Find billige flybilletter til Las Vegas

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Las Vegas. De nuværende restriktioner til Las Vegas er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Las Vegas

Find de billigste fly til disse Las Vegas-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Las Vegas

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Las Vegas

København (CPH) til Las Vegas (LAS)

Fly til Las Vegas ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Las Vegas McCarran Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.298 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAS VEGAS FRA KØBENHAVNfebruar12% billigereAt flyve fra København til Las Vegas ​​koster i gennemsnit blot 3.801 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAS VEGAS FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 6.469 kr. at flyve til Las Vegas ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAS VEGAS FRA KØBENHAVNoktober165% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Las Vegas fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Las Vegas?

Midt i Mojaveørkenens stegende hede finder du den altid hektiske storby Las Vegas. Byen hvor intet er umuligt og alt kan lade sig gøre. Med sol og varme stort året rundt, er det altid sommer i Las Vegas – men de varmeste måneder er juli og august, der også betragtes som højsæsonen for turister. Vil du opleve Las Vegas i en anelse mildere temperatuer, så er foråret og den tidlige sommer eller efterår gode måneder at rejse hertil.

Sin City, The Strip og verdens største underholdningsmekka – velkommen til Vegas.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Las Vegas?

  Brugere, der bestiller rejser til Las Vegas fra Austin, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Las Vegas. Hvis du vil finde den billigste pris til Las Vegas fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Las Vegas?

  Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Las Vegas på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.801 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Las Vegas i februar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.857 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Las Vegas?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Las Vegas på, er omkring 50 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 4.298 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Las Vegas helt ned til 4.266 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Las Vegas på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Las Vegas er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.923 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.385 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Las Vegas.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Las Vegas?

  Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Las Vegas, hvor du kan finde priser helt ned til 3.953 kr.. Hvis du flyver fra Las Vegas om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Las Vegas, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.923 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Las Vegas?

  Rejsende, som flyver til Las Vegas, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Las Vegas Boulder City (36 km fra Las Vegas centrum), Lufthavn: Meadview Grand Canyon West (120 km fra Las Vegas centrum) eller Lufthavn: Bullhead City Laughlin Bullhead (124 km fra Las Vegas centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Las Vegas på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Las Vegas er normalt Lufthavn: Las Vegas Boulder City med en gennemsnitspris på 4.202 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Las Vegas?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Las Vegas. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Las Vegas nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Las Vegas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Las Vegas fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
17. aug.
CPH02:40København Kastrup
20t. 12min.
2 stop
LAS22:52Las Vegas McCarran Intl
24. aug.
LAS07:30Las Vegas McCarran Intl
25t. 40min.
2 stop
CPH09:10København Kastrup
4.411 kr.
Find lignende
Air France
25. aug.
CPH02:25København Kastrup
21t. 12min.
2 stop
LAS23:37Las Vegas McCarran Intl
1. sep.
LAS09:03Las Vegas McCarran Intl
24t. 47min.
2 stop
CPH09:50København Kastrup
4.562 kr.
Find lignende
American Airlines
24. aug.
CPH08:05København Kastrup
29t. 54min.
2 stop
LAS13:59Las Vegas McCarran Intl
28. aug.
LAS14:37Las Vegas McCarran Intl
38t. 43min.
2 stop
CPH05:20København Kastrup
4.694 kr.
Find lignende
KLM
5. nov.
CPH02:00København Kastrup
20t. 37min.
2 stop
LAS22:37Las Vegas McCarran Intl
7. nov.
LAS10:59Las Vegas McCarran Intl
15t. 36min.
1 stop
CPH02:35København Kastrup
4.927 kr.
Find lignende
Lufthansa
7. nov.
BLL02:00Billund
17t. 15min.
1 stop
LAS19:15Las Vegas McCarran Intl
11. nov.
LAS11:45Las Vegas McCarran Intl
16t. 30min.
1 stop
BLL04:15Billund
5.449 kr.
Find lignende
Air Canada
7. nov.
BLL05:55Billund
20t. 09min.
2 stop
LAS02:04Las Vegas McCarran Intl
11. nov.
LAS07:20Las Vegas McCarran Intl
16t. 15min.
2 stop
BLL23:35Billund
6.160 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Las Vegas

