Find billige flybilletter til Hamborg

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Hamborg (HAM)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Hamborg. De nuværende restriktioner til Hamborg er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hamborg

Find de billigste fly til disse Hamborg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hamborg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hamborg

København (CPH) til Hamborg (HAM)

Fly til Hamborg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamborg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.051 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HAMBORG FRA KØBENHAVNjanuar16% billigereAt flyve fra København til Hamborg ​​koster i gennemsnit blot 878 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HAMBORG FRA KØBENHAVNjuli17% dyrereDet koster cirka 1.225 kr. at flyve til Hamborg ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HAMBORG FRA KØBENHAVNdecember207% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hamborg fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hamborg?

Den populære storby Hamborg er Tysklands andenstørste by, en selvstændig delstat og ligger tæt på den dansk-tyske grænse. Med vejr der minder meget om det danske er det ikke overraskende at nogle af de mest populære måneder at besøge Hamborg på, er sommermånederne. Men hvornår er det billigst at flyve til Hamborg? I marts og juni finder du typisk de billigste flybilletter, ligesom det bedste tidspunkt at booke på er omtrent 59 dage før afgang (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Hamborg, januar 2018)

Hamborg byder på masser af shopping, museer og musik i en by med en maritim atmosfære.

Hvilket er det absolut billigste fly til Hamborg?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Hamborg for 280 kr./person, hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til Hamborg. Hvis du vil finde den billigste pris til Hamborg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hamborg?

Hvis du ikke vil rejse til Hamborg i januar, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 909 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Hamborg?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Hamborg på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.051 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Hamborg på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 473 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hamborg på?

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Hamborg på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.034 kr.. Den dyreste dag at flyve til Hamborg er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.273 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hamborg?

Det billigste tidspunkt at flyve til Hamborg på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.076 kr.. Fly til Hamborg koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.269 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hamborg?

Lufthavn: Hamborg Lübeck, Lufthavn: Bremen, Lufthavn: Hannover, Lufthavn: Braunschweig Braunschweig eller Lufthavn: Rostock Laage kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Hamborg.

Findes der en billigere måde at flyve til Hamborg på?

Med en gennemsnitspris på 1.456 kr. pr. person er Lufthavn: Braunschweig Braunschweig den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Hamborg. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Hamborg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Hamborg. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Hamborg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Hamborg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hamborg fundet af momondos brugere for nylig
SAS
15. sep.
CPH10:55København Kastrup
0t. 50min.
HAM11:45Hamborg
16. sep.
HAM02:35Hamborg
0t. 50min.
CPH03:25København Kastrup
Flere flyselskaber
13. aug.
CPH04:00København Kastrup
1t. 00min.
HAM05:00Hamborg
15. aug.
HAM04:10Hamborg
8t. 05min.
1 stop
CPH12:15København Kastrup
1.035 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. aug.
CPH07:45København Kastrup
9t. 50min.
1 stop
HAM17:35Hamborg
26. aug.
HAM16:45Hamborg
1t. 00min.
CPH17:45København Kastrup
Flere flyselskaber
15. sep.
CPH09:50København Kastrup
3t. 40min.
1 stop
HAM13:30Hamborg
16. sep.
HAM18:00Hamborg
11t. 20min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
Flere flyselskaber
13. aug.
CPH05:45København Kastrup
8t. 05min.
1 stop
HAM13:50Hamborg
15. aug.
HAM04:10Hamborg
8t. 05min.
1 stop
CPH12:15København Kastrup
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH04:10København Kastrup
1t. 00min.
HAM05:10Hamborg
9. aug.
HAM17:15Hamborg
16t. 55min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
1.048 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Hamborg

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Hamborg, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
17. sep.
CPH08:50København Kastrup
3t. 40min.
1 stop
HAM12:30Hamborg
Ryanair
25. aug.
CPH03:20København Kastrup
6t. 15min.
1 stop
HAM09:35Hamborg
Ryanair
4. aug.
CPH03:20København Kastrup
6t. 15min.
1 stop
HAM09:35Hamborg

Hvilke flyselskaber flyver til Hamborg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Hamborg

Når du rejser til Hamborg med fly kan du vælge mellem lavprisselskaber som Norwegian, easyJet og Ryanair eller tyske udbydere i form af Lufthansa eller Air Berlin. Med direkte fly fra København tager det blot en time at flyve til Hamborg.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Hamborg samt afstand til centrum

Hamborgs mest centrale lufthavn, Flughafen Hamborg, består af to terminaler, der tager godt imod de mere end 16 millioner passagerer om året. Lige under Hamborg lufthavn finder du byens S-Bahn (metro). Med linje S1 kommer du direkte ind til Hamborgs hovedbanegård.


Populære fly til Hamborg

Find dine flybilletter til Hamborg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Hamborg
Korteste rejsetid
0t. 50min.
Laveste pris
487 kr.
Fly fra Billund til Hamborg
Korteste rejsetid
21t. 50min.
Laveste pris
1.143 kr.
Fly fra Aalborg til Hamborg
Korteste rejsetid
6t. 00min.
Laveste pris
1.844 kr.
Fly fra Aarhus til Hamborg
Korteste rejsetid
4t. 55min.
Laveste pris
2.469 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Hamborg?

Storbyen hamborg har flere forskellige bydele som du kan opleve til fods, eller med byens effektive U-bahn og S-bahn, der tilsammen dækker hele bykernen samt mange af yderområderne. Man kan også tage bus eller taxi, og der er tilmed gode muligheder for at leje bycykler.


Kan man rejse til Hamborg uden pas eller visum?

Da Tyskland er medlem af Schengen har du som dansk statsborger  ikke brug for visum, når du rejser til Hamborg. Husk dog at medbringe et gyldigt pas, der fungerer som ID under opholdet.


Tips og gode råd til Hamborg

Hvordan får man den billigste flybillet til Hamborg?

Skal du finde de billigste flybilletter til Hamborg, så er det i marts og juni du skal planlægge din tur. Sigt efter at købe dine billetter ca. 59 dage før afgang hvor de som regel er billigst (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Hamborg, januar 2018).

Hvad skal man se i Hamborg?

Fra Hamborgs Hovedbanegård kommer man direkte ud på det populære indkøbsstrøg Mönckebergstraße, hvorfra man gå videre ned til byens smukke rådhus. Derefter er en tur ved Jungfernstieg et must, hvor der også er masser af butikker, og man kan nyde synet af søen Binnenalster med den store fontæne.

Europas andenstørste havn skal også opleves, hvor man fra den ene side kan opleve det nye, imponerende koncerthus Elbphilharmonie samt hele Hafencity og området ved Landungsbrücken, hvor man kan tage på en bådtur i Elben. En tur i naturparken Planten un Blomen samt området Schanzenviertel er også et must. Læs også vores tips til gratis seværdigheder i Hamborg.

Aktiviteter for børn

Hagenbecks Tierpark er byens zoo fra 1907, som viser mere end 210 forskellige dyrearter. Miniatur Wunderland er et oplagt sted for hele familien – det er en modeljernbane bygget op omkring alverdens lande og byer i miniformat. Den ligger i Speicherstadt, der er de gamle lagerhuse på UNESCOS’s verdensarvsliste.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring når du rejser ud, i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Hamborg.

Giver man drikkepenge i Hamborg?

Drikkepenge er ikke obligatorisk, men det er standard at betale omkring 10 % eller runde op, når man er tilfreds med betjeningen.

Hvor er der god shopping?

Mönckebergstraße, Spitalerstraße og Gänsemarkt byder på gode shoppingmuligheder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class