Find billige flybilletter til Tokyo

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Tokyo (TYO)
fre.. 25.9.
fre.. 2.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Tokyo

Find de billigste fly til disse Tokyo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tokyo?

Millionbyen Tokyo er kendt som en ultramoderne by som tilbyder det nyeste inden for teknologisk udvikling, samtidig med at de gamle traditioner holdes i hævd. Tokyo er en populær destination hele året rundt. I forårsmånederne kan du nyde synet af kirsebærtræerne der står i blomst, og under efteråret fyldes byen med et væld af forskellige kunst-arrangementer. I højsæsonen som er sommermånederne vil du opleve et varmt og regnfuldt klima med høj luftfugtighed.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Tokyo?

Brugere, der bestiller rejser til Tokyo fra Incheon, har fundet fly, der er 87% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Tokyo. Hvis du vil finde den billigste pris til Tokyo fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tokyo?

Den billigste måned at flyve til Tokyo fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.319 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Tokyo i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.325 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Tokyo?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Tokyo fra Danmark er 37 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.830 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Tokyo fra Danmark helt ned til 3.529 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tokyo på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Tokyo er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.763 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Tokyo på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.241 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tokyo?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Tokyo på er om aftenen. Fly fra Danmark til Tokyo på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.380 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Tokyo på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 5.785 kr..

Hvad kan man lave i Tokyo, når det regner?

Hvis du har planer om at flyve til Tokyo og glæder dig til at undgå regnen, bør du undlade at rejse i maj, juni og juli måned. I disse måneder falder der normalt 130 mm regn eller mere, så der er sandsynlighed for regn. Hvis det bliver regnvejr, mens du er i Tokyo, er der stadig noget at lave og gode måder at nyde rejsen på. Mange turister får tiden til at gå i shoppingcentre i området, f.eks. Harajuku, hvis det regner eller stormer.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Tokyo?

Rejsende, som flyver til Tokyo, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Tokyo Narita (56 km fra Tokyo centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Tokyo på?

Lufthavn: Tokyo Haneda har en gennemsnitspris på 2.735 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Tokyo. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Tokyo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tokyo fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Turkish Airlines
21. nov.
CPH
København Kastrup
23t. 55min.
1 stop
HND
Tokyo Haneda
28. nov.
HND
Tokyo Haneda
31t. 35min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.529 kr.
Find lignende
KLM
14. jan.
BLL
Billund
15t. 20min.
1 stop
NRT
Tokyo Narita
17. jan.
NRT
Tokyo Narita
33t. 50min.
1 stop
BLL
Billund
3.937 kr.
Find lignende
Qatar Airways
21. nov.
CPH
København Kastrup
16t. 50min.
1 stop
HND
Tokyo Haneda
28. nov.
HND
Tokyo Haneda
28t. 30min.
1 stop
CPH
København Kastrup
4.172 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. mar.
CPH
København Kastrup
14t. 05min.
1 stop
NRT
Tokyo Narita
27. mar.
NRT
Tokyo Narita
15t. 50min.
1 stop
CPH
København Kastrup
4.389 kr.
Find lignende
SWISS
21. nov.
CPH
København Kastrup
14t. 50min.
1 stop
NRT
Tokyo Narita
28. nov.
NRT
Tokyo Narita
34t. 45min.
1 stop
CPH
København Kastrup
4.446 kr.
Find lignende
British Airways
10. mar.
CPH
København Kastrup
16t. 35min.
1 stop
HND
Tokyo Haneda
27. mar.
HND
Tokyo Haneda
35t. 10min.
1 stop
CPH
København Kastrup
4.478 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Tokyo

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Tokyo, så se nogle af vores tilbud herunder.
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
27. okt.
CPH
København Kastrup
37t. 00min.
3 stop
HND
Tokyo Haneda
2.255 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
26. okt.
CPH
København Kastrup
36t. 20min.
1 stop
HND
Tokyo Haneda
2.720 kr.
Find lignende
Qatar Airways
29. sep.
CPH
København Kastrup
18t. 35min.
1 stop
NRT
Tokyo Narita
3.045 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Tokyo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Tokyo

Du kan flyve direkte til Tokyo fra København med SAS på ca.12 timer – det er en af de mest travle europæiske ruter til den japanske storby. Derudover står valget også mellem flyselskaber som Lufthansa og Bangkok Airways.


