

Hvordan får man den billigste flybillet til Berlin?

Der er jævnligt rigtig gode tilbud på flybilletter til Berlin, men statistisk set er det månederne oktober og november du finder de bedste billetter i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Berlin, februar 2018). Har du intet imod lidt mere ustabilt vejr, er det altså bare om at få det varme tøj på og komme afsted.

Hvad skal man se i Berlin?

Berlin er alt og alle. Berlin giver dig fortiden, nutiden og fremtiden. Det er en by, hvor alt bevæger sig, ændres og trækkes fra hinanden. Alligevel vrimler det med oaser, hvor du lige kan få vejret. Hvert kvarter fortæller en historie. I nogle vokser vilde blomster op gennem asfalten, mens andre er luksuriøse og storslåede. Og hvert enkelt af dem giver dig en grund til at elske Berlin.

Denne tyske storby er garant for masser af historiske oplevelser, der giver mulighed for at lære nyt, mindes fortiden samt at få fyldt kameraet op med fotos i fantastiske kulisser. Berliner Dom er byens smukke katedral både indvendig og udvendig. Porten Brandenburger Tor er en anden af byens vartegn, man ikke kommer udenom. Vil man se byen fra oven, så er fjernsynstårnet et rigtig godt bud sammen med Rigsdagsbygningen med den berømte glaskuppel. Glem ikke at nyde en øl og en currywurst i en af de mange små gadegrillbarer.

Sug stemning til dig i Kreuzberg, hvor byens utæmmede sjæl brænder. Elsk Prenzlauer Bergs afslappede atmosfære. Oplev Mittes rå og smukke bevaring af byens historiske bagage. Nyd Charlottenburg-Wilmendorfs klasse og Schönebergs farverige og åbne livlighed. Nyd denne fantastiske by, der findes intet andet som den. Få flere anbefalinger til seværdigheder i Berlin.

Aktiviteter for børn

AquaDom & SEA LIFE får de små til at måbe med verdens største fritstående, cylindriske akvarium samt mere end 5000 forskellige dyr og undervandsarealer. Deutsches Tecknikmuseum er også et besøg værd, da ethvert barn vil elske de forskellige udstillinger med lokomotiver, flyvemaskiner, skibe og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

En skræddersyet rejseforsikring anbefales til hver en tid, så du er dækket skulle der ske uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Berlin.

Giver man drikkepenge i Berlin?

Der forventes ikke drikkepenge i Berlin, men det er dog normalt at give lidt til folk i servicebranchen.

Hvor er der god shopping?

Der er masser af shoppingmuligheder lige fra Alexanderplatz og Potsdamer Platz til Friedrichstraße og Kurfürstendamm.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class