Find billige flybilletter til Cairns

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Cairns (CNS)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Cairns. De nuværende restriktioner til Cairns er baseret på Australien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Australien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cairns

Find de billigste fly til disse Cairns-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cairns

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cairns

København (CPH) til Cairns (CNS)

Fly til Cairns ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cairns, hvor den gennemsnitlige pris er 6.935 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CAIRNS FRA KØBENHAVNmaj14% billigereAt flyve fra København til Cairns ​​koster i gennemsnit blot 5.934 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CAIRNS FRA KØBENHAVNjuli17% dyrereDet koster cirka 8.141 kr. at flyve til Cairns ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CAIRNS FRA KØBENHAVNnovember331% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cairns fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cairns?

Det er skønt at rejse på ferie med fly til Cairns på alle årstider. I det tropiske klima bliver det aldrig koldt. Dog kan det være regnfuldt fra december til maj. Søger du billige flybilletter til Cairns, er det en god idé at styre uden om månederne juli og december.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cairns?

Den billigste måned at flyve til Cairns fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.934 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Cairns i maj, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.210 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Cairns?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Cairns fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Cairns for omkring 6.935 kr., når du søger 60 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cairns på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cairns er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Cairns på en onsdag kan finde billetter helt ned til 6.076 kr.. Fly fra Danmark til Cairns på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.560 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cairns?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Cairns på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Cairns på dette tidspunkt kan findes helt ned til 6.788 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 7.771 kr. i gennemsnit. Fly til Cairns fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cairns?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cairns. Hvis du har planer om at flyve til Cairns, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bloomfield (126 km fra Cairns centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Cairns?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Cairns. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Cairns nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Cairns

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cairns fundet af momondos brugere for nylig
Emirates
1. dec.
CPH09:20København Kastrup
36t. 15min.
2 stop
CNS21:35Cairns
5. dec.
CNS07:30Cairns
32t. 50min.
2 stop
CPH16:20København Kastrup
12.870 kr.
Find lignende
Emirates
1. dec.
CPH09:20København Kastrup
36t. 45min.
2 stop
CNS22:05Cairns
5. dec.
CNS07:30Cairns
32t. 50min.
2 stop
CPH16:20København Kastrup
11.369 kr.
Find lignende
Emirates
1. dec.
CPH09:20København Kastrup
36t. 45min.
2 stop
CNS22:05Cairns
5. dec.
CNS07:30Cairns
32t. 50min.
2 stop
CPH16:20København Kastrup
11.375 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Cairns?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Cairns

Der er mange selskaber at vælge imellem, når du vil have flybilletter til Cairns. China Eastern, Singapore Airlines, Qantas, Qatar Airways, Norwegian og Jetstar Airways har alle flyafgange fra København.

Hvem flyver direkte til Cairns?

Der afgår ikke direkte fly fra København til Cairns. Ofte kan du finde flybilletter med mellemlandinger i for eksempel Singapore, Bangkok eller Doha.

Hvor lang tid tager det at flyve til Cairns?

Du kan komme med fly til Cairns på ca. 21 t via Singapore. Prioriterer du at rejse billigt, skal du regne med en rejsetid på ca. 25-26 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Cairns samt afstand til centrum

Cairns Airport er en mellemstor regional lufthavn, der er særlig travl i højsæsonen. Den ligger ca. 7 km. nord for Cairns. The Airport Connect kører fra lufthavnen til Sheridan Street i Cairns. Du kan reservere en plads i bussen hjemmefra. En billet koster ca. 6 AUD (ca. 28 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Cairns?

Cairns har et velfungerende system af offentlig transport. Sunbus udbyder ruter over alt i byen. En enkeltbillet til en zone koster ca. 2.3 AUD (ca. 11 DKK).


Kan man rejse til Cairns uden pas eller visum?

Det er nødvendigt at søge visum, før du rejser til Australien. Et såkaldt eVisitor visum er gratis og gælder for almindelig turisme i op til tre måneder. Behandlingen af ansøgningen tager oftest kun et par dage, men søg i god tid, inden du rejser med fly til Cairns.


Tips og gode råd til Cairns

Hvad skal man se i Cairns?

Cairns er en by for de eventyrlystne. Der er seværdigheder og oplevelser for alle budgetter. The Great Barrier Reef er byens populære attraktion. Revet kan opleves via en sejltur, eller du kan vælge at tage en overnatning på en flydende ponton og dermed opleve revet i nattemørket. Desuden tilbydes der helikoptertur over revet eller snorkling ved de enestående koraller under havoverfladen. Derefter kan du spille bold, dase eller grille på stranden, mens du nyder udsigten. Cairns er også stedet, hvor du kan udleve drømmen om elastikspring. Det kan blandt andet gøres fra AJ Hackett-tårnet, som tilbyder spring med eller uden BMX-cykel.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, venter der jer en række spændende og familievenlige oplevelser. Snup en tur med Skyrail, der er Cairns berømte svævebane med glasbund. Turen går over regnskov og varer alt fra et par t til en hel dag. Besøg de zoologiske haver, hvor I kan klappe krokodiller og koalabjørne og blive klogere på australsk dyreliv.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Australien. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom, tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vand fra hanen i Cairns, da vandkvaliteten kontrolleres løbende.

Giver man drikkepenge i Cairns?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge på restauranter, caféer og barer i Cairns, men det er kutyme, at belønne service ud over det sædvanlige.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er mange spændende steder at handle i Cairns. The Pier har alt fra lokale til internationale butikker med modetøj, svømmeudstyr, koralsmykker og souvenirs. Besøg også Cairns Night Market, der holder åbent til sen aften. Her finder du boder med kunsthåndværk, mad og meget andet. (Priser checket: 26/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class