Find billige fly til Tokyo-præfekturet fra 3.221 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tokyo-præfekturet

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tokyo-præfekturet

Bedste pris på enkeltbillet

3.221 kr.

Bedste pris på returbillet

5.563 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 25min.

Betjenes af

11 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tokyo-præfekturet fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.221 kr. (København Kastrup til Tokyo Narita).
Den bedste pris på en returbillet til Tokyo-præfekturet fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.563 kr. (København Kastrup til Tokyo Haneda).
Det hurtigste fly til Tokyo-præfekturet fra Danmark tager 18t. 25min. (København Kastrup til Tokyo Narita).
Der er 11 flyselskaber, som flyver til Tokyo-præfekturet, herunder Air France, KLM og Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Tokyo-præfekturet

Få indsigter om din flyrejse til Tokyo-præfekturet, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Tokyo-præfekturet?

For priser helt ned til 194 kr./pr. person, kan du finde fly til Tokyo-præfekturet afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Tokyo-præfekturet 2.512 kr./pr. person.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Tokyo-præfekturet?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Tokyo-præfekturet afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Tokyo Narita (den mest populære lufthavn i Tokyo-præfekturet), så tager det 15t. 55min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Tokyo Narita, er den gennemsnitlige rejsetid 15t. 30min..

Hvilke flyselskaber flyver til Tokyo-præfekturet?

Du kan finde fly til Tokyo-præfekturet med 18 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med Lufthansa, Finnair eller Qatar Airways, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. Lufthansa er det mest foretrukne, idet 34% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

De billigste fly til byer i Tokyo-præfekturet

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Tokyo-præfekturet fra Danmark
Tokyo
Tokyo

Brugbar information om dit fly til Tokyo-præfekturet

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Tokyo-præfekturet

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Tokyo?

Hvordan er vejret i Tokyo-præfekturet?

Tokyo-præfekturet har typisk temperature mellem 6 °C(januar) til 27 °C(august). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Tokyo-præfekturet, bør man planlægge sin rejse i januar, januar eller februar, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvor meget koster fly til Tokyo-præfekturet?

Fly til Tokyo-præfekturet kan fås så billigt som 5.424 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Tokyo-præfekturet for omkring 8.338 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Tokyo-præfekturet, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 7.250 kr. eller mindre.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Tokyo-præfekturet?

Overvej at bestille fly til Tokyo-præfekturet på en onsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en tirsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Tokyo-præfekturet på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Tokyo-præfekturet?

Priser for fly til Tokyo-præfekturet blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Tokyo-præfekturet?

Fra november 2023 er der 20 udbydere at vælge mellem for fly til Tokyo-præfekturet.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Tokyo-præfekturet?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Tokyo-præfekturet hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Tokyo-præfekturet?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Tokyo-præfekturet kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Tokyo-præfekturet. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Tokyo-præfekturet? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Tokyo-præfekturet.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Tokyo-præfekturet

Find fly til disse populære byer i Tokyo-præfekturet fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Tokyo-præfekturet

Se de billigste flyrejser til Tokyo-præfekturet fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTokyo15t. 55min.5.264 kr.
BillundTokyo15t. 45min.6.449 kr.
AalborgTokyo40t. 15min.10.173 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Tokyo-præfekturet

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Tokyo-præfekturet?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Tokyo-præfekturet med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Tokyo-præfekturet?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Tokyo-præfekturet med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Tokyo-præfekturet på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Tokyo-præfekturet?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Tokyo-præfekturet. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Tokyo-præfekturet lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Tokyo-præfekturet. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tokyo-præfekturet på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.