Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Santa Cruz de la Palma, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santa Cruz de la Palma, Kanariske Øer

Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spanien
2. maj — 9. maj
Santa Cruz de la Palma, La Palma, Spanien
tor. 2.5
Middag
tor. 9.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Santa Cruz de la Palma, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Santa Cruz de la Palma, Kanariske Øer
Economy69 kr./dag
Lille mellemklasse70 kr./dag
Mini65 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Santa Cruz de la Palma, Kanariske Øer

Find den lejebil i Santa Cruz de la Palma, der passer til dine behov

Lille biler

92 kr. - 351 kr.

Alle biltyper

92 kr. - 541 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Santa Cruz de la Palma, Spanien er 179 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Santa Cruz de la Palma, Spanien er i september. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 92 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de la Palma. I Santa Cruz de la Palma kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Santa Cruz de la Palma.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Santa Cruz de la Palma, Spanien er 277 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Santa Cruz de la Palma, Spanien er i juli. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 221 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de la Palma. I Santa Cruz de la Palma kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Santa Cruz de la Palma, Spanien er 142 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Santa Cruz de la Palma, Spanien er i oktober. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 169 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de la Palma. I Santa Cruz de la Palma kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Santa Cruz de la Palma, Spanien er 275 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Santa Cruz de la Palma, Spanien er i april. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 189 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de la Palma. I Santa Cruz de la Palma kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

65 kr./dag

21 maj - 4 juni
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

69 kr./dag

21 maj - 4 juni
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

70 kr./dag

21 maj - 4 juni
Volkswagen Golf

Information om og trends inden for biludlejning i Santa Cruz de la Palma

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Santa Cruz de la Palma

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Santa Cruz de la Palma?

De billigste udlejningsbiler i Santa Cruz de la Palma kan normalt findes gennem Top Car Canary. Når du booker hos Top Car Canary, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 106 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Santa Cruz de la Palma er 190 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Santa Cruz de la Palma?

En Volkswagen Polo er den mest populære bil at leje in Santa Cruz de la Palma ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Volkswagen Polo på helt ned til 187 kr./dag in Santa Cruz de la Palma, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 306 kr./dag. En anden populær bil at leje in Santa Cruz de la Palma er en Citroen C3, der i gennemsnit koster 314 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 300 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de la Palma

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de la Palma, Kanariske Øer

Turisprime

1 kontor

Cicar

1 kontor

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

2 kontorer

Top Car Canary

1 kontor

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor

Goldcar Rental SP

1 kontor

Avis

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Santa Cruz de la Palma

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Santa Cruz de la Palma

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

106 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de la Palma i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Santa Cruz de la Palma er 106 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 190 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Santa Cruz de la Palma i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Citroen C3 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Santa Cruz de la Palma – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Santa Cruz de la Palma, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santa Cruz de la Palma, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Santa Cruz de la Palma, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Santa Cruz de la Palma er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Santa Cruz de la Palma er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Minder vejret i Santa Cruz de la Palma om vejret i resten af Kanariske Øer?

Dem, der gerne vil leje bil i Santa Cruz de la Palma til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Kanariske Øer i april måned normalt er ca. 18 °C med 12,2 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santa Cruz de la Palma?

Priser for biler i Santa Cruz de la Palma opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santa Cruz de la Palma?

Antallet af udbydere for biler i Santa Cruz de la Palma er 16 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santa Cruz de la Palma?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Santa Cruz de la Palma. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santa Cruz de la Palma?

For at leje en bil i Santa Cruz de la Palma, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Santa Cruz de la Palma?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Santa Cruz de la Palma, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Santa Cruz de la Palma?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Santa Cruz de la Palma ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Santa Cruz de la Palma med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Santa Cruz de la Palma og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Santa Cruz de la Palma på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Santa Cruz de la Palma.

Kan jeg finde billeje i Santa Cruz de la Palma, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Santa Cruz de la Palma.

Kan jeg søge efter billeje i Santa Cruz de la Palma med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Santa Cruz de la Palma.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santa Cruz de la Palma på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 2.5
Middag
tor. 9.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Santa Cruz de la Palma

Find billeje i disse populære lufthavne i nærheden af Santa Cruz de la Palma