Find billige flybilletter til Cairns

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cairns

Find de billigste fly til disse Cairns-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cairns

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cairns

København (CPH) til Cairns (CNS)

Fly til Cairns ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cairns, hvor den gennemsnitlige pris er 10.422 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CAIRNS FRA KØBENHAVNfebruar16% billigereAt flyve fra København til Cairns ​​koster i gennemsnit blot 8.761 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CAIRNS FRA KØBENHAVNdecember18% dyrereDet koster cirka 12.313 kr. at flyve til Cairns ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CAIRNS FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cairns fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cairns?

Det er skønt at rejse på ferie med fly til Cairns på alle årstider. I det tropiske klima bliver det aldrig koldt. Dog kan det være regnfuldt fra december til maj. Søger du billige flybilletter til Cairns, er det en god idé at styre uden om månederne juli og december.

Den billigste måned at flyve til Cairns fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 8.761 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Cairns i februar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 9.502 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cairns er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Cairns på en onsdag kan finde billetter helt ned til 7.246 kr.. Fly fra Danmark til Cairns på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 12.084 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Cairns på er om aftenen. Fly fra Danmark til Cairns på dette tidspunkt kan findes helt ned til 7.911 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 10.537 kr. i gennemsnit. Fly til Cairns fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cairns. Hvis du har planer om at flyve til Cairns, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bloomfield (126 km fra Cairns centrum).Gode tilbud på fly til Cairns

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cairns fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
38t. 10min.
CNSCairns

Find de billigste enkeltbilletter til Cairns

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Cairns, så se nogle af vores tilbud herunder fra Finnair
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
38t. 10min.
CNSCairns

Hvilke flyselskaber flyver til Cairns?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cairns

Hvilke flyselskaber flyver til Cairns?

Singapore Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Cairns. Qantas Airways, Finnair og Emirates er også populære valg på flyrejser til Cairns fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Cairns, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Singapore Airlines-fly til Cairns

Singapore Airlines flyver til Cairns ca. 25 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Singapore Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 5.750 kr. fra København Kastrup til Cairns. Singapore Airlines er blevet bedømt med 8,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Qantas Airways-fly til Cairns

Flytilbud med Qantas Airways til Cairns begynder fra 9.365 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Qantas Airways oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Sydney er det mest populære afgangssted med Qantas Airways til Cairns, så generelt er der større tilgængelighed. Qantas Airways har fået en bedømmelse på 6,6/10 i 14 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Cairns

Neden for finder du alle lufthavne i Cairns samt deres afstand til centrum

Cairns Airport er en mellemstor regional lufthavn, der er særlig travl i højsæsonen. Den ligger ca. 7 km. nord for Cairns. The Airport Connect kører fra lufthavnen til Sheridan Street i Cairns. Du kan reservere en plads i bussen hjemmefra. En billet koster ca. 6 AUD (ca. 28 DKK).


Populære fly til Cairns

Find dine flybilletter til Cairns blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cairns
Hurtigste flyvetid38t. 10min.
Laveste pris11.836 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Cairns

Cairns har et velfungerende system af offentlig transport. Sunbus udbyder ruter over alt i byen. En enkeltbillet til en zone koster ca. 2.3 AUD (ca. 11 DKK).


Visumkrav for Cairns

Det er nødvendigt at søge visum, før du rejser til Australien. Et såkaldt eVisitor visum er gratis og gælder for almindelig turisme i op til tre måneder. Behandlingen af ansøgningen tager oftest kun et par dage, men søg i god tid, inden du rejser med fly til Cairns.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cairns


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cairns

Cairns er en by for de eventyrlystne. Der er seværdigheder og oplevelser for alle budgetter. The Great Barrier Reef er byens populære attraktion. Revet kan opleves via en sejltur, eller du kan vælge at tage en overnatning på en flydende ponton og dermed opleve revet i nattemørket. Desuden tilbydes der helikoptertur over revet eller snorkling ved de enestående koraller under havoverfladen. Derefter kan du spille bold, dase eller grille på stranden, mens du nyder udsigten. Cairns er også stedet, hvor du kan udleve drømmen om elastikspring. Det kan blandt andet gøres fra AJ Hackett-tårnet, som tilbyder spring med eller uden BMX-cykel.

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Australien. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom, tyveri og ulykke.

Du kan trygt drikke vand fra hanen i Cairns, da vandkvaliteten kontrolleres løbende.

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge på restauranter, caféer og barer i Cairns, men det er kutyme, at belønne service ud over det sædvanlige.

Der er mange spændende steder at handle i Cairns. The Pier har alt fra lokale til internationale butikker med modetøj, svømmeudstyr, koralsmykker og souvenirs. Besøg også Cairns Night Market, der holder åbent til sen aften. Her finder du boder med kunsthåndværk, mad og meget andet.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cairns med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Cairns, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Cairns er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.