Hoteller i Kroatien

Find tilbud på 4.371 hoteller i Kroatien

Kroatien
28. sep. — 29. sep.2
fre. 29.9
tir. 3.10

Populære hoteller til en overnatning i Kroatien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kroatien
Pris
kr.535
kr.1241
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Kroatiens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Kroatien

Pris

750 kr. – 1.624 kr.

BILLIGSTE BY I KROATIENZagreb26% billigereHoteller i Zagreb er de billigste i Kroatien med kun 750 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I KROATIENHvar38% dyrereHvar har de højeste hotelpriser i Kroatien med værelser til 1.624 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I KROATIENDubrovnik65% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Dubrovnik end i andre byer i Kroatien

Oplevelser i Kroatien


Hoteller i populære byer i Kroatien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Kroatien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Kroatien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kroatien
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
84%forventet prisfald
37%forventet prisstigning

Rejsepriser

151 kr. - 1.495 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.109 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.395 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Kroatien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kroatien

Laveste hotelpris

218 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Rixos Premium Dubrovnik
Den billigste pris for et værelse i Kroatien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 218 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Villa Marija Adriatic.
Få en komfortabel rejse med en booking på Rixos Premium Dubrovnik, det mest populære 5-stjernede hotel i Kroatien(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 4.729 anmeldelser).

Information om overnatning i Kroatien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kroatien

Hvilke byer i Kroatien bør du besøge?

Du kan vælge iblandt mange historiske byer i Kroatien, som alle med garanti er mere end et enkelt besøg værd. Split og Dubrovnik er typisk nogle gode steder at starte, hvis du ønsker en ferie, hvor du er tæt på både natur og nogle af landets mest velkendte seværdigheder. Du kan dog også sagtens bruge lang tid i mindre byer som for eksempel Supetar på Brac samt i den noget større og meget livlige Markaska. Havne- og strandpromenader er er der nok af i de mange hyggelige byer langs med adriaterhavskysten. Fra flere hoteller i Kroatien, som for eksempel Excelsior i centrum af Dubrovnik, kan du være sikker på at få mere end et lille glimt af alt det gode, som landet har at byde på. Med dette hotel som udgangspunkt kan du nemt opleve den storslåede natur i området, gå til flere af byens historiske seværdigheder og nyde havudsigten fra din egen altan.

Hvilke populære attraktioner er der i Kroatien?

Listen over fantastiske hoteller i Kroatien er lige så lang som listen over fantastiske attraktioner. Du kan finde lange sandstrande på øerne Hvar og Brac eller vandre i timevis i nationalparken Plitvice samt i de skønne Biokovo-bjerge. Derudover kan du tilbringe dage, hvis ikke uger på at gå op opdagelse i hovedstaden Zagreb, kulturarvsbyen Split eller måske i den populære Dubrovnik. Vælger du for eksempel den sidstnævnte, er du tæt på både fantastisk natur og historiske attraktioner. I centrum af den seværdige by finder du hotellet Rixos Premium Dubrovnik, som er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at se og smage på det bedste, som Kroatien kan tilbyde. Langs med adriaterhavskysten finder du dog også en lang række andre byer, hvorfra du nemt kan udforske landet samt finde nogle af de bedste hoteller i Kroatien.

Hvilke byer i Kroatien har det bedste natteliv?

I Kroatien finder du et hav af byer med et spændende natteliv. Du kan vælge at besøge byen Makarska, der mere eller mindre har alt, hvad du kan drømme om til en livlig ferie. Du kan udforske den hyggelige by om dagen og feste i klippehuler om natten. Derudover ligger der utallige gode spisesteder og barer, hvor du nemt kan nyde en hyggelig aften. Naturligvis er der også en fantastisk sandstrand, hvor det er muligt at slappe af dagen lang. Det sidste kan du også i området Zrce, hvor du finder nogle af landets bedste klubber lige ved vandet. I byen Novalja er du aldrig langt væk fra det pulserende natteliv, og et ophold på Hotel Kaneo vil altid være et godt udgangspunkt for både fest og afslapning.

Hvilke byer i Kroatien byder på mest historie og kunst?

Du kan let finde mange historiske og seværdige byer i Kroatien og iblandt dem er byen Split, der opført på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du vandre rundt i den gamle bydel og se Diocletians palads, hvorefter du kan slentre langs med havnepromenaden Riva. Her kan og bør du nyde en rolig stund på en af de mange caféer og restauranter med udsigt over vandet. I byen kan du finde nogle af de bedste hoteller i Kroatien, og et godt bud på et af dem er Kastel, som ligger centralt i den gamle bydel og kun et stenkast fra havnen. Det er dog blot et ud af mange gode steder, som vil gøre det nemt at opleve landets rige historie og kultur. Du kan være sikker på at finde både uforglemmelige ferieminder samt billige hoteller i Kroatien, der med garanti er alle pengene værd.

Hvornår er det billigst at overnatte i Kroatien?

Til en gennemsnitspris på kun 512 kr. pr. nat, er december den billigste måned for en hotelovernatning i Kroatien. Den dyreste måned at overnatte på hotel i Kroatien er juli.

Hvor i Kroatien vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Split end nogen anden by, når de rejser til Kroatien.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Kroatien?

Du kan forvente en gennemsnitspris på 148 kr. pr. nat for et luksushotelværelse i Kroatien. Dette er ca. 77% mere end landets gennemsnitspris på 623 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Kroatien har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 598 kr. pr. nat for et hotelværelse i Bol. Dette er ca. 23% dyrere end alle andre byer i Kroatien.

Hvilken by i Kroatien har de billigste hotelværelser?

Mokošica er den billigste by at overnatte i, i Kroatien. Med en gennemsnitspris på 115 kr. pr. nat, er Mokošica ca. 81% billigere end andre byer i Kroatien.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Kroatien?

Antallet af udbydere for hoteller i Kroatien er 181.572 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Kroatien?

Priser for hoteller i Kroatien opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Kroatien gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Kroatien fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnat