Billeje i Cleveland, Ohio

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cleveland, Ohio

Cleveland, OH, USA
4. dec. — 11. dec.
Cleveland, OH, USA
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Cleveland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Cleveland

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Cleveland?

De billigste udlejningsbiler i Cleveland kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 223 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Cleveland er 223 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Cleveland har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Cleveland, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cleveland?

Til gennemsnitligt 1.206 kr./dag (og helt ned til 1.206 kr./dag) er udlejning af en Nissan Rogue in Cleveland det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Nissan Pathfinder in Cleveland for 1.351 kr./dag i gennemsnit (1.351 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Cleveland, Ohio

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Cleveland, Ohio
Economy266 kr./dag
Lille mellemklasse226 kr./dag
Stor mellemklasse220 kr./dag
Standard252 kr./dag
Stor252 kr./dag
Lille varevogn591 kr./dag
Stor SUV331 kr./dag
Mellemstor SUV247 kr./dag
Kompakt SUV255 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Cleveland

Billeje i Cleveland er en fantastisk måde at komme rundt i byen og nå alle de bedste destinationer. Med billig billejei Cleveland kan du nemt se Cleveland Botanical Gardens, tage på vandretur i Cuyahoga Valley National Park eller få et fantastisk billede af byen fra Gildersleeve Mountain. Det er muligt at parkere i centrum af Cleveland, men du skal sørge for at kontrollere, om der er tidsbegrænsninger eller tidsbegrænsninger. Der er flere agenturer, som du kan finde en udlejningsbil i Cleveland. Du kan nemt reservere en til afhentning direkte fra lufthavnen eller en af agenturerne i centrum. Cleveland har kolde, snedækkede vintre. Hvis du planlægger at leje en bil i løbet af disse måneder, skal du sørge for at tage forholdsregler for sikker kørsel.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens man besøger Cleveland?

Når du besøger downtown, kan du finde en parkeringsplads eller en parkeringsplads, hvor du kan leje din bil på Cleveland, mens du udforsker Playhouse Square eller Rock and Roll Hall of Fame. Byen er nem at navigere til fods. Der er masser af steder at parkere din bil på, og parkering på gaden er gratis i weekenden. Derefter kan du hoppe i bilen for at se seværdigheder, der er for langt væk til at gå til som f.eks. Cleveland Metroparks Zoo eller Cleveland Museum of Natural History. Tag din Cleveland-billeje på Upper Edgewater Drive langs Erie Lake, og få en kort køretur fuld af grønne områder. Hvis du har tid, kan du tage en dag til at besøge Ohios hovedstad Columbus eller Pittsburgh, PA, kun to timer væk. Når du kører i Cleveland, skal du undgå motorvej i-480, som er byens travleste hovedvej, især i myldretiden.

Kan jeg krydse grænsen med en udlejningsbil fra Cleveland?

Der er mange valg, når det gælder Biludlejning i Cleveland, hvilket betyder, at der er lige så mange love og protokoller, der skal overholdes med hensyn til udlejningsfaciliteter, bilmodel og region af rejser. Mens du kan køre på tværs af nationale linjer ved hjælp af en envejs-billeje, gælder der særlige regler, når du er på en mellemstatslig tur. Det anbefales at lease en bil gennem en pålidelig søgemaskine som momondo for at finde pålidelige udlejningsfaciliteter, der har ikke-statslige afleveringssteder for køretøjer. Næste gang du planlægger en mellemstatslig køretur, skal du se efter velrenommerede udlejningsfirmaer i hele USA, der ikke begrænser kørslen af deres elektriske Biludlejning på tværs af statsgrænser. Ved at leje et køretøj fra en regional facilitet med nationale net angives afhentningstidspunktet, beliggenheden og de nøjagtige oplysninger om afleveringsstedet. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om udlejningsfirmaet er den bedste økonomi Biludlejning til din mellemstatstur. Desuden vil nogle Cleveland-biludlejningsfaciliteter, der giver dig mulighed for at køre en lejet bil på tværs af grænsen, have deres køretøjer udstyret med GPS-sporingsenheder. Sørg i din aftale for, at dit køretøj har en enhed.

Kan du leje en udlejningsbil i Cleveland uden kreditkort?

Vilkår og betingelser for betalingsmetoder og reservationspolitikker varierer fra et firma til det næste. De fleste faciliteter i Cleveland foretrækker dog, at du betaler for din økonomis udlejningsbil med et kredit- eller betalingskort. Det anbefales, når du reserverer en elbil gennem momondo, at gennemgå firmaets placeringsspecifikke lejeaftale. Clevelands Biludlejning vil sætte 25 % af dit kreditkort, herunder det anslåede gebyr, som du og din udbyder har aftalt. Bemærk, at en sådan facilitet vil have strenge krav og anmode om et gyldigt ID, bevis for forsikring, forsikring af en enkelt ansvarlig fører og meget mere. Et kontant depositum Biludlejning i Cleveland kan begrænse dine muligheder, især hvis du planlægger en rejse mellem stater. Betaling for billeje med betalingskort er en mulig løsning, fordi du i bund og grund bruger de tilgængelige midler på din checkkonto. De særlige forhold vedrørende leje varierer, og nogle luksusbiludlejningsfirmaer vil stille strenge krav på grund af de finansielle risici, der er forbundet med en sådan transaktion.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Cleveland?

