Billeje i Zagreb

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Zagreb

Zagreb, Kroatien
7. dec. — 14. dec.
Zagreb, Kroatien
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Zagreb

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Zagreb

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Zagreb?

De billigste udlejningsbiler i Zagreb kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 34 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Zagreb er 61 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Zagreb har flest lokationer?

Mack har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Zagreb, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Zagreb?

En Opel Corsa er den mest populære bil at leje in Zagreb ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Opel Corsa på helt ned til 37 kr./dag in Zagreb, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 182 kr./dag. En anden populær bil at leje in Zagreb er en Volkswagen T-Cross, der i gennemsnit koster 82 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 61 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Zagreb

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Zagreb
Economy37 kr./dag
Lille mellemklasse39 kr./dag
Stor mellemklasse46 kr./dag
Standard65 kr./dag
Mini38 kr./dag
Mellemstor SUV49 kr./dag
Kompakt SUV52 kr./dag
Kompakt stationcar57 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Zagreb

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Zagreb?

Man skal være mindst 18 år for at køre bil i Kroatien, og selvom man godt kan leje bil, når man er fyldt 18 år, skal du dog have haft dit kørekort i mindst et år. Chauffører under 25 år kan blive pålagt et ekstra gebyr af udlejningsselskabet, ligesom der er skarpere restriktioner for chauffører under 25 år, når det gælder billeje i Zagreb. For eksempel skal man som hovedregel køre 10 km/t lavere end de officielle hastighedsgrænser, og det er forbudt at have en promille over 0,0.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hastighedsgrænsen på mindre veje er 50 km/t., mens du må køre 130 km/t. på motorvejene. Vær dog altid opmærksom på særlige hastighedsgrænser, skilte og andre vejmærker. Det er ikke tilladt at tale i mobiltelefon, når du kører i bil i Kroatien, men håndfri enheder er dog tilladt. Når du overvejer billeje i Zagreb skal du huske på, at det er imod loven at køre med mere end 0,5 promille, så vær hellere på den sikre side og lad en anden indtage førersædet, hvis du har planlagt at indtage alkohol. Det er generelt gratis at køre i Zagreb, men vær dog opmærksom på, at der er vejafgifter på to af vejene udenfor Zagreb (på E39- og E70-motorvejene).

Parkering

Zagreb er inddelt i forskellige takstzoner, der varierer i pris og tidsrum tilladt for parkering. Priserne rangerer fra den dyreste (den røde zone 1) i indre by med 12 HRK (12 DKK) i timen og ned til 2 HRK (2 DKK) i timen. Det er gratis at parkere i alle zoner om natten fra kl. 22-07, lørdag efter kl. 15 samt om søndagen. Parkeringsautomaterne accepterer kun kroatiske mønter, så husk at have et lille lager – for eksempel gemt i bilens handskerum – hvis du har planlagt at køre rundt i byen. Det er også muligt at betale via SMS, men kun med lokale numre, så hvis du har planlagt at foretage billeje i Zagreb eller andre steder i Kroatien i en længere periode, kan du overveje at købe et lokalt nummer, som du løbende kan tanke op.

Udflugtsmål i og omkring Zagreb

Zagreb befinder sig i den nordøstlige del af Kroatien, ikke langt fra grænsen til Slovenien. Den er landets hovedstad og hjemby til godt og vel 800.000 indbyggere. Byen er kendt for dens rige historie, der kan dateres helt tilbage til romertiden. Byen er et overflødighedshorn af kultur, historie, arkitektur og gastronomi. Resten af Kroatien er også et fantastisk land at udforske, og du finder både smuk natur, blændende kyststrækninger og hyggelige små byer. Hvis du lejer en bil i Zagreb, men samtidig også har i tankerne at besøge en eller flere af landets øer, så husk, at du er afhængig af at bruge de forskellige bilfærger til at komme frem og tilbage. Det er altid en god idé at tjekke afgangstiderne på nettet, så du kan planlægge din rejse bedst muligt.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er lovpligtigt at have ansvarsforsikring, når du lejer bil i Zagreb. Du kan for eksempel også overveje kasko- eller tyveriforsikring. I nogle tilfælde er det inkluderet i prisen på din lejebil, men det er individuelt, så husk at tjekke med dit udlejningsselskab. Ekstraudstyr som GPS, ekstra chauffører og barnestol kan nemt bestilles, når du bestiller online.

Kan man bruge sit danske kørekort i Zagreb, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Zagreb og resten af Kroatien.

Hvor i Zagreb kan man hente og aflevere sin lejebil?

Der findes et godt udbud af biludlejningskontorer i Zagreb, og de er spredt over hele byen. Du har selvfølgelig også mulighed for at leje en bil ved Zagreb Lufthavn (Franjo Tudman Airport Zagreb). Det er billigt at leje bil i Zagreb. Priserne går så langt ned som til 40 HRK (40 DKK) udenfor højsæson, inklusiv ubegrænset kilometerantal og kollisionsskadeforsikring.


Find billig billeje i Zagreb

Find den lejebil i Zagreb, der passer til dine behov

Lille cars

69 kr. - 379 kr.

Alle biltyper

78 kr. - 1.001 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Zagreb, Kroatien er 162 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Zagreb, Kroatien er i november. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Zagreb.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Zagreb, Kroatien er 280 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Zagreb, Kroatien er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 119 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Zagreb.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Zagreb, Kroatien er 529 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Zagreb, Kroatien er i december. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Zagreb, Kroatien er 235 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Zagreb, Kroatien er i januar. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Zagreb.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Zagreb, Kroatien er 527 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Zagreb, Kroatien er i oktober. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 382 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Zagreb, Kroatien er 618 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Zagreb, Kroatien er i november. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 566 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Zagreb. I Zagreb kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

37 kr./dag

8 dec. - 16 dec.
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

8 dec. - 16 dec.
Chevrolet Spark
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

39 kr./dag

9 dec. - 16 dec.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Zagreb

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Zagreb

Autounion Car Rental

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,0

Autowill Rent

2 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,0

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,6

GREEN MOTION

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,8

Value

8,2

ORYX

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,7

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,1

Mack

7 kontorer

FLEET

5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Zagreb

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Zagreb

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigste lejebil

71 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Zagreb, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Ok Mobility og Avantcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Zagreb i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Zagreb er 71 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 104 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Zagreb i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Volkswagen T-Cross som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Zagreb

Herunder vises de mest populære hoteller i Zagreb

Kørsel i lejebil i Zagreb – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Zagreb, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Zagreb, Kroatien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Zagreb tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avantcar, GREEN MOTION og Enterprise Rent-A-Car, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Zagreb, Kroatien?

Rejsende, som lejer en bil i Zagreb, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Zagreb ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Zagreb?

Hvordan er vejret i Zagreb, Kroatien i november?

Normalt er vejret i Zagreb i november måned 6 °C og den forventede nedbør er 86 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Zagreb om vejret i resten af Zagreb?

Klimaet i Zagreb i november er normalt 6 °C med en forventet nedbør på 86 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Zagreb til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Zagreb?

Priser for biler i Zagreb opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Zagreb?

Fra november 2023 er der 132 udbydere at vælge mellem for biler i Zagreb.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Zagreb?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Zagreb. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Zagreb?

For at leje en bil i Zagreb, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Zagreb?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Zagreb, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Zagreb?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Zagreb på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Zagreb med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Zagreb med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Zagreb på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Zagreb.

Kan jeg finde billeje i Zagreb, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Zagreb på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Zagreb med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Zagreb med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zagreb på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.