Find billige flybilletter til Split

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Split.
Se nuværende rejserestriktioner for Kroatien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Split

Find de billigste fly til disse Split-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Split

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Split

København (CPH) til Zadar (ZAD)

Fly til Split ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zadar, hvor den gennemsnitlige pris er 1.436 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNoktober13% billigereAt flyve fra København til Split ​​koster i gennemsnit blot 1.392 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNjuli31% dyrereDet koster cirka 2.101 kr. at flyve til Split ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SPLIT FRA KØBENHAVNjuli675% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Split fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Split?

Kroatien er i de senere år blevet en af de mest populære feriedestinationer blandt danskerne. Skønne strande, kulturelle skatte, godt vejr og fornuftige priser lokker hvert år masser af rejsende til.

Det bedste tidspunkt at flyve til Split er fra maj til september, hvor perioden fra juni til september er højsæson. Både foråret og efteråret er også fine årstider, hvor alting blomstrer og byen tager sig ekstra flot ud. Men hvornår er det billigst at flyve til Split? Du finder de bedste priser på flybilletter i maj og november, og så skal du sigte efter at købe flybilletterne ca. 60 dage før afrejse.

Dyk ned i fortiden med grækere, romere og byzantinere – og kombiner det med nutidens moderne byliv og hvide sandstrande i Split.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Split?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Split, lå på 344 kr./pr. person fra Zagreb, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Split. Hvis du vil finde de billigste priser til Split fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Split?

  Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Split på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.392 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Split fra Danmark i april i stedet. Fly til Split i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.438 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Split?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Split fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.606 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Split udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Split for 1.018 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Split på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Split er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Split på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.530 kr.. Fly fra Danmark til Split på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.800 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Split?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Split normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Split om formiddagen helt ned til 1.600 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.036 kr. i gennemsnit. Fly til Split fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Split?

  Rejsende, som flyver til Split, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bol (31 km fra Split centrum) eller Lufthavn: Zadar (110 km fra Split centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Split på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Split er normalt Lufthavn: Zadar med en gennemsnitspris på 1.332 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Split fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Split

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Split.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Split.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Split.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Split?

Hjemrejse til Danmark fra Split

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Split skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Split er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Split nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Split

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Split fundet af momondos brugere for nylig
KLM
12. maj
CPH05:25København Kastrup
26t. 40min.
1 stop
SPU08:05Split
17. maj
SPU08:50Split
19t. 50min.
1 stop
CPH04:40København Kastrup
1.018 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. maj
CPH05:25København Kastrup
26t. 40min.
1 stop
SPU08:05Split
18. maj
SPU10:25Split
2t. 15min.
CPH12:40København Kastrup
1.024 kr.
Find lignende
easyJet
12. maj
CPH16:25København Kastrup
11t. 15min.
1 stop
SPU03:40Split
18. maj
SPU08:10Split
8t. 15min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
1.077 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
27. jan.
CPH06:20København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
SPU10:25Split
3. feb.
SPU14:50Split
14t. 50min.
1 stop
CPH05:40København Kastrup
1.169 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. maj
CPH18:25København Kastrup
16t. 45min.
2 stop
SPU11:10Split
18. maj
SPU10:25Split
2t. 15min.
CPH12:40København Kastrup
1.123 kr.
Find lignende
KLM
13. maj
CPH02:00København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
SPU08:05Split
16. maj
SPU08:50Split
19t. 50min.
1 stop
CPH04:40København Kastrup
1.129 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Split

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Split, så se nogle af vores tilbud herunder fra Charter-flyselskab, Finnair og Lufthansa
Charter-flyselskab
CPHKøbenhavn Kastrup
2t. 15min.
SPUSplit
Lufthansa
AARAarhus
26t. 20min.
SPUSplit
Finnair
BLLBillund
28t. 10min.
SPUSplit

Hvilke flyselskaber flyver til Split?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Split
 • Hvilke flyselskaber flyver til Split?