Cleveland godkendte en lov om "distraheret kørsel". Derfor anbefaler vi, at du holder telefonen uden for rækkevidde, ikke bruger tekst og kører, og undgår andre mulige forstyrrelser. Pas på skolezoner, i bestemte tider vil der være tegn på, at hastighedsgrænsen håndhæves. En anden ting, der skal tages i betragtning, er, at cykler er lovlige køretøjer i Cleveland, så du skal respektere din afstand og dele vejen. Som sidste tip til kørsel anbefaler vi, at du fjerner frost fra forruden, før du kører, selvom det ikke er et krav på grund af de lave temperaturer i vintermånederne. Vi anbefaler, at du efterlader din udlejningsbil derhjemme, hvis du planlægger at drikke. Cleveland kræver, at alle lokale chauffører og besøgende er over 25 år gamle. Hvis du desuden har fundet en billig billejei Cleveland gennem momondo, og det er første gang, du bestiller et køretøj, kan du forenkle processen ved at have et gyldigt kørekort udstedt af staten og et gyldigt kreditkort med navne, der svarer til dem, der er udstedt på dit statsudstedte kørekort. Cleveland biludlejningsvirksomheder vil tilbyde forsikringsdækning, hvis din personlige auto-, arbejdsgiver- eller boligejers politik ikke dækker udlejningsbiler. Du er ansvarlig for eventuelle skader på lejen, som du kan få tilbage fra dit forsikringsselskab.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Cleveland?

De obligatoriske krav til international billeje i Cleveland omfatter kørekort, pas, større kreditkort og en international køretilladelse fra dit hjemland. Den eneste undtagelse er for EU-borgere, der har tilladelse til at bruge den gyldige tilladelse eller EU-kørekort, de har. En international billejer kan også blive bedt om at give en tredje form for identifikation ud over deres licens- og debetkort. I dette tilfælde skal han eller hun give en acceptabel form for identifikation, f.eks. en rejseplan, en e-ticket eller en tur-retur flybillet, der angiver lejerens navn, herunder en returdato til eller fra lufthavnen.


Find billig billeje i Cleveland, Ohio

Find den lejebil i Cleveland, der passer til dine behov

Lille cars

209 kr. - 635 kr.

Alle biltyper

235 kr. - 1.006 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Cleveland, USA er 228 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Cleveland, USA er i januar. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 209 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cleveland. I Cleveland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Cleveland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Cleveland, USA er 369 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Cleveland, USA er i marts. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 301 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cleveland. I Cleveland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Cleveland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Cleveland, USA er 321 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Cleveland, USA er i marts. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 301 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cleveland. I Cleveland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Cleveland.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

266 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Cleveland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cleveland, Ohio

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,2

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,7

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,1

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,1

Value

8,5

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,3

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,9

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,3

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,9

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,3

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,7

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,4

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

Hurtige fakta om biludlejning i Cleveland

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Cleveland

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Full-size

Billigste lejebil

1.206 kr.

Den mest populære model

Nissan Pathfinder
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Cleveland i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Cleveland er 1.206 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 1.351 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Cleveland i de seneste 7 dage er Nissan Pathfinder. Vores brugere foretrækker også Toyota RAV4 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cleveland

Herunder vises de mest populære hoteller i Cleveland

Kørsel i lejebil i Cleveland – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cleveland, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cleveland, Ohio biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Cleveland biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Cleveland tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cleveland, Ohio?

Rejsende, som lejer en bil i Cleveland, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Cleveland ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Tesla Model Y in Cleveland?

Hvordan er vejret i Cleveland, OH i november?

I november er der normalt 91 mm nedbør i Cleveland og en gennemsnitstemperatur på 7 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Cleveland, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Cleveland om vejret i resten af Ohio?

Klimaet i Ohio i november er normalt 6 °C med en forventet nedbør på 82,8 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cleveland til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cleveland?

Priser for biler i Cleveland blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cleveland?

Fra november 2023 er der 21 udbydere at vælge mellem for biler i Cleveland.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cleveland?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Cleveland. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cleveland?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Cleveland. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Cleveland?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Cleveland, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cleveland?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cleveland ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Cleveland med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Cleveland og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Cleveland på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Cleveland på momondo.

Kan jeg finde billeje i Cleveland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Cleveland.

Kan jeg søge efter billeje i Cleveland med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Cleveland.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cleveland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.