Hoteller i Pula

Find de bedste tilbud på 3.545 hoteller i Pula, Kroatien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Pula

Der er mange skønne hoteller i Pula. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Pula

Forum
Brijuni National Park
Pula Arena

Er der ledige hoteller i nærheden af Forum?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Pula, der er tættest på Forum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Forum ligger på 517 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Forum er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pula, som ligger på 412 kr..

Hoteller i nærheden af Forum

Er der ledige hoteller i nærheden af Brijuni National Park?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Pula i nærheden af Brijuni National Park, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Brijuni National Park og i gennemsnit koster hoteller i området 517 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Brijuni National Park er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pula, som ligger på 412 kr..

Hoteller i nærheden af Brijuni National Park

Er der ledige hoteller i nærheden af Pula Arena?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Pula Arena. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 517 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Pula Arena er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pula, som ligger på 412 kr..

Hoteller i nærheden af Pula Arena

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Pula

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Pula
Lavsæson
januar
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

59%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

39%

forventet prisstigning

Pris
233 kr. - 932 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

656 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

588 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Pula er: 1-2 stjerne, 53 dage før. 3 stjerne, 18 dage før. 4-5 stjerne, 69 dage før.
1-2 stjerne
366 kr. - 428 kr.
3 stjerne
514 kr. - 626 kr.
4-5 stjerne
818 kr. - 1.010 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Pula

Hvordan finder man et billigt hotel i Pula?

Kroatien hører stadig til de lande, hvor du får en del for pengene, når du sammenligner med danske priser. Derfor er de mange kystbyer populære, for du kan bo billigt, spise billigt og samtidig nyde det skønne klima og grønne omgivelser.

Pula huser en del ferieboliger i mange forskellige størrelser med priser fra omkring 160 HRK (ca. 160 DKK). Dermed kan du bo godt i en uge for omkring 1000 DKK. Især området syd for centrum og øst for Adventure Park Pula byder på favorable priser. Det er på trods af, at du stadig bor næsten i vandkanten – dog omkring 10 minutter fra selve Pula centrum. De kroatiske kyster er yndede turistmål om sommeren, hvor det azurblå hav kombineret med solskin og billige overnatninger kan tilfredsstille de fleste. Mange af turiststederne lukker ned fra omkring oktober til maj, så det kan prismæssigt være en fordel at rejse i starten eller slutningen af hovedsæsonen.

Kan man rejse på budget?

De fleste turister har ikke brug for så meget, når rejsen går til Pula. Byens historiske attraktioner kombineret med mange timer ved havet skaber rammen om afslapning og nye input. Efter hotel og flybilletter er betalt, går størstedelen af ens budget til leje af solseng samt mad og drikke. Den bedste start på regionens delikatesser får du ved at deltage i en Pula Gourmet Tour til omkring 170 HRK (ca. 170 DKK), og der er afgang fra amfiteatret kl. 20. En af de andre aftener på ferien bør du opleve showet Lighting Giants, der er et gratis lysshow på havnen, som passeres ved den karakteristiske mole. Showet byder på lys og musik i det industrielle område med kraner og skibsværft i baggrunden. Hvis du vil prutte om prisen og slå en god handel af, så foregår det på antikmarkedet ved Ciscuttijeva Street, hvor du kan få kroatiske souvenirs med hjem.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Pula centrum er ikke så stor, og dermed kommer du nemt rundt til fods. Bybusser kører der otte af. Dem vil du få brug for, når du skal ud på lidt længere afstande. Linje 1, 2 og 3 er de vigtigste linjer for turister. Du kan købe et elektronisk buskort, hvis du opholder dig længere tid i byen. Det koster omkring 70 HRK (ca. 70 DKK) til at starte med, og kortet kan løbende fyldes op.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Pula?

I hele Kroatien skal du være fyldt 18 år for at kunne tjekke ind på et hotel.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst. Dermed skal du have kontanter eller kreditkort klar, så garantien kan stilles på behørig vis.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Som tommelfingerregel kan du give ca. 5-10 % i drikkepenge til tjenere, for en tilfredsstillende oplevelse. De fleste turister lægger også et beløb til stuepigen – omkring 100 HRK (ca. 100 DKK) pr. uge.

Hvor sikkert er der i Pula?

Pula er kendt for at være en sikker by. Lokalbefolkningen er gæstfri og hjælpsomme, men rejs altid med de gængse forbehold.

Skal man medbringe adapter?

Adapteren kan godt blive liggende derhjemme, for Kroatien anvender stiktype C og F ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Pula pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Pula
3 stjerner
Splendid Golden Rocks Resort
Mest for pengene

Splendid Golden Rocks Resort

7,7

310 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Park Plaza Verudela Pula
Mest for pengene

Park Plaza Verudela Pula

8,4

396 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Pula

Disse billige hoteller og vandrehjem i Pula har gode priser til det lille rejsebudget
Hostel Pula

Hostel Pula

7,5

100 kr.

