Find billige flybilletter til Hainan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Hainan

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Hainan fra Danmark
Haikou
Haikou

Brugbar information om dit fly til Hainan

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Hainan

Den gennemsnitlige flybillet til Hainan koster 18.204 kr./pr. person og den billigste flybillet til Hainan koster 1.515 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Hainan har typisk temperature mellem 18 °C(januar) til 29 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Hainan, bør man planlægge sin rejse i januar, februar eller marts, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Rejsetiden fra Danmark til Hainan varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Haikou (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 39t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Hainan er at flyve fra Billund til Haikou, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

I gennemsnit koster et fly til Hainan 23.637 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Hainan for så lidt som 4.261 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 4.261 kr., men formår at finde en til 23.247 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Hainan? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Hainan.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Hainan

Find fly til disse populære byer i Hainan fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Hainan

Se de billigste flyrejser til Hainan fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnHaikou39t. 10min.45.786 kr.

Populære fly til Hainan

Find dine flybilletter til Hainan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Haikou
Hurtigste flyvetid39t. 10min.
Laveste pris45.786 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hainan


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Hainan.

Ja. Alle fly til Hainan på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Hainan vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Hainan, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Hainan spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.