Find billige fly til Zagreb fra 489 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Zagreb

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Zagreb

Bedste pris på enkeltbillet

489 kr.

Bedste pris på returbillet

918 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 50min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Zagreb fra Danmark i de seneste 72 timer er 489 kr. (København Kastrup til Zagreb Franjo Tuđman).
Den bedste pris på en returbillet til Zagreb fra Danmark i de seneste 72 timer er 918 kr. (København Kastrup til Zagreb Franjo Tuđman).
Det hurtigste fly til Zagreb fra Danmark tager 1t. 50min. (København Kastrup til Zagreb Franjo Tuđman).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Zagreb, herunder Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Zagreb

Få indsigter om din flyrejse til Zagreb, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zagreb?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Zagreb fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.434 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Zagreb i februar, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.529 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Zagreb?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zagreb på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Zagreb fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 2.053 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.488 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Zagreb.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zagreb?

Når du flyver til Zagreb fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.227 kr. for fly med afgang om aftenen. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.891 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Zagreb?

Rejsetiden fra Danmark til Zagreb afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Zagreb Franjo Tuđman tager det i gennemsnit 1t. 50min., imens det i gennemsnit tager 4t. 15min., hvis du flyver fra Billund til Zagreb Franjo Tuđman. Zagreb Franjo Tuđman er den mest populære lufthavn i Zagreb.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Zagreb?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Zagreb på, er omkring 54 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.971 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zagreb

Find de billigste fly til disse Zagreb-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zagreb

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zagreb

København (CPH) til Zagreb (ZAG)

Fly til Zagreb ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zagreb Franjo Tuđman, hvor den gennemsnitlige pris er 1.971 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNfebruar28% billigereAt flyve fra København til Zagreb ​​koster i gennemsnit blot 1.434 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNjuli22% dyrereDet koster cirka 2.413 kr. at flyve til Zagreb ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNjuli355% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zagreb fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Zagreb

Zagreb bliver kaldt “Museumsbyen”, og den kroatiske by lever i den grad op til sit navn. Her kan du besøge museer der fokuserer på alt fra arkitektur og historie til ødelagte kærlighedsforhold. I Zagreb er der liv i gadebilledet hver lørdag, hvor de lokale klæder sig fint på for at tage på marked og nyde kaffe med venner og familie i byens centrum.

Højsæsonen for Zagrebs turisme ligger i perioden fra maj til september, hvor temperaturen plejer at ligge mellem 15-25 grader. Dette er dog også tidsrummet hvor både hoteller og flybilletter er dyrest.

 

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zagreb?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zagreb. Hvis du har planer om at flyve til Zagreb, kan du overveje at booke flyrejse til Rijeka Lufthavn (128 km fra Zagreb centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn?

Priser for fly til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn?

Fra november 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Zagreb

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zagreb fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
25. jan.
CPH22:05København Kastrup
16t. 50min.
2 stop
ZAG14:55Zagreb Franjo Tuđman
8. feb.
ZAG11:20Zagreb Franjo Tuđman
10t. 35min.
1 stop
CPH21:55København Kastrup
Ryanair
21. jan.
CPH06:35København Kastrup
14t. 40min.
2 stop
ZAG21:15Zagreb Franjo Tuđman
26. jan.
ZAG20:40Zagreb Franjo Tuđman
12t. 30min.
1 stop
CPH09:10København Kastrup
Austrian Airlines
30. mar.
CPH07:00København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
ZAG14:00Zagreb Franjo Tuđman
5. apr.
ZAG18:45Zagreb Franjo Tuđman
3t. 55min.
1 stop
CPH22:40København Kastrup
Flere flyselskaber
18. jan.
CPH09:35København Kastrup
4t. 55min.
1 stop
ZAG14:30Zagreb Franjo Tuđman
21. jan.
ZAG05:45Zagreb Franjo Tuđman
10t. 40min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
1.006 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
1. feb.
CPH11:20København Kastrup
1t. 50min.
ZAG13:10Zagreb Franjo Tuđman
8. feb.
ZAG08:40Zagreb Franjo Tuđman
2t. 00min.
CPH10:40København Kastrup
1.013 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
13. dec.
CPH20:05København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
ZAG07:10Zagreb Franjo Tuđman
18. dec.
ZAG14:45Zagreb Franjo Tuđman
7t. 55min.
1 stop
CPH22:40København Kastrup
1.054 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Zagreb

