Billeje i Las Vegas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Vegas

Las Vegas, NV
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Las Vegas, NV
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Las Vegas?

Alle

206 kr. - 486 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Las Vegas er i februar. Med en lejepris på kun 212 kr. pr. dag er prisen 29% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. I Las Vegas kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Vegas
Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 1168 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.9

Vurdering baseret på 730 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 949 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 409 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 239 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 252 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 739 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.6

Vurdering baseret på 554 anmeldelser


Information om din rejse til Las Vegas

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Las Vegas?

Du kan godt skrue op for radioen og lade sangen Viva Las Vegas drøne ud gennem højtalerne. Biludlejning i Sin City fører dig blandt andet ned ad ikoniske The Strip med lysshows og underholdning. Først skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Hos Ace skal du eksempelvis være fyldt 21 år, før du kan gøre brug af en lejebil. Samtidig skal du betale et ekstra dagsgebyr på ca. 25 USD (ca. 159 DKK), hvis du er under 25 år. Hos Dollar skal du til sammenligning blot være mindst 20 år for at kunne booke en udlejningsbil. Derudover bliver der ligeledes opkrævet et ung-fører-gebyr for chauffører under 25 år, og beløbet pr. dag afhænger af den valgte bilmodel. Hos både Ace og Dollar skal du desuden have haft kørekort i mindst et år for at kunne leje en bil. Lignende alderskrav og regler gælder hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Avis, Hertz, Thrifty, Sixt og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Tingene går hurtigt i Las Vegas, hvor det meste er åbent døgnet rundt. Derfor skal du naturligvis stadig overholde fartgrænserne, der lyder på maks. 25 km/t i skoleområder, maks. 40 km/t i byzoner samt 105 km/t på motorveje. Billeje i Las Vegas betyder også, at du må dreje til højre ved rødt lys, hvis der er fri bane, og hvis der ikke står andet på skiltningen. Promillegrænsen i staten Nevada, hvor Las Vegas ligger, er på 0,8. Du kan dog stadig få en bøde, selvom din promille er under, hvis du kører uforsvarligt og fremstår beruset.

Parkering

Du vil få brug for at parkere mange gange i forbindelse med billeje i Las Vegas. Hvis du som så mange andre turister også skal bo på hotel i denne udprægede resort-by, vil du opleve valet-parking, hvor du afleverer din lejebil ved receptionen og får den kørt i garage af en hotelmedarbejder. I den forbindelse er det kutyme at betale ca. 5 USD (ca. 32 DKK) i drikkepenge. P-huse er meget udbredt i Las Vegas, og de findes ved alle kasinoer og andre forlystelser. Timeprisen i parkeringshusene ligger ofte på mellem 3-5 USD (ca. 19-32 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Las Vegas

Når du benytter dig af billeje i Las Vegas, har du mulighed for at se en anden side af byen end blot neonlys og fester. Hoover Dam er i dén grad værd at besøge, da det er en kæmpe dæmning med en af verdens største kunstige søer bag sig. Ørkenmiljøet i Death Valley National Park, der både er det tørreste og varmeste sted i Nordamerika, bør også overvejes. Her vil du kunne opleve klitter, kløfter og bjerge kombineret med mange forskellige plante- og dyrearter.

Hvilke forsikringer skal man have?

Amerikanere er blandt andet kendt for at kunne argumentere og forsvare sig verbalt, og ofte går man på kompromis med forsikringerne. Du bør dog helgardere dig ved at minimere selvrisikoen eller helt fjerne den ved at betale et højere beløb for din forsikring. Det giver en tryghed, når du kører langs The Strip samt rundt i regionerne i din udlejningsbil. Du skal også sørge for at købe dækning på de ting, der ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det er alt fra hjul og dæk til undervogn, tag og glas.

Kan man bruge sit danske kørekort i Las Vegas, eller skal man have et internationalt?

Du skal på Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Det er nemlig nødvendigt for at kunne køre i din lejebil i Las Vegas. Husk at have både det internationale samt det danske kørekort på dig, når du kører.

Hvor i Las Vegas kan man hente og aflevere sin lejebil?

Las Vegas Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes dog også flere muligheder i centrum. (Priser tjekket 28/09/2018).


Afstanden fra Las Vegas til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Las Vegas McCarran Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Las Vegas

205 brugere har søgt efter billeje i Las Vegas med momondo i november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Las Vegas for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og Sixt er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Las Vegas. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Las Vegas har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Las Vegas er Fox med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 170 kr. fra dens beliggenhed i Las Vegas. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Fox i Las Vegas er 151 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Las Vegas biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Las Vegas tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og Sixt, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Las Vegas har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Las Vegas med 20 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 361 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Las Vegas.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Las Vegas?

Hvis du lejer en bil i Las Vegas, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Las Vegas er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Las Vegas er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Vegas

 • Få den seneste informatiom om fly til Las Vegas

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Las Vegas
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Las Vegass mest populære områder

  Find hoteller in Las Vegas
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Las Vegas