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Las Vegas, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM og Lufthansa
Flere flyselskaber
5. sep.
CPH18:40København Kastrup
28t. 13min.
3 stop
LAS22:53Las Vegas McCarran Intl
2.882 kr.
Find lignende
KLM
6. sep.
CPH15:10København Kastrup
28t. 05min.
1 stop
LAS19:15Las Vegas McCarran Intl
3.499 kr.
Find lignende
Lufthansa
5. sep.
CPH02:05København Kastrup
19t. 40min.
2 stop
LAS21:45Las Vegas McCarran Intl
3.511 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Las Vegas

Neden for finder du alle lufthavne i Las Vegas samt deres afstand til centrum

McCarran Internationale Lufthavn byder godt og vel 50 millioner årlige passagerer velkommen, i dens to terminaler hvoraf den sidste, T3 åbnede tilbage i 2012. Når du skal fra McCarran lufthavn og ind til centrum er den billigste offentlige transport med busserne 108, 109 samt Westcliff Airport Express til en pris på ca. 13 DKK og en rejsetid på omkring 25 minutter (Information tjekket 18/06/2017).

 


Populære fly til Las Vegas

Find dine flybilletter til Las Vegas blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Las Vegas
Hurtigste flyvetid13t. 15min.
Laveste pris4.505 kr.
Fly fra Billund til Las Vegas
Hurtigste flyvetid17t. 15min.
Laveste pris5.544 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Las Vegas?

Meget af Las Vegas kan du let opleve til fods, bare husk et par gode sko og solbeskyttelse. Bliver benene trætte kan du hoppe ombord på The Las Vegas Deuce, en bus som kører op og ned The Strip hele dagen lang, og stopper ved stort set alle hoteller, casinoer m.m.


Kan man rejse til Las Vegas uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at ens pas er gyldigt under hele opholdet. Derfor skal du også medbringe pas. Desuden er det et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online senest 72 timer før afrejse. Bliver denne ansøgning afvist, skal du dog søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler hos den amerikanske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Las Vegas


Tips og gode råd til Las Vegas

Hvordan får man den billigste flybillet til Las Vegas?

Kigger man isoleret set på pris, så er det i marts og november du typisk finder de billigste flybilletter til Las Vegas. Sigt efter at købe dine billetter omkring 59 dage før afgang  (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Las Vegas, februar 2018).

Hvad skal man se i Las Vegas?

Der er masser af ting at se og opleve når du befinder dig i Las Vegas. Det helt store trækplaster er The Strip, der er en ca. 7 km lang gade fyldt med hoteller, kasinoer samt underholdning i alle former du kan forestille dig. Det er neonlys og kitsch kombineret med luksus og fristelser for alle typer og budgetter. Bestil billetter til Caesars Palace på forhånd eller oplev det kendte nycirkus Cirque du Soleil. En tur op i pariserhjulet High Roller er også et must, hvor du fra toppen i 168 meters højde kan nyde udsigten over byen. En tur i luftballon er også en stor oplevelse, som giver en formidabel udsigt over Las Vegas valley. I byens mange beach clubs kan du nyde en afslappende dag i luksuriøse omgivelser, og ganske enkelt nyde den gode service og upåklagelige vejr.

Aktiviteter for børn

Har du børnene med til Las Vegas kan du tage dem med på Discovery Children’s Museum der byder på interaktiv underholdning i en blanding af videnskab, kunst og kultur. For de dyreglade er Reef Aquarium en oplagt aktivitet, hvor hajer, kæmpe vandmænd, piratfisk og mange andre af havets skæbner svømmer rundt.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at du investerer i en rejseforsikring, skulle du være uheldig under rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Las Vegas.

Giver man drikkepenge i Las Vegas?

I USA er man vant til at give forholdsvis meget i drikkepenge, så regn med ca. 15–20%.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Forum Shops at Caesars, The Shops at Crystals og Miracle Mile Shops byder alle på gode shoppingmuligheder.