Find billige flybilletter til Zagreb

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Zagreb. De nuværende restriktioner til Zagreb er baseret på Kroatien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Kroatien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zagreb

Find de billigste fly til disse Zagreb-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zagreb

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zagreb

København (CPH) til Zagreb (ZAG)

Fly til Zagreb ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zagreb Franjo Tuđman, hvor den gennemsnitlige pris er 1.314 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Zagreb ​​koster i gennemsnit blot 1.009 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNdecember22% dyrereDet koster cirka 1.598 kr. at flyve til Zagreb ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNjuli418% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zagreb fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zagreb?

Zagreb bliver kaldt “Museumsbyen”, og den kroatiske by lever i den grad op til sit navn. Her kan du besøge museer der fokuserer på alt fra arkitektur og historie til ødelagte kærlighedsforhold. I Zagreb er der liv i gadebilledet hver lørdag, hvor de lokale klæder sig fint på for at tage på marked og nyde kaffe med venner og familie i byens centrum.

Højsæsonen for Zagrebs turisme ligger i perioden fra maj til september, hvor temperaturen plejer at ligge mellem 15-25 grader. Dette er dog også tidsrummet hvor både hoteller og flybilletter er dyrest.

 

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Zagreb?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Zagreb fra Hamborg for 626 kr.. Det er 72% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Zagreb. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Zagreb fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Zagreb?

  marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Zagreb fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.009 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Zagreb i marts, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.159 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zagreb?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Zagreb på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.314 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 570 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zagreb på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Zagreb fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.262 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.378 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Zagreb.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zagreb?

  Når du flyver til Zagreb fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.293 kr. for fly med afgang om morgenen. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.924 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zagreb?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zagreb. Hvis du har planer om at flyve til Zagreb, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Rijeka (128 km fra Zagreb centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Zagreb på?

  Lufthavn: Rijeka har en gennemsnitspris på 2.267 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zagreb. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Zagreb?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kroatien rejserestriktioner rejser til Zagreb. Indrejserestriktioner

Fra den 1. juli 2020 kan alle EU/EØS/Storbritanniens statsborgere og personer, der har fast bopæl i EU/EØS-landene, frit rejse ind i Kroatien uden restriktioner eller karantæne. Alle andre udenlandske statsborgere, herunder amerikanske statsborgere, kan rejse ind i Kroatien af forretningsmæssige, turistmæssige eller andre presserende personlige årsager, hvis de fremlægger relevante beviser. Besøg venligst denne Kroatiens indenrigsministeriums webside for mere detaljerede oplysninger og instruktioner.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er udstedt inden for 48 timer. Rejsende, hvis test er ældre end 48 timer, vil få lov til at komme ind i Kroatien, men de vil få tildelt en selvstændig status og skal testes igen lokalt for egen regning. Rejsende skal udfylde en "Indtast Kroatiens formular" som skal fremvises ved ankomsten. Formularen kan indsendes online inden afrejse. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der ikke er ældre end 48 timer.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke giver et negativt PCR-resultat ved ankomsten, skal være underkastet en obligatorisk 7-dages selvisolering, før de foretager en lokal PCR-test. Rejsende, der ikke fremlægger et negativt PCR-testresultat er underlagt PCR-test udført umiddelbart efter ankomsten til Kroatien og forbliver i selvisolering, indtil de får et negativt testresultat. Rejsende kan beordres til at isolere sig selv eller tilbringe 14 dage i officielle statskarantænefaciliteter, hvis det skønnes nødvendigt for at forhindre spredning af COVID-19; anbringelse i karantæne sker på den rejsendes bekostning. Rejsende, der ikke modtager ordrer om selvisolation, får en pamflet med anbefalinger og instruktioner fra Kroatiens folkesundhedsinstitut, som de skal følge i 14 dage efter indrejsen. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, udsættes for en 14-dages selvisolering. De har mulighed for at tage en COVID-19 test (for egen regning) efter dag 7 for at forkorte selvisoleringsperioden, hvis de får et negativt resultat.

Alle andre oplysninger

En liste over undtagelser fra indrejse- og karantænekrav findes på https://www.koronavirus.hr/recommendations-and-instructions-for-crossing-the-state-border/736.

Hvis du planlægger rejser til Zagreb nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Zagreb

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zagreb fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
18. sep.
CPH13:20København Kastrup
18t. 30min.
1 stop
ZAG07:50Zagreb Franjo Tuđman
25. sep.
ZAG02:45Zagreb Franjo Tuđman
10t. 10min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH11:30København Kastrup
27t. 55min.
1 stop
ZAG15:25Zagreb Franjo Tuđman
30. aug.
ZAG08:30Zagreb Franjo Tuđman
24t. 55min.
1 stop
CPH09:25København Kastrup
Ryanair
10. sep.
CPH04:30København Kastrup
30t. 40min.
2 stop
ZAG11:10Zagreb Franjo Tuđman
14. sep.
ZAG08:15Zagreb Franjo Tuđman
20t. 20min.
1 stop
CPH04:35København Kastrup
Ryanair
10. sep.
CPH04:30København Kastrup
12t. 00min.
1 stop
ZAG16:30Zagreb Franjo Tuđman
14. sep.
ZAG08:15Zagreb Franjo Tuđman
20t. 20min.
1 stop
CPH04:35København Kastrup
Ryanair
18. sep.
CPH13:20København Kastrup
18t. 30min.
1 stop
ZAG07:50Zagreb Franjo Tuđman
25. sep.
ZAG03:00Zagreb Franjo Tuđman
33t. 15min.
2 stop
CPH12:15København Kastrup
Flere flyselskaber
18. sep.
CPH10:20København Kastrup
31t. 00min.
2 stop
ZAG17:20Zagreb Franjo Tuđman
25. sep.
ZAG03:00Zagreb Franjo Tuđman
33t. 15min.
2 stop
CPH12:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Zagreb

