Hoteller i Pula, Kroatien

Find tilbud på 70 hoteller i Pula, Kroatien

Pula, Kroatien
24. juni — 25. juni2
Pula, Kroatien
fre. 24.6
lør. 25.6

Populære hoteller til en overnatning i Pula

Find det perfekte hotel til dit ophold i Pula
Pris
kr.190
kr.1497
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Pula


Hvornår skal man booke et hotel i Pula?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Pula
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
11.512 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.313 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Pula er: 4-5 stjerne, 38 dage før.

1-2 stjerne

445 kr. - 522 kr.

3 stjerne

494 kr. - 663 kr.

4-5 stjerne

812 kr. - 1.080 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Pula

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Pula

Laveste hotelpris

261 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Boutique Hotel Villa Vulin

Hoteller i nærheden af lufthavnen

105

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Pula, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 261 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Apartments Eva.
Få en komfortabel rejse med en booking på Boutique Hotel Villa Vulin, det mest populære 5-stjernede hotel i Pula.
Der er 105 hoteller i Pula tæt på Zadar. Traditional villa Palace, 8 people, 2 bedroom, fenced garden, private pool er det nærmeste og ligger 1,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Pula. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Pula lå i sidste uge på 7.627 kr..

Rejsetips til Pula

Kroatien hører stadig til de lande, hvor du får en del for pengene, når du sammenligner med danske priser. Derfor er de mange kystbyer populære, for du kan bo billigt, spise billigt og samtidig nyde det skønne klima og grønne omgivelser.Pula huser en del ferieboliger i mange forskellige størrelser med priser fra omkring 160 HRK (ca. 160 DKK). Dermed kan du bo godt i en uge for omkring 1000 DKK. Især området syd for centrum og øst for Adventure Park Pula byder på favorable priser. Det er på trods af, at du stadig bor næsten i vandkanten – dog omkring 10 minutter fra selve Pula centrum. De kroatiske kyster er yndede turistmål om sommeren, hvor det azurblå hav kombineret med solskin og billige overnatninger kan tilfredsstille de fleste. Mange af turiststederne lukker ned fra omkring oktober til maj, så det kan prismæssigt være en fordel at rejse i starten eller slutningen af hovedsæsonen.

De fleste turister har ikke brug for så meget, når rejsen går til Pula. Byens historiske attraktioner kombineret med mange timer ved havet skaber rammen om afslapning og nye input. Efter hotel og flybilletter er betalt, går størstedelen af ens budget til leje af solseng samt mad og drikke. Den bedste start på regionens delikatesser får du ved at deltage i en Pula Gourmet Tour til omkring 170 HRK (ca. 170 DKK), og der er afgang fra amfiteatret kl. 20. En af de andre aftener på ferien bør du opleve showet Lighting Giants, der er et gratis lysshow på havnen, som passeres ved den karakteristiske mole. Showet byder på lys og musik i det industrielle område med kraner og skibsværft i baggrunden. Hvis du vil prutte om prisen og slå en god handel af, så foregår det på antikmarkedet ved Ciscuttijeva Street, hvor du kan få kroatiske souvenirs med hjem.

Pula centrum er ikke så stor, og dermed kommer du nemt rundt til fods. Bybusser kører der otte af. Dem vil du få brug for, når du skal ud på lidt længere afstande. Linje 1, 2 og 3 er de vigtigste linjer for turister. Du kan købe et elektronisk buskort, hvis du opholder dig længere tid i byen. Det koster omkring 70 HRK (ca. 70 DKK) til at starte med, og kortet kan løbende fyldes op.

I hele Kroatien skal du være fyldt 18 år for at kunne tjekke ind på et hotel.

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst. Dermed skal du have kontanter eller kreditkort klar, så garantien kan stilles på behørig vis.

Som tommelfingerregel kan du give ca. 5-10 % i drikkepenge til tjenere, for en tilfredsstillende oplevelse. De fleste turister lægger også et beløb til stuepigen – omkring 100 HRK (ca. 100 DKK) pr. uge.

Pula er kendt for at være en sikker by. Lokalbefolkningen er gæstfri og hjælpsomme, men rejs altid med de gængse forbehold.

Adapteren kan godt blive liggende derhjemme, for Kroatien anvender stiktype C og F ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Pula pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Pula

3-stjernede hoteller

Billigst 458 kr.

Gennemsnitlig 1.280 kr.

Dyrest 1.718 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Pula

Disse billige hoteller og vandrehjem i Pula har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Pula

Hoteller med mest værdi for pengene i Pula

Disse Pula hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Pula

Man hører ofte om storbyferier til Zagreb eller badeferier i Dubrovnik og Split. En fjerde attraktiv by er Pula, som ligger på halvøen Istrien. Lokationen ud til Adriaterhavet samt byens historie indbyder til strand-dage kombineret med sightseeing.

Som enhver anden kystby trækker udsigten for de fleste turister. De mange hotelmuligheder ud til vandet er også en del af udvalget i Pula, hvor hovedpromenaden Riva er en af de prominente placeringer. Derfra har du udsigt til lystbådehavnen samtidig med, at du også har det gudesmukke Amfiteatar u Puli i baggrunden. Byen er kompakt, så du er altid tæt på seværdighederne. Sergijevaca Street er et oplagt sted at bo med masser af butikker, hvad enten det er velkendte kæder eller lokale souvenirboder.

