Find billige fly til Zagreb

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Zagreb

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Zagreb

Bedste pris på enkeltbillet

173 kr.

Bedste pris på returbillet

469 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 55min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Zagreb fra Danmark i de seneste 72 timer er 173 kr. (Billund til Zagreb Franjo Tuđman).
Den bedste pris på en returbillet til Zagreb fra Danmark i de seneste 72 timer er 469 kr. (Billund til Zagreb Franjo Tuđman).
Det hurtigste fly til Zagreb fra Danmark tager 5t. 55min. (Billund til Zagreb Franjo Tuđman).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Zagreb, herunder LOT, Austrian Airlines og Air Serbia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zagreb

Find de billigste fly til disse Zagreb-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zagreb

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zagreb

København (CPH) til Zagreb (ZAG)

Fly til Zagreb ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zagreb Franjo Tuđman, hvor den gennemsnitlige pris er 1.916 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNjanuar26% billigereAt flyve fra København til Zagreb ​​koster i gennemsnit blot 1.413 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNjuli18% dyrereDet koster cirka 2.264 kr. at flyve til Zagreb ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZAGREB FRA KØBENHAVNjuli529% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zagreb fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zagreb?

Zagreb bliver kaldt “Museumsbyen”, og den kroatiske by lever i den grad op til sit navn. Her kan du besøge museer der fokuserer på alt fra arkitektur og historie til ødelagte kærlighedsforhold. I Zagreb er der liv i gadebilledet hver lørdag, hvor de lokale klæder sig fint på for at tage på marked og nyde kaffe med venner og familie i byens centrum.

Højsæsonen for Zagrebs turisme ligger i perioden fra maj til september, hvor temperaturen plejer at ligge mellem 15-25 grader. Dette er dog også tidsrummet hvor både hoteller og flybilletter er dyrest.

 

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Zagreb fra Stockholm for 46 kr.. Det er 98% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Zagreb. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Zagreb fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Zagreb fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.413 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Zagreb i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.593 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Zagreb på, er omkring 56 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.916 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 469 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Zagreb fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.807 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.201 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Zagreb.

Når du flyver til Zagreb fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.825 kr. for fly med afgang om aftenen. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.999 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zagreb. Hvis du har planer om at flyve til Zagreb, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Rijeka (128 km fra Zagreb centrum).

Lufthavn: Rijeka har en gennemsnitspris på 2.623 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zagreb. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Zagreb

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zagreb fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
2. sep.
BLL02:45Billund
5t. 20min.
1 stop
ZAG08:05Zagreb Franjo Tuđman
5. sep.
ZAG02:15Zagreb Franjo Tuđman
28t. 30min.
2 stop
BLL06:45Billund
Ryanair
2. sep.
BLL02:45Billund
5t. 20min.
1 stop
ZAG08:05Zagreb Franjo Tuđman
5. sep.
ZAG07:45Zagreb Franjo Tuđman
23t. 15min.
1 stop
BLL07:00Billund
Ryanair
7. sep.
CPH18:10København Kastrup
13t. 15min.
1 stop
ZAG07:25Zagreb Franjo Tuđman
21. sep.
ZAG05:05Zagreb Franjo Tuđman
22t. 55min.
1 stop
CPH04:00København Kastrup
Ryanair
21. sep.
CPH03:50København Kastrup
15t. 05min.
2 stop
ZAG18:55Zagreb Franjo Tuđman
25. sep.
ZAG09:25Zagreb Franjo Tuđman
25t. 25min.
1 stop
CPH10:50København Kastrup
Ryanair
2. sep.
BLL19:00Billund
24t. 20min.
2 stop
ZAG19:20Zagreb Franjo Tuđman
5. sep.
ZAG02:15Zagreb Franjo Tuđman
28t. 30min.
2 stop
BLL06:45Billund
Ryanair
21. sep.
CPH03:50København Kastrup
15t. 05min.
2 stop
ZAG18:55Zagreb Franjo Tuđman
25. sep.
ZAG17:05Zagreb Franjo Tuđman
14t. 15min.
2 stop
CPH07:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Zagreb

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zagreb, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
5. sep.
BLL05:00Billund
14t. 00min.
1 stop
ZAG19:00Zagreb Franjo Tuđman
Ryanair
28. sep.
CPH18:10København Kastrup
13t. 15min.
1 stop
ZAG07:25Zagreb Franjo Tuđman
Ryanair
18. sep.
CPH04:45København Kastrup
15t. 14min.
1 stop
ZAG19:59Zagreb Franjo Tuđman

Hvilke flyselskaber flyver til Zagreb?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zagreb

Hvilke flyselskaber flyver til Zagreb?

