Lej en bil i Gijón, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Gijón, Spanien

Gijón, Asturien (provins), Spanien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Gijón, Asturien (provins), Spanien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Gijón

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Gijón, Spanien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

7,9

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

7,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,5

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,5
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Gijón, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Oviedo Asturiass biludlejningsdisk

Biludlejning i Gijón

I september har vi foretaget 210 søgninger på biludlejning i Gijón for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Gijón for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Gijón har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Budget, og Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Gijón. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Gijón, Spanien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Gijón ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Gijón. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Gijón, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Gijón, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Gijón er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Gijón er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Gijón?

En Fiat 500 er den mest populære bil at leje in Gijón ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat 500 på helt ned til 18 kr./dag in Gijón, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 154 kr./dag. En anden populær bil at leje in Gijón er en Fiat Panda, der i gennemsnit koster 151 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 14 kr./dag.

Hvordan er vejret i Gijón, Spanien i september?

I september er der normalt 70 mm nedbør i Gijón og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Gijón, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Gijón er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Gijón om vejret i resten af Asturias?

Klimaet i Asturias i september er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 56 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Gijón til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Gijón