Lej en bil i Zagreb, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zagreb, Kroatien

Zagreb, Kroatien
20. maj — 27. maj
Samme aflevering
Zagreb, Kroatien
tor 20.5
Middag
tor 27.5
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Zagreb, Kroatien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 209 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Zagreb. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
79 kr./dag
Zagreb
Zagreb Airport
Kia Rio Hatchback
79 kr./dag
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
79 kr./dag
Zagreb
Savska cesta 106
Kia Rio Hatchback
79 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
92 kr./dag
Zagreb
Zagreb Airport
Chevrolet Sonic Sedan
92 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
93 kr./dag
Zagreb
Green Gold Centre
Chevrolet Sonic Sedan
93 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
100 kr./dag
Zagreb
Ulica Kneza Borne 2
Chevrolet Sonic Sedan
100 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
100 kr./dag
Zagreb
Trg Kresimira Cosica 9
Chevrolet Sonic Sedan
100 kr./dag
Se tilbud

Biludlejningsfirmaer i Zagreb

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zagreb, Kroatien
8,1
Fantastisk
4 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

8,0
3,2
Middel
2 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

3,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

4,0
2,0
Middel
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer

Information om din rejse til Zagreb

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Zagreb?

Man skal være mindst 18 år for at køre bil i Kroatien, og selvom man godt kan leje bil, når man er fyldt 18 år, skal du dog have haft dit kørekort i mindst et år. Chauffører under 25 år kan blive pålagt et ekstra gebyr af udlejningsselskabet, ligesom der er skarpere restriktioner for chauffører under 25 år, når det gælder billeje i Zagreb. For eksempel skal man som hovedregel køre 10 km/t lavere end de officielle hastighedsgrænser, og det er forbudt at have en promille over 0,0.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hastighedsgrænsen på mindre veje er 50 km/t., mens du må køre 130 km/t. på motorvejene. Vær dog altid opmærksom på særlige hastighedsgrænser, skilte og andre vejmærker. Det er ikke tilladt at tale i mobiltelefon, når du kører i bil i Kroatien, men håndfri enheder er dog tilladt. Når du overvejer billeje i Zagreb skal du huske på, at det er imod loven at køre med mere end 0,5 promille, så vær hellere på den sikre side og lad en anden indtage førersædet, hvis du har planlagt at indtage alkohol. Det er generelt gratis at køre i Zagreb, men vær dog opmærksom på, at der er vejafgifter på to af vejene udenfor Zagreb (på E39- og E70-motorvejene).

Parkering

Zagreb er inddelt i forskellige takstzoner, der varierer i pris og tidsrum tilladt for parkering. Priserne rangerer fra den dyreste (den røde zone 1) i indre by med 12 HRK (12 DKK) i timen og ned til 2 HRK (2 DKK) i timen. Det er gratis at parkere i alle zoner om natten fra kl. 22-07, lørdag efter kl. 15 samt om søndagen. Parkeringsautomaterne accepterer kun kroatiske mønter, så husk at have et lille lager – for eksempel gemt i bilens handskerum – hvis du har planlagt at køre rundt i byen. Det er også muligt at betale via SMS, men kun med lokale numre, så hvis du har planlagt at foretage billeje i Zagreb eller andre steder i Kroatien i en længere periode, kan du overveje at købe et lokalt nummer, som du løbende kan tanke op.

Udflugtsmål i og omkring Zagreb

Zagreb befinder sig i den nordøstlige del af Kroatien, ikke langt fra grænsen til Slovenien. Den er landets hovedstad og hjemby til godt og vel 800.000 indbyggere. Byen er kendt for dens rige historie, der kan dateres helt tilbage til romertiden. Byen er et overflødighedshorn af kultur, historie, arkitektur og gastronomi. Resten af Kroatien er også et fantastisk land at udforske, og du finder både smuk natur, blændende kyststrækninger og hyggelige små byer. Hvis du lejer en bil i Zagreb, men samtidig også har i tankerne at besøge en eller flere af landets øer, så husk, at du er afhængig af at bruge de forskellige bilfærger til at komme frem og tilbage. Det er altid en god idé at tjekke afgangstiderne på nettet, så du kan planlægge din rejse bedst muligt.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er lovpligtigt at have ansvarsforsikring, når du lejer bil i Zagreb. Du kan for eksempel også overveje kasko- eller tyveriforsikring. I nogle tilfælde er det inkluderet i prisen på din lejebil, men det er individuelt, så husk at tjekke med dit udlejningsselskab. Ekstraudstyr som GPS, ekstra chauffører og barnestol kan nemt bestilles, når du bestiller online.

Kan man bruge sit danske kørekort i Zagreb, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Zagreb og resten af Kroatien.

Hvor i Zagreb kan man hente og aflevere sin lejebil?

Der findes et godt udbud af biludlejningskontorer i Zagreb, og de er spredt over hele byen. Du har selvfølgelig også mulighed for at leje en bil ved Zagreb Lufthavn (Franjo Tudman Airport Zagreb). Det er billigt at leje bil i Zagreb. Priserne går så langt ned som til 40 HRK (40 DKK) udenfor højsæson, inklusiv ubegrænset kilometerantal og kollisionsskadeforsikring. (Information checket 09/05/2019).


Afstanden fra Zagreb, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Zagreb Franjo Tuđmans biludlejningsdisk

Biludlejning i Zagreb

I maj til og med i dag 225 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Zagreb.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Zagreb for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Zagreb har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, National, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Zagreb. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Zagreb, Kroatien i juni?

Biludlejning i Zagreb for en weekend i juni fås i gennemsnit for 21 kr.. Billigere tilbud fås til 21 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Zagreb i juni fandt en gennemsnitspris på 74 kr.. De fandt priser helt ned til 16 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Zagreb har de billigste biludlejningspriser?

GREEN MOTION har typisk de billigste daglige priser i Zagreb, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 46 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 15 kr./dag for deres udlejningsbil i Zagreb.

Er der et afbestillingsgebyr på min Zagreb, Kroatien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Zagreb tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Zagreb i juni måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Zagreb i juni. I Zagreb kommer der igennemsnit 79 mm nedbør og med temperaturer omkring 21 °C i juni måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Zagreb koster 433 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Zagreb har flest biludlejningssteder?

Mack har 6 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 943 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zagreb, Kroatien?

Rejsende, som lejer en bil i Zagreb, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Zagreb ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Zagreb, Kroatien i maj?

Normalt er vejret i Zagreb i maj måned 16 °C og den forventede nedbør er 82 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Zagreb i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Zagreb. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Zagreb plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Hyundai i10 og Chevrolet Spark.

Minder vejret i Zagreb om vejret i resten af Zagreb?

Klimaet i Zagreb i maj er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 82 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Zagreb til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Split, Dubrovnik og Zadar i Kroatien

Biludlejning i lufthavne i Zagreb

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Zagreb

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zagreb