Find billige fly til Dresden fra 587 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dresden

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dresden

Bedste pris på enkeltbillet

587 kr.

Bedste pris på returbillet

1.097 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 10min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dresden fra Danmark i de seneste 72 timer er 587 kr. (København Kastrup til Dresden Arpt).
Den bedste pris på en returbillet til Dresden fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.097 kr. (København Kastrup til Dresden Arpt).
Det hurtigste fly til Dresden fra Danmark tager 3t. 10min. (København Kastrup til Dresden Arpt).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Dresden, herunder Lufthansa, Air France og SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Dresden

Få indsigter om din flyrejse til Dresden, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dresden?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Dresden på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.380 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Dresden i november, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Dresden i august har en gennemsnitlig pris på omkring 1.536 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dresden på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dresden er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.228 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Dresden for omkring 1.567 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dresden?

Hvor lang tid tager det at flyve til Dresden?

Rejsetiden fra Danmark til Dresden afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Dresden Arpt tager det i gennemsnit 13t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Dresden Arpt. Dresden Arpt er den mest populære lufthavn i Dresden.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Dresden?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 52 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Dresden. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.143 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dresden

Find de billigste fly til disse Dresden-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dresden

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dresden

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Dresden ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 879 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNnovember36% billigereAt flyve fra København til Dresden ​​koster i gennemsnit blot 1.380 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNjuli120% dyrereDet koster cirka 4.727 kr. at flyve til Dresden ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNdecember156% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dresden fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Dresden

Der er stribevis af spændende byer at besøge i Tyskland. Rejser du med fly til Dresden, lander du i en østtysk videns- og kulturby, der byder på mange arkitektoniske perler. Byen ligger tæt ved den tjekkiske grænse og byder på fire forskellige årstider, som vi kender det fra Danmark. Det er primært populært at rejse med fly til Dresden om sommeren, hvor vejret er solrigt og varmt. Forårs- og efterårsmånederne er også populære rejseperioder med temperaturer på omkring 19 °C. Til gengæld er vintrene kolde.

Hvilket er det absolut billigste fly til Dresden?

Brugere, der booker rejser til Dresden fra Billund, har fundet fly, der er 85% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Dresden. Hvis du vil finde den billigste pris til Dresden fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dresden?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dresden. Hvis du har planer om at flyve til Dresden, kan du overveje at booke flyrejse til Leipzig/Halle Lufthavn (113 km fra Dresden centrum) eller Berlin Brandenburg Lufthavn (146 km fra Dresden centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Dresden på?

Du kan finde tilbud til Berlin Brandenburg Lufthavn for 1.087 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Dresden Arpt Lufthavn?

Priser for fly til Dresden Arpt Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Dresden Arpt Lufthavn?

Fra september 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Dresden Arpt Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Dresden Arpt Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Dresden Arpt Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Dresden Arpt Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Dresden Arpt Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Dresden Arpt Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Dresden

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dresden fundet af momondos brugere for nylig
SWISS
19. okt.
CPH16:00København Kastrup
22t. 05min.
1 stop
DRS20:05Dresden Arpt
26. okt.
DRS06:55Dresden Arpt
8t. 15min.
1 stop
CPH15:10København Kastrup
1.097 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dresden

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dresden, så se nogle af vores tilbud herunder fra Eurowings, Lufthansa og SWISS
Eurowings
16. feb.
CPH03:50København Kastrup
7t. 30min.
1 stop
DRS17:20Dresden Arpt
SWISS
14. dec.
CPH04:40København Kastrup
4t. 30min.
1 stop
DRS15:10Dresden Arpt
Lufthansa
17. feb.
CPH08:15København Kastrup
8t. 55min.
1 stop
DRS23:10Dresden Arpt

Hvilke flyselskaber flyver til Dresden?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dresden

Hvilke flyselskaber flyver til Dresden?

KLM-fly til Dresden

KLM flyver til Dresden ca. 2 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.354 kr. fra Aalborg til Dresden. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Lufthansa-fly til Dresden

Lufthansa flyver normalt til Dresden 27 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Dresden fra Frankfurt Intl. Lufthansa (bedømmelse: 6,7, 1.055 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Dresden, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er fundet på momondo til Dresden, var fra Billund (1.103 kr. retur).


Populære fly til Dresden

Find dine flybilletter til Dresden blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dresden
Hurtigste flyvetid13t. 35min.
Laveste pris1.097 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Dresden

Det er nemmest at komme rundt i den gamle bydel Altstadt til fods. Derudover kan du benytte byens 12 sporvognsruter samt 29 bybusruter. Sporvognsrute nummer fire er kendt under navnet kulturruten, mens rute ni er kendt som shopping-ruten. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel i by og opland koster ca. 14 EUR (ca. 105 DKK).


Visumkrav for Dresden

Tyskland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at ansøge om visum. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID på din ferie.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dresden


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dresden

Hvad skal man se i Dresden?

Flotte seværdigheder venter på dig, når du er landet med fly i Dresden. Frauenkirche er byens store attraktion, som i dag er genopbygget og indviet i 2005 efter fortidens bombardementer. Barokanlægget Zwinger samt Semper-Operahuset er også værd at besøge.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. Det kan i nogle tilfælde indebære egenbetaling, og derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring. Den kan yderligere tilpasses særlige behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Tyskland kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Dresden?

I Tyskland giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Ferdinandplatz, Prager Strasse, Wilsdruffer Strasse og Altmarkt er nogle af de gode indkøbssteder i Dresden. Indkøbscentrene Altmarkt-Galerie og Centrum Galerie byder også på mange attraktive butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Dresden?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Dresden på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Dresden, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Dresden med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Dresden, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Dresden?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Dresden.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Dresden lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Dresden og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dresden på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.