Udlejningsbiler fra Budget i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Las Vegas

Las Vegas, NV, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Las Vegas, Nevada

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

356 kr. - 552 kr.

Alle biltyper

382 kr. - 779 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Las Vegas, Nevada er i juni når priserne er 356 kr. per dag i gennemsnit. 356 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 453 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Las Vegas. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Las Vegas, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Las Vegas, Nevada er i juli når priserne er 347 kr. per dag i gennemsnit. 347 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 592 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Las Vegas. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Las Vegas, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Las Vegas, Nevada er i juni når priserne er 322 kr. per dag i gennemsnit. 322 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 450 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Las Vegas. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Las Vegas, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Las Vegas, Nevada er i juni når priserne er 348 kr. per dag i gennemsnit. 348 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 471 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Las Vegas. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Las Vegas, Nevada er i juni når priserne er 554 kr. per dag i gennemsnit. 554 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 827 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Las Vegas. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Las Vegas, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

396 kr./dag

27 nov. – 3 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

396 kr./dag

27 nov. – 3 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Las Vegas Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,0

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,3

Information om Budget udlejningsbiler i Las Vegas

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Las Vegas koste i oktober?

Billeje i Las Vegas i oktober fra Budget vil koste 701 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 348 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Budget i en uge i Las Vegas, kan du forvente priser omkring 4.909 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Budget en lokation i Las Vegas Harry Reid Lufthavn?

Budget har 1 lokation i Las Vegas Harry Reid Lufthavn. Du vil finde Budget beliggende på 7135 Gilespie Street.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Las Vegas?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Budget i Las Vegas. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Las Vegas i oktober?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Las Vegas i oktober. Når du lejer Economy biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 690 kr. per dag og helt ned til 348 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Las Vegas?

Til en gennemsnitspris på 690 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Budget i Las Vegas det billigste valg. 33% af vores brugere som lejede en bil i Las Vegas fra Budget valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 690 kr. per dag for en Economy er nemlig også 33% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Las Vegas?

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Las Vegas. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Las Vegas er placeret på 7135 Gilespie Street.I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Las Vegas endt med at leje deres bil fra 7135 Gilespie Street lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Las Vegas?

Priser for biler i Las Vegas opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Las Vegas?

Antallet af udbydere for biler i Las Vegas er 150 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Las Vegas?

Blandt forskellige lande, herunder Las Vegas, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Las Vegas?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Las Vegas. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Las Vegas biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Las Vegas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.