Find billige fly til Djibouti

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Djibouti

Få indsigter om din flyrejse til Djibouti, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Djibouti?

Generelt er april den billigste måned at flyve fra Danmark til Djibouti på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.971 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Djibouti med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 7.211 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Djibouti på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Djibouti er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 6.765 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Djibouti på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.918 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Djibouti?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Djibouti normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Djibouti om eftermiddagen helt ned til 6.875 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Djibouti på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 7.907 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Djibouti?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Djibouti fra Danmark er 47 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 7.932 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Djibouti

Find de billigste fly til disse Djibouti-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Djibouti

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Djibouti

København (CPH) til Djibouti (JIB)

Fly til Djibouti ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Djibouti Ambouli, hvor den gennemsnitlige pris er 7.932 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DJIBOUTI FRA KØBENHAVNapril38% billigereAt flyve fra København til Djibouti ​​koster i gennemsnit blot 4.971 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DJIBOUTI FRA KØBENHAVNjuli31% dyrereDet koster cirka 10.446 kr. at flyve til Djibouti ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DJIBOUTI FRA KØBENHAVNseptember514% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Djibouti fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Djibouti

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Djibouti Ambouli Lufthavn?

Priser for fly til Djibouti Ambouli Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Djibouti Ambouli Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Djibouti Ambouli Lufthavn er 2 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Djibouti Ambouli Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Djibouti Ambouli Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Djibouti Ambouli Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Djibouti Ambouli Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Djibouti Ambouli Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Djibouti?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Djibouti. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Djibouti med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Djibouti med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Djibouti?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Djibouti ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Djibouti lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Djibouti, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Djibouti spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Djibouti på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.