Der er ikke kun vand og by i Pula. Grønne områder er også tilgængelige. Det er altid skønt at finde skygge under sommersolen, og her er hotellerne omkring Park Franje Josipa I populære. Parken indeholder en stor legeplads, og samtidig er du tæt på færgen, der sejler til Venedig, hvis du har brug for en afstikker til byen på pæle. Selvom Pula ikke er en udbredt fest-destination, er der mulighed for at bo i den del, hvor de fleste barer ligger i området Veruda. Her kan dagens oplevelser skylles ned med et glas lokal Rakija (aperitif), som ses på alle beværtninger.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Pula

Nok er Pula en lille by, men historie har den masser af. Den helt store attraktion er Amfiteatar u Puli, der er bygget i det 1. århundrede før Kristus. Det er et af de bedst bevarede og ældste amfiteatre i verden, så mærk historiens vingesus med en guidet rundtur, der bringer dig tilbage til dramatiske gladiatorkampe. Et andet vidnesbyrd fra byens tid under Romerriget ses ved Arch of the Sergii, der er Pulas svar på en triumfbue. Når fortidens monumenter har brændt sig fast på nethinden, kan kroppen slappe af på en af strandene ved Kamenjak Premantura, der især tiltrækker unge mennesker, eller langs Valkane Beach, som ligger lige syd for centrum.

Da Pula er en halvø, får du følelsen af vand lige uden for hotellet, selvom den nordlige del af Istrien har fast landegrænse til Slovenien. Vil du derimod opleve hele øer, så finder du hele 14 styks lige uden for kysten i form af Brijuni Øerne. Der finder du Nacionalni Park Brijuni og strande. Ydermere kan du se mere end 200 dinosaurfodspor i området Veliki, så der går let en hel eller halv dag på disse attraktioner. Der sejler både nordpå fra Fazana til en pris på ca. 125 HRK (omkring 125 DKK) i lavsæsonen og ca. 210 HRK (omkring 210 DKK) i højsæsonen. Mens du opholder dig i Pula, skal du naturligvis også smage byens specialiteter – trøfler (ikke dem fra bageren) samt Rakija, men husk at prøv dem uafhængig af hinanden!


Information about staying in Pula

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Pula

Voes brugere er typisk i Pula i 7 nætter.

I gennemsnit koster værelser omkring 691 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Pula; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Værelsespriser for hoteller i Pula kan være helt op til 66% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Prisen på et hotelværelse i Pula varierer fra dag til dag, men generelt er tirsdag billigst, og onsdag er dyrest.

Der forventes generelt kun lidt regn (50 mm) og en gennemsnitstemperatur på 19 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Pula kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Ja, der er 73 ferieboliger i Pula. I øjeblikket er Resort Del Mar den mest populære feriebolig i Pula, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Pula.

Ja, du kan booke et hostel i Pula. Der er i øjeblikket 32 hostels i området og Horizont Resort er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Pula.


momondos yndlingshoteller i Pula

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Pula
Preziosa

Preziosa

Smareglina 4, Pula, Croatia

9,5
551 kr.
Boutique Hotel Valsabbion

Boutique Hotel Valsabbion

Pjescana uvala IX/26, Pula, Croatia

9,2
2.379 kr.
Hotel Aurora

Hotel Aurora

Put Do Fortica 98, Pula, Croatia

6,7
663 kr.

Hotel Modo

Valovine 42, Pula, Croatia

8,9
1.398 kr.

Leona Deluxe Apartments

2 Maksimijanova Ulica, Pula, Croatia

9,2
480 kr.

Pula Center Green Park Apartments and Rooms

Rovinjska Ulica 1, Pula, Croatia

8,3
212 kr.
City point rooms & more

City point rooms & more

Dobricheva ulica 6, Pula, Croatia

621 kr.

Porta d'Oro rooms

Zadarska 7a,Pula Zadarska 7a, Pula, Pula, Croatia

9,2
600 kr.
Top Center Rooms & Studio

Top Center Rooms & Studio

Pula, Kroatien

9,2
473 kr.
Guest House City Centre

Guest House City Centre

Sergijevaca 4, Pula, Croatia

9,5
416 kr.
Hostel Antique

Hostel Antique

Anticova Ulica 5, Pula, Croatia

9,0
162 kr.

Rooms Aurora

Put Od Fortica 98, Pula, Croatia

5,6
878 kr.

Apartment Ben

Pula, Kroatien

9,4
318 kr.

Rooms K&T sea side luxury

Stoja 28, Pula, Croatia

9,2
515 kr.
Villa Brandestini

Villa Brandestini

45 Ul. Sergijevaca, Pula, Croatia

8,8
1.426 kr.
Old Town Rooms Ljiljana

Old Town Rooms Ljiljana

Dobricheva ul. 5, Pula, Croatia

9,4
367 kr.

Pula Center Arena Belvedere Apartments and Rooms

15 Varaždinska ulica, Pula, Croatia

8,8
226 kr.
Old Town Room Pula

Old Town Room Pula

Pula, Kroatien

7,9
311 kr.
Apartments Borislav, , Pula, Croatia

Apartments Borislav, , Pula, Croatia

Pula, Kroatien

395 kr.
Apartment 1684

Apartment 1684

Pula, Kroatien

8,5
282 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pula


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Pula med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Pula på ét samlet sted.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Pula.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.