Find billige flybilletter til Darwin

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Darwin (DRW)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Darwin. De nuværende restriktioner til Darwin er baseret på Australien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Australien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Darwin

Find de billigste fly til disse Darwin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Darwin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Darwin

København (CPH) til Darwin (DRW)

Fly til Darwin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Darwin, hvor den gennemsnitlige pris er 6.767 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNaugust20% billigereAt flyve fra København til Darwin ​​koster i gennemsnit blot 5.386 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 8.615 kr. at flyve til Darwin ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNjuli353% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Darwin fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Darwin?

Det er en fornøjelse at rejse på ferie med fly til Darwin på alle tider af året. Vejret viser sig fra sin gode side fra juni til september. I november til januar kan der være hedt og fugtigt. Du har gode chancer for at finde billige flybilletter til Darwin uden for højsæsonen, der ligger i juli.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Darwin?

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Darwin fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.386 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Darwin i august, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.020 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Darwin på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Darwin er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.110 kr.. Den dyreste dag at flyve til Darwin er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 7.441 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Darwin?

Det billigste tidspunkt at flyve til Darwin på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.895 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 7.374 kr. i gennemsnit. Fly til Darwin fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Darwin?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Darwin. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Darwin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Darwin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Darwin

Der er mange flyafgange fra København til Darwin. Selskaber som easyJet, Qatar Airways, Qantas Airways, Emirates, Jetstar Asia, Singapore Airlines og SilkAir tilbyder flybilletter til Darwin. Vær opmærksom på, at enkelte services kan være ekskluderet prisen hos lavprisselskaberne.

Hvem flyver direkte til Darwin?

Der afgår ikke direkte fly fra København til Darwin. Du skal regne med en eller to mellemlandinger undervejs, når du vil med fly til Darwin.

Hvor lang tid tager det at flyve til Darwin?

Den hurtigste rejse til Darwin tager ca. 19 t, hvis du vælger Singapore Airlines, der tilbyder en flybillet med en enkelt mellemlanding. Prioriterer du rejse billigt, skal du påregne en rejsetid på ca. 24 t inklusiv to mellemlandinger.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Darwin samt afstand til centrum

Darwin International Airport er en travl lufthavn, der betjener ca. 1.8 mio. rejsende om året. Den ligger ca. 12 km. nord for Darwin. Busselskabet Buslink tilbyder ruter til Darwin. Turen tager ca. 45 min og koster ca. 20 AUD (ca. 90 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Darwin?

Du kan udforske centrum af Darwin til fods, men der findes også et effektivt bussystem. For at benytte busserne kan du købe en enkeltbillet fra en automat eller investere i et genopfyldeligt Tap and Ride-kort.


Kan man rejse til Darwin uden pas eller visum?

Det er nødvendigt at søge visum, før du rejser til Australien. eVisitor visum er gratis og gælder for almindelig turisme i op til tre måneder. Behandlingen af ansøgningen tager oftest et par dage, men sørg alligevel for at søge i god tid, inden du rejser med fly til Darwin.


Tips og gode råd til Darwin

Hvad skal man se i Darwin?

Med sin attraktive beliggenhed nær strand og safari-oplevelser byder Darwin på en dejlig atmosfære og mange seværdigheder. Hos Darwin Military Museum og Australian Aviation Heritage Centre kan du lære om byens historie. For et indblik i moderne australsk kunst bør du besøge byens mange kunstgallerier. Dernæst kan du snuppe dig en spadseretur på havnen og langs The Esplanade, der byder på et kinesisk kvarter samt elegante 1800-tals bygninger, som overlevede krigen. Endelig må du ikke gå glip af The Wave Lagoon, hvor du kan dase og bade uden at skulle bekymre dig om krokodiller.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er en oplevelse at rejse til Darwin med børn. Besøg Crocodylus Park eller Crocosaurus Cove, hvor du i trygge rammer kan komme i nærkontakt med krokodiller og havskildpadder. Besøg også de andre dyreparker såsom Berry Springs Nature Park, hvor du kan hilse på en række eksotiske dyr. Kombiner strand og biograf med et besøg hos Deckchair Cinema eller oplev Litchfield National Park med sine mange bump og bakker bygget af termitter.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Australien. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom samt tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vand fra hanen i Darwin. Der er løbende kontrol med vandkvaliteten i Australien.

Giver man drikkepenge i Darwin?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge på restauranter, caféer og barer i Darwin, med mindre du har modtaget en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Darwin er en moderne storby med masser af indkøbsmuligheder. Blandt andet kan du gå på jagt efter aborigin kunsthåndværk, tekstiler og smykker. Besøg også Parap Markets, der holder åbent i weekenden. (Priser checket: 17/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class