Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Kanariske Øer

Leder du efter billig biludlejning i Kanariske Øer? Så søg her!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
1. mar. — 8. mar.
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Kanariske Øer

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kanariske Øer

Hvad er det bedste biludlejningsfirma i Kanariske Øer?

Overvej at leje bil hos Top Car Canary, som i øjeblikket er det bedste biludlejningsfirma i Kanariske Øer ifølge vores brugere. Top Car Canary har 7 udlejningssteder i nogle af de byer, som er et must i Kanariske Øer, f.eks. Playa de las Américas. Med 7 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 8,0/10 er Top Car Canary en favorit blandt de rejsende i Kanariske Øer.

Hvad er den mest populære type bil at leje i Kanariske Øer?

54% af momondos brugere foretrækker at leje biltypen Economy i forbindelse med deres rejse til Kanariske Øer. Du kan forvente daglige udlejningspriser for denne biltype på 165 kr. i gennemsnit. Priserne kan variere afhængigt af det firma, du lejer bil hos, og den by, du har planer om at besøge. Husk, at der også findes andre biltyper i Kanariske Øer, hvis denne ikke opfylder dine behov.

Bedste tilbud på lejebiler i Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Kanariske Øer
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

62 kr./dag

13 apr. - 27 apr.
Chevrolet Spark
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

70 kr./dag

26 apr. - 9 maj
Opel Corsa
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

71 kr./dag

24 apr. - 8 maj
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

77 kr./dag

13 apr. - 27 apr.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

82 kr./dag

24 apr. - 8 maj
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

85 kr./dag

26 apr. - 9 maj
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

86 kr./dag

13 apr. - 27 apr.
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

91 kr./dag

24 apr. - 8 maj
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

92 kr./dag

14 apr. - 21 apr.
Vauxhall Mokka

Oplysninger om billeje i Kanariske Øer

Hvordan er kørselsforholdene på De Kanariske Øer, Spanien?

Har du planer om at leje en bil og selv køre rundt på De Kanariske Øer, skal du være opmærksom på, at du meget af tiden vil skulle køre i bjerge. Det er også vigtigt, at du er opdateret omkring de forskellige måder, man kører på, for man kører markant forskelligt på De Kanariske Øer. For eksempel er der kun få venstresving. I stedet kører man videre til den næste rundkørsel og kører så retur, indtil man kan svinge til højre. Flettereglen, som er en hel almindelig regel herhjemme, findes ikke på De Kanariske Øer. Hvis du ikke kan komme ind på vejen, må du stoppe og vente på, at det bliver muligt.

Hvilke færdselslove er anderledens, end jeg er vant til, på De Kanariske Øer?

En af de kørselslove, du især skal være opmærksom på, er spirituskørsel. Det er tilladt at køre med 0,25 promille, men det anbefales på det kraftigste, at man ikke kører, hvis man har drukket spiritus. Årsagen er selvfølgelig, at meget af kørslen foregår på bjergveje med stejle afgrunde. Du skal også være opmærksom på, at venstresving er stort set ukendt, og man i stedet bruger rundkørslerne. Er der kø, er det almindelig praksis, at du sætter det venstre blinklys på. Det er et tegn til de bagvedliggende biler, at der er kø. Når den næste biler kommer, tænder denne for blinklyset, og så slukker du dit. Samme praksis bruges, hvis der er et fodgængerfelt. Som udgangspunkt skal du være klar over, at med mindre du har sat dit venstre blinklys til, så vil du blive torpederet bagfra. Det er også ulovligt at køre i klipklappere, og alle også passagerer skal have en trøje på i bilen.

Hvilke dokumenter skal jeg bruge for at leje en bil på De Kanariske Øer?

Biludlejning er nemt og billigt på De Kanariske Øer. Først og fremmest skal du selvfølgelig have et gyldigt kørekort, og du skal også forvente at vise dit pas eller anden billeddokumentation. Du skal bruge et kreditkort til at betale. Her bør du være opmærksom på, om der bliver reserveret et ekstra stort beløb til at dække eventuelle skader.


Find billig billeje i Kanariske Øer

Find den lejebil i Kanariske Øer, der passer til dine behov

Lille cars

103 kr. - 226 kr.

Alle biltyper

216 kr. - 350 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Kanariske Øer er 152 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Kanariske Øer er i september. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 103 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Kanariske Øer.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Kanariske Øer er 264 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Kanariske Øer er i september. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Kanariske Øer.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Kanariske Øer er 508 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Kanariske Øer er i november. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kanariske Øer er 230 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kanariske Øer er i september. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 166 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Kanariske Øer.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Kanariske Øer er 388 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Kanariske Øer er i august. Prisen er 83% lavere end resten af året og ligger på kun 68 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Kanariske Øer.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Kanariske Øer er 763 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Kanariske Øer er i september. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 554 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 67% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Kanariske Øer er 390 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Kanariske Øer er i september. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 282 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kanariske Øer. I Kanariske Øer kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Kanariske Øer.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

62 kr./dag

13 apr. - 27 apr.
Chevrolet Spark
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

70 kr./dag

26 apr. - 9 maj
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Kanariske Øer

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kanariske Øer

Europcar

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

10,0

Top Car Canary

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,4

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

3,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

5,0

Sunnycars

55 kontorer

Canarias

45 kontorer

Tenerifecar

31 kontorer

ORLANDO

18 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Kanariske Øer

Nærliggende attraktioner:

Playa de Puerto Rico36,0 km
Playa del Duque134,0 km

Nærliggende attraktioner:

Playa del Duque17,4 km
Playa de Puerto Rico89,1 km

Nærliggende attraktioner:

Playa del Duque58,6 km
Playa de Puerto Rico99,0 km

Er det værd at booke en udlejningsbil på De Kanariske Øer?

