Find billige fly til Okinawa

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Okinawa

Find de billigste fly til disse Okinawa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Okinawa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Okinawa

København (CPH) til Okinawa (OKA)

Fly til Okinawa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Okinawa Naha, hvor den gennemsnitlige pris er 5.616 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OKINAWA FRA KØBENHAVNfebruar14% billigereAt flyve fra København til Okinawa ​​koster i gennemsnit blot 4.852 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OKINAWA FRA KØBENHAVNseptember19% dyrereDet koster cirka 6.662 kr. at flyve til Okinawa ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OKINAWA FRA KØBENHAVNjuli676% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Okinawa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Okinawa?

Når du skal til Okinawa i Japan, finder du flyafgange af varierende længde. Fra København Lufthavn (CPH) vil turen typisk tage 15-19 timer med en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Naha Lufthavn (OKA). Flyver du i stedet fra Billund (BLL), varer den gennemsnitlige tur 19-27 timer med to mellemlandinger. Hvis udgangspunktet er Aalborg (AAL) eller Aarhus Lufthavn (AAR), vil turen typisk tage mellem 20-24 timer – også med to mellemlandinger. Længden på din flyvetur er altså afhængig af, hvor du rejser fra, og hvor mange mellemlandinger du har undervejs. Find dit flytilbud allerede i dag.

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til øen Okinawa i Japan. Fra København Lufthavn vil du ofte skulle mellemlande i Tokyo Internationale Lufthavn – Haneda (HND) og herfra taget et indenrigsfly til Naha Lufthavn i Okinawa. Fra Billund vil du typisk have to mellemlandinger, hvor den første er i Frankfurt (FRA) og den sidste i Tokyo. Flyver du i stedet fra Aalborg eller Aarhus, vil du oftest mellemlande i København og igen i Tokyo eller i Amsterdam (AMS) og Tokyos anden internationale lufthavn, Narita (NRT).

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Okinawa på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.852 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Okinawa med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.953 kr..

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Okinawa på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.422 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.578 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Okinawa.

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Okinawa på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Okinawa om morgenen helt ned til 5.873 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Okinawa på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 6.805 kr..

Rejsende, som flyver til Okinawa, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Yoronjima (97 km fra Okinawa centrum), Lufthavn: Kumejima (109 km fra Okinawa centrum) eller Lufthavn: Wadomari Okino Erabu (149 km fra Okinawa centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Okinawa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Okinawa

Hvilke flyselskaber flyver til Okinawa?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Okinawa fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air China, ANA, Japan Airlines og Cathay Pacific. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Okinawa, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Okinawa

Neden for finder du alle lufthavne i Okinawa samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra lufthavnen i Okinawa?

Naha Lufthavn på Okinawa ligger tæt på øens største by, Naha. Det er let og hurtigt at komme fra lufthavnen, alt efter hvor på øen du skal hen. Der er letbane, der servicerer Naha by med 15 stationer med høj frekvens. Letbanen kører fra første etage, og servicen er i drift fra tidlig morgen til næsten midnat. På stueetagen finder du busserne lige ved døren for indenrigsankomster, og de kører over hele øen – naturligvis også til Okinawa by. På samme etage som busserne finder du taxaholdepladsen, hvor du kan praje en taxa til centrum. Det er lige foran døren for internationale ankomster. Har du lejet en bil, kan du afhente den i samme område, som hvor busserne og taxaerne afgår fra, alt efter hvilket firma du har lejet hos.


Visumkrav for Okinawa

Japan giver visumfrit ophold i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i hele opholdsperioden. Forlængede pas og provisoriske pas (nødpas) kan benyttes ved både ind- og udrejse. Ved indrejsen skal du afgive fingeraftryk og foto samt kunne redegøre for formålet ved dit ophold. Du skal desuden kunne bevise, at du har tilstrækkelige midler til opholdet, samt vise en gyldig ikke-åben returbillet eller til et tredje land.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Okinawa


De bedste oplevelser og seværdigheder i Okinawa

Slottet Shuri-jō blev opført i det fjortende århundrede og er et af de få slotte i Japan, der har et kinesisk design. Slottet, der er på UNESCOs verdensarvsliste, var centrum for politik, kultur og religion under kongeriget Ryukyu, inden det blev underlagt Japan. Det meste af slottet gik tabt ved Slaget om Okinawa i 1945, men er siden blevet genopført. I 2019 brændte en del af slottet ned, men det er nu genåbnet. Okinawas botaniske have Tōnan Shokubutsu Rakuen er fyldt med smukke blomster og træer. Udover skildpadder, geder, flodsvin og andre dyr har parken et show med fugle. Alt i alt er der lagt i ilden til en hyggelig familieudflugt, især hvis du rejser med små børn. Mod nordvest ligger Okinawa Churaimi-akvariet, der har delfiner, søkøer og flere typer af rokker på programmet, blandt andet de smukke djævlerokker. Akvariets største attraktioner er dog de mægtige hvalhajer. I Naha finder du Okinawas bedste madmarked, Daichi Makishi Kōsetsu Ichiba, tæt på underholdningsgaden Kokusai-dori. Det er fordelt på to etager, og her kan du finde et væld af forskellige, farverige fisk og andre madvarer. På øverste etage er et imponerende udvalg af lokale restauranter.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Okinawa. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Okinawa, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Okinawa. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Okinawa og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Okinawa

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Okinawa

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.