Billeje i Las Vegas, Nevada

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Vegas, Nevada

Las Vegas, NV, USA
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Las Vegas, Nevada

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Las Vegas, Nevada
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

53 kr./dag

6 sep. - 13 sep.
BMW X1
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

49 kr./dag

10 sep. - 22 sep.
Ford Mustang
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

48 kr./dag

10 sep. - 22 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

42 kr./dag

6 sep. - 13 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

42 kr./dag

6 sep. - 13 sep.
Hyundai i40
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

42 kr./dag

6 sep. - 13 sep.
Peugeot 108
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

60 kr./dag

10 sep. - 22 sep.
Audi Q7
Audi A3 Cabriolet
eller lignende Cabriolet
Op til 5 passagerer
2-dørs køretøjer

62 kr./dag

10 sep. - 22 sep.
Audi A3 Cabriolet
Ford Galaxy
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

71 kr./dag

30 aug. - 8 sep.
Ford Galaxy

Vigtige oplysninger om billeje i Las Vegas

Du kan godt skrue op for radioen og lade sangen Viva Las Vegas drøne ud gennem højtalerne. Biludlejning i ”Sin City” fører dig blandt andet ned ad ikoniske The Strip med lysshows og underholdning. Først skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Hos Ace skal du eksempelvis være fyldt 21 år, før du kan gøre brug af en lejebil. Samtidig skal du betale et ekstra dagsgebyr på ca. 25 USD (ca. 159 DKK), hvis du er under 25 år. Hos Dollar skal du til sammenligning blot være mindst 20 år for at kunne booke en udlejningsbil. Derudover bliver der ligeledes opkrævet et ung-fører-gebyr for chauffører under 25 år, og beløbet pr. dag afhænger af den valgte bilmodel. Hos både Ace og Dollar skal du desuden have haft kørekort i mindst et år for at kunne leje en bil. Lignende alderskrav og regler gælder hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Avis, Hertz, Thrifty, Sixt og mange flere.

Tingene går hurtigt i Las Vegas, hvor det meste er åbent døgnet rundt. Derfor skal du naturligvis stadig overholde fartgrænserne, der lyder på maks. 25 km/t i skoleområder, maks. 40 km/t i byzoner samt 105 km/t på motorveje. Billeje i Las Vegas betyder også, at du må dreje til højre ved rødt lys, hvis der er fri bane, og hvis der ikke står andet på skiltningen. Promillegrænsen i staten Nevada, hvor Las Vegas ligger, er på 0,8. Du kan dog stadig få en bøde, selvom din promille er under, hvis du kører uforsvarligt og fremstår beruset.

Du vil få brug for at parkere mange gange i forbindelse med billeje i Las Vegas. Hvis du som så mange andre turister også skal bo på hotel i denne udprægede resort-by, vil du opleve valet-parking, hvor du afleverer din lejebil ved receptionen og får den kørt i garage af en hotelmedarbejder. I den forbindelse er det kutyme at betale ca. 5 USD (ca. 32 DKK) i drikkepenge. P-huse er meget udbredt i Las Vegas, og de findes ved alle kasinoer og andre forlystelser. Timeprisen i parkeringshusene ligger ofte på mellem 3-5 USD (ca. 19-32 DKK).

Når du benytter dig af billeje i Las Vegas, har du mulighed for at se en anden side af byen end blot neonlys og fester. Hoover Dam er i dén grad værd at besøge, da det er en kæmpe dæmning med en af verdens største kunstige søer bag sig. Ørkenmiljøet i Death Valley National Park, der både er det tørreste og varmeste sted i Nordamerika, bør også overvejes. Her vil du kunne opleve klitter, kløfter og bjerge kombineret med mange forskellige plante- og dyrearter.

Amerikanere er blandt andet kendt for at kunne argumentere og forsvare sig verbalt, og ofte går man på kompromis med forsikringerne. Du bør dog helgardere dig ved at minimere selvrisikoen eller helt fjerne den ved at betale et højere beløb for din forsikring. Det giver en tryghed, når du kører langs The Strip samt rundt i regionerne i din udlejningsbil. Du skal også sørge for at købe dækning på de ting, der ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det er alt fra hjul og dæk til undervogn, tag og glas.

Du skal på Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Det er nemlig nødvendigt for at kunne køre i din lejebil i Las Vegas. Husk at have både det internationale samt det danske kørekort på dig, når du kører.

Las Vegas Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes dog også flere muligheder i centrum.


Find billig billeje i Las Vegas, Nevada

Find den lejebil i Las Vegas, der passer til dine behov

Biler i Lille

209 kr. - 601 kr.

Alle biltyper

422 kr. - 851 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Las Vegas, USA er 482 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Las Vegas, USA er i januar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 209 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Las Vegas, USA er 638 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Las Vegas, USA er i november. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 312 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Las Vegas, USA er 629 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Las Vegas, USA er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 426 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Las Vegas, USA er 567 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Las Vegas, USA er i januar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 338 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Las Vegas, USA er 406 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Las Vegas, USA er i oktober. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 358 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Las Vegas, USA er 462 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Las Vegas, USA er i april. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 366 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Las Vegas, USA er 876 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Las Vegas, USA er i oktober. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 466 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Las Vegas.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

42 kr./dag

6 sep. - 13 sep.
Volkswagen Polo
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

42 kr./dag

6 sep. - 13 sep.
Peugeot 108

Biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Vegas, Nevada
36 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,7
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,2
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,4

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,7
15 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,8

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,8
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,7
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,4

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,5

Value

5,9
1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,6

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,3

Value

5,5
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

4,8

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

5,2

Value

4,8

Hurtige fakta om biludlejning i Las Vegas

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Las Vegas

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigste lejebil

391 kr.

Den mest populære model

Ford Mustang Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Las Vegas, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Thrifty
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Las Vegas i de seneste 72 timer: SUV, Standard, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Las Vegas er 391 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 552 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Las Vegas i de seneste 7 dage er Ford Mustang Convertible. Vores brugere foretrækker også Ford Edge som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Las Vegas

Herunder vises de mest populære hoteller i Las Vegas

Kørsel i lejebil i Las Vegas – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Las Vegas, så du er klar til næste rejse.

Den billigste udbyder i Las Vegas er Budget med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 520 kr. fra dens 9 beliggenheder i Las Vegas. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Budget i Las Vegas er 344 kr..

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Las Vegas tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Dollar, Hertz og Fox, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

I september måned i Las Vegas ligger temperaturerne omkring 21 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 8 mm i gennemsnit i september måned i Las Vegas gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Las Vegas koster 644 kr./dag i gennemsnit.

Enterprise har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Las Vegas, NV med 36 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 548 kr./dag, når de lejer en bil fra Enterprise i Las Vegas, NV.

Hvis du lejer en bil i Las Vegas, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Las Vegas er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Las Vegas er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Normalt er vejret i Las Vegas i august måned 33 °C og den forventede nedbør er 8 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Las Vegas til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nevada normalt har en temperatur på 28 °C, og at du kan forvente 6,5 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Las Vegas

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Las Vegas

Populære udlejningsbiler i Las Vegas

Lej en af disse populære biltyper i Las Vegas

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Vegas


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Las Vegas via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Las Vegas, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Las Vegas med gratis afbestillig.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Las Vegas.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Las Vegas.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Las Vegas med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.