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zagreb, så se nogle af vores tilbud herunder fra Croatia Airlines, Eurowings og Ryanair
Eurowings
26. mar.
CPH08:50København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
ZAG12:55Zagreb Franjo Tuđman
Ryanair
27. mar.
CPH08:20København Kastrup
4t. 50min.
1 stop
ZAG13:10Zagreb Franjo Tuđman
Flere flyselskaber
27. mar.
CPH17:25København Kastrup
42t. 05min.
2 stop
ZAG11:30Zagreb Franjo Tuđman

Hvordan rejser jeg rundt i Zagreb

Når du skal rundt i Zagreb by er det nemmest at gå rundt eller tage sporvognene, som kører 24 timer i døgnet. Billetter til sporvognen bliver solgt i aviskiosker, hvor du skal spørge efter ”tramvajska karta”, som bliver solgt som enkeltbilletter eller 10-turskort. Der er også almindelige busser samt turistbusser i byen. Det kan anbefales at prøve turistbussen (fra maj til oktober), hvor du kan hoppe af og på, lige så meget du ønsker, i 24 timer. Billetter for voksne koster 70 kr. og 35 kr. for børn. Det er også billigt at tage taxa i Zagreb. Startgebyret er 10 kr., og derefter er der en kilometerpris på 6 kr.


Visumkrav for Zagreb

Du behøver ikke visum, når du rejser til Kroatien, som er en del af EU. Du kan opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Sørg for at dit pas er gyldigt under hele opholdet. Det kan også være et dansk provisorisk pas, forlænget dansk pas eller EU-nødpas, som anerkendes ved både ind- og udrejse. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for regler vedrørende pas og visum til rejser til Zagreb.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zagreb

Hvordan får man den billigste flybillet til Zagreb?

De billigste flybilletter til Zagreb finder du typisk i november, altså uden for højsæsonen. Prøv at booke omkring 56-60 dage før afgang, hvor du statistisk set skulle få den bedste pris på billetterne (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zagreb, marts 2018).

Hvad skal man se i Zagreb?

Der er masser af oplevelser i Zagreb. Skt. Markus Kirke er den smukkeste bygning i byen, og selv hvis du ikke er religiøs er det stadigvæk en fin oplevelse at se kirken med det flotte mosaiktag helt tæt på. Det kan også anbefales at besøge Museet over Knuste Forhold, som altid bliver rost for sit interessante koncept med at sætte fokus på mislykkede parforhold.

Skal man købe rejseforsikring?

Som turist i Zagreb har du ret til gratis lægebehandling, hvis du bliver akut syg. Dit blå EU-sygesikringskort dækker sygdom, som opstår under ferieopholdet. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring som dækker i tilfælde af  mistet eller forsinket bagage, retshjælp eller hjemkaldelse i tilfælde af, at nære familiemedlemmer bliver alvorligt syge.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan sagtens drikke vand fra vandhanen.

Giver man drikkepenge i Zagreb?

Det er kutyme at lægge ekstra 10% til restaurantregningen i Zagreb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gaden llica er en af de længste og travleste shoppinggader i byen. Den er næsten seks km lang og byder på både dyre samt prisvenlige butikker samt en masse hyggelige steder til en god bid mad eller en nydelig kop kaffe. Prøv også at tage et smut forbi det daglige Dolac-marked i centrum, hvor der er mulighed for at købe frisk frugt og lækre grøntsager.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Zagreb?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Zagreb på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Zagreb, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Zagreb med fleksibel booking på momondo?

Fly til Zagreb med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Zagreb?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Zagreb. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Zagreb lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Zagreb er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zagreb på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.