Find billige flybilletter til Toowoomba City

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn 8.8
søn 15.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Toowoomba City. De nuværende restriktioner til Toowoomba City er baseret på Australien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Australien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Toowoomba City

Find de billigste fly til disse Toowoomba City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brisbane

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Toowoomba City

København (CPH) til Brisbane (BNE)

Fly til Toowoomba City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brisbane, hvor den gennemsnitlige pris er 6.564 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Toowoomba City?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Toowoomba City?

    I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Toowoomba City for 470 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Toowoomba City. Hvis du vil finde den billigste pris til Toowoomba City fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Toowoomba City?

    Lufthavn: Brisbane eller Lufthavn: Maroochydore Sunshine Coast kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Toowoomba City.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Toowoomba City på?

    Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Toowoomba City Lufthavn: Maroochydore Sunshine Coast, hvor gennemsnitsprisen er 3.976 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Toowoomba City?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Toowoomba City. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Toowoomba City nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Toowoomba City