Hoteller i Halmstad

Find de bedste tilbud på 46 hoteller i Halmstad, Sverige

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Halmstad

Der er mange skønne hoteller i Halmstad. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Halmstad

Halmstad Castle
Ostra Straden
Slottsparken Park

Er der ledige hoteller i nærheden af Halmstad Castle?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Halmstad Castle. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 674 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Halmstad Castle minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Halmstad, som ligger på 671 kr..

Hoteller i nærheden af Halmstad Castle

Er der ledige hoteller i nærheden af Ostra Straden?

Hoteller i nærheden af Ostra Straden er normalt 17% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Halmstad, som ligger på 671 kr..

Hoteller i nærheden af Ostra Straden

Er der ledige hoteller i nærheden af Slottsparken Park?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Halmstad tæt på Slottsparken Park, bør du forvente at skulle betale omkring 674 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 674 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Slottsparken Park. Hoteller i nærheden af Slottsparken Park minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Halmstad, som ligger på 671 kr..

Hoteller i nærheden af Slottsparken Park

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Halmstad

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Halmstad
Lavsæson
december
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

9%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

11%

forventet prisstigning

Pris
638 kr. - 778 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
tirsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

808 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

758 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Halmstad er: 4-5 stjerne, 51 dage før.
1-2 stjerne
474 kr. - 878 kr.
3 stjerne
670 kr. - 821 kr.
4-5 stjerne
771 kr. - 992 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Halmstad

Hvordan finder man et billigt hotel i Halmstad?

Du kan spare penge, hvis du vælger at bo på et hotel i Halmstad, som ligger i Andersberg (4 km fra centrum) eller i Söndrum, som ligger 6,5 km fra centrum i retningen mod stranden. Her ligger prisen for et dobbeltværelse mellem 600-700 DKK per nat, mens priserne svinger mellem 700-1000 DKK, hvis du gerne vil bo centralt i Halmstad. Her kan der være penge at spare, hvis du vælger at booke et hotel i Halmstad, som ligger lidt længere væk fra floden.

Kan man rejse på budget?

Ja, du kan sagtens besøge Halmstad på budget. Der er blandt andet mulighed for at opleve Nissan-Floden, som er grænsen mellem den gamle by i den vestlige side og de nye boligområder på den østlige side, hvor gamle fabrikker og hytter er blevet lavet op til store flotte lejlighedsbygninger og kontorer.

Du kan også opleve en masse blot ved at gå en tur i centrum af Halmstad, hvor der også er kunst i gadebilledet af blandt andet den spanske kunstner Pablo Picasso. Om sommeren tager mange turister og lokale svenskere til Tylösand-stranden, som har flere kilometer med silkeblødt hvidt sand. Her vælger teenagere og unge voksne i 20’erne at opholde sig på den sydlige del af stranden. Den nordlige del af stranden er mere rolig og børnevenlig.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er Hallandstrafiken, som står for den offentlige transport i byen. Bemærk at det ikke er muligt at købe busbilletter med kontant betaling, da du bliver bedt om at benytte betalingskort. Derudover er der mulighed for at opnå rabat, hvis du køber et Hallandstrafiken rejsekort, som kan købes på den centrale busstation Osterskans. Derudover kan det anbefales, at downloade Hallandstrafikens app, som kan være til stor hjælp, når du skal finde vej og se hvornår, den næste bus går.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Halmstad?

Man skal være mindst 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem eller hotel i Halmstad.

Skal man lægge depositum?

Ja, normalt lægger man et depositum ved check-in ved at oplyse om ens betalingskortsoplysninger.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er ikke tradition for drikkepenge i Halmstad. På mange restauranter og caféer er der allerede lagt et servicegebyr oven i prisen.

Hvor sikkert er der i Halmstad?

Der er meget sikkert i Halmstad, der ligesom de andre skandinaviske lande og byer er blandt de mest sikre i verden.

Skal man medbringe adapter?

Nej, i Sverige har de C- og F-stik med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Halmstad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Halmstad

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Halmstad

Disse billige hoteller og vandrehjem i Halmstad har gode priser til det lille rejsebudget
Good Morning+ Halmstad

Good Morning+ Halmstad

6,9

556 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Halmstad

Hoteller med mest værdi for pengene i Halmstad

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Good Morning+ Halmstad

Good Morning+ Halmstad

6,9

556 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Halmstad?

Halmstad er en mindre by på den svenske vestkyst, hvor der bor omkring 90.000 personer. Byen er en populær turistdestination især om sommeren, hvor mange vælger at tage på ferie i Halmstad som ligger tæt på Tylösand og Östra Strandene, der ligger ca. 20 minutter fra centrum. Derudover er Halmstad også den svenske hovedstad for golf med de mange smukke golfbaner.

Halmstad er en af de byer, der historisk set har været vidne til mange kampe mellem Danmark og Sverige. Før i tiden var der en mur, som du stadigvæk kan se lidt af, hvis du besøger Slottsparken. Kong Christian den 4. af Danmark har været med til at sætte sig præg på Halmstad i forbindelse med, at han opholdt sig i det danske Halland-område. Kongen stod blandt andet bag Halmstad Slot, som stadigvæk står i byen i dag. Derudover står den sidste af de fire byporte Norre Port, stadigvæk i byen i dag. Du skal vælge et hotel i Halmstad, som ligger i Bastion, hvis du gerne vil bo tæt på den gamle byport.

De fleste vandrerhjem ligger uden for centrum af Halmstad enten i Nyhem, Andersberg eller Rotorp, hvor det er muligt at bo billigt for så lidt som 250 DKK per nat, hvis man rejser flere personer og booker et værelse sammen.


Om Halmstad

Halmstad er en havneby, som ligger i udmundingen af Nissan-floden, hvor der bor ca. 66.000 indbyggere. Den svenske by har tidligere været under dansk herredømme. Både historien, det specielle lys og naturen omkring Halmstad er med til at tiltrække folk til byen. Der er rig mulighed for at opleve naturen med de flotte vandfald, imponerende løvskove og bjergskråninger både til fods, på cykel og i kano.

Uanset om du kommer til byen med rygsækken på ryggen, om du rejser alene, kommer i en gruppe, eller om du rejser med din familie, så er der altid noget at lave i hele byen. Der er mulighed for at tage til stranden, du kan tage på golfbanen, eller du kan vælge at cykle en tur langs Prins Bertils stien. Der findes en masse museer og udstillinger i byen, og der er restauranter fra alle verdenshjørner som thai, italiensk, amerikansk samt masser af fastfood.

Hvis du er afsted som familie med mindre børn, og vejret måske ikke lige er det bedste, så er det oplagt med en tur i Halmstad Arena Bad. Er vejret lidt bedre, kan du og familien tage en tur i det lille og hyggelige Halmstad Eventyrland.

Priser er tjekket den 18-02-2018.


Rejseinformation: Halmstad

Hvor længe bor vores brugere i Halmstad?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Halmstad.

Hvad koster et hotel i Halmstad?

Hoteller i Halmstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 630 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Halmstad?

Hoteller i Halmstad er typisk billigst i december. Du kan forvente et prisfald på ca. 9% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Halmstad?

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Halmstad, og søndag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Halmstad?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Halmstad koster ca. 479 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 151 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Halmstad.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Halmstad