Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Las Vegas, Nevada

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Vegas, Nevada

Las Vegas, NV, USA
26. mar. — 2. apr.
Las Vegas, NV, USA
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Las Vegas

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Las Vegas

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Las Vegas?

De billigste udlejningsbiler i Las Vegas kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 21 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Las Vegas er 342 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Las Vegas har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Las Vegas, med 37 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Las Vegas?

Til gennemsnitligt 449 kr./dag (og helt ned til 287 kr./dag) er udlejning af en Toyota RAV4 in Las Vegas det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Tahoe in Las Vegas for 658 kr./dag i gennemsnit (439 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Las Vegas, Nevada

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Las Vegas, Nevada
Economy272 kr./dag
Lille mellemklasse294 kr./dag
Stor mellemklasse243 kr./dag
Standard350 kr./dag
Stor251 kr./dag
Lille varevogn280 kr./dag
Stor SUV505 kr./dag
Luksus309 kr./dag
Cabriolet361 kr./dag
Mellemstor SUV217 kr./dag
Standard SUV252 kr./dag
Kompakt SUV255 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Las Vegas

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Las Vegas?

Du kan godt skrue op for radioen og lade sangen Viva Las Vegas drøne ud gennem højtalerne. Biludlejning i ”Sin City” fører dig blandt andet ned ad ikoniske The Strip med lysshows og underholdning. Først skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Hos Ace skal du eksempelvis være fyldt 21 år, før du kan gøre brug af en lejebil. Samtidig skal du betale et ekstra dagsgebyr på ca. 25 USD (ca. 159 DKK), hvis du er under 25 år. Hos Dollar skal du til sammenligning blot være mindst 20 år for at kunne booke en udlejningsbil. Derudover bliver der ligeledes opkrævet et ung-fører-gebyr for chauffører under 25 år, og beløbet pr. dag afhænger af den valgte bilmodel. Hos både Ace og Dollar skal du desuden have haft kørekort i mindst et år for at kunne leje en bil. Lignende alderskrav og regler gælder hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Avis, Hertz, Thrifty, Sixt og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Tingene går hurtigt i Las Vegas, hvor det meste er åbent døgnet rundt. Derfor skal du naturligvis stadig overholde fartgrænserne, der lyder på maks. 25 km/t i skoleområder, maks. 40 km/t i byzoner samt 105 km/t på motorveje. Billeje i Las Vegas betyder også, at du må dreje til højre ved rødt lys, hvis der er fri bane, og hvis der ikke står andet på skiltningen. Promillegrænsen i staten Nevada, hvor Las Vegas ligger, er på 0,8. Du kan dog stadig få en bøde, selvom din promille er under, hvis du kører uforsvarligt og fremstår beruset.

Parkering

Du vil få brug for at parkere mange gange i forbindelse med billeje i Las Vegas. Hvis du som så mange andre turister også skal bo på hotel i denne udprægede resort-by, vil du opleve valet-parking, hvor du afleverer din lejebil ved receptionen og får den kørt i garage af en hotelmedarbejder. I den forbindelse er det kutyme at betale ca. 5 USD (ca. 32 DKK) i drikkepenge. P-huse er meget udbredt i Las Vegas, og de findes ved alle kasinoer og andre forlystelser. Timeprisen i parkeringshusene ligger ofte på mellem 3-5 USD (ca. 19-32 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Las Vegas

Når du benytter dig af billeje i Las Vegas, har du mulighed for at se en anden side af byen end blot neonlys og fester. Hoover Dam er i dén grad værd at besøge, da det er en kæmpe dæmning med en af verdens største kunstige søer bag sig. Ørkenmiljøet i Death Valley National Park, der både er det tørreste og varmeste sted i Nordamerika, bør også overvejes. Her vil du kunne opleve klitter, kløfter og bjerge kombineret med mange forskellige plante- og dyrearter.

Hvilke forsikringer skal man have?

Amerikanere er blandt andet kendt for at kunne argumentere og forsvare sig verbalt, og ofte går man på kompromis med forsikringerne. Du bør dog helgardere dig ved at minimere selvrisikoen eller helt fjerne den ved at betale et højere beløb for din forsikring. Det giver en tryghed, når du kører langs The Strip samt rundt i regionerne i din udlejningsbil. Du skal også sørge for at købe dækning på de ting, der ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det er alt fra hjul og dæk til undervogn, tag og glas.

Kan man bruge sit danske kørekort i Las Vegas, eller skal man have et internationalt?

Du skal på Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Det er nemlig nødvendigt for at kunne køre i din lejebil i Las Vegas. Husk at have både det internationale samt det danske kørekort på dig, når du kører.

Hvor i Las Vegas kan man hente og aflevere sin lejebil?

Las Vegas Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes dog også flere muligheder i centrum.


Find billig billeje i Las Vegas, Nevada

Find den lejebil i Las Vegas, der passer til dine behov

Lille biler

279 kr. - 699 kr.

