Fly Australien Darwin

Find billige flybilletter til Darwin

fre.. 18.10.
fre.. 25.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Darwin?

Det er en fornøjelse at rejse på ferie med fly til Darwin på alle tider af året. Vejret viser sig fra sin gode side fra juni til september. I november til januar kan der være hedt og fugtigt. Du har gode chancer for at finde billige flybilletter til Darwin uden for højsæsonen, der ligger i juli.


Hvilke flyselskaber flyver til Darwin?

Der er mange flyafgange fra København til Darwin. Selskaber som easyJet, Qatar Airways, Qantas Airways, Emirates, Jetstar Asia, Singapore Airlines og SilkAir tilbyder flybilletter til Darwin. Vær opmærksom på, at enkelte services kan være ekskluderet prisen hos lavprisselskaberne.

Hvem flyver direkte til Darwin?

Der afgår ikke direkte fly fra København til Darwin. Du skal regne med en eller to mellemlandinger undervejs, når du vil med fly til Darwin.

Hvor lang tid tager det at flyve til Darwin?

Den hurtigste rejse til Darwin tager ca. 19 t, hvis du vælger Singapore Airlines, der tilbyder en flybillet med en enkelt mellemlanding. Prioriterer du rejse billigt, skal du påregne en rejsetid på ca. 24 t inklusiv to mellemlandinger.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Darwin samt afstand til centrum
Darwin
5 km fra centrum

Darwin International Airport er en travl lufthavn, der betjener ca. 1.8 mio. rejsende om året. Den ligger ca. 12 km. nord for Darwin. Busselskabet Buslink tilbyder ruter til Darwin. Turen tager ca. 45 min og koster ca. 20 AUD (ca. 90 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Darwin?

Du kan udforske centrum af Darwin til fods, men der findes også et effektivt bussystem. For at benytte busserne kan du købe en enkeltbillet fra en automat eller investere i et genopfyldeligt Tap and Ride-kort.


Kan man rejse til Darwin uden pas eller visum?

Det er nødvendigt at søge visum, før du rejser til Australien. eVisitor visum er gratis og gælder for almindelig turisme i op til tre måneder. Behandlingen af ansøgningen tager oftest et par dage, men sørg alligevel for at søge i god tid, inden du rejser med fly til Darwin.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Darwin


Tips og gode råd til Darwin

Hvad skal man se i Darwin?

Med sin attraktive beliggenhed nær strand og safari-oplevelser byder Darwin på en dejlig atmosfære og mange seværdigheder. Hos Darwin Military Museum og Australian Aviation Heritage Centre kan du lære om byens historie. For et indblik i moderne australsk kunst bør du besøge byens mange kunstgallerier. Dernæst kan du snuppe dig en spadseretur på havnen og langs The Esplanade, der byder på et kinesisk kvarter samt elegante 1800-tals bygninger, som overlevede krigen. Endelig må du ikke gå glip af The Wave Lagoon, hvor du kan dase og bade uden at skulle bekymre dig om krokodiller.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er en oplevelse at rejse til Darwin med børn. Besøg Crocodylus Park eller Crocosaurus Cove, hvor du i trygge rammer kan komme i nærkontakt med krokodiller og havskildpadder. Besøg også de andre dyreparker såsom Berry Springs Nature Park, hvor du kan hilse på en række eksotiske dyr. Kombiner strand og biograf med et besøg hos Deckchair Cinema eller oplev Litchfield National Park med sine mange bump og bakker bygget af termitter.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Australien. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom samt tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vand fra hanen i Darwin. Der er løbende kontrol med vandkvaliteten i Australien.

Giver man drikkepenge i Darwin?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge på restauranter, caféer og barer i Darwin, med mindre du har modtaget en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Darwin er en moderne storby med masser af indkøbsmuligheder. Blandt andet kan du gå på jagt efter aborigin kunsthåndværk, tekstiler og smykker. Besøg også Parap Markets, der holder åbent i weekenden. (Priser checket: 17/05/2019).

*Flypriser til Darwin er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Australien Darwin