Udlejningsbiler fra Sunnycars i Adeje

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Adeje

Adeje, Tenerife, Spanien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Adeje, Tenerife, Spanien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Adeje Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Adeje, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

13 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Adeje

Har Sunnycars en lokation i Granadilla Tenerife Syd Lufthavn?

Ja, der er 3 biludlejningslokationer for Sunnycars i Granadilla Tenerife Syd Lufthavn (Reina Sofia Aeropuerto Sur, Granadilla de Abona og return: Urbanizacion Poligono Ind. Aeropuerto 4).

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Adeje?

Sunnycars har 13 biludlejningslokationer i Adeje. Deres Avenida de Bruselas 10 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 50% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sunnycars i Adeje, valgt at leje deres bil fra Sunnycars lokationen på Avenida de Bruselas 10.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Adeje?

Priser for biler i Adeje opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Adeje?

Der er 62 udbydere for biler i Adeje fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Adeje?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Adeje. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Adeje?

Alle førere, der lejer en bil i Adeje, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Adeje på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.