Billeje i Kroatien

Leder du efter billig biludlejning i Kroatien? Så søg her!

Split, Kroatien
7. dec. — 14. dec.
Samme aflevering
Split, Kroatien
ons. 7.12
Middag
ons. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Kroatien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Kroatien
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

5 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Opel Corsa
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

6 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Hyundai i30
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

9 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Ford Focus Wagon
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

7 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Opel Corsa
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

9 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Renault Kadjar
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

5 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Fiat Panda
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

9 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Ford Focus
Opel Vivaro
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Opel Vivaro
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

12 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Vauxhall Mokka

Oplysninger om billeje i Kroatien

For at køre i Kroatien, og det gælder, uanset om du kører i din egen bil eller i billige lejebiler, skal du have et kørekort. Er dit kørekort skrevet med latinske bogstaver, behøver du ikke et internationalt kørekort. Som udgangspunkt er færdselsreglerne de samme som i Danmark, men en af de ting, du skal være særligt opmærksom på, er vejret. Vejene i Kroatien bliver glatte som olie i regnvejr. Det skyldes den asfalt, de har brugt til vejene. Det er også en god ide, at du er opmærksom på sidevinden, som bliver kaldt ”Buraen”, og den optræder mest om vinteren. Om du kører i din egen bil eller i en kroatisk udlejningsbil, skal du være opmærksom på, at politiet kan udstede bøder, som du skal betale med det samme. Det er muligt at få op til otte dage til at betale. I nogle tilfælde vil politiet konfiskere dit pas, indtil bøden er betalt.

For at kunne lej en bil i Kroatien, skal du have et gyldigt kørekort. Biludlejning kan du ofte med fordel bestille samtidig med dine flybilletter. Udlejningsbiler i Kroatien kan du typiskhente i lufthavnen eller i storbyerne. Udlejningsstedet vil som udgangspunkt kræve, du viser dit pas og et kreditkort. Du kan også opleve, at de vil se en form for dokumentation for din adresse. Er du ung, og vil du gerne leje en bil, skal du som minimum være 18 år og have haft kørekort i mindst et år. Du må forvente, at du skal betale et ekstra gebyr. Det anbefales også, at du tegner en forsikring, da det begrænser din udgift ved eventuelle skader og erstatning. Det er et område, det altid er værd at være opmærksom på ved biludlejning. Billige lejebiler såvel som dyre.

Der er yderst sjældent problemer med trafikken i Kroatien,hvor trafikken som regel glider nemt og uden problemer udenfor byerne. Det gælder dog ikke i byer i sommerperioden, hvor trafikken kan være meget tæt. Især hvis det regner, så vejene bliver ekstremt glatte. Det er især i myldretiden om morgenen og om eftermiddagen, at der er kø. Byer som Zagreb, Rijeka og Split er især hårdt ramt. Hvis du vil undgå at sidde fast i trafikken, skal du undgå weekender og offentlige helligdage. Især grænseområderne til Bosnien-Hercegovina bør du undgå. Det samme gælder grænsen til Ungarn. Har du mulighed for at rejse om aftenen eller om natten, kan du med fordel gøre det, så du slipper for den tætte trafik og køerne. Det anbefales ligeledes at have en GPS, som kan advare dig i forvejen, hvis der opstår en trafikprop.

Kroatien er anerkendt som et af de smukkeste lande i Europa og et fantastisk sted at køre i bil, hvis man vil nyde landet. En af de veje eller områder, der er værd at besøge, er Jadranska Magistrala, Dalmatien. En del af vejen går fra Split til Dubrovnik, og her skal du være opmærksom på, at der ofte er tæt trafik. Du kører langs kysten og kommer op i højden på samme tid. Du kan også køre turen på A9, som går fra det tidligere romerske knudepunkt, Pula, til grænsen til Slovakiet. Turen tilbyder alt fra meget smukke naturoplevelser til kultur og fantastisk mad. Er du i Istrien, kan du også fornøje dig med rute 66, som ganske praktisk går til lufthavnen i Pula.


Find billig billeje i Kroatien

Find den lejebil i Kroatien, der passer til dine behov

Biler i Lille

67 kr. - 433 kr.

Alle biltyper

67 kr. - 987 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kroatien er 191 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kroatien er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 67 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kroatien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kroatien er 348 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kroatien er i oktober. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 203 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Kroatien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Kroatien er 559 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Kroatien er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 559 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Kroatien er 244 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Kroatien er i marts. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 218 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Kroatien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Kroatien er 468 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Kroatien er i december. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 256 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Kroatien.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

5 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

5 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

6 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Kroatien

Nærliggende attraktioner:

Plitvice Lakes National Park101,7 km
Gruz Open Market378,6 km

Nærliggende attraktioner:

Plitvice Lakes National Park158,6 km
Gruz Open Market175,2 km

Nærliggende attraktioner:

Gruz Open Market18,1 km
Plitvice Lakes National Park334,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kroatien

Herunder vises de mest populære hoteller i Kroatien

Billeje i Kroatien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kroatien, så du er klar til næste rejse.

Avia Rent A Car har normalt den billigste biludlejning i Kroatien. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 55 kr./dag, hvis du booker gennem Avia Rent A Car. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Avia Rent A Car til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 181 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Kroatien er Mack. De har i øjebillet 45 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Kroatien, kan du overveje Split, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Mack har 5 biludlejningssteder i området.

I Kroatien er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Ifølge data fra 2019 rangerer Kroatien som nr. 19 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 5,6 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Promillegrænsen er 0,05% i Kroatien – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Kroatien med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Kroatien skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

En Mini er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Kroatien. Ifølge vores data foretrak 21% af vores brugere en Mini frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Mini i Kroatien, kan du forvente at skulle betale 116 kr. om dagen i gennemsnit.

Gennemsnitsprisen på benzin i Kroatien var 12,60 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Algeriet, hvor den ligger på 2,37 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,12 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Kroatien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Kroatien

Biludlejning i populære lufthavne i Kroatien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Kroatien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kroatien


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Kroatien, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Kroatien ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Kroatien med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Kroatien med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Kroatien med øget rengøring på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Kroatien.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.