Find billige fly til Cleveland fra 2.333 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 6.12
ons. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cleveland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cleveland

Bedste pris på enkeltbillet

2.333 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 40min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Cleveland fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.333 kr. (København Kastrup til Cleveland Hopkins Int).
Det hurtigste fly til Cleveland fra Danmark tager 13t. 40min. (København Kastrup til Cleveland Hopkins Int).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Cleveland, herunder United Airlines, British Airways og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Cleveland

Få indsigter om din flyrejse til Cleveland, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cleveland?

Den billigste måned at flyve til Cleveland fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.694 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Cleveland i marts, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Cleveland i november har en gennemsnitlig pris på omkring 2.967 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cleveland på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Cleveland fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 3.130 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.114 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Cleveland.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cleveland?

Når du flyver til Cleveland fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.213 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.389 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Cleveland?

Rejsetiden fra Danmark til Cleveland varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Detroit Metro (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 12t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Cleveland er at flyve fra Billund til Detroit Metro, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Cleveland?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Cleveland på, er omkring 44 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 3.667 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cleveland

Find de billigste fly til disse Cleveland-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cleveland

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cleveland

København (CPH) til Detroit (DTT)

Fly til Cleveland ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Detroit, hvor den gennemsnitlige pris er 3.434 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CLEVELAND FRA KØBENHAVNmarts27% billigereAt flyve fra København til Cleveland ​​koster i gennemsnit blot 2.694 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CLEVELAND FRA KØBENHAVNjuni34% dyrereDet koster cirka 4.931 kr. at flyve til Cleveland ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CLEVELAND FRA KØBENHAVNjuni575% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cleveland fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cleveland

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cleveland?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cleveland. Hvis du har planer om at flyve til Cleveland, kan du overveje at booke flyrejse til Cleveland Cuyahoga County Lufthavn (18 km fra Cleveland centrum), Akron/Canton Lufthavn (68 km fra Cleveland centrum), Youngstown Lufthavn (90 km fra Cleveland centrum) eller Detroit Metro Lufthavn (159 km fra Cleveland centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Cleveland Hopkins Int Lufthavn?

Priser for fly til Cleveland Hopkins Int Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Cleveland Hopkins Int Lufthavn?

Fra december 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Cleveland Hopkins Int Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Cleveland Hopkins Int Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Cleveland Hopkins Int Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Cleveland Hopkins Int Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Cleveland Hopkins Int Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Cleveland

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cleveland fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 58min.
CLECleveland Hopkins Int

Find de billigste enkeltbilletter til Cleveland

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Cleveland, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France, British Airways og KLM
Flere flyselskaber
11. dec.
CPH11:45København Kastrup
51t. 20min.
3 stop
CLE09:05Cleveland Hopkins Int
2.333 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jan.
CPH11:45København Kastrup
52t. 15min.
3 stop
CLE10:00Cleveland Hopkins Int
2.551 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. dec.
CPH18:10København Kastrup
56t. 41min.
2 stop
CLE20:51Cleveland Hopkins Int
2.633 kr.
Find lignende

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Cleveland?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Cleveland med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cleveland med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Cleveland?

Når du har udført en søgning efter fly til Cleveland, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Cleveland lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Cleveland, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Cleveland spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cleveland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.