Find billige fly til Split fra 855 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Split

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Split

Bedste pris på enkeltbillet

855 kr.

Bedste pris på returbillet

685 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 15min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Split fra Danmark i de seneste 72 timer er 855 kr. (København Kastrup til Split).
Den bedste pris på en returbillet til Split fra Danmark i de seneste 72 timer er 685 kr. (København Kastrup til Split).
Det hurtigste fly til Split fra Danmark tager 2t. 15min. (København Kastrup til Split).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Split, herunder Lufthansa, KLM og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Split

Få indsigter om din flyrejse til Split, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Split?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Split på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.289 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Split fra Danmark i november i stedet. Fly til Split i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.466 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Split?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Split, lå på 903 kr./pr. person fra København, hvilket er 23% billigere end gennemsnitsflyprisen til Split. Hvis du vil finde de billigste priser til Split fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Split på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Split er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Split på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.908 kr.. Fly fra Danmark til Split på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.539 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Split?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Split normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Split om aftenen helt ned til 2.036 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.369 kr. i gennemsnit. Fly til Split fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Split?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Split (Split), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t. 15min. og 7t. 55min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Split?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Split fra Danmark er 24 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.715 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Split

Find de billigste fly til disse Split-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Split

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Split

København (CPH) til Split (SPU)

Fly til Split ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Split, hvor den gennemsnitlige pris er 1.715 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNmaj25% billigereAt flyve fra København til Split ​​koster i gennemsnit blot 1.289 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 2.490 kr. at flyve til Split ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNjuli696% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Split fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Split

Kroatien er i de senere år blevet en af de mest populære feriedestinationer blandt danskerne. Skønne strande, kulturelle skatte, godt vejr og fornuftige priser lokker hvert år masser af rejsende til.

Det bedste tidspunkt at flyve til Split er fra maj til september, hvor perioden fra juni til september er højsæson. Både foråret og efteråret er også fine årstider, hvor alting blomstrer og byen tager sig ekstra flot ud. Men hvornår er det billigst at flyve til Split? Du finder de bedste priser på flybilletter i maj og november, og så skal du sigte efter at købe flybilletterne ca. 60 dage før afrejse.

Dyk ned i fortiden med grækere, romere og byzantinere – og kombiner det med nutidens moderne byliv og hvide sandstrande i Split.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Split?

Rejsende, som flyver til Split, kan måske finde bedre priser til Bol Lufthavn (31 km fra Split centrum) eller Zadar Lufthavn (110 km fra Split centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Split på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Split er normalt Zadar Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.172 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Split Lufthavn?

Priser for fly til Split Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Split Lufthavn?

Fra november 2023 er der 12 udbydere at vælge mellem for fly til Split Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Split Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Split Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Split Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Split Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Split Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Split

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Split fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
16. apr.
CPH07:00København Kastrup
2t. 15min.
SPU09:15Split
23. apr.
SPU09:55Split
2t. 15min.
CPH12:10København Kastrup
Flere flyselskaber
16. apr.
CPH08:40København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
SPU15:30Split
23. apr.
SPU09:55Split
2t. 15min.
CPH12:10København Kastrup
1.079 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
16. apr.
CPH11:20København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
SPU22:05Split
23. apr.
SPU19:50Split
14t. 40min.
1 stop
CPH10:30København Kastrup
1.160 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
23. jan.
CPH11:20København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
SPU18:45Split
5. feb.
SPU06:50Split
3t. 50min.
1 stop
CPH10:40København Kastrup
1.188 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. maj
CPH08:40København Kastrup
5t. 20min.
1 stop
SPU14:00Split
4. jun.
SPU09:55Split
2t. 15min.
CPH12:10København Kastrup
1.215 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
23. maj
CPH11:20København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
SPU22:50Split
4. jun.
SPU06:15Split
4t. 15min.
1 stop
CPH10:30København Kastrup
1.255 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Split

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Split, så se nogle af vores tilbud herunder fra Croatia Airlines, Eurowings og KLM
Eurowings
8. jan.
CPH08:50København Kastrup
5t. 50min.
1 stop
SPU14:40Split
Eurowings
12. jan.
CPH20:25København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
SPU10:35Split
KLM
13. jan.
CPH09:50København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
SPU16:15Split

Hvordan rejser jeg rundt i Split

Det er nemt at komme rundt til fods i Split, og byens mange seværdigheder ligger ret tæt på hinanden. Vil du lidt hurtigere rundt kan cykelleje være en anden oplagt mulighed. Her kan du cykle langs kysten og slutte af med en fantastisk udsigt på toppen af Marjan-bakken.

Når man føler man har brugt benene rigeligt, så byder Split på et effektivt netværk af bybusser samt taxis, der kører ud i nogle af yderområderne, så man også kan se andre kvarterer end blot bymidten.


Visumkrav for Split

Som dansk statsborger behøver du ikke ansøge om visum når du rejser til Split. Du kan opholde dig visumfrit i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Pas skal medbringes, da det fungerer som ID, og det skal være gyldigt i 3 måneder efter rejsens afslutning. Tjek altid de nyeste visumregler hos den kroatiske ambassade inden afrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Split

Hvordan får man den billigste flybillet til Split?

Badebyen Split er blevet en populær sommerdestination for rejsende der vil nyde varmen og havet. Derfor er priserne også højest i sommermånederne juli og september, og de billigste billetter finder du i maj og november  (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Split, januar 2018).

Hvad skal man se i Split?

Split har en perfekt beliggenhed ved Dalmatien,  helt ud til Adriaterhavets kyst. Det betyder varme, frisk havluft samt lange sandstrande. I den gamle bydel finder du Diocletian-paladset som er byens helt store kulturelle trækplaster, og på UNESCO’s verdensarvsliste. En tur på boulevarden Riva er også et must, da den står i kontrast til resten af byens ældre arkitektur. Læg også turen forbi St. Duje-katedralen som er en af de ældste i verden, og byggestilen er en blanding af et romersk tempel og katolsk kirke. Besøg markedet Pazar og blive forført af duften og smagen af de lokale råvarer. De lækre strande er for mange grunden til, at de rejser til Split. Prøv at komme forbi nogle af de populære som eksempelvis Bene Beach, Kašjuni, Bačvice, Firule og Trstenik. Få flere anbefalinger til Kroatiens lækreste strande.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at købe en rejseforsikring, så du er sikret skulle du komme til skade eller være ude for et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Split.

Giver man drikkepenge i Split?

Det er standard at give drikkepenge i Split, hvor du som udgangspunkt kan regne med 10%, hvis en given service er tilfredsstillende.

Hvor er der god shopping?

Marmont Street er det bedste shoppingsted sammen med indkøbscentre som Mall of Split, City Center One og Joker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Split?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Split med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Split, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Split?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Split ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Split lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Split og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Split på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.