De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Las Vegas, Nevada

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Vegas, Nevada

Chaufførens alder: 26-65
fre 28.6
fre 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Las Vegas, Nevada

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Las Vegas, Nevada
Economy330 kr./dag
Lille mellemklasse310 kr./dag
Stor mellemklasse165 kr./dag
Standard323 kr./dag
Lille varevogn268 kr./dag
Stor SUV450 kr./dag
Premium350 kr./dag
Luksus355 kr./dag
Cabriolet310 kr./dag
Leverandørvalg158 kr./dag
Standard SUV167 kr./dag
Kompakt SUV175 kr./dag
Mellemstor SUV180 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Las Vegas

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Las Vegas

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Las Vegas?

De billigste udlejningsbiler i Las Vegas kan normalt findes gennem Fox. Når du booker hos Fox, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 237 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Las Vegas er 320 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Las Vegas har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Las Vegas, med 37 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Las Vegas?

Til gennemsnitligt 614 kr./dag (og helt ned til 359 kr./dag) er udlejning af en Ford Mustang Convertible in Las Vegas det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Nissan Pathfinder in Las Vegas for 605 kr./dag i gennemsnit (341 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Find billig billeje i Las Vegas, Nevada

Find den lejebil i Las Vegas, der passer til dine behov

Lille biler

284 kr. - 603 kr.

Alle biltyper

481 kr. - 765 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Las Vegas, USA er 453 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Las Vegas, USA er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Las Vegas, USA er 523 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Las Vegas, USA er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 384 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Las Vegas, USA er 621 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Las Vegas, USA er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 361 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Las Vegas, USA er 549 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Las Vegas, USA er i oktober. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 444 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Las Vegas, USA er 520 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Las Vegas, USA er i maj. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 488 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Las Vegas, USA er 689 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Las Vegas, USA er i januar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 477 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Las Vegas, USA er 669 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Las Vegas, USA er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 437 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Las Vegas.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

330 kr./dag

30 jun - 20 jul
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Vegas, Nevada

Enterprise Rent-A-Car

37 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,6

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,2

Avis

6,8
Okay
3 anmeldelser16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Advantage

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,7

Budget

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,3

Thrifty

6,0
Okay
1 anmeldelse4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,8

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,4

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,5

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,2

Dollar

5,6
Fair
1 anmeldelse6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,3

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,9

Hurtige fakta om biludlejning i Las Vegas

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Las Vegas

Det mest populære bureau

Dollar

Populære biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigste lejebil

315 kr.

Den mest populære model

Ford Mustang Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Las Vegas, der er fundet på momondo i denne måned, er Dollar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Fox og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Las Vegas i de seneste 72 timer: SUV, Standard, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Las Vegas er 315 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 515 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Las Vegas i de seneste 7 dage er Ford Mustang Convertible. Vores brugere foretrækker også Nissan Pathfinder som alternativ.

Kørsel i lejebil i Las Vegas – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Las Vegas, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Las Vegas, Nevada i juli?

I juli i Las Vegas var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 693 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 542 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 286 kr. og har en gennemsnitspris på 400 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Las Vegas, Nevada biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Las Vegas tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Avis og Advantage, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Las Vegas i juli måned?

I juli måned i Las Vegas ligger temperaturerne omkring 33 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 8 mm i gennemsnit i juli måned i Las Vegas gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Las Vegas koster 597 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Las Vegas, Nevada?

Hvis du lejer en bil i Las Vegas, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Las Vegas er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Las Vegas er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota RAV4 in Las Vegas?

Hvordan er vejret i Las Vegas, NV i juni?

Normalt er vejret i Las Vegas i juni måned 30 °C og den forventede nedbør er 3 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Las Vegas om vejret i resten af Nevada?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Las Vegas til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nevada normalt har en temperatur på 25 °C, og at du kan forvente 6,7 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Las Vegas?

Priser for biler i Las Vegas opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Las Vegas?

Antallet af udbydere for biler i Las Vegas er 157 fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Las Vegas?

Blandt forskellige lande, herunder Las Vegas, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Las Vegas?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Las Vegas. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Las Vegas?

Hvis du booker billeje i Las Vegas via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Las Vegas?

Når du har udført en søgning efter billeje i Las Vegas, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Las Vegas med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Las Vegas med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Las Vegas på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Las Vegas.

Kan jeg finde billeje i Las Vegas, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Las Vegas.

Kan jeg søge efter billeje i Las Vegas med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Las Vegas med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Las Vegas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre 28.6
Middag
fre 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Las Vegas

Populære typer af udlejningsbiler i Las Vegas