Find billige flybilletter til Dresden

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Dresden. De nuværende restriktioner til Dresden er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dresden

Find de billigste fly til disse Dresden-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dresden

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dresden

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Dresden ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 559 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNmarts18% billigereAt flyve fra København til Dresden ​​koster i gennemsnit blot 1.168 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNoktober29% dyrereDet koster cirka 1.824 kr. at flyve til Dresden ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNdecember226% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dresden fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dresden?

Der er stribevis af spændende byer at besøge i Tyskland. Rejser du med fly til Dresden, lander du i en østtysk videns- og kulturby, der byder på mange arkitektoniske perler. Byen ligger tæt ved den tjekkiske grænse og byder på fire forskellige årstider, som vi kender det fra Danmark. Det er primært populært at rejse med fly til Dresden om sommeren, hvor vejret er solrigt og varmt. Forårs- og efterårsmånederne er også populære rejseperioder med temperaturer på omkring 19 °C. Til gengæld er vintrene kolde.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Dresden?

  Brugere, der bestiller rejser til Dresden fra Billund, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Dresden. Hvis du vil finde den billigste pris til Dresden fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Dresden?

  Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Dresden på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.168 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Dresden i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Dresden i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.187 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Dresden?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 56 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Dresden. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.418 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dresden på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dresden er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.346 kr.. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Dresden for omkring 1.579 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dresden?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Dresden normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Dresden om eftermiddagen helt ned til 1.542 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.025 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dresden?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dresden. Hvis du har planer om at flyve til Dresden, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Leipzig/Halle (113 km fra Dresden centrum) eller Lufthavn: Berlin Brandenburg (146 km fra Dresden centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Dresden på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Berlin Brandenburg for 1.518 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Dresden?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Dresden. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Dresden nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Dresden

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dresden fundet af momondos brugere for nylig
Eurowings
14. dec.
CPH03:50København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
DRS11:25Dresden Arpt
16. dec.
DRS03:50Dresden Arpt
6t. 35min.
1 stop
CPH10:25København Kastrup
1.875 kr.
Find lignende
Eurowings
14. dec.
CPH03:50København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
DRS11:25Dresden Arpt
16. dec.
DRS03:50Dresden Arpt
6t. 35min.
1 stop
CPH10:25København Kastrup
1.881 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dresden

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dresden, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
13. aug.
CPH05:45København Kastrup
11t. 40min.
2 stop
DRS17:25Dresden Arpt
Flere flyselskaber
13. aug.
CPH02:05København Kastrup
15t. 20min.
1 stop
DRS17:25Dresden Arpt
Flere flyselskaber
26. aug.
CPH16:20København Kastrup
25t. 05min.
2 stop
DRS17:25Dresden Arpt

Lufthavne i nærheden af Dresden

Neden for finder du alle lufthavne i Dresden samt deres afstand til centrum

Der kører S-tog direkte fra Dresden Lufthavn til centrum med en rejsetid på ca. 30 min. Du skal tage linje S2, hvor du betaler ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK) for en billet. Det er også muligt at benytte lufthavnsbus nummer 77 eller 80, hvor du undervejs skal skifte til sporvogn nummer syv i Infineon Nord.


Populære fly til Dresden

Find dine flybilletter til Dresden blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dresden
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris1.875 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Dresden?

Det er nemmest at komme rundt i den gamle bydel Altstadt til fods. Derudover kan du benytte byens 12 sporvognsruter samt 29 bybusruter. Sporvognsrute nummer fire er kendt under navnet kulturruten, mens rute ni er kendt som shopping-ruten. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel i by og opland koster ca. 14 EUR (ca. 105 DKK).


Kan man rejse til Dresden uden pas eller visum?

Tyskland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at ansøge om visum. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID på din ferie.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dresden


Tips og gode råd til Dresden

Hvad skal man se i Dresden?

Flotte seværdigheder venter på dig, når du er landet med fly i Dresden. Frauenkirche er byens store attraktion, som i dag er genopbygget og indviet i 2005 efter fortidens bombardementer. Barokanlægget Zwinger samt Semper-Operahuset er også værd at besøge.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Grosse Garten er et skønt sted at opleve, når du rejser med børn. Parken byder på en stor legeplads, perfekte baner til rulleskøjteløb samt et tur-tog. En sejltur på Elben er også et sikkert hit samt et besøg i Dresden Zoo.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. Det kan i nogle tilfælde indebære egenbetaling, og derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring. Den kan yderligere tilpasses særlige behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Tyskland kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Dresden?

I Tyskland giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Ferdinandplatz, Prager Strasse, Wilsdruffer Strasse og Altmarkt er nogle af de gode indkøbssteder i Dresden. Indkøbscentrene Altmarkt-Galerie og Centrum Galerie byder også på mange attraktive butikker. (Priser checket: 21/04/2019).