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zagreb, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
26. aug.
BLL10:35Billund
21t. 30min.
2 stop
ZAG08:05Zagreb Franjo Tuđman
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH11:30København Kastrup
27t. 55min.
1 stop
ZAG15:25Zagreb Franjo Tuđman
Ryanair
16. aug.
BLL06:15Billund
22t. 05min.
2 stop
ZAG04:20Zagreb Franjo Tuđman

Hvilke flyselskaber flyver til Zagreb?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zagreb

Når rejsen går til Zagreb er det flyselskaber som Turkish Airlines, SAS, Lufthansa, Air France, KLM, Brussels Airlines, Croatia Airlines m.fl. der står for transporten. Med direkte fly fra København til Zagreb er rejsetiden kun på 1,5 time.


Lufthavne i nærheden af Zagreb

Neden for finder du alle lufthavne i Zagreb samt deres afstand til centrum

Den tætteste lufthavn på Zagreb er Franjo Tudman Airport, som også er bedre kendt som Zagreb Lufthavn. Den ligger 11 km fra Ban Jelačić-pladsen i centrum af byen. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du tage med Pleso Prijevoz shuttlebus til den centrale busstation. Turen tager ca. 40 minutter, og billetten koster omkring 30 kr. Du kan også tage offentlig transport med ZET-buslinjen 290, som dækker ruten med 20 stop.


Populære fly til Zagreb

Find dine flybilletter til Zagreb blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zagreb
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris608 kr.
Fly fra Billund til Zagreb
Hurtigste flyvetid4t. 30min.
Laveste pris1.817 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Zagreb?

Når du skal rundt i Zagreb by er det nemmest at gå rundt eller tage sporvognene, som kører 24 timer i døgnet. Billetter til sporvognen bliver solgt i aviskiosker, hvor du skal spørge efter tramvajska karta, som bliver solgt som enkeltbilletter eller 10-turskort. Der er også almindelige busser samt turistbusser i byen. Det kan anbefales at prøve turistbussen (fra maj til oktober), hvor du kan hoppe af og på, lige så meget du ønsker, i 24 timer. Billetter for voksne koster 70 kr. og 35 kr. for børn. Det er også billigt at tage taxa i Zagreb. Startgebyret er 10 kr., og derefter er der en kilometerpris på 6 kr.


Kan man rejse til Zagreb uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du rejser til Kroatien, som er en del af EU. Du kan opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Sørg for at dit pas er gyldigt under hele opholdet. Det kan også være et dansk provisorisk pas, forlænget dansk pas eller EU-nødpas, som anerkendes ved både ind- og udrejse. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for regler vedrørende pas og visum til rejser til Zagreb.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zagreb


Tips og gode råd til Zagreb

Hvordan får man den billigste flybillet til Zagreb?

De billigste flybilletter til Zagreb finder du typisk i november, altså uden for højsæsonen. Prøv at booke omkring 56-60 dage før afgang, hvor du statistisk set skulle få den bedste pris på billetterne (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zagreb, marts 2018).

Hvad skal man se i Zagreb?

Der er masser af oplevelser i Zagreb. Skt. Markus Kirke er den smukkeste bygning i byen, og selv hvis du ikke er religiøs er det stadigvæk en fin oplevelse at se kirken med det flotte mosaiktag helt tæt på. Det kan også anbefales at besøge Museet over Knuste Forhold, som altid bliver rost for sit interessante koncept med at sætte fokus på mislykkede parforhold.

Aktiviteter for børn

Har du børnene med i Zagreb kan du tage dem med en tur i Zagreb Zoo, som har over 2.000 dyr. Her kan I blandt andet se røde pandaer, nordkinesiske leoparder og kameler i haven. I kan også prøve den korteste kabelbane i verden, der ligger i centrum, og som har transporteret folk fra den nedre til den øvre bydel i flere århundreder. Der findes også et turisttog i byen som kan være en sjov oplevelse for både børn og voksne – billetter koster ca. 10 kr. for voksne og 5 kr. for børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Som turist i Zagreb har du ret til gratis lægebehandling, hvis du bliver akut syg. Dit blå EU-sygesikringskort dækker sygdom, som opstår under ferieopholdet. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring som dækker i tilfælde af  mistet eller forsinket bagage, retshjælp eller hjemkaldelse i tilfælde af, at nære familiemedlemmer bliver alvorligt syge.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan sagtens drikke vand fra vandhanen.

Giver man drikkepenge i Zagreb?

Det er kutyme at lægge ekstra 10% til restaurantregningen i Zagreb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gaden llica er en af de længste og travleste shoppinggader i byen. Den er næsten seks km lang og byder på både dyre samt prisvenlige butikker samt en masse hyggelige steder til en god bid mad eller en nydelig kop kaffe. Prøv også at tage et smut forbi det daglige Dolac-marked i centrum, hvor der er mulighed for at købe frisk frugt og lækre grøntsager.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?