Se hoteltilbud
Easyatent Porto Sole

Easyatent Porto Sole

7,9

143 kr.

Se hoteltilbud
Hostel Amfora

Hostel Amfora

9,0

131 kr.

Se hoteltilbud
Oliva Turist Apartments

Oliva Turist Apartments

192 kr.

Se hoteltilbud
Apartment Liznjan III

Apartment Liznjan III

6,6

143 kr.

Se hoteltilbud
Apartments Biba

Apartments Biba

8,7

193 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Pula

Hoteller med mest værdi for pengene i Pula

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Park Plaza Verudela Pula

Park Plaza Verudela Pula

8,4

397 kr.

Se hoteltilbud
Velanera Hotel & Restaurant

Velanera Hotel & Restaurant

8,8

471 kr.

Se hoteltilbud
Adrion Aparthotel

Adrion Aparthotel

9,2

428 kr.

Se hoteltilbud
Villa Pasis

Villa Pasis

8,6

254 kr.

Se hoteltilbud
Oasi - Boutique hotel & restaurant

Oasi - Boutique hotel & restaurant

9,3

527 kr.

Se hoteltilbud
Pula City Center Accommodation

Pula City Center Accommodation

8,7

415 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Pula?

Man hører ofte om storbyferier til Zagreb eller badeferier i Dubrovnik og Split. En fjerde attraktiv by er Pula, som ligger på halvøen Istrien. Lokationen ud til Adriaterhavet samt byens historie indbyder til strand-dage kombineret med sightseeing.

Som enhver anden kystby trækker udsigten for de fleste turister. De mange hotelmuligheder ud til vandet er også en del af udvalget i Pula, hvor hovedpromenaden Riva er en af de prominente placeringer. Derfra har du udsigt til lystbådehavnen samtidig med, at du også har det gudesmukke Amfiteatar u Puli i baggrunden. Byen er kompakt, så du er altid tæt på seværdighederne. Sergijevaca Street er et oplagt sted at bo med masser af butikker, hvad enten det er velkendte kæder eller lokale souvenirboder.

Der er ikke kun vand og by i Pula. Grønne områder er også tilgængelige. Det er altid skønt at finde skygge under sommersolen, og her er hotellerne omkring Park Franje Josipa I populære. Parken indeholder en stor legeplads, og samtidig er du tæt på færgen, der sejler til Venedig, hvis du har brug for en afstikker til byen på pæle. Selvom Pula ikke er en udbredt fest-destination, er der mulighed for at bo i den del, hvor de fleste barer ligger i området Veruda. Her kan dagens oplevelser skylles ned med et glas lokal Rakija (aperitif), som ses på alle beværtninger.


Om Pula

Nok er Pula en lille by, men historie har den masser af. Den helt store attraktion er Amfiteatar u Puli, der er bygget i det 1. århundrede før Kristus. Det er et af de bedst bevarede og ældste amfiteatre i verden, så mærk historiens vingesus med en guidet rundtur, der bringer dig tilbage til dramatiske gladiatorkampe. Et andet vidnesbyrd fra byens tid under Romerriget ses ved Arch of the Sergii, der er Pulas svar på en triumfbue. Når fortidens monumenter har brændt sig fast på nethinden, kan kroppen slappe af på en af strandene ved Kamenjak Premantura, der især tiltrækker unge mennesker, eller langs Valkane Beach, som ligger lige syd for centrum.

Da Pula er en halvø, får du følelsen af vand lige uden for hotellet, selvom den nordlige del af Istrien har fast landegrænse til Slovenien. Vil du derimod opleve hele øer, så finder du hele 14 styks lige uden for kysten i form af Brijuni Øerne. Der finder du Nacionalni Park Brijuni og strande. Ydermere kan du se mere end 200 dinosaurfodspor i området Veliki, så der går let en hel eller halv dag på disse attraktioner. Der sejler både nordpå fra Fazana til en pris på ca. 125 HRK (omkring 125 DKK) i lavsæsonen og ca. 210 HRK (omkring 210 DKK) i højsæsonen. Mens du opholder dig i Pula, skal du naturligvis også smage byens specialiteter – trøfler (ikke dem fra bageren) samt Rakija, men husk at prøv dem uafhængig af hinanden!

Priser er tjekket 16-02-2018.


Rejseinformation: Pula

Hvor længe bor vores brugere i Pula?

Voes brugere er typisk i Pula i 7 nætter.

Hvad koster et hotel i Pula?

I gennemsnit koster værelser omkring 483 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Pula; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Pula?

Værelsespriser for hoteller i Pula kan være helt op til 60% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Pula?

Prisen på et hotelværelse i Pula varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Pula?

Et hostel i Pula koster i gennemsnit ca. 288 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 195 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Pula pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Pula, hvilke seværdigheder er så populære i maj?

Der forventes generelt kun lidt regn (50 mm) og en gennemsnitstemperatur på 15 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Pula kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.


Folk interesseret i Pula kiggede også på

Skal det ikke være Pula alligevel? Så find gode hoteltilbud disse steder