Find billige flybilletter til Yunnan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Yunnan

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Yunnan fra Danmark
Kunming
Kunming

Brugbar information om dit fly til Yunnan

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Yunnan

Den gennemsnitlige flybillet til Yunnan koster 3.821 kr./pr. person og den billigste flybillet til Yunnan koster 933 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Yunnan har typisk temperature mellem 8 °C(januar) til 20 °C(juni). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Yunnan, bør man planlægge sin rejse i januar, januar eller januar, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Yunnan (Kunming), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 26t. 55min. og .

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 8.465 kr. på et fly til Yunnan. Vores brugere fandt dog fly til Yunnan for 5.960 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 9.883 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Yunnan, mens alt fra 8.465 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Yunnan? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Yunnan.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Yunnan

Find fly til disse populære byer i Yunnan fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Yunnan

Se de billigste flyrejser til Yunnan fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKunming26t. 55min.50.790 kr.

Populære fly til Yunnan

Find dine flybilletter til Yunnan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kunming
Hurtigste flyvetid26t. 55min.
Laveste pris50.790 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Yunnan


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Yunnan. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Yunnan på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Yunnan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Yunnan og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.