Find billige flybilletter til Cleveland

Returrejse
Economy
Toronto (YTO)
Cleveland (CLE)
man.. 19.4.
man.. 26.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Cleveland. De nuværende restriktioner til Cleveland er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cleveland

Find de billigste fly til disse Cleveland-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cleveland

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cleveland

København (CPH) til Cleveland (CLE)

Fly til Cleveland ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cleveland Hopkins Int, hvor den gennemsnitlige pris er 4.801 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CLEVELAND FRA KØBENHAVNseptember13% billigereAt flyve fra København til Cleveland ​​koster i gennemsnit blot 4.157 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CLEVELAND FRA KØBENHAVNjuli27% dyrereDet koster cirka 6.111 kr. at flyve til Cleveland ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CLEVELAND FRA KØBENHAVNdecember250% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cleveland fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cleveland?

Hvilket er det absolut billigste fly til Cleveland?

531 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Cleveland. Dette fly er fra Boston og er 88% billigere end de fleste andre flyrejser til Cleveland. Hvis du vil finde den billigste pris til Cleveland fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cleveland?

Hvis du ikke kan flyve til Cleveland i september, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Cleveland i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 4.349 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Cleveland?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Cleveland er 45 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.801 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Cleveland helt ned til 4.399 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cleveland på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Cleveland fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 4.163 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.168 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Cleveland.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cleveland?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Cleveland normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Cleveland om aftenen helt ned til 3.842 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.827 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cleveland?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cleveland. Hvis du har planer om at flyve til Cleveland, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Akron/Canton (68 km fra Cleveland centrum), Lufthavn: Youngstown (90 km fra Cleveland centrum), Lufthavn: Erie (141 km fra Cleveland centrum) eller Lufthavn: Detroit Metro (159 km fra Cleveland centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Cleveland på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Cleveland Lufthavn: Akron/Canton, hvor gennemsnitsprisen er 3.653 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Cleveland?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Cleveland. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Cleveland nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Cleveland Hopkins Int

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cleveland Hopkins Int fundet af momondos brugere for nylig
SAS
19. sep.
11:45København Kastrup
12t. 12min.
1 stop
23:57Cleveland Hopkins Int
2. okt.
09:00Cleveland Hopkins Int
12t. 15min.
1 stop
21:15København Kastrup
6.521 kr.
Find lignende
SAS
19. sep.
04:00København Kastrup
17t. 36min.
2 stop
21:36Cleveland Hopkins Int
2. okt.
08:27Cleveland Hopkins Int
12t. 48min.
1 stop
21:15København Kastrup
6.924 kr.
Find lignende
Delta
9. jun.
02:00København Kastrup
17t. 06min.
2 stop
19:06Cleveland Hopkins Int
13. jun.
06:25Cleveland Hopkins Int
18t. 55min.
2 stop
01:20København Kastrup
5.137 kr.
Find lignende
KLM
19. sep.
07:50København Kastrup
18t. 23min.
2 stop
02:13Cleveland Hopkins Int
2. okt.
06:38Cleveland Hopkins Int
18t. 27min.
2 stop
01:05København Kastrup
5.032 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. sep.
03:10København Kastrup
18t. 18min.
3 stop
21:28Cleveland Hopkins Int
2. okt.
09:57Cleveland Hopkins Int
19t. 43min.
2 stop
05:40København Kastrup
5.627 kr.
Find lignende
Delta
9. jun.
02:00København Kastrup
34t. 39min.
2 stop
12:39Cleveland Hopkins Int
13. jun.
06:25Cleveland Hopkins Int
18t. 55min.
2 stop
01:20København Kastrup
5.143 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Cleveland Hopkins Int

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Cleveland, så se nogle af vores tilbud herunder fra SAS
SAS
23. maj
11:45København Kastrup
12t. 25min.
1 stop
00:10Cleveland Hopkins Int
11.081 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. maj
08:50København Kastrup
28t. 03min.
2 stop
12:53Cleveland Hopkins Int
3.921 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. maj
16:15København Kastrup
52t. 37min.
3 stop
20:52Cleveland Hopkins Int
2.128 kr.
Find lignende

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class