Find billige flybilletter til Dresden

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dresden

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dresden

Bedste pris på enkeltbillet

241 kr.

Bedste pris på returbillet

560 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 20min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dresden fra Danmark i de seneste 72 timer er 241 kr. (København Kastrup til Dresden Arpt).
Den bedste pris på en returbillet til Dresden fra Danmark i de seneste 72 timer er 560 kr. (København Kastrup til Dresden Arpt).
Det hurtigste fly til Dresden fra Danmark tager 5t. 20min. (København Kastrup til Dresden Arpt).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Dresden, herunder Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dresden

Find de billigste fly til disse Dresden-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dresden

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dresden

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Dresden ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 793 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNaugust30% billigereAt flyve fra København til Dresden ​​koster i gennemsnit blot 1.298 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNjuni23% dyrereDet koster cirka 2.269 kr. at flyve til Dresden ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DRESDEN FRA KØBENHAVNnovember217% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dresden fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dresden?

Der er stribevis af spændende byer at besøge i Tyskland. Rejser du med fly til Dresden, lander du i en østtysk videns- og kulturby, der byder på mange arkitektoniske perler. Byen ligger tæt ved den tjekkiske grænse og byder på fire forskellige årstider, som vi kender det fra Danmark. Det er primært populært at rejse med fly til Dresden om sommeren, hvor vejret er solrigt og varmt. Forårs- og efterårsmånederne er også populære rejseperioder med temperaturer på omkring 19 °C. Til gengæld er vintrene kolde.

Brugere, der booker rejser til Dresden fra Krakow, har fundet fly, der er 98% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Dresden. Hvis du vil finde den billigste pris til Dresden fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Dresden på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.298 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Dresden i august, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Dresden i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.581 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Dresden. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.845 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Dresden på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 560 kr. de sidste 72 timer.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dresden er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.591 kr.. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Dresden for omkring 1.877 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Dresden normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Dresden om formiddagen helt ned til 1.690 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.919 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dresden. Hvis du har planer om at flyve til Dresden, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Leipzig/Halle (113 km fra Dresden centrum) eller Lufthavn: Berlin Brandenburg (146 km fra Dresden centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Leipzig/Halle for 2.399 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Dresden

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dresden fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
12. sep.
CPH18:20København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
DRS08:35Dresden Arpt
15. sep.
DRS06:25Dresden Arpt
11t. 25min.
1 stop
CPH17:50København Kastrup
Ryanair
12. sep.
CPH18:20København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
DRS08:35Dresden Arpt
15. sep.
DRS06:25Dresden Arpt
26t. 15min.
2 stop
CPH08:40København Kastrup
KLM
11. sep.
CPH02:00København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
DRS13:30Dresden Arpt
14. sep.
DRS10:05Dresden Arpt
4t. 15min.
1 stop
CPH14:20København Kastrup
1.291 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH03:20København Kastrup
25t. 55min.
2 stop
DRS05:15Dresden Arpt
14. sep.
DRS13:15Dresden Arpt
25t. 50min.
1 stop
CPH15:05København Kastrup
1.390 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH07:50København Kastrup
21t. 25min.
2 stop
DRS05:15Dresden Arpt
14. sep.
DRS13:15Dresden Arpt
27t. 50min.
2 stop
CPH17:05København Kastrup
1.454 kr.
Find lignende
KLM
27. jul.
CPH15:10København Kastrup
18t. 30min.
1 stop
DRS09:40Dresden Arpt
3. aug.
DRS10:10Dresden Arpt
18t. 30min.
1 stop
CPH04:40København Kastrup
2.411 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dresden

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dresden, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og Ryanair
Ryanair
12. sep.
CPH18:20København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
DRS08:35Dresden Arpt
Ryanair
16. sep.
CPH18:20København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
DRS08:40Dresden Arpt
Ryanair
16. sep.
CPH11:10København Kastrup
21t. 30min.
2 stop
DRS08:40Dresden Arpt

Hvilke flyselskaber flyver til Dresden?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dresden

Hvilke flyselskaber flyver til Dresden?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Dresden fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, KLM og Ryanair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Dresden, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Dresden

KLM flyver til Dresden ca. 5 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.038 kr. fra Aalborg til Dresden. KLM er blevet bedømt med 7,7/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Lufthansa-fly til Dresden

Lufthansa flyver normalt til Dresden 18 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Dresden fra München. Lufthansa (bedømmelse: 7,3, 312 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Dresden, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er fundet på momondo til Dresden, var fra Billund (1.131 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Dresden

Neden for finder du alle lufthavne i Dresden samt deres afstand til centrum

Der kører S-tog direkte fra Dresden Lufthavn til centrum med en rejsetid på ca. 30 min. Du skal tage linje S2, hvor du betaler ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK) for en billet. Det er også muligt at benytte lufthavnsbus nummer 77 eller 80, hvor du undervejs skal skifte til sporvogn nummer syv i Infineon Nord.


Populære fly til Dresden

Find dine flybilletter til Dresden blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dresden
Hurtigste flyvetid14t. 15min.
Laveste pris560 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Dresden

Det er nemmest at komme rundt i den gamle bydel Altstadt til fods. Derudover kan du benytte byens 12 sporvognsruter samt 29 bybusruter. Sporvognsrute nummer fire er kendt under navnet kulturruten, mens rute ni er kendt som shopping-ruten. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel i by og opland koster ca. 14 EUR (ca. 105 DKK).


Visumkrav for Dresden

Tyskland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at ansøge om visum. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID på din ferie.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dresden


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dresden

Flotte seværdigheder venter på dig, når du er landet med fly i Dresden. Frauenkirche er byens store attraktion, som i dag er genopbygget og indviet i 2005 efter fortidens bombardementer. Barokanlægget Zwinger samt Semper-Operahuset er også værd at besøge.

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. Det kan i nogle tilfælde indebære egenbetaling, og derfor er det klogt at investere i en rejseforsikring. Den kan yderligere tilpasses særlige behov.

Vand fra hanen i Tyskland kan drikkes.

I Tyskland giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Ferdinandplatz, Prager Strasse, Wilsdruffer Strasse og Altmarkt er nogle af de gode indkøbssteder i Dresden. Indkøbscentrene Altmarkt-Galerie og Centrum Galerie byder også på mange attraktive butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Dresden på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Dresden, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Dresden, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Dresden.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Dresden og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.