Billeje i Kroatien

Leder du efter billig biludlejning i Kroatien? Så søg her!

Split, Kroatien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Split, Kroatien
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Kroatien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kroatien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kroatien?

Avia Rent A Car har normalt den billigste biludlejning i Kroatien. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 52 kr./dag, hvis du booker gennem Avia Rent A Car. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Avia Rent A Car til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 215 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Kroatien?

Det mest populære biludlejningsfirma i Kroatien er Sixt. Dette udlejningsfirma har lige nu 176 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 7,3 ud af 10. 30% af momondos brugere har fornyligt valgt Sixt som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Kroatien.

Hvilket udlejningsbureau i Kroatien har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Kroatien er Mack. De har i øjebillet 53 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Hvis du ikke har valgt en by at rejse til i Kroatien, kan du overveje Split, som er landets mest populære destination. Her vil du opleve, at Mack har 6 biludlejningssteder i området.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Kroatien?

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Kroatien. Ifølge vores data foretrak 36% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Kroatien, kan du forvente at skulle betale 242 kr. om dagen i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Kroatien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Kroatien
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Opel Corsa
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

43 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

46 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Hyundai i30
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

50 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

51 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Peugeot 208
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

52 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Volkswagen Polo
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

52 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Nissan Qashqai

Oplysninger om billeje i Kroatien

Har Kroatien en speciel færdselslov?

For at køre i Kroatien, og det gælder, uanset om du kører i din egen bil eller i billige lejebiler, skal du have et kørekort. Er dit kørekort skrevet med latinske bogstaver, behøver du ikke et internationalt kørekort. Som udgangspunkt er færdselsreglerne de samme som i Danmark, men en af de ting, du skal være særligt opmærksom på, er vejret. Vejene i Kroatien bliver glatte som olie i regnvejr. Det skyldes den asfalt, de har brugt til vejene. Det er også en god ide, at du er opmærksom på sidevinden, som bliver kaldt ”Buraen”, og den optræder mest om vinteren. Om du kører i din egen bil eller i en kroatisk udlejningsbil, skal du være opmærksom på, at politiet kan udstede bøder, som du skal betale med det samme. Det er muligt at få op til otte dage til at betale. I nogle tilfælde vil politiet konfiskere dit pas, indtil bøden er betalt.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Kroatien?

For at kunne lej en bil i Kroatien, skal du have et gyldigt kørekort. Biludlejning kan du ofte med fordel bestille samtidig med dine flybilletter. Udlejningsbiler i Kroatien kan du typiskhente i lufthavnen eller i storbyerne. Udlejningsstedet vil som udgangspunkt kræve, du viser dit pas og et kreditkort. Du kan også opleve, at de vil se en form for dokumentation for din adresse. Er du ung, og vil du gerne leje en bil, skal du som minimum være 18 år og have haft kørekort i mindst et år. Du må forvente, at du skal betale et ekstra gebyr. Det anbefales også, at du tegner en forsikring, da det begrænser din udgift ved eventuelle skader og erstatning. Det er et område, det altid er værd at være opmærksom på ved biludlejning. Billige lejebiler såvel som dyre.

Hvilke områder i Kroatien har mest trafik?

Der er yderst sjældent problemer med trafikken i Kroatien,hvor trafikken som regel glider nemt og uden problemer udenfor byerne. Det gælder dog ikke i byer i sommerperioden, hvor trafikken kan være meget tæt. Især hvis det regner, så vejene bliver ekstremt glatte. Det er især i myldretiden om morgenen og om eftermiddagen, at der er kø. Byer som Zagreb, Rijeka og Split er især hårdt ramt. Hvis du vil undgå at sidde fast i trafikken, skal du undgå weekender og offentlige helligdage. Især grænseområderne til Bosnien-Hercegovina bør du undgå. Det samme gælder grænsen til Ungarn. Har du mulighed for at rejse om aftenen eller om natten, kan du med fordel gøre det, så du slipper for den tætte trafik og køerne. Det anbefales ligeledes at have en GPS, som kan advare dig i forvejen, hvis der opstår en trafikprop.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Kroatien?

Kroatien er anerkendt som et af de smukkeste lande i Europa og et fantastisk sted at køre i bil, hvis man vil nyde landet. En af de veje eller områder, der er værd at besøge, er Jadranska Magistrala, Dalmatien. En del af vejen går fra Split til Dubrovnik, og her skal du være opmærksom på, at der ofte er tæt trafik. Du kører langs kysten og kommer op i højden på samme tid. Du kan også køre turen på A9, som går fra det tidligere romerske knudepunkt, Pula, til grænsen til Slovakiet. Turen tilbyder alt fra meget smukke naturoplevelser til kultur og fantastisk mad. Er du i Istrien, kan du også fornøje dig med rute 66, som ganske praktisk går til lufthavnen i Pula.


Find billig billeje i Kroatien

Find den lejebil i Kroatien, der passer til dine behov

Lille

76 kr. - 386 kr.

Alle biltyper

86 kr. - 1.028 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Kroatien er 179 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Kroatien er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 76 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kroatien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Kroatien er 311 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Kroatien er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 166 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Kroatien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Kroatien er 508 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Kroatien er i oktober. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 571 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kroatien er 291 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kroatien er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Kroatien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Kroatien er 545 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Kroatien er i december. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Kroatien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Kroatien er 534 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Kroatien er i oktober. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Kroatien er 441 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Kroatien er i oktober. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 240 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kroatien. I Kroatien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

16 okt. - 20 okt.
Opel Corsa
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Ford Ka

Biludlejningsfirmaer i Kroatien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kroatien

Mack

53 kontorer

FLEET

32 kontorer

CarWiz

23 kontorer

AIR-RENTACAR

22 kontorer

Sixt

22 kontorer

Sunnycars

22 kontorer

FLIZZR

21 kontorer

AVAX

20 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Kroatien

Nærliggende attraktioner:

Plitvice Lakes National Park101,7 km
Gruz Open Market378,6 km

Nærliggende attraktioner:

Plitvice Lakes National Park158,6 km
Gruz Open Market175,2 km

Nærliggende attraktioner:

Gruz Open Market18,1 km
Plitvice Lakes National Park334,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kroatien

Herunder vises de mest populære hoteller i Kroatien

Billeje i Kroatien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kroatien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Kroatien?

I Kroatien er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Kroatien?

Ifølge data fra 2019 rangerer Kroatien som nr. 19 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 5,6 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Kroatien?

Promillegrænsen er 0,05% i Kroatien – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Kroatien med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Kroatien skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

Hvor meget koster benzin i Kroatien?

Gennemsnitsprisen på benzin i Kroatien var 12,32 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,41 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kroatien?

Priser for biler i Kroatien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kroatien?

Antallet af udbydere for biler i Kroatien er 751 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kroatien?

Blandt forskellige lande, herunder Kroatien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kroatien?

For at leje en bil i Kroatien, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Kroatien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Kroatien

Biludlejning i populære lufthavne i Kroatien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Kroatien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kroatien


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kroatien?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Kroatien, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kroatien?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Kroatien ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Kroatien med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Kroatien med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kroatien på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Kroatien med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Kroatien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Kroatien med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Kroatien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Kroatien.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kroatien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.