Alle biltyper

455 kr. - 795 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Las Vegas, USA er 461 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Las Vegas, USA er i december. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Las Vegas, USA er 524 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Las Vegas, USA er i november. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 390 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Las Vegas, USA er 610 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Las Vegas, USA er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 338 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Las Vegas, USA er 554 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Las Vegas, USA er i november. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 465 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Las Vegas, USA er 446 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Las Vegas, USA er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 278 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Las Vegas, USA er 641 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Las Vegas, USA er i juni. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 456 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Las Vegas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Las Vegas, USA er 648 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Las Vegas, USA er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 449 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Las Vegas.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

272 kr./dag

24 maj - 4 juni
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Vegas, Nevada

Enterprise Rent-A-Car

37 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,2

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,6

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Avis

6,9
Okay
3 anmeldelser16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,9

Advantage

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Budget

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,3

Thrifty

6,2
Okay
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,9

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,5

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,2

Dollar

5,6
Fair
1 anmeldelse5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,9

Hurtige fakta om biludlejning i Las Vegas

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Las Vegas

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

SUV, Compact, Convertible

Billigste lejebil

348 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Las Vegas, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Fox og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Las Vegas i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Convertible.
Den laveste pris for en lejebil i Las Vegas er 348 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 479 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Las Vegas i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Tahoe som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Las Vegas

Nærliggende attraktioner:

Fremont Street Experience9,5 km

Nærliggende attraktioner:

Fremont Street Experience35,7 km

Nærliggende attraktioner:

Fremont Street Experience123,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Las Vegas

Herunder vises de mest populære hoteller i Las Vegas
The Venetian Resort Las Vegas

The Venetian Resort Las Vegas

3355 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,6 km fra centrum

Bellagio

Bellagio

3600 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,8 km fra centrum

Treasure Island - TI Hotel & Casino, a Radisson Hotel

Treasure Island - TI Hotel & Casino, a Radisson Hotel

3300 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,4 km fra centrum

Mandalay Bay Resort and Casino

Mandalay Bay Resort and Casino

3950 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

9,8 km fra centrum

ARIA Resort & Casino

ARIA Resort & Casino

3730 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,3 km fra centrum

Circus Circus Hotel, Casino & Theme Park

Circus Circus Hotel, Casino & Theme Park

2880 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

4,8 km fra centrum

MGM Grand Hotel and Casino

MGM Grand Hotel and Casino

3799 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,7 km fra centrum

The Mirage

The Mirage

3400 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,7 km fra centrum

Caesars Suites at Caesars Palace

Caesars Suites at Caesars Palace

3570 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,2 km fra centrum

Paris Las Vegas

Paris Las Vegas

3655 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,6 km fra centrum

The Cosmopolitan of Las Vegas

The Cosmopolitan of Las Vegas

3708 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,0 km fra centrum

Excalibur Hotel & Casino

Excalibur Hotel & Casino

3850 S. Las Vegas Boulevard, Las Vegas, NV, United States

9,1 km fra centrum

Planet Hollywood Resort & Casino

Planet Hollywood Resort & Casino

3667 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,8 km fra centrum

Luxor Hotel and Casino

Luxor Hotel and Casino

3900 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas, NV, United States

9,5 km fra centrum

Flamingo Las Vegas Hotel & Casino

Flamingo Las Vegas Hotel & Casino

3555 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,3 km fra centrum

Rio Hotel & Casino

Rio Hotel & Casino

3700 West Flamingo Road, Las Vegas, NV, United States

7,9 km fra centrum

Trump International Hotel Las Vegas

Trump International Hotel Las Vegas

2000 Fashion Show Drive, Las Vegas, NV, United States

6,0 km fra centrum

Golden Nugget Hotel & Casino Las Vegas

Golden Nugget Hotel & Casino Las Vegas

129 Fremont Street, Las Vegas, NV, United States

0,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Las Vegas – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Las Vegas, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Las Vegas, Nevada i april?

I april i Las Vegas var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 703 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 703 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 347 kr. og har en gennemsnitspris på 599 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Las Vegas, Nevada biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Las Vegas tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Avis og Advantage, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Las Vegas i april måned?

I april måned i Las Vegas ligger temperaturerne omkring 25 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 3 mm i gennemsnit i april måned i Las Vegas gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Las Vegas koster 460 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Las Vegas, Nevada?

Hvis du lejer en bil i Las Vegas, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Las Vegas er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Las Vegas er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota RAV4 in Las Vegas?

Hvordan er vejret i Las Vegas, NV i marts?

Normalt er vejret i Las Vegas i marts måned 16 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Las Vegas om vejret i resten af Nevada?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Las Vegas til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nevada normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 15 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Las Vegas?

Priser for biler i Las Vegas opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Las Vegas?

Antallet af udbydere for biler i Las Vegas er 154 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Las Vegas?

Blandt forskellige lande, herunder Las Vegas, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Las Vegas?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Las Vegas. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Las Vegas?

Hvis du booker billeje i Las Vegas via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Las Vegas?

Når du har udført en søgning efter billeje i Las Vegas, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Las Vegas med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Las Vegas med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Las Vegas på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Las Vegas.

Kan jeg finde billeje i Las Vegas, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Las Vegas.

Kan jeg søge efter billeje i Las Vegas med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Las Vegas med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Las Vegas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Las Vegas


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo