Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Zagreb

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Zagreb

Chaufførens alder: 26-65
수 5.6
수 12.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Zagreb, Zagreb

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

39 kr. - 277 kr.

Alle biltyper

54 kr. - 513 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Zagreb, Zagreb er i marts når priserne er 39 kr. per dag i gennemsnit. 39 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 102 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Zagreb. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Zagreb, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Zagreb, Zagreb er i november når priserne er 80 kr. per dag i gennemsnit. 80 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 357 kr. for en GREEN MOTION Mellemstor udlejningsbil i Zagreb. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Zagreb, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra GREEN MOTION i Zagreb, Zagreb er i marts når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 560 kr. for en GREEN MOTION Stor udlejningsbil i Zagreb. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra GREEN MOTION i Zagreb, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra GREEN MOTION i Zagreb, Zagreb er i oktober når priserne er 73 kr. per dag i gennemsnit. 73 kr. per dag er 85% lavere end den gennemsnitlige årspris på 471 kr. for en GREEN MOTION SUV udlejningsbil i Zagreb. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra GREEN MOTION i Zagreb, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra GREEN MOTION i Zagreb, Zagreb er i marts når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 564 kr. for en GREEN MOTION Varevogn udlejningsbil i Zagreb. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra GREEN MOTION i Zagreb, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Zagreb GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Zagreb, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,8

Value

8,3

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Zagreb

Hvor meget vil en udlejningsbil fra GREEN MOTION i Zagreb koste i juni?

74 kr. per dag i Zagreb er den billigste pris for en udlejningsbil fra GREEN MOTION i juni. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra GREEN MOTION er tættere på 255 kr. per dag i juni, eller 1.782 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juni, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har GREEN MOTION en lokation i Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn?

GREEN MOTION har 1 lokation i Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn. Du vil finde GREEN MOTION beliggende på Zagreb International Airport Ground Floor N°b5.

Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Zagreb i juni?

Med en gennemsnitspris på 111 kr./dag, udlejning af Mini biler fra GREEN MOTION i Zagreb i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Zagreb helt ned til 74 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra GREEN MOTION i Zagreb?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra GREEN MOTION , så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Zagreb. At leje en Mini fra GREEN MOTION koster i gennemsnit 111 kr. per dag, hvilket er 33% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 14% af vores brugere valgt at leje en Mini fra GREEN MOTION for at spare penge på deres rejse til Zagreb.

Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Zagreb?

Der er 7 biludlejningslokationer i Zagreb som GREEN MOTION ejer. Deres Zagreb International Airport Ground Floor N°b5, Zagreb lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 83% af de brugere der lejede en bil fraGREEN MOTION i Zagreb valgt at hente den på Zagreb International Airport Ground Floor N°b5.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Zagreb?

Priser for biler i Zagreb opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Zagreb?

Fra maj 2024 er der 140 udbydere at vælge mellem for biler i Zagreb.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Zagreb?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Zagreb. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Zagreb?

For at leje en bil i Zagreb, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zagreb på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
수 5.6
Middag
수 12.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Zagreb

Populære typer af udlejningsbiler i Zagreb