Find billige fly til Cairns

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Indsigter og trends for flyrejser til Cairns

Få indsigter om din flyrejse til Cairns, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cairns?

Den billigste måned at flyve til Cairns fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 7.877 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Cairns i november, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 9.645 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cairns på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cairns er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Cairns på en fredag kan finde billetter helt ned til 13.449 kr.. Fly fra Danmark til Cairns på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 18.851 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cairns?

Hvor lang tid tager det at flyve til Cairns?

Det tager i gennemsnit 25t. 45min. at flyve fra Danmark til Cairns, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Cairns (den mest populære lufthavn i Cairns). Hvis du flyver fra Billund til Cairns, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Cairns?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Cairns fra Danmark, når du booker 49 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Cairns for omkring 11.636 kr., når du søger 49 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cairns

Find de billigste fly til disse Cairns-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cairns

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cairns

København (CPH) til Cairns (CNS)

Fly til Cairns ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cairns, hvor den gennemsnitlige pris er 11.636 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cairns

Det er skønt at rejse på ferie med fly til Cairns på alle årstider. I det tropiske klima bliver det aldrig koldt. Dog kan det være regnfuldt fra december til maj. Søger du billige flybilletter til Cairns, er det en god idé at styre uden om månederne juli og december.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cairns?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cairns. Hvis du har planer om at flyve til Cairns, kan du overveje at booke flyrejse til Bloomfield Lufthavn (126 km fra Cairns centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Cairns Lufthavn?

Priser for fly til Cairns Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Cairns Lufthavn?

Fra september 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Cairns Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Cairns Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Cairns Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Cairns Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Cairns Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Cairns Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Cairns

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cairns fundet af momondos brugere for nylig
Qatar Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 45min.
CNSCairns

Find de billigste enkeltbilletter til Cairns

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Cairns, så se nogle af vores tilbud herunder fra Qatar Airways
Qatar Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 45min.
CNSCairns

Hvilke flyselskaber flyver til Cairns?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cairns

Hvilke flyselskaber flyver til Cairns?

Singapore Airlines-fly til Cairns

Singapore Airlines flyver til Cairns ca. 29 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Singapore Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 8.666 kr. fra Billund til Cairns. Singapore Airlines er blevet bedømt med 7,9/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Qatar Airways-fly til Cairns

Flytilbud med Qatar Airways til Cairns begynder fra 12.176 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Qatar Airways oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Melbourne Tullamarine er det mest populære afgangssted med Qatar Airways til Cairns, så generelt er der større tilgængelighed. Qatar Airways har fået en bedømmelse på 7,7/10 i 494 anmeldelser.


Populære fly til Cairns

Find dine flybilletter til Cairns blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cairns
Hurtigste flyvetid25t. 45min.
Laveste pris12.971 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Cairns

Cairns har et velfungerende system af offentlig transport. Sunbus udbyder ruter over alt i byen. En enkeltbillet til en zone koster ca. 2.3 AUD (ca. 11 DKK).


Visumkrav for Cairns

Det er nødvendigt at søge visum, før du rejser til Australien. Et såkaldt eVisitor visum er gratis og gælder for almindelig turisme i op til tre måneder. Behandlingen af ansøgningen tager oftest kun et par dage, men søg i god tid, inden du rejser med fly til Cairns.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cairns


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cairns

Hvad skal man se i Cairns?

Cairns er en by for de eventyrlystne. Der er seværdigheder og oplevelser for alle budgetter. The Great Barrier Reef er byens populære attraktion. Revet kan opleves via en sejltur, eller du kan vælge at tage en overnatning på en flydende ponton og dermed opleve revet i nattemørket. Desuden tilbydes der helikoptertur over revet eller snorkling ved de enestående koraller under havoverfladen. Derefter kan du spille bold, dase eller grille på stranden, mens du nyder udsigten. Cairns er også stedet, hvor du kan udleve drømmen om elastikspring. Det kan blandt andet gøres fra AJ Hackett-tårnet, som tilbyder spring med eller uden BMX-cykel.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Australien. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom, tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vand fra hanen i Cairns, da vandkvaliteten kontrolleres løbende.

Giver man drikkepenge i Cairns?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge på restauranter, caféer og barer i Cairns, men det er kutyme, at belønne service ud over det sædvanlige.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er mange spændende steder at handle i Cairns. The Pier har alt fra lokale til internationale butikker med modetøj, svømmeudstyr, koralsmykker og souvenirs. Besøg også Cairns Night Market, der holder åbent til sen aften. Her finder du boder med kunsthåndværk, mad og meget andet.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Cairns?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Cairns med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cairns med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Cairns?

Når du har udført en søgning efter fly til Cairns, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Cairns lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Cairns er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cairns på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.