Billeje i Zagreb, Zagreb

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zagreb, Zagreb

Zagreb, Kroatien
25. aug. — 1. sep.
Samme aflevering
Zagreb, Kroatien
tor. 25.8
Middag
tor. 1.9
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Zagreb, Zagreb

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Zagreb, Zagreb
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

17 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

21 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

43 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

11 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

5 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

5 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

23 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

31 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Audi Q3

Vigtige oplysninger om billeje i Zagreb

Man skal være mindst 18 år for at køre bil i Kroatien, og selvom man godt kan leje bil, når man er fyldt 18 år, skal du dog have haft dit kørekort i mindst et år. Chauffører under 25 år kan blive pålagt et ekstra gebyr af udlejningsselskabet, ligesom der er skarpere restriktioner for chauffører under 25 år, når det gælder billeje i Zagreb. For eksempel skal man som hovedregel køre 10 km/t lavere end de officielle hastighedsgrænser, og det er forbudt at have en promille over 0,0.

Hastighedsgrænsen på mindre veje er 50 km/t., mens du må køre 130 km/t. på motorvejene. Vær dog altid opmærksom på særlige hastighedsgrænser, skilte og andre vejmærker. Det er ikke tilladt at tale i mobiltelefon, når du kører i bil i Kroatien, men håndfri enheder er dog tilladt. Når du overvejer billeje i Zagreb skal du huske på, at det er imod loven at køre med mere end 0,5 promille, så vær hellere på den sikre side og lad en anden indtage førersædet, hvis du har planlagt at indtage alkohol. Det er generelt gratis at køre i Zagreb, men vær dog opmærksom på, at der er vejafgifter på to af vejene udenfor Zagreb (på E39- og E70-motorvejene).

Zagreb er inddelt i forskellige takstzoner, der varierer i pris og tidsrum tilladt for parkering. Priserne rangerer fra den dyreste (den røde zone 1) i indre by med 12 HRK (12 DKK) i timen og ned til 2 HRK (2 DKK) i timen. Det er gratis at parkere i alle zoner om natten fra kl. 22-07, lørdag efter kl. 15 samt om søndagen. Parkeringsautomaterne accepterer kun kroatiske mønter, så husk at have et lille lager – for eksempel gemt i bilens handskerum – hvis du har planlagt at køre rundt i byen. Det er også muligt at betale via SMS, men kun med lokale numre, så hvis du har planlagt at foretage billeje i Zagreb eller andre steder i Kroatien i en længere periode, kan du overveje at købe et lokalt nummer, som du løbende kan tanke op.

Zagreb befinder sig i den nordøstlige del af Kroatien, ikke langt fra grænsen til Slovenien. Den er landets hovedstad og hjemby til godt og vel 800.000 indbyggere. Byen er kendt for dens rige historie, der kan dateres helt tilbage til romertiden. Byen er et overflødighedshorn af kultur, historie, arkitektur og gastronomi. Resten af Kroatien er også et fantastisk land at udforske, og du finder både smuk natur, blændende kyststrækninger og hyggelige små byer. Hvis du lejer en bil i Zagreb, men samtidig også har i tankerne at besøge en eller flere af landets øer, så husk, at du er afhængig af at bruge de forskellige bilfærger til at komme frem og tilbage. Det er altid en god idé at tjekke afgangstiderne på nettet, så du kan planlægge din rejse bedst muligt.

Det er lovpligtigt at have ansvarsforsikring, når du lejer bil i Zagreb. Du kan for eksempel også overveje kasko- eller tyveriforsikring. I nogle tilfælde er det inkluderet i prisen på din lejebil, men det er individuelt, så husk at tjekke med dit udlejningsselskab. Ekstraudstyr som GPS, ekstra chauffører og barnestol kan nemt bestilles, når du bestiller online.

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Zagreb og resten af Kroatien.

Der findes et godt udbud af biludlejningskontorer i Zagreb, og de er spredt over hele byen. Du har selvfølgelig også mulighed for at leje en bil ved Zagreb Lufthavn (Franjo Tudman Airport Zagreb). Det er billigt at leje bil i Zagreb. Priserne går så langt ned som til 40 HRK (40 DKK) udenfor højsæson, inklusiv ubegrænset kilometerantal og kollisionsskadeforsikring.


Find billig billeje i Zagreb, Zagreb

Find den lejebil i Zagreb, der passer til dine behov

Biler i Lille

59 kr. - 461 kr.

Alle biltyper

56 kr. - 993 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Zagreb, Kroatien er 198 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Zagreb, Kroatien er i november. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 59 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Zagreb.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Zagreb, Kroatien er 305 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Zagreb, Kroatien er i november. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 49 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Zagreb.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Zagreb, Kroatien er 422 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Zagreb, Kroatien er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 437 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Zagreb, Kroatien er 230 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Zagreb, Kroatien er i december. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Zagreb.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

11 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

5 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

5 kr./dag

28 okt. - 31 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Zagreb

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zagreb, Zagreb
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

9,4

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

6,9
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,9
7 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Zagreb

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Zagreb

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigste lejebil

210 kr.

Den mest populære model

Class Compact SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Zagreb, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og GREEN MOTION
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Zagreb i de seneste 72 timer: Compact, Mini, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Zagreb er 210 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 289 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Zagreb i de seneste 7 dage er Class Compact SUV. Vores brugere foretrækker også Volkswagen up! som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Zagreb

Herunder vises de mest populære hoteller i Zagreb

Kørsel i lejebil i Zagreb – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Zagreb, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Zagreb for en weekend i september fås i gennemsnit for 375 kr.. Billigere tilbud fås til 375 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Zagreb i september fandt en gennemsnitspris på 264 kr.. De fandt priser helt ned til 96 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Goldcar Rental SP har typisk de billigste daglige priser i Zagreb, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 129 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 32 kr./dag for deres udlejningsbil i Zagreb.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Zagreb tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som ACTIVE RENT A CAR, Dollar og Enterprise, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

På rejser til Zagreb i september måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Zagreb i september måned, når temperaturer er på omkring 11 °C og der er 94 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Zagreb koster 170 kr./dag i gennemsnit.

GREEN MOTION har 4 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 258 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Rejsende, som lejer en bil i Zagreb, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Zagreb ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Normalt er vejret i Zagreb i august måned 20 °C og den forventede nedbør er 80 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Zagreb i august er normalt 20 °C med en forventet nedbør på 80 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Zagreb til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Zagreb

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Zagreb

Populære udlejningsbiler i Zagreb

Lej en af disse populære biltyper i Zagreb

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zagreb


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Zagreb, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Zagreb på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Zagreb med gratis afbestillig.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Zagreb.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Zagreb på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Zagreb med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.