Find billige flybilletter til Split

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Split (SPU)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Split. De nuværende restriktioner til Split er baseret på Kroatien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Kroatien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Split

Find de billigste fly til disse Split-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Split

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Split

Aarhus (AAR) til Split (SPU)

Fly til Split ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Split, hvor den gennemsnitlige pris er 2.216 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA BILLUNDaugust32% billigereAt flyve fra Billund til Split ​​koster i gennemsnit blot 1.642 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA BILLUNDnovember32% dyrereDet koster cirka 3.197 kr. at flyve til Split ​​fra Billund i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA BILLUNDjuli657% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Split fra Billund i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Split?

Kroatien er i de senere år blevet en af de mest populære feriedestinationer blandt danskerne. Skønne strande, kulturelle skatte, godt vejr og fornuftige priser lokker hvert år masser af rejsende til.

Det bedste tidspunkt at flyve til Split er fra maj til september, hvor perioden fra juni til september er højsæson. Både foråret og efteråret er også fine årstider, hvor alting blomstrer og byen tager sig ekstra flot ud. Men hvornår er det billigst at flyve til Split? Du finder de bedste priser på flybilletter i maj og november, og så skal du sigte efter at købe flybilletterne ca. 60 dage før afrejse.

Dyk ned i fortiden med grækere, romere og byzantinere – og kombiner det med nutidens moderne byliv og hvide sandstrande i Split.

Hvilket er det absolut billigste fly til Split?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Split, lå på 232 kr./pr. person fra London, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Split. Hvis du vil finde de billigste priser til Split fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Split?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Split på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.334 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du bestille flyrejser til Split fra Danmark i april i stedet. Fly til Split i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.378 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Split?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Split fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.539 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Split udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Split for 554 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Split på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Split er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Split på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.466 kr.. Fly fra Danmark til Split på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.726 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Split?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Split normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Split om formiddagen helt ned til 1.534 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.951 kr. i gennemsnit. Fly til Split fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Split?

Rejsende, som flyver til Split, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bol (31 km fra Split centrum) eller Lufthavn: Zadar (110 km fra Split centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Split på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Split er normalt Lufthavn: Zadar med en gennemsnitspris på 1.635 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Split?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kroatien rejserestriktioner rejser til Split. Indrejserestriktioner

Fra den 1. juli 2020 kan alle EU/EØS/Storbritanniens statsborgere og personer, der har fast bopæl i EU/EØS-landene, frit rejse ind i Kroatien uden restriktioner eller karantæne. Alle andre udenlandske statsborgere, herunder amerikanske statsborgere, kan rejse ind i Kroatien af forretningsmæssige, turistmæssige eller andre presserende personlige årsager, hvis de fremlægger relevante beviser. Besøg venligst denne Kroatiens indenrigsministeriums webside for mere detaljerede oplysninger og instruktioner.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er udstedt inden for 48 timer. Rejsende, hvis test er ældre end 48 timer, vil få lov til at komme ind i Kroatien, men de vil få tildelt en selvstændig status og skal testes igen lokalt for egen regning. Rejsende skal udfylde en "Indtast Kroatiens formular" som skal fremvises ved ankomsten. Formularen kan indsendes online inden afrejse. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der ikke er ældre end 48 timer.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke giver et negativt PCR-resultat ved ankomsten, skal være underkastet en obligatorisk 7-dages selvisolering, før de foretager en lokal PCR-test. Rejsende, der ikke fremlægger et negativt PCR-testresultat er underlagt PCR-test udført umiddelbart efter ankomsten til Kroatien og forbliver i selvisolering, indtil de får et negativt testresultat. Rejsende kan beordres til at isolere sig selv eller tilbringe 14 dage i officielle statskarantænefaciliteter, hvis det skønnes nødvendigt for at forhindre spredning af COVID-19; anbringelse i karantæne sker på den rejsendes bekostning. Rejsende, der ikke modtager ordrer om selvisolation, får en pamflet med anbefalinger og instruktioner fra Kroatiens folkesundhedsinstitut, som de skal følge i 14 dage efter indrejsen. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, udsættes for en 14-dages selvisolering. De har mulighed for at tage en COVID-19 test (for egen regning) efter dag 7 for at forkorte selvisoleringsperioden, hvis de får et negativt resultat.

Alle andre oplysninger

En liste over undtagelser fra indrejse- og karantænekrav findes på https://www.koronavirus.hr/recommendations-and-instructions-for-crossing-the-state-border/736.

