Find billige flybilletter til Darwin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Darwin

Find de billigste fly til disse Darwin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Darwin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Darwin

København (CPH) til Darwin (DRW)

Fly til Darwin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Darwin, hvor den gennemsnitlige pris er 11.726 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNjuli13% billigereAt flyve fra København til Darwin ​​koster i gennemsnit blot 10.199 kr. i juli
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNdecember24% dyrereDet koster cirka 14.484 kr. at flyve til Darwin ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DARWIN FRA KØBENHAVNapril462% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Darwin fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Darwin?

Det er en fornøjelse at rejse på ferie med fly til Darwin på alle tider af året. Vejret viser sig fra sin gode side fra juni til september. I november til januar kan der være hedt og fugtigt. Du har gode chancer for at finde billige flybilletter til Darwin uden for højsæsonen, der ligger i juli.

juli måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Darwin fra Danmark, med flest priser fundet omkring 10.199 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Darwin i juli, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 10.292 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Darwin er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 9.805 kr.. Den dyreste dag at flyve til Darwin er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 15.119 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Darwin på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 9.086 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 14.037 kr. i gennemsnit. Fly til Darwin fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.Gode tilbud på fly til Darwin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Darwin fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Darwin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Darwin

Hvilke flyselskaber flyver til Darwin?

Singapore Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Darwin. Lufthansa, Finnair og Qantas Airways er også populære valg på flyrejser til Darwin fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Darwin, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Singapore Airlines-fly til Darwin

7 Singapore Airlines-fly flyver til Darwin i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Brisbane til Darwin, der er den mest populære rute, som Singapore Airlines har til Darwin. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Singapore Airlines-fly til Darwin, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 8.781 kr. og afgik fra København Kastrup. Singapore Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,0/10 af 66 af vores brugere.

Finnair-fly til Darwin

Flytilbud med Finnair til Darwin begynder fra 7.464 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Finnair oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Singapore Changi er det mest populære afgangssted med Finnair til Darwin, så generelt er der større tilgængelighed. Finnair har fået en bedømmelse på 7,6/10 i 105 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Darwin

Neden for finder du alle lufthavne i Darwin samt deres afstand til centrum

Darwin International Airport er en travl lufthavn, der betjener ca. 1.8 mio. rejsende om året. Den ligger ca. 12 km. nord for Darwin. Busselskabet Buslink tilbyder ruter til Darwin. Turen tager ca. 45 min og koster ca. 20 AUD (ca. 90 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Darwin

Du kan udforske centrum af Darwin til fods, men der findes også et effektivt bussystem. For at benytte busserne kan du købe en enkeltbillet fra en automat eller investere i et genopfyldeligt Tap and Ride-kort.


Visumkrav for Darwin

Det er nødvendigt at søge visum, før du rejser til Australien. eVisitor visum er gratis og gælder for almindelig turisme i op til tre måneder. Behandlingen af ansøgningen tager oftest et par dage, men sørg alligevel for at søge i god tid, inden du rejser med fly til Darwin.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Darwin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Darwin

Med sin attraktive beliggenhed nær strand og safari-oplevelser byder Darwin på en dejlig atmosfære og mange seværdigheder. Hos Darwin Military Museum og Australian Aviation Heritage Centre kan du lære om byens historie. For et indblik i moderne australsk kunst bør du besøge byens mange kunstgallerier. Dernæst kan du snuppe dig en spadseretur på havnen og langs The Esplanade, der byder på et kinesisk kvarter samt elegante 1800-tals bygninger, som overlevede krigen. Endelig må du ikke gå glip af The Wave Lagoon, hvor du kan dase og bade uden at skulle bekymre dig om krokodiller.

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Australien. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom samt tyveri og ulykke.

Du kan trygt drikke vand fra hanen i Darwin. Der er løbende kontrol med vandkvaliteten i Australien.

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge på restauranter, caféer og barer i Darwin, med mindre du har modtaget en ekstraordinær service.

Darwin er en moderne storby med masser af indkøbsmuligheder. Blandt andet kan du gå på jagt efter aborigin kunsthåndværk, tekstiler og smykker. Besøg også Parap Markets, der holder åbent i weekenden.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Darwin. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Darwin på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Darwin, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Darwin er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.