Biludlejning er nemt på De Kanariske Øer og kan både ske hjemmefra, i lufthavnen eller i en af byerne. Det er muligt at finde alt fra billige lejebiler til luksusudlejningsbiler. Lej en bil, og få mulighed for at se mere af øerne, end hvis I er afhængige af offentlige transportmidler. I kan fx vælge at udforske flere øer, da det er muligt at tage færgen fra en ø til den anden. Udlejningsbiler kan med fordel lejes, samtidig med at man køber sine flybilletter. Du vil have et større udvalg og kan vælge i fred og ro. Det skal heller ikke undervurderes, at bilen står klar, når man ankommer, og man ikke først til at vælge og vente på alt papirarbejdet. Det er en god ide at være ekstra opmærksom på forsikringsbetingelserne.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kanariske Øer

Herunder vises de mest populære hoteller i Kanariske Øer
Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only

Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only

Avenida De Gran Canaria 24, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,5 km fra centrum

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope

Calzada Martianez, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife, Spain

0,5 km fra centrum

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan

Avenida Los Marrero 35, Puerto de Mogan, Gran Canaria, Spain

0,8 km fra centrum

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Barranco de La Verga, Arguineguín, Gran Canaria, Spain

1,5 km fra centrum

Marina Suites

Marina Suites

Calle Juan Diaz Rodriguez, 10, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,9 km fra centrum

Resort Marina Elite

Resort Marina Elite

Barranco De Balito, Arguineguín, Gran Canaria, Spain

2,4 km fra centrum

ClubHotel Riu Vistamar

ClubHotel Riu Vistamar

Avda. de la Cornisa 23, Mogan, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

1,1 km fra centrum

Hotel Riosol

Hotel Riosol

Isla de Lobos, 1, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,5 km fra centrum

Grand Horizon Boutique Resort

Grand Horizon Boutique Resort

Av. Roque Del Este, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,5 km fra centrum

Hotel Cordial Mogán Playa

Hotel Cordial Mogán Playa

Avenida los Marrero, 2, Puerto de Mogan, Gran Canaria, Spain

0,3 km fra centrum

Servatur Terrazamar Suite & Sun Suite

Servatur Terrazamar Suite & Sun Suite

Avda de las Palmeras 5- 8, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,6 km fra centrum

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

La Palma, 2, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,9 km fra centrum

Grupotel Revoli

Grupotel Revoli

Av. Mogan,11, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,2 km fra centrum

Hotel Best Semiramis

Hotel Best Semiramis

C/ Leopoldo Cologan Zulueta, 12, Puerto de la Cruz, Tenerife, Spain

1,3 km fra centrum

LABRANDA Costa Mogán

LABRANDA Costa Mogán

Avenida La Playa, 4, Playa del Cura, Gran Canaria, Spain

0,1 km fra centrum

IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur - Adults Only

IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur - Adults Only

Calle Fuerteventura, 15, Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

0,5 km fra centrum

Iberostar Heritage Grand Mencey

Iberostar Heritage Grand Mencey

Calle Doctor Jose Naveiras, 38, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

1,0 km fra centrum

Club Cala Blanca

Club Cala Blanca

Calle Abaicin, 12, Taurito, Gran Canaria, Spain

0,3 km fra centrum


Billeje i Kanariske Øer

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kanariske Øer, så du er klar til næste rejse.

Hvor lang tid lejer folk bil, når de er i Kanariske Øer?

Det mest populære antal dage at leje bil i i Kanariske Øer er 7 dage, hvilket har en gennemsnitspris på omkring 101 kr.. Skal du kun bruge en lejebil i en weekend? De gennemsnitlige weekendpriser ligger på 314 kr. i alt. Hvis du skal på et ugelangt roadtrip i Kanariske Øer, kan du finde priser, der i gennemsnit ligger på omkring 707 kr. samlet set, eller du kan leje for en hel måned for omkring 4.430 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kanariske Øer?

Priser for biler i Kanariske Øer blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kanariske Øer?

Der er 332 udbydere for biler i Kanariske Øer fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kanariske Øer?

Blandt forskellige lande, herunder Kanariske Øer, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kanariske Øer?

For at leje en bil i Kanariske Øer, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kanariske Øer?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Kanariske Øer, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kanariske Øer?

Når du har udført en søgning efter billeje i Kanariske Øer, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Kanariske Øer med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Kanariske Øer eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kanariske Øer på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Kanariske Øer.

Kan jeg finde billeje i Kanariske Øer, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Kanariske Øer.

Kan jeg søge efter billeje i Kanariske Øer med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Kanariske Øer.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kanariske Øer på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.