Find billige fly til Okinawa

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Okinawa

Få indsigter om din flyrejse til Okinawa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Okinawa på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Okinawa på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.233 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 10.199 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Okinawa.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Okinawa?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Okinawa på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Okinawa om morgenen helt ned til 8.948 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Okinawa på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 9.452 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Okinawa

Find de billigste fly til disse Okinawa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Okinawa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Okinawa

København (CPH) til Okinawa (OKA)

Fly til Okinawa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Okinawa Naha, hvor den gennemsnitlige pris er 8.645 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OKINAWA FRA KØBENHAVNfebruar11% billigereAt flyve fra København til Okinawa ​​koster i gennemsnit blot 7.123 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OKINAWA FRA KØBENHAVNapril34% dyrereDet koster cirka 10.629 kr. at flyve til Okinawa ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OKINAWA FRA KØBENHAVNjuli950% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Okinawa fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Okinawa

Hvor lang tid tager det at flyve til Okinawa?

Når du skal til Okinawa i Japan, finder du flyafgange af varierende længde. Fra København Lufthavn (CPH) vil turen typisk tage 15-19 timer med en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Naha Lufthavn (OKA). Flyver du i stedet fra Billund (BLL), varer den gennemsnitlige tur 19-27 timer med to mellemlandinger. Hvis udgangspunktet er Aalborg (AAL) eller Aarhus Lufthavn (AAR), vil turen typisk tage mellem 20-24 timer – også med to mellemlandinger. Længden på din flyvetur er altså afhængig af, hvor du rejser fra, og hvor mange mellemlandinger du har undervejs. Find dit flytilbud allerede i dag.

Kan man flyve direkte fra Danmark til Okinawa?

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til øen Okinawa i Japan. Fra København Lufthavn vil du ofte skulle mellemlande i Tokyo Internationale Lufthavn – Haneda (HND) og herfra taget et indenrigsfly til Naha Lufthavn i Okinawa. Fra Billund vil du typisk have to mellemlandinger, hvor den første er i Frankfurt (FRA) og den sidste i Tokyo. Flyver du i stedet fra Aalborg eller Aarhus, vil du oftest mellemlande i København og igen i Tokyo eller i Amsterdam (AMS) og Tokyos anden internationale lufthavn, Narita (NRT).

Hvilken måned er det billigst at flyve til Okinawa?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Okinawa på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 7.123 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Okinawa med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 7.381 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Okinawa?

Rejsende, som flyver til Okinawa, kan måske finde bedre priser til Yoronjima Lufthavn (97 km fra Okinawa centrum), Kumejima Lufthavn (109 km fra Okinawa centrum) eller Wadomari Okino Erabu Lufthavn (149 km fra Okinawa centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Okinawa Naha Lufthavn?

Priser for fly til Okinawa Naha Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Okinawa Naha Lufthavn?

Fra november 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Okinawa Naha Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Okinawa Naha Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Okinawa Naha Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Okinawa Naha Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Okinawa Naha Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Okinawa Naha Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Okinawa

Skal du have pas og visum for at komme til Okinawa?

Japan giver visumfrit ophold i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i hele opholdsperioden. Forlængede pas og provisoriske pas (nødpas) kan benyttes ved både ind- og udrejse. Ved indrejsen skal du afgive fingeraftryk og foto samt kunne redegøre for formålet ved dit ophold. Du skal desuden kunne bevise, at du har tilstrækkelige midler til opholdet, samt vise en gyldig ikke-åben returbillet eller til et tredje land.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Okinawa

Hvad kan man opleve i Okinawa?

Slottet Shuri-jō blev opført i det fjortende århundrede og er et af de få slotte i Japan, der har et kinesisk design. Slottet, der er på UNESCOs verdensarvsliste, var centrum for politik, kultur og religion under kongeriget Ryukyu, inden det blev underlagt Japan. Det meste af slottet gik tabt ved Slaget om Okinawa i 1945, men er siden blevet genopført. I 2019 brændte en del af slottet ned, men det er nu genåbnet. Okinawas botaniske have Tōnan Shokubutsu Rakuen er fyldt med smukke blomster og træer. Udover skildpadder, geder, flodsvin og andre dyr har parken et show med fugle. Alt i alt er der lagt i ilden til en hyggelig familieudflugt, især hvis du rejser med små børn. Mod nordvest ligger Okinawa Churaimi-akvariet, der har delfiner, søkøer og flere typer af rokker på programmet, blandt andet de smukke djævlerokker. Akvariets største attraktioner er dog de mægtige hvalhajer. I Naha finder du Okinawas bedste madmarked, Daichi Makishi Kōsetsu Ichiba, tæt på underholdningsgaden Kokusai-dori. Det er fordelt på to etager, og her kan du finde et væld af forskellige, farverige fisk og andre madvarer. På øverste etage er et imponerende udvalg af lokale restauranter.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Okinawa?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Okinawa. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Okinawa med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Okinawa, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Okinawa?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Okinawa. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Okinawa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Okinawa og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Okinawa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.