Lej en bil i Las Vegas, Nevada

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Las Vegas, NV

Las Vegas, NV, USA
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Las Vegas, Nevada

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

179 kr. - 490 kr.

Alle biltyper

294 kr. - 663 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Las Vegas, USA, er 254 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Las Vegas, USA, er i januar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Las Vegas, USA, er 402 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Las Vegas, USA, er i november. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 267 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Las Vegas, USA, er 392 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Las Vegas, USA, er i februar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Las Vegas, USA, er 391 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Las Vegas, USA, er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Las Vegas, USA, er 247 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Las Vegas, USA, er i september. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Las Vegas, USA, er 372 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Las Vegas, USA, er i april. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 313 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Las Vegas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Las Vegas, USA, er 324 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Las Vegas, USA, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 382 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Las Vegas. I Las Vegas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Las Vegas.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

167 kr./dag

6 sep – 20 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

167 kr./dag

6 sep – 20 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

184 kr./dag

6 sep – 20 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Las Vegas, NV
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,8
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,4
30 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

8,1
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,7
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,3
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

7,0
22 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

6,9

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,4
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,4

Information om din rejse til Las Vegas

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Las Vegas?

Du kan godt skrue op for radioen og lade sangen Viva Las Vegas drøne ud gennem højtalerne. Biludlejning i Sin City fører dig blandt andet ned ad ikoniske The Strip med lysshows og underholdning. Først skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Hos Ace skal du eksempelvis være fyldt 21 år, før du kan gøre brug af en lejebil. Samtidig skal du betale et ekstra dagsgebyr på ca. 25 USD (ca. 159 DKK), hvis du er under 25 år. Hos Dollar skal du til sammenligning blot være mindst 20 år for at kunne booke en udlejningsbil. Derudover bliver der ligeledes opkrævet et ung-fører-gebyr for chauffører under 25 år, og beløbet pr. dag afhænger af den valgte bilmodel. Hos både Ace og Dollar skal du desuden have haft kørekort i mindst et år for at kunne leje en bil. Lignende alderskrav og regler gælder hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Avis, Hertz, Thrifty, Sixt og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Tingene går hurtigt i Las Vegas, hvor det meste er åbent døgnet rundt. Derfor skal du naturligvis stadig overholde fartgrænserne, der lyder på maks. 25 km/t i skoleområder, maks. 40 km/t i byzoner samt 105 km/t på motorveje. Billeje i Las Vegas betyder også, at du må dreje til højre ved rødt lys, hvis der er fri bane, og hvis der ikke står andet på skiltningen. Promillegrænsen i staten Nevada, hvor Las Vegas ligger, er på 0,8. Du kan dog stadig få en bøde, selvom din promille er under, hvis du kører uforsvarligt og fremstår beruset.

Parkering

Du vil få brug for at parkere mange gange i forbindelse med billeje i Las Vegas. Hvis du som så mange andre turister også skal bo på hotel i denne udprægede resort-by, vil du opleve valet-parking, hvor du afleverer din lejebil ved receptionen og får den kørt i garage af en hotelmedarbejder. I den forbindelse er det kutyme at betale ca. 5 USD (ca. 32 DKK) i drikkepenge. P-huse er meget udbredt i Las Vegas, og de findes ved alle kasinoer og andre forlystelser. Timeprisen i parkeringshusene ligger ofte på mellem 3-5 USD (ca. 19-32 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Las Vegas

Når du benytter dig af billeje i Las Vegas, har du mulighed for at se en anden side af byen end blot neonlys og fester. Hoover Dam er i dén grad værd at besøge, da det er en kæmpe dæmning med en af verdens største kunstige søer bag sig. Ørkenmiljøet i Death Valley National Park, der både er det tørreste og varmeste sted i Nordamerika, bør også overvejes. Her vil du kunne opleve klitter, kløfter og bjerge kombineret med mange forskellige plante- og dyrearter.

Hvilke forsikringer skal man have?

Amerikanere er blandt andet kendt for at kunne argumentere og forsvare sig verbalt, og ofte går man på kompromis med forsikringerne. Du bør dog helgardere dig ved at minimere selvrisikoen eller helt fjerne den ved at betale et højere beløb for din forsikring. Det giver en tryghed, når du kører langs The Strip samt rundt i regionerne i din udlejningsbil. Du skal også sørge for at købe dækning på de ting, der ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det er alt fra hjul og dæk til undervogn, tag og glas.

Kan man bruge sit danske kørekort i Las Vegas, eller skal man have et internationalt?

Du skal på Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Det er nemlig nødvendigt for at kunne køre i din lejebil i Las Vegas. Husk at have både det internationale samt det danske kørekort på dig, når du kører.

Hvor i Las Vegas kan man hente og aflevere sin lejebil?

Las Vegas Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes dog også flere muligheder i centrum. (Priser tjekket 28/09/2018).


Afstanden fra Las Vegas, NV til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Las Vegas McCarran Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Las Vegas

205 brugere har søgt efter billeje i Las Vegas med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Las Vegas for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Dollar, Alamo, og Enterprise er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Las Vegas. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Las Vegas har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Las Vegas er Fox med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 170 kr. fra dens beliggenhed i Las Vegas. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Fox i Las Vegas er 151 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Las Vegas, NV biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Las Vegas tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Dollar, Fox og Alamo, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Las Vegas i august måned?

I august måned i Las Vegas ligger temperaturerne omkring 28 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 8 mm i gennemsnit i august måned i Las Vegas gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Las Vegas koster 468 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Las Vegas har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Las Vegas, NV med 22 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 360 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Las Vegas, NV.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Las Vegas, NV?

Hvis du lejer en bil i Las Vegas, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Las Vegas er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Las Vegas er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Las Vegas, NV i juli?

Normalt er vejret i Las Vegas i juli måned 34 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Las Vegas er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Las Vegas om vejret i resten af Nevada?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Las Vegas til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nevada normalt har en temperatur på 29 °C, og at du kan forvente 7,5 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Las Vegas

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Las Vegas

Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Vegas