Lej en bil i Zagreb, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zagreb, Kroatien

Zagreb, Kroatien
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Zagreb, Kroatien
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Zagreb, Kroatien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

20 kr. - 290 kr.

Alle biltyper

20 kr. - 464 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Zagreb, Kroatien, er 107 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Zagreb, Kroatien, er i marts. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 20 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Zagreb.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Zagreb, Kroatien, er 162 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Zagreb, Kroatien, er i november. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 42 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Zagreb.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Zagreb, Kroatien, er 270 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Zagreb, Kroatien, er i juni. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 148 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Zagreb.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Zagreb, Kroatien, er 121 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Zagreb, Kroatien, er i september. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 82 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Zagreb.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avia Rent A Car

122 kr./dag

1 sep – 12 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avia Rent A Car

124 kr./dag

1 sep – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avia Rent A Car

127 kr./dag

1 sep – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Zagreb

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zagreb, Kroatien
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,2

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,7
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,3
6 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer

Information om din rejse til Zagreb

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Zagreb?

Man skal være mindst 18 år for at køre bil i Kroatien, og selvom man godt kan leje bil, når man er fyldt 18 år, skal du dog have haft dit kørekort i mindst et år. Chauffører under 25 år kan blive pålagt et ekstra gebyr af udlejningsselskabet, ligesom der er skarpere restriktioner for chauffører under 25 år, når det gælder billeje i Zagreb. For eksempel skal man som hovedregel køre 10 km/t lavere end de officielle hastighedsgrænser, og det er forbudt at have en promille over 0,0.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hastighedsgrænsen på mindre veje er 50 km/t., mens du må køre 130 km/t. på motorvejene. Vær dog altid opmærksom på særlige hastighedsgrænser, skilte og andre vejmærker. Det er ikke tilladt at tale i mobiltelefon, når du kører i bil i Kroatien, men håndfri enheder er dog tilladt. Når du overvejer billeje i Zagreb skal du huske på, at det er imod loven at køre med mere end 0,5 promille, så vær hellere på den sikre side og lad en anden indtage førersædet, hvis du har planlagt at indtage alkohol. Det er generelt gratis at køre i Zagreb, men vær dog opmærksom på, at der er vejafgifter på to af vejene udenfor Zagreb (på E39- og E70-motorvejene).

Parkering

Zagreb er inddelt i forskellige takstzoner, der varierer i pris og tidsrum tilladt for parkering. Priserne rangerer fra den dyreste (den røde zone 1) i indre by med 12 HRK (12 DKK) i timen og ned til 2 HRK (2 DKK) i timen. Det er gratis at parkere i alle zoner om natten fra kl. 22-07, lørdag efter kl. 15 samt om søndagen. Parkeringsautomaterne accepterer kun kroatiske mønter, så husk at have et lille lager – for eksempel gemt i bilens handskerum – hvis du har planlagt at køre rundt i byen. Det er også muligt at betale via SMS, men kun med lokale numre, så hvis du har planlagt at foretage billeje i Zagreb eller andre steder i Kroatien i en længere periode, kan du overveje at købe et lokalt nummer, som du løbende kan tanke op.

Udflugtsmål i og omkring Zagreb

Zagreb befinder sig i den nordøstlige del af Kroatien, ikke langt fra grænsen til Slovenien. Den er landets hovedstad og hjemby til godt og vel 800.000 indbyggere. Byen er kendt for dens rige historie, der kan dateres helt tilbage til romertiden. Byen er et overflødighedshorn af kultur, historie, arkitektur og gastronomi. Resten af Kroatien er også et fantastisk land at udforske, og du finder både smuk natur, blændende kyststrækninger og hyggelige små byer. Hvis du lejer en bil i Zagreb, men samtidig også har i tankerne at besøge en eller flere af landets øer, så husk, at du er afhængig af at bruge de forskellige bilfærger til at komme frem og tilbage. Det er altid en god idé at tjekke afgangstiderne på nettet, så du kan planlægge din rejse bedst muligt.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er lovpligtigt at have ansvarsforsikring, når du lejer bil i Zagreb. Du kan for eksempel også overveje kasko- eller tyveriforsikring. I nogle tilfælde er det inkluderet i prisen på din lejebil, men det er individuelt, så husk at tjekke med dit udlejningsselskab. Ekstraudstyr som GPS, ekstra chauffører og barnestol kan nemt bestilles, når du bestiller online.

Kan man bruge sit danske kørekort i Zagreb, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Zagreb og resten af Kroatien.

Hvor i Zagreb kan man hente og aflevere sin lejebil?

Der findes et godt udbud af biludlejningskontorer i Zagreb, og de er spredt over hele byen. Du har selvfølgelig også mulighed for at leje en bil ved Zagreb Lufthavn (Franjo Tudman Airport Zagreb). Det er billigt at leje bil i Zagreb. Priserne går så langt ned som til 40 HRK (40 DKK) udenfor højsæson, inklusiv ubegrænset kilometerantal og kollisionsskadeforsikring. (Information checket 09/05/2019).


Afstanden fra Zagreb, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Zagreb Franjo Tuđmans biludlejningsdisk

Biludlejning i Zagreb

I juli til og med i dag 225 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Zagreb.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Zagreb for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Zagreb har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Dollar, Enterprise, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Zagreb. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Zagreb, Kroatien i august?

Biludlejning i Zagreb for en weekend i august fås i gennemsnit for 22 kr.. Billigere tilbud fås til 22 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Zagreb i august fandt en gennemsnitspris på 76 kr.. De fandt priser helt ned til 16 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Zagreb har de billigste biludlejningspriser?

GREEN MOTION har typisk de billigste daglige priser i Zagreb, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 47 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 15 kr./dag for deres udlejningsbil i Zagreb.

Er der et afbestillingsgebyr på min Zagreb, Kroatien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Zagreb tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som ACTIVE RENT A CAR, Dollar og Enterprise, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Zagreb i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Zagreb i august. I Zagreb kommer der igennemsnit 80 mm nedbør og med temperaturer omkring 17 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Zagreb koster 445 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Zagreb har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION har 4 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 47 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zagreb, Kroatien?

Rejsende, som lejer en bil i Zagreb, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Zagreb ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Zagreb, Kroatien i juli?

Normalt er vejret i Zagreb i juli måned 21 °C og den forventede nedbør er 79 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Zagreb er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Zagreb om vejret i resten af Zagreb?

Klimaet i Zagreb i juli er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 79 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Zagreb til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Split, Dubrovnik og Zadar i Kroatien

Biludlejning i lufthavne i Zagreb

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Zagreb

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zagreb