Billeje i Kanariske Øer

Leder du efter billig biludlejning i Kanariske Øer? Så søg her!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Kanariske Øer
Buick Cascada
eller lignende Cabriolet
Op til 5 passagerer

28 kr./dag

29 juni - 6 juli
Buick Cascada
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

16 kr./dag

30 juni - 7 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

10 kr./dag

30 juni - 7 juli
Daihatsu Sirion
Suzuki APV
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

6 juli - 20 juli
Suzuki APV
Volvo C70
eller lignende Cabriolet
Op til 4 passagerer
2-dørs køretøjer

31 kr./dag

29 juni - 6 juli
Volvo C70
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

15 kr./dag

29 juni - 6 juli
Hyundai Accent
Mercedes-Benz A-Class
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

19 kr./dag

29 juni - 6 juli
Mercedes-Benz A-Class
Opel Combo
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

65 kr./dag

10 juli - 20 juli
Opel Combo
Renault Logan MCV
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

14 kr./dag

29 juni - 6 juli
Renault Logan MCV

Find billig billeje i Kanariske Øer

Find den lejebil i Kanariske Øer, der passer til dine behov

Biler i Lille

82 kr. - 260 kr.

Alle biltyper

174 kr. - 566 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kanariske Øer er 148 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kanariske Øer er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 82 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kanariske Øer.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kanariske Øer er 297 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kanariske Øer er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 181 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Kanariske Øer.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Kanariske Øer er 361 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Kanariske Øer er i marts. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Kanariske Øer er 203 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Kanariske Øer er i august. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Kanariske Øer.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Kanariske Øer er 310 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Kanariske Øer er i august. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 70 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Kanariske Øer.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Kanariske Øer er 393 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Kanariske Øer er i september. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Kanariske Øer.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

10 kr./dag

30 juni - 7 juli
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

9 kr./dag

29 juni - 6 juli
Mini Countryman
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

29 juni - 6 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Kanariske Øer

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kanariske Øer
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

5,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

3,0
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
55 kontorer
36 kontorer
25 kontorer
8 kontorer
7 kontorer
7 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Kanariske Øer

Nærliggende attraktioner:

Playa de Puerto Rico36,0 km

Nærliggende attraktioner:

Playa de Puerto Rico89,1 km

Nærliggende attraktioner:

Playa de Puerto Rico195,9 km

Er det værd at booke en udlejningsbil på De Kanariske Øer?

Biludlejning er nemt på De Kanariske Øer og kan både ske hjemmefra, i lufthavnen eller i en af byerne. Det er muligt at finde alt fra billige lejebiler til luksusudlejningsbiler. Lej en bil, og få mulighed for at se mere af øerne, end hvis I er afhængige af offentlige transportmidler. I kan fx vælge at udforske flere øer, da det er muligt at tage færgen fra en ø til den anden. Udlejningsbiler kan med fordel lejes, samtidig med at man køber sine flybilletter. Du vil have et større udvalg og kan vælge i fred og ro. Det skal heller ikke undervurderes, at bilen står klar, når man ankommer, og man ikke først til at vælge og vente på alt papirarbejdet. Det er en god ide at være ekstra opmærksom på forsikringsbetingelserne.


Oplysninger om billeje i Kanariske Øer

Har du planer om at leje en bil og selv køre rundt på De Kanariske Øer, skal du være opmærksom på, at du meget af tiden vil skulle køre i bjerge. Det er også vigtigt, at du er opdateret omkring de forskellige måder, man kører på, for man kører markant forskelligt på De Kanariske Øer. For eksempel er der kun få venstresving. I stedet kører man videre til den næste rundkørsel og kører så retur, indtil man kan svinge til højre. Flettereglen, som er en hel almindelig regel herhjemme, findes ikke på De Kanariske Øer. Hvis du ikke kan komme ind på vejen, må du stoppe og vente på, at det bliver muligt.

En af de kørselslove, du især skal være opmærksom på, er spirituskørsel. Det er tilladt at køre med 0,25 promille, men det anbefales på det kraftigste, at man ikke kører, hvis man har drukket spiritus. Årsagen er selvfølgelig, at meget af kørslen foregår på bjergveje med stejle afgrunde. Du skal også være opmærksom på, at venstresving er stort set ukendt, og man i stedet bruger rundkørslerne. Er der kø, er det almindelig praksis, at du sætter det venstre blinklys på. Det er et tegn til de bagvedliggende biler, at der er kø. Når den næste biler kommer, tænder denne for blinklyset, og så slukker du dit. Samme praksis bruges, hvis der er et fodgængerfelt. Som udgangspunkt skal du være klar over, at med mindre du har sat dit venstre blinklys til, så vil du blive torpederet bagfra. Det er også ulovligt at køre i klipklappere, og alle også passagerer skal have en trøje på i bilen.

Biludlejning er nemt og billigt på De Kanariske Øer. Først og fremmest skal du selvfølgelig have et gyldigt kørekort, og du skal også forvente at vise dit pas eller anden billeddokumentation. Du skal bruge et kreditkort til at betale. Her bør du være opmærksom på, om der bliver reserveret et ekstra stort beløb til at dække eventuelle skader.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kanariske Øer

Herunder vises de mest populære hoteller i Kanariske Øer

Billeje i Kanariske Øer

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kanariske Øer, så du er klar til næste rejse.

Det vil i gennemsnit koste 181 kr. om dagen at leje bil i Kanariske Øer. Vær opmærksom på, at priserne varierer ud fra en række forskellige faktorer. Som eksempel har brugere af momondo for nylig fundet lejebiler i Kanariske Øer på helt op til 381 kr. om dagen og helt ned til 40 kr. om dagen.

De billigste biludlejningsfirmaer i Kanariske Øer er ORLANDO med priser fra 40 kr. pr. dag, Budget fra helt ned til 82 kr. pr. dag og INTERRENT med tilbud på ned til 96 kr. pr. dag. Husk, at disse priser er blevet fundet i løbet af de seneste 72 timer og kan variere afhængigt af det tidspunkt, du booker billeje på, den by, du planlægger at besøge, og den biltype, du ønsker at leje.

Overvej at leje bil hos Budget, som i øjeblikket er det bedste biludlejningsfirma i Kanariske Øer ifølge vores brugere. Budget har 3 udlejningssteder i nogle af de byer, som er et must i Kanariske Øer, f.eks. Puerto del Rosario. Med 17 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 8,5/10 er Budget en favorit blandt de rejsende i Kanariske Øer.

Hvis du gerne vil rejse til Kanariske Øer og spare penge på en udlejningsbil, kan du overveje at tage til Santa Cruz de Tenerife eller Puerto del Rosario. Du vil opleve, at ORLANDO har de billigste udlejningsbiler i Santa Cruz de Tenerife fra omkring 61 kr./dag. ORLANDO har de billigste udlejningsbiler i Puerto del Rosario, som normalt ligger fra omkring 72 kr./dag.

Det mest populære antal dage at leje bil i i Kanariske Øer er 7 dage, hvilket har en gennemsnitspris på omkring 104 kr.. Skal du kun bruge en lejebil i en weekend? De gennemsnitlige weekendpriser ligger på 323 kr. i alt. Hvis du skal på et ugelangt roadtrip i Kanariske Øer, kan du finde priser, der i gennemsnit ligger på omkring 725 kr. samlet set, eller du kan leje for en hel måned for omkring 4.547 kr..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kanariske Øer


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Kanariske Øer, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Kanariske Øer, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Kanariske Øer eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Kanariske Øer.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Kanariske Øer.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Kanariske Øer.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.