Find billige flybilletter til Djibouti

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Djibouti

Find de billigste fly til disse Djibouti-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Djibouti

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Djibouti

København (CPH) til Djibouti (JIB)

Fly til Djibouti ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Djibouti Ambouli, hvor den gennemsnitlige pris er 7.310 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DJIBOUTI FRA KØBENHAVNmarts17% billigereAt flyve fra København til Djibouti ​​koster i gennemsnit blot 6.071 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DJIBOUTI FRA KØBENHAVNseptember12% dyrereDet koster cirka 8.178 kr. at flyve til Djibouti ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DJIBOUTI FRA KØBENHAVNdecember470% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Djibouti fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Djibouti?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Djibouti på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.071 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Djibouti med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 6.413 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Djibouti fra Danmark er 26 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 7.310 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Djibouti er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 6.675 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Djibouti på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 8.178 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Djibouti normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Djibouti om eftermiddagen helt ned til 7.549 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Djibouti på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 7.902 kr..Hvilke flyselskaber flyver til Djibouti?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Djibouti

Hvilke flyselskaber flyver til Djibouti?

For fly fra Danmark til Djibouti, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Turkish Airlines, British Airways, Air France og Qatar Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Djibouti

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Djibouti på momondo er Turkish Airlines, som flyver 4 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på Turkish Airlines-fly til Djibouti kostede 6.691 kr. (returrejse fra København Kastrup til Djibouti fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 128 anmeldelser af Turkish Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,3.

Qatar Airways-fly til Djibouti

Qatar Airways-fly til Djibouti kan fås fra helt ned til 6.393 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 1 fly, som Qatar Airways flyver til Djibouti på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Qatar Airways til Djibouti er fra Doha Hamad Intl. Qatar Airways er blevet bedømt med 7,9/10 af momondo-brugere i 328 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Djibouti


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Djibouti. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Djibouti med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Djibouti ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Djibouti, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Djibouti spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.