Hvis du planlægger rejser til Split nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Split

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Split fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
31. aug.
CPH14:40København Kastrup
2t. 15min.
SPU16:55Split
7. sep.
SPU17:35Split
2t. 15min.
CPH19:50København Kastrup
Norwegian
24. aug.
CPH14:40København Kastrup
2t. 15min.
SPU16:55Split
31. aug.
SPU17:35Split
2t. 15min.
CPH19:50København Kastrup
Norwegian
24. aug.
CPH14:40København Kastrup
2t. 15min.
SPU16:55Split
31. aug.
SPU17:35Split
2t. 15min.
CPH19:50København Kastrup
Norwegian
11. sep.
CPH02:10København Kastrup
2t. 15min.
SPU04:25Split
18. sep.
SPU05:10Split
2t. 15min.
CPH07:25København Kastrup
Flere flyselskaber
18. aug.
CPH08:00København Kastrup
2t. 15min.
SPU10:15Split
31. aug.
SPU17:35Split
2t. 15min.
CPH19:50København Kastrup
Norwegian
24. aug.
CPH14:40København Kastrup
2t. 15min.
SPU16:55Split
31. aug.
SPU06:45Split
9t. 05min.
1 stop
CPH15:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Split

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Split, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
Norwegian
7. aug.
CPH02:10København Kastrup
2t. 15min.
SPU04:25Split
Norwegian
12. aug.
CPH13:50København Kastrup
2t. 15min.
SPU16:05Split
Norwegian
11. sep.
CPH02:10København Kastrup
2t. 15min.
SPU04:25Split

Hvilke flyselskaber flyver til Split?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Split

Når du rejser til Split i Kroatien kan du vælge at rejse med flyselskaber som Croatia Airlines, Finnair, Norwegian, Air Serbia, Lufthansa m.fl. Et direkte fly til Split vil have en rejsetid på ca. 2 timer og 15 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Split samt afstand til centrum

Split Lufthavn er Kroatiens andenstørste lufthavn efter Zagreb, og den håndterer mere end 2 millioner passagerer om året. De er i gang med en udvidelse, der forventes færdig i 2019, så lufthavnen er rustet til endnu flere rejsende. Når du ankommer til Split lufthavn og skal ind til centrum, kan du vælge mellem lufthavnsbussen der holder ude foran terminalen, private transfers som arrangeres før rejsen, taxaer eller biludlejning.


Populære fly til Split

Find dine flybilletter til Split blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Split
Korteste rejsetid
6t. 05min.
Laveste pris
693 kr.
Fly fra København til Split
Korteste rejsetid
2t. 15min.
Laveste pris
837 kr.
Fly fra Aarhus til Split
Korteste rejsetid
13t. 50min.
Laveste pris
2.134 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Split?

Det er nemt at komme rundt til fods i Split, og byens mange seværdigheder ligger ret tæt på hinanden. Vil du lidt hurtigere rundt kan cykelleje være en anden oplagt mulighed. Her kan du cykle langs kysten og slutte af med en fantastisk udsigt på toppen af Marjan-bakken.

Når man føler man har brugt benene rigeligt, så byder Split på et effektivt netværk af bybusser samt taxis, der kører ud i nogle af yderområderne, så man også kan se andre kvarterer end blot bymidten.


Kan man rejse til Split uden pas eller visum?

Som dansk statsborger behøver du ikke ansøge om visum når du rejser til Split. Du kan opholde dig visumfrit i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Pas skal medbringes, da det fungerer som ID, og det skal være gyldigt i 3 måneder efter rejsens afslutning. Tjek altid de nyeste visumregler hos den kroatiske ambassade inden afrejse.


Tips og gode råd til Split

Hvordan får man den billigste flybillet til Split?

Badebyen Split er blevet en populær sommerdestination for rejsende der vil nyde varmen og havet. Derfor er priserne også højest i sommermånederne juli og september, og de billigste billetter finder du i maj og november  (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Split, januar 2018).

Hvad skal man se i Split?

Split har en perfekt beliggenhed ved Dalmatien,  helt ud til Adriaterhavets kyst. Det betyder varme, frisk havluft samt lange sandstrande. I den gamle bydel finder du Diocletian-paladset som er byens helt store kulturelle trækplaster, og på UNESCO’s verdensarvsliste.

En tur på boulevarden Riva er også et must, da den står i kontrast til resten af byens ældre arkitektur. Læg også turen forbi St. Duje-katedralen som er en af de ældste i verden, og byggestilen er en blanding af et romersk tempel og katolsk kirke. Besøg markedet Pazar og blive forført af duften og smagen af de lokale råvarer.

De lækre strande er for mange grunden til, at de rejser til Split. Prøv at komme forbi nogle af de populære som eksempelvis Bene Beach, Kašjuni, Bačvice, Firule og Trstenik. Få flere anbefalinger til Kroatiens lækreste strande.

Aktiviteter for børn

Galerija Umjetnina byder på workshops for børn, hvor de blandt andet kan tilmelde sig tegne- og malekurser med dygtige undervisere. En tur i Froggyland er en sjov og lærerig oplevelse for børn, hvor I kan se over 700 udstoppede frøer, til stor fascination og underholdning.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at købe en rejseforsikring, så du er sikret skulle du komme til skade eller være ude for et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Split.

Giver man drikkepenge i Split?

Det er standard at give drikkepenge i Split, hvor du som udgangspunkt kan regne med 10%, hvis en given service er tilfredsstillende.

Hvor er der god shopping?

Marmont Street er det bedste shoppingsted sammen med indkøbscentre som Mall of Split, City Center One og Joker.Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class