På rejser til Zagreb fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Croatia Airlines, Scandinavian Airlines, Lufthansa eller Norwegian Air International. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Norwegian Air International-fly til Zagreb

Norwegian Air International flyver til Zagreb ca. 1 gang på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Norwegian Air International, men der er fundet priser på helt ned til 886 kr. fra København Kastrup til Zagreb. Norwegian Air International er blevet bedømt med 9,1/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Zagreb

Et andet populært valg for fly til Zagreb er KLM (7,6/10, 154 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Zagreb, kommer fra Amsterdam Schiphol, men der er 21 KLM-fly til Zagreb fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.098 kr. (Aalborg til Zagreb, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Zagreb

Neden for finder du alle lufthavne i Zagreb samt deres afstand til centrum

Den tætteste lufthavn på Zagreb er Franjo Tudman Airport, som også er bedre kendt som Zagreb Lufthavn. Den ligger 11 km fra Ban Jelačić-pladsen i centrum af byen. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du tage med Pleso Prijevoz shuttlebus til den centrale busstation. Turen tager ca. 40 minutter, og billetten koster omkring 30 kr. Du kan også tage offentlig transport med ZET-buslinjen 290, som dækker ruten med 20 stop.


Populære fly til Zagreb

Find dine flybilletter til Zagreb blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zagreb
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris692 kr.
Fly fra Billund til Zagreb
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris469 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Zagreb

Når du skal rundt i Zagreb by er det nemmest at gå rundt eller tage sporvognene, som kører 24 timer i døgnet. Billetter til sporvognen bliver solgt i aviskiosker, hvor du skal spørge efter ”tramvajska karta”, som bliver solgt som enkeltbilletter eller 10-turskort. Der er også almindelige busser samt turistbusser i byen. Det kan anbefales at prøve turistbussen (fra maj til oktober), hvor du kan hoppe af og på, lige så meget du ønsker, i 24 timer. Billetter for voksne koster 70 kr. og 35 kr. for børn. Det er også billigt at tage taxa i Zagreb. Startgebyret er 10 kr., og derefter er der en kilometerpris på 6 kr.


Visumkrav for Zagreb

Du behøver ikke visum, når du rejser til Kroatien, som er en del af EU. Du kan opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Sørg for at dit pas er gyldigt under hele opholdet. Det kan også være et dansk provisorisk pas, forlænget dansk pas eller EU-nødpas, som anerkendes ved både ind- og udrejse. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for regler vedrørende pas og visum til rejser til Zagreb.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zagreb


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zagreb

De billigste flybilletter til Zagreb finder du typisk i november, altså uden for højsæsonen. Prøv at booke omkring 56-60 dage før afgang, hvor du statistisk set skulle få den bedste pris på billetterne (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zagreb, marts 2018).

Der er masser af oplevelser i Zagreb. Skt. Markus Kirke er den smukkeste bygning i byen, og selv hvis du ikke er religiøs er det stadigvæk en fin oplevelse at se kirken med det flotte mosaiktag helt tæt på. Det kan også anbefales at besøge Museet over Knuste Forhold, som altid bliver rost for sit interessante koncept med at sætte fokus på mislykkede parforhold.

Som turist i Zagreb har du ret til gratis lægebehandling, hvis du bliver akut syg. Dit blå EU-sygesikringskort dækker sygdom, som opstår under ferieopholdet. Det anbefales dog altid at have en rejseforsikring som dækker i tilfælde af  mistet eller forsinket bagage, retshjælp eller hjemkaldelse i tilfælde af, at nære familiemedlemmer bliver alvorligt syge.

Ja, du kan sagtens drikke vand fra vandhanen.

Det er kutyme at lægge ekstra 10% til restaurantregningen i Zagreb.

Gaden llica er en af de længste og travleste shoppinggader i byen. Den er næsten seks km lang og byder på både dyre samt prisvenlige butikker samt en masse hyggelige steder til en god bid mad eller en nydelig kop kaffe. Prøv også at tage et smut forbi det daglige Dolac-marked i centrum, hvor der er mulighed for at købe frisk frugt og lækre grøntsager.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Zagreb på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Zagreb, der passer dig bedst.

Fly til Zagreb med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Zagreb. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Zagreb er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Zagreb

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Zagreb

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.