Udlejningsbiler fra Budget i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Las Vegas

Las Vegas, NV, USA
12. juli — 19. juli
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
tir. 12.7
Middag
tir. 19.7
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Las Vegas, Nevada

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

378 kr. - 501 kr.

Alle biltyper

388 kr. - 953 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Las Vegas, Nevada er i juni når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 12% lavere end den gennemsnitlige årspris på 431 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Las Vegas. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Las Vegas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Las Vegas, Nevada er i april når priserne er 412 kr. per dag i gennemsnit. 412 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 734 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Las Vegas. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Las Vegas, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

442 kr./dag

17 juli – 3 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

442 kr./dag

17 juli – 3 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Las Vegas Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,7

Information om Budget udlejningsbiler i Las Vegas

Budget har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Las Vegasfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Budget har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Las Vegas i august fra Budget vil koste 556 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 379 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Budget i en uge i Las Vegas, kan du forvente priser omkring 3.892 kr. i august måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Budget har 1 lokation i Lufthavn: Las Vegas Harry Reid. Du vil finde Budget beliggende på 7135 Gilespie Street.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Budget i Las Vegas. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Budget.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Las Vegas i august. Når du lejer Economy biler i august, kan du forvente gennemsnitspriser på 421 kr. per dag og helt ned til 379 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Til en gennemsnitspris på 421 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Budget i Las Vegas det billigste valg. 44% af vores brugere som lejede en bil i Las Vegas fra Budget valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 421 kr. per dag for en Economy er nemlig også 23% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Las Vegas. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Las Vegas er placeret på 7135 Gilespie Street.I løbet af de sidste 12 måneder har 40% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Las Vegas endt med at leje deres bil fra 7135 Gilespie Street lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Las Vegas biludlejningsfirmaer