Lufthavne tæt på Tokyo

Herunder finder du alle lufthavne i Tokyo samt afstand til centrum

Der er tre lufthavne tæt på Tokyo: Haneda Airport (HND), Narita International Airport (NRT) og Yokota Air Base (OKO). Sidstnævnte er en Amerikansk base vest for Tokyo, mens de to andre er internationale lufthavne. Haneda Airport bliver også kaldt Tokyo International Airport, og den ligger ca. 14 km. syd for Tokyo. Narita International Airport ligger ca. 57 km. øst for centrum af Tokyo, og selvom at den ligger længere væk, så er Narita den primære lufthavn i landet.

Der er to togselskaber der står for transport fra Haneda Airport: Keikyu og Tokyo Monorail placerer dig i centrum i løbet af mindre end tyve minutter, mens det tager ca. en time og et kvarter at komme fra Narita Lufthavn til centrum, alt efter hvilket selskab man vælger. En togtur til centrum fra Narita Lufthavn kan koste så lidt som 56 kr., men den kan også koste 140 kr., hvis det skal tage en halv time at komme til centrum. Der går også busser fra Narita Lufthavn, men på grund af trafikken anbefales det at tage toget.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Tokyo?

Der er masser af offentlige transportmuligheder i Tokyo, og du kan benytte både tog, metro og busser. Metroen består af 13 forskellige linjer, så du har rig mulighed for at komme rundt til hele byen, og dette er også det hurtigste transportmiddel. I stedet for at købe enkelte billetter kan du overveje at købe et IC-kort, som minder om det danske Rejsekort. Du kan tanke dit nye IC-kort op og bruge det til at købe enkeltbilletter, der gælder til alle transportmuligheder.

Taxaer indenfor Tokyos bygrænse plejer på at starte på ca. 25 kr. for den første kilometer, og derefter koster det ca. 5 kr. pr. 237 m. Der kan maks. være fire personer i de fleste taxaer i byen, og der kan være et gebyr på omkring 20% i nattetimerne.


Kan man rejse til Tokyo uden pas eller visum?

Opholder du dig mindre end 90 dage i Tokyo behøver du ikke søge om visum. Du skal dog have et gyldigt pas under hele dit ophold, og her kan du både rejse med almindeligt pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tokyo


Tips og gode råd til Tokyo

Hvordan får man den billigste flybillet til Tokyo?

Du finder de billigste flybilletter til Tokyo i februar måned, og her kan det betale sig at købe billetten ca. 36 dage før afrejse, hvor priserne i følge vores statistik er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Tokyo, marts 2018).

Hvad skal man se i Tokyo?

En af de mest populære seværdigheder i Tokyo er gadekrydset i bydelen Shibuya, hvor du kan se flere tusinde personer krydse gaden fra et af spisestederne i området. Derudover er Tokyo berømt for sin fiskeriauktion, som åbner kl. 05.00 om morgenen. Du må heller ikke gå glip af den smukke Hamarikyu-have med saltvandssøer, som stammer helt tilbage fra omkring år 1600. Få flere anbefalinger i vores rejseguide til Tokyo.

Aktiviteter for børn

De mest populære børneattraktioner i Tokyo er uden tvivl Tokyo Disneyland og Tokyo DisneySea. Der er også mange interessante museer i byen såsom Brandvæsensmuseet, og selvom Lego er dansk, så vil danske børn sikkert også blive underholdt i Legoland Discovery Center.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det er en god ide at købe rejseforsikring for at være dækket i tilfælde af  mistet baggage, akut sygdom eller retshjælp.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det frarådes generelt af rejseselskaberne at drikke vand fra hanen i japanske storbyer såsom Tokyo.

Giver man drikkepenge i Tokyo?

Nej, man giver ikke drikkepenge i Tokyo. Det er imod den japanske kultur at give drikkepenge til taxachauffører og på restauranter, og det kan blive anset som en smule ydmygende. I storbyer såsom Tokyo kan det være, at en tjener tager imod drikkepenge, for at undgå en akavet situation, hvor de skal forklare, at drikkepenge ikke eksisterer i Japan.

Hvor er der gode shoppingområder?

De to mest populære shoppingområder i Tokyo er Shibuya og Harajuku, som også er stedet, hvor de kendte Harajuku Girls begyndte. Du kan også tage til Ginza, som er området med dyre brands såsom Dior, Louis Vuitton og Michael Kors, men der er også internationale mærker såsom Zara og Abercrombie & Fitch.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class