Find billige fly til Darwin

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Darwin

Få indsigter om din flyrejse til Darwin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Darwin?

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Darwin fra Danmark, med flest priser fundet omkring 10.315 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Darwin i august, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 10.790 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Darwin på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Darwin er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 9.909 kr.. Den dyreste dag at flyve til Darwin er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 14.867 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Darwin?

Det billigste tidspunkt at flyve til Darwin på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 11.486 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 16.368 kr. i gennemsnit. Fly til Darwin fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Darwin

Find de billigste fly til disse Darwin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Darwin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Darwin

København (CPH) til Darwin (DRW)

Fly til Darwin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Darwin, hvor den gennemsnitlige pris er 12.914 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNaugust21% billigereAt flyve fra København til Darwin ​​koster i gennemsnit blot 10.315 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNjuli15% dyrereDet koster cirka 14.868 kr. at flyve til Darwin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNjuli633% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Darwin fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Darwin

Det er en fornøjelse at rejse på ferie med fly til Darwin på alle tider af året. Vejret viser sig fra sin gode side fra juni til september. I november til januar kan der være hedt og fugtigt. Du har gode chancer for at finde billige flybilletter til Darwin uden for højsæsonen, der ligger i juli.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Darwin Lufthavn?

Priser for fly til Darwin Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Darwin Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Darwin Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Darwin Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Darwin Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Darwin Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Darwin Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Darwin Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvordan rejser jeg rundt i Darwin

Du kan udforske centrum af Darwin til fods, men der findes også et effektivt bussystem. For at benytte busserne kan du købe en enkeltbillet fra en automat eller investere i et genopfyldeligt Tap and Ride-kort.


Visumkrav for Darwin

Det er nødvendigt at søge visum, før du rejser til Australien. eVisitor visum er gratis og gælder for almindelig turisme i op til tre måneder. Behandlingen af ansøgningen tager oftest et par dage, men sørg alligevel for at søge i god tid, inden du rejser med fly til Darwin.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Darwin

Hvad skal man se i Darwin?

Med sin attraktive beliggenhed nær strand og safari-oplevelser byder Darwin på en dejlig atmosfære og mange seværdigheder. Hos Darwin Military Museum og Australian Aviation Heritage Centre kan du lære om byens historie. For et indblik i moderne australsk kunst bør du besøge byens mange kunstgallerier. Dernæst kan du snuppe dig en spadseretur på havnen og langs The Esplanade, der byder på et kinesisk kvarter samt elegante 1800-tals bygninger, som overlevede krigen. Endelig må du ikke gå glip af The Wave Lagoon, hvor du kan dase og bade uden at skulle bekymre dig om krokodiller.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Australien. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom samt tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vand fra hanen i Darwin. Der er løbende kontrol med vandkvaliteten i Australien.

Giver man drikkepenge i Darwin?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge på restauranter, caféer og barer i Darwin, med mindre du har modtaget en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Darwin er en moderne storby med masser af indkøbsmuligheder. Blandt andet kan du gå på jagt efter aborigin kunsthåndværk, tekstiler og smykker. Besøg også Parap Markets, der holder åbent i weekenden.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Darwin?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Darwin. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Darwin med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Darwin på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Darwin?

Når du har udført en søgning efter fly til Darwin, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Darwin lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Darwin er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Darwin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.