Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Las Vegas

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Las Vegas

Las Vegas, NV, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Las Vegas, NV, USA
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Las Vegas, Nevada

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

461 kr. - 1.224 kr.

Alle biltyper

409 kr. - 1.122 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Las Vegas, Nevada er i maj når priserne er 461 kr. per dag i gennemsnit. 461 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 730 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Mellemstor udlejningsbil i Las Vegas. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Las Vegas, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Las Vegas, Nevada er i februar når priserne er 344 kr. per dag i gennemsnit. 344 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 583 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i Las Vegas. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Las Vegas, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Las Vegas, Nevada er i februar når priserne er 344 kr. per dag i gennemsnit. 344 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 668 kr. for en Enterprise Rent-A-Car SUV udlejningsbil i Las Vegas. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Las Vegas, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

404 kr./dag

16 dec. – 2 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Las Vegas Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Las Vegas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

36 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,5

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Las Vegas

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Las Vegas Harry Reid Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Enterprise Rent-A-Car har i Las Vegas Harry Reid Lufthavn kan findes på 7135 Gilespie St.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Las Vegas?

Ja, Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Las Vegas. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise Rent-A-Car på et af deres udlejningssteder i Las Vegas. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Las Vegas i oktober?

Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Enterprise Rent-A-Car mens de besøgte Las Vegas i oktober. Baseret på Enterprise Rent-A-Car biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 901 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 901 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Las Vegas?

I Las Vegas har Enterprise Rent-A-Car 36 lokationer. 7135 Gilespie St er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 47% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Las Vegas fra Enterprise Rent-A-Car, 7135 Gilespie St lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Las Vegas?

Priser for biler i Las Vegas opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Las Vegas?

Antallet af udbydere for biler i Las Vegas er 150 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Las Vegas?

Blandt forskellige lande, herunder Las Vegas, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Las Vegas?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Las Vegas. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Nevada

Lej en bil fra Enterprise Rent-A-Car i en anden by i Nevada

Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i USA

Find Enterprise Rent-A-Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som ENTERPRISE RENT-A-CAR I, ENTERPRISE RENT-A-CAR I, og ENTERPRISE RENT-A-CAR I

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Las Vegas

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise Rent-A-Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Las Vegas biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Las Vegas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.