Find billige flybilletter til Zagreb

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Zagreb (ZAG)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Zagreb

Find de billigste fly til disse Zagreb-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zagreb?

Zagreb bliver kaldt “Museumsbyen”, og den kroatiske by lever i den grad op til sit navn. Her kan du besøge museer der fokuserer på alt fra arkitektur og historie til ødelagte kærlighedsforhold. I Zagreb er der liv i gadebilledet hver lørdag, hvor de lokale klæder sig fint på for at tage på marked og nyde kaffe med venner og familie i byens centrum.

Højsæsonen for Zagrebs turisme ligger i perioden fra maj til september, hvor temperaturen plejer at ligge mellem 15-25 grader. Dette er dog også tidsrummet hvor både hoteller og flybilletter er dyrest.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Zagreb?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Zagreb fra Pula for 329 kr.. Det er 87% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Zagreb. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Zagreb fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zagreb?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Zagreb på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.010 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Zagreb fra Danmark i november i stedet. Fly til Zagreb i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.161 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zagreb?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Zagreb 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Zagreb for 1.316 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.029 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zagreb på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Zagreb er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.266 kr.. Fly fra Danmark til Zagreb på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.373 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zagreb?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Zagreb, hvor du kan finde priser helt ned til 1.303 kr.. Hvis du flyver fra Zagreb om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Zagreb koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.749 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zagreb?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zagreb. Hvis du har planer om at flyve til Zagreb, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Rijeka (128 km fra Zagreb centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Zagreb på?

Lufthavn: Rijeka har en gennemsnitspris på 2.599 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zagreb. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Zagreb Franjo Tuđman

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zagreb Franjo Tuđman fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
KLM
24. feb.
BLL
Billund
19t. 55min.
1 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
10. mar.
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
9t. 30min.
1 stop
BLL
Billund
1.029 kr.
Find lignende
LOT
6. dec.
CPH
København Kastrup
21t. 30min.
1 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
11. dec.
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
7t. 00min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.136 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. feb.
BLL
Billund
24t. 20min.
2 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
10. mar.
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
9t. 30min.
1 stop
BLL
Billund
1.148 kr.
Find lignende
Air France
23. maj
BLL
Billund
8t. 30min.
2 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
26. maj
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
24t. 45min.
2 stop
BLL
Billund
1.450 kr.
Find lignende
KLM
9. dec.
CPH
København Kastrup
4t. 30min.
1 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
13. dec.
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
17t. 55min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.029 kr.
Find lignende
KLM
24. feb.
BLL
Billund
7t. 10min.
1 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
10. mar.
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
5t. 00min.
1 stop
BLL
Billund
1.035 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Zagreb Franjo Tuđman

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Zagreb, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT og KLM
Billigst
Bedst
Hurtigst
LOT
21. dec.
CPH
København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
KLM
23. dec.
CPH
København Kastrup
18t. 45min.
1 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman
Flere flyselskaber
23. dec.
CPH
København Kastrup
36t. 50min.
3 stop
ZAG
Zagreb Franjo Tuđman

Hvilke flyselskaber flyver til Zagreb?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Zagreb

Når rejsen går til Zagreb er det flyselskaber som Turkish Airlines, SAS, Lufthansa, Air France, KLM, Brussels Airlines, Croatia Airlines m.fl. der står for transporten. Med direkte fly fra København til Zagreb er rejsetiden kun på 1,5 time.


Lufthavne tæt på Zagreb

Herunder finder du alle lufthavne i Zagreb samt afstand til centrum

Den tætteste lufthavn på Zagreb er Franjo Tudman Airport, som også er bedre kendt som Zagreb Lufthavn. Den ligger 11 km fra Ban Jelačić-pladsen i centrum af byen. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du tage med Pleso Prijevoz shuttlebus til den centrale busstation. Turen tager ca. 40 minutter, og billetten koster omkring 30 kr. Du kan også tage offentlig transport med ZET-buslinjen 290, som dækker ruten med 20 stop.


Populære fly til Zagreb

Find dine flybilletter til Zagreb blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Zagreb
Korteste rejsetid
2t. 20min.
Laveste pris
1.030 kr.
Fly fra Billund til Zagreb
Korteste rejsetid
7t. 10min.
Laveste pris
1.030 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Zagreb?

Når du skal rundt i Zagreb by er det nemmest at gå rundt eller tage sporvognene, som kører 24 timer i døgnet. Billetter til sporvognen bliver solgt i aviskiosker, hvor du skal spørge efter tramvajska karta, som bliver solgt som enkeltbilletter eller 10-turskort. Der er også almindelige busser samt turistbusser i byen. Det kan anbefales at prøve turistbussen (fra maj til oktober), hvor du kan hoppe af og på, lige så meget du ønsker, i 24 timer. Billetter for voksne koster 70 kr. og 35 kr. for børn. Det er også billigt at tage taxa i Zagreb. Startgebyret er 10 kr., og derefter er der en kilometerpris på 6 kr.


Kan man rejse til Zagreb uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du rejser til Kroatien, som er en del af EU. Du kan opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Sørg for at dit pas er gyldigt under hele opholdet. Det kan også være et dansk provisorisk pas, forlænget dansk pas eller EU-nødpas, som anerkendes ved både ind- og udrejse. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for regler vedrørende pas og visum til rejser til Zagreb.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zagreb


Tips og gode råd til Zagreb

Hvordan får man den billigste flybillet til Zagreb?

De billigste flybilletter til Zagreb finder du typisk i november, altså uden for højsæsonen. Prøv at booke omkring 56-60 dage før afgang, hvor du statistisk set skulle få den bedste pris på billetterne (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zagreb, marts 2018).

Hvad skal man se i Zagreb?

Der er masser af oplevelser i Zagreb. Skt. Markus Kirke er den smukkeste bygning i byen, og selv hvis du ikke er religiøs er det stadigvæk en fin oplevelse at se kirken med det flotte mosaiktag helt tæt på. Det kan også anbefales at besøge Museet over Knuste Forhold, som altid bliver rost for sit interessante koncept med at sætte fokus på mislykkede parforhold.

Aktiviteter for børn

Har du børnene med i Zagreb kan du tage dem med en tur i Zagreb Zoo, som har over 2.000 dyr. Her kan I blandt andet se røde pandaer, nordkinesiske leoparder og kameler i haven. I kan også prøve den korteste kabelbane i verden, der ligger i centrum, og som har transporteret folk fra den nedre til den øvre bydel i flere århundreder. Der findes også et turisttog i byen som kan være en sjov oplevelse for både børn og voksne – billetter koster ca. 10 kr. for voksne og 5 kr. for børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Som turist i Zagreb har du ret til gratis lægebehandling, hvis du bliver akut syg. Dit blå EU-sygesikringskort dækker sygdom, som opstår under ferieopholdet. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring som dækker i tilfælde af  mistet eller forsinket bagage, retshjælp eller hjemkaldelse i tilfælde af, at nære familiemedlemmer bliver alvorligt syge.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan sagtens drikke vand fra vandhanen.

Giver man drikkepenge i Zagreb?

Det er kutyme at lægge ekstra 10% til restaurantregningen i Zagreb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gaden llica er en af de længste og travleste shoppinggader i byen. Den er næsten seks km lang og byder på både dyre samt prisvenlige butikker samt en masse hyggelige steder til en god bid mad eller en nydelig kop kaffe. Prøv også at tage et smut forbi det daglige Dolac-marked i centrum, hvor der er mulighed for at købe frisk frugt og lækre grøntsager.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class