Find billige fly til Split

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Split

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Split

Bedste pris på enkeltbillet

703 kr.

Bedste pris på returbillet

895 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 15min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Split fra Danmark i de seneste 72 timer er 703 kr. (København Kastrup til Split).
Den bedste pris på en returbillet til Split fra Danmark i de seneste 72 timer er 895 kr. (København Kastrup til Split).
Det hurtigste fly til Split fra Danmark tager 4t. 15min. (Aarhus til Split).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Split, herunder KLM, SWISS og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Split

Få indsigter om din flyrejse til Split, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Split?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Split på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.747 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Split fra Danmark i maj i stedet. Fly til Split i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.833 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Split?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Split, lå på 154 kr./pr. person fra Budapest, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Split. Hvis du vil finde de billigste priser til Split fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Split på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Split er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Split på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.852 kr.. Fly fra Danmark til Split på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.370 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Split?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Split normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Split om morgenen helt ned til 2.064 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.668 kr. i gennemsnit. Fly til Split fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Split?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Split (Split), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t. 15min. og 23t. 15min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Split?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Split fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.037 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Split

Find de billigste fly til disse Split-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Split

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Split

Aarhus (AAR) til Zadar (ZAD)

Fly til Split ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Zadar, hvor den gennemsnitlige pris er 1.854 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNoktober14% billigereAt flyve fra København til Split ​​koster i gennemsnit blot 1.747 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNjuli31% dyrereDet koster cirka 2.664 kr. at flyve til Split ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNjuli749% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Split fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Split

Kroatien er i de senere år blevet en af de mest populære feriedestinationer blandt danskerne. Skønne strande, kulturelle skatte, godt vejr og fornuftige priser lokker hvert år masser af rejsende til.

Det bedste tidspunkt at flyve til Split er fra maj til september, hvor perioden fra juni til september er højsæson. Både foråret og efteråret er også fine årstider, hvor alting blomstrer og byen tager sig ekstra flot ud. Men hvornår er det billigst at flyve til Split? Du finder de bedste priser på flybilletter i maj og november, og så skal du sigte efter at købe flybilletterne ca. 60 dage før afrejse.

Dyk ned i fortiden med grækere, romere og byzantinere – og kombiner det med nutidens moderne byliv og hvide sandstrande i Split.

Rejsende, som flyver til Split, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bol (31 km fra Split centrum) eller Lufthavn: Zadar (110 km fra Split centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Split er normalt Lufthavn: Zadar med en gennemsnitspris på 2.013 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Split

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Split fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Split

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Split

Hvilke flyselskaber flyver til Split?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Split

Hvilke flyselskaber flyver til Split?

På rejser til Split fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Croatia Airlines, Scandinavian Airlines, Norwegian eller Norwegian Air International. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

SWISS-fly til Split

SWISS flyver til Split ca. 2 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos SWISS, men der er fundet priser på helt ned til 1.502 kr. fra København Kastrup til Split. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

LOT-fly til Split

Et andet populært valg for fly til Split er LOT (7,2/10, 206 anmeldelser). De fleste LOT-fly, der lander i Split, kommer fra Zagreb Franjo Tuđman, men der er 7 LOT-fly til Split fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med LOT, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 2.032 kr. (Billund til Split, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Split

Neden for finder du alle lufthavne i Split samt deres afstand til centrum

Split Lufthavn er Kroatiens andenstørste lufthavn efter Zagreb, og den håndterer mere end 2 millioner passagerer om året. De er i gang med en udvidelse, der forventes færdig i 2019, så lufthavnen er rustet til endnu flere rejsende. Når du ankommer til Split lufthavn og skal ind til centrum, kan du vælge mellem lufthavnsbussen der holder ude foran terminalen, private transfers som arrangeres før rejsen, taxaer eller biludlejning.


Populære fly til Split

Find dine flybilletter til Split blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Split
Hurtigste flyvetid2t. 15min.
Laveste pris931 kr.
Fly fra Aarhus til Split
Hurtigste flyvetid45t. 30min.
Laveste pris2.422 kr.
Fly fra Billund til Split
Hurtigste flyvetid23t. 15min.
Laveste pris1.783 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Split

Det er nemt at komme rundt til fods i Split, og byens mange seværdigheder ligger ret tæt på hinanden. Vil du lidt hurtigere rundt kan cykelleje være en anden oplagt mulighed. Her kan du cykle langs kysten og slutte af med en fantastisk udsigt på toppen af Marjan-bakken.

Når man føler man har brugt benene rigeligt, så byder Split på et effektivt netværk af bybusser samt taxis, der kører ud i nogle af yderområderne, så man også kan se andre kvarterer end blot bymidten.


Visumkrav for Split

Som dansk statsborger behøver du ikke ansøge om visum når du rejser til Split. Du kan opholde dig visumfrit i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Pas skal medbringes, da det fungerer som ID, og det skal være gyldigt i 3 måneder efter rejsens afslutning. Tjek altid de nyeste visumregler hos den kroatiske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Split


De bedste oplevelser og seværdigheder i Split

Badebyen Split er blevet en populær sommerdestination for rejsende der vil nyde varmen og havet. Derfor er priserne også højest i sommermånederne juli og september, og de billigste billetter finder du i maj og november  (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Split, januar 2018).

Split har en perfekt beliggenhed ved Dalmatien,  helt ud til Adriaterhavets kyst. Det betyder varme, frisk havluft samt lange sandstrande. I den gamle bydel finder du Diocletian-paladset som er byens helt store kulturelle trækplaster, og på UNESCO’s verdensarvsliste. En tur på boulevarden Riva er også et must, da den står i kontrast til resten af byens ældre arkitektur. Læg også turen forbi St. Duje-katedralen som er en af de ældste i verden, og byggestilen er en blanding af et romersk tempel og katolsk kirke. Besøg markedet Pazar og blive forført af duften og smagen af de lokale råvarer. De lækre strande er for mange grunden til, at de rejser til Split. Prøv at komme forbi nogle af de populære som eksempelvis Bene Beach, Kašjuni, Bačvice, Firule og Trstenik. Få flere anbefalinger til Kroatiens lækreste strande.

Det anbefales altid, at købe en rejseforsikring, så du er sikret skulle du komme til skade eller være ude for et uheld.

Man kan godt drikke vand fra hanen i Split.

Det er standard at give drikkepenge i Split, hvor du som udgangspunkt kan regne med 10%, hvis en given service er tilfredsstillende.

Marmont Street er det bedste shoppingsted sammen med indkøbscentre som Mall of Split, City Center One og Joker.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Split, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Split ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Split og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.