  På rejser til Split fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: SAS, Norwegian Air International, Croatia Airlines eller Austrian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Split

Neden for finder du alle lufthavne i Split samt deres afstand til centrum

Split Lufthavn er Kroatiens andenstørste lufthavn efter Zagreb, og den håndterer mere end 2 millioner passagerer om året. De er i gang med en udvidelse, der forventes færdig i 2019, så lufthavnen er rustet til endnu flere rejsende. Når du ankommer til Split lufthavn og skal ind til centrum, kan du vælge mellem lufthavnsbussen der holder ude foran terminalen, private transfers som arrangeres før rejsen, taxaer eller biludlejning.


Populære fly til Split

Find dine flybilletter til Split blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Split
Hurtigste flyvetid2t. 15min.
Laveste pris1.109 kr.
Fly fra Aarhus til Split
Hurtigste flyvetid26t. 20min.
Laveste pris2.101 kr.
Fly fra Billund til Split
Hurtigste flyvetid28t. 10min.
Laveste pris1.950 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Split

Det er nemt at komme rundt til fods i Split, og byens mange seværdigheder ligger ret tæt på hinanden. Vil du lidt hurtigere rundt kan cykelleje være en anden oplagt mulighed. Her kan du cykle langs kysten og slutte af med en fantastisk udsigt på toppen af Marjan-bakken.

Når man føler man har brugt benene rigeligt, så byder Split på et effektivt netværk af bybusser samt taxis, der kører ud i nogle af yderområderne, så man også kan se andre kvarterer end blot bymidten.


Visumkrav for Split

Som dansk statsborger behøver du ikke ansøge om visum når du rejser til Split. Du kan opholde dig visumfrit i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Pas skal medbringes, da det fungerer som ID, og det skal være gyldigt i 3 måneder efter rejsens afslutning. Tjek altid de nyeste visumregler hos den kroatiske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Split


De bedste oplevelser og seværdigheder i Split

Hvordan får man den billigste flybillet til Split?

Badebyen Split er blevet en populær sommerdestination for rejsende der vil nyde varmen og havet. Derfor er priserne også højest i sommermånederne juli og september, og de billigste billetter finder du i maj og november  (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Split, januar 2018).

Hvad skal man se i Split?

Split har en perfekt beliggenhed ved Dalmatien,  helt ud til Adriaterhavets kyst. Det betyder varme, frisk havluft samt lange sandstrande. I den gamle bydel finder du Diocletian-paladset som er byens helt store kulturelle trækplaster, og på UNESCO’s verdensarvsliste.

En tur på boulevarden Riva er også et must, da den står i kontrast til resten af byens ældre arkitektur. Læg også turen forbi St. Duje-katedralen som er en af de ældste i verden, og byggestilen er en blanding af et romersk tempel og katolsk kirke. Besøg markedet Pazar og blive forført af duften og smagen af de lokale råvarer.

De lækre strande er for mange grunden til, at de rejser til Split. Prøv at komme forbi nogle af de populære som eksempelvis Bene Beach, Kašjuni, Bačvice, Firule og Trstenik. Få flere anbefalinger til Kroatiens lækreste strande.

Aktiviteter for børn

Galerija Umjetnina byder på workshops for børn, hvor de blandt andet kan tilmelde sig tegne- og malekurser med dygtige undervisere. En tur i Froggyland er en sjov og lærerig oplevelse for børn, hvor I kan se over 700 udstoppede frøer, til stor fascination og underholdning.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at købe en rejseforsikring, så du er sikret skulle du komme til skade eller være ude for et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Split.

Giver man drikkepenge i Split?

Det er standard at give drikkepenge i Split, hvor du som udgangspunkt kan regne med 10%, hvis en given service er tilfredsstillende.

Hvor er der god shopping?

Marmont Street er det bedste shoppingsted sammen med indkøbscentre som Mall of Split, City Center One og Joker.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?