Find billige fly til Yunnan

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 6.12
ons. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Yunnan

Få indsigter om din flyrejse til Yunnan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Yunnan?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Yunnan (Kunming), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 19t. 05min. og .

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Yunnan?

Den bedste dag at flyve til Yunnan er mandag, efterfulgt af tirsdag. mandag og tirsdag har som regel de laveste flypriser til Yunnan. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en torsdag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Yunnan.

Hvilke flyselskaber flyver til Yunnan?

China Eastern er det mest populære flyselskab, der flyver til Yunnan, idet 42% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Yunnan. Andre populære valg er Air China og China Southern. Der er i alt 3 forskellige flyselskaber, der flyver til Yunnan.

De billigste fly til byer i Yunnan

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Yunnan fra Danmark
Kunming
Kunming

Brugbar information om dit fly til Yunnan

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Yunnan

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Kunming?

Hvordan er vejret i Yunnan?

Yunnan har typisk temperature mellem 8 °C(januar) til 20 °C(juni). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Yunnan, bør man planlægge sin rejse i januar, januar eller januar, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Yunnan?

Priser for fly til Yunnan opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Yunnan?

Der er 3 udbydere for fly til Yunnan fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Yunnan?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Yunnan hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Yunnan?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Yunnan kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Yunnan. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Yunnan? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Yunnan.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Yunnan

Find fly til disse populære byer i Yunnan fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Yunnan

Se de billigste flyrejser til Yunnan fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKunming19t. 05min.4.665 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Yunnan

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Yunnan?

    Søg tilbud på fly til Yunnan. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Yunnan med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Yunnan?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Yunnan. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Yunnan med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Yunnan på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Yunnan?

Når du har udført en søgning efter fly til Yunnan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Yunnan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Yunnan og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Yunnan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.