Hoteller i Halmstad, Sverige

Find tilbud på 23 hoteller i Halmstad, Sverige

Halmstad, Sverige
2. dec. — 3. dec.2
søn. 3.12
tor. 7.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Halmstad

Find det perfekte hotel til dit ophold i Halmstad
Pris
kr.286
kr.935
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Halmstad?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Halmstad
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
40%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

429 kr. - 1.312 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
495 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.184 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Halmstad er: 1-2 stjerne, 54 dage før. 3 stjerne, 67 dage før.

1-2 stjerne

293 kr. - 1.848 kr.

3 stjerne

293 kr. - 1.085 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Halmstad

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Halmstad

Laveste hotelpris

184 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Villa Enigma

Hoteller i nærheden af lufthavnen

400
Den billigste pris for et værelse i Halmstad, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 184 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Birkagårdens Vandrarhem.
Få en komfortabel rejse med en booking på Villa Enigma, det mest populære 5-stjernede hotel i Halmstad(bedømmelse på 9,4/10 ud fra 173 anmeldelser).
Der er 400 hoteller i Halmstad tæt på Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Halmstad

Hvordan finder man et billigt hotel i Halmstad?

Du kan spare penge, hvis du vælger at bo på et hotel i Halmstad, som ligger i Andersberg (4 km fra centrum) eller i Söndrum, som ligger 6,5 km fra centrum i retningen mod stranden. Her ligger prisen for et dobbeltværelse mellem 600-700 DKK per nat, mens priserne svinger mellem 700-1000 DKK, hvis du gerne vil bo centralt i Halmstad. Her kan der være penge at spare, hvis du vælger at booke et hotel i Halmstad, som ligger lidt længere væk fra floden.

Kan man rejse på budget?

Ja, du kan sagtens besøge Halmstad på budget. Der er blandt andet mulighed for at opleve Nissan-Floden, som er grænsen mellem den gamle by i den vestlige side og de nye boligområder på den østlige side, hvor gamle fabrikker og hytter er blevet lavet op til store flotte lejlighedsbygninger og kontorer. Du kan også opleve en masse blot ved at gå en tur i centrum af Halmstad, hvor der også er kunst i gadebilledet af blandt andet den spanske kunstner Pablo Picasso. Om sommeren tager mange turister og lokale svenskere til Tylösand-stranden, som har flere kilometer med silkeblødt hvidt sand. Her vælger teenagere og unge voksne i 20’erne at opholde sig på den sydlige del af stranden. Den nordlige del af stranden er mere rolig og børnevenlig.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er Hallandstrafiken, som står for den offentlige transport i byen. Bemærk at det ikke er muligt at købe busbilletter med kontant betaling, da du bliver bedt om at benytte betalingskort. Derudover er der mulighed for at opnå rabat, hvis du køber et Hallandstrafiken rejsekort, som kan købes på den centrale busstation Osterskans. Derudover kan det anbefales, at downloade Hallandstrafikens app, som kan være til stor hjælp, når du skal finde vej og se hvornår, den næste bus går.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Halmstad?

Man skal være mindst 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem eller hotel i Halmstad.

Skal man lægge depositum?

Ja, normalt lægger man et depositum ved check-in ved at oplyse om ens betalingskortsoplysninger.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er ikke tradition for drikkepenge i Halmstad. På mange restauranter og caféer er der allerede lagt et servicegebyr oven i prisen.

Hvor sikkert er der i Halmstad?

Der er meget sikkert i Halmstad, der ligesom de andre skandinaviske lande og byer er blandt de mest sikre i verden.

Skal man medbringe adapter?

Nej, i Sverige har de C- og F-stik med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Halmstad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Halmstad

2-stjernede hoteller

Billigst 539 kr.

Gennemsnitlig 546 kr.

Dyrest 552 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Halmstad

Disse billige hoteller og vandrehjem i Halmstad har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Halmstad

Hoteller med mest værdi for pengene i Halmstad

Disse Halmstad hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Halmstad

Halmstad er en mindre by på den svenske vestkyst, hvor der bor omkring 90.000 personer. Byen er en populær turistdestination især om sommeren, hvor mange vælger at tage på ferie i Halmstad som ligger tæt på Tylösand og Östra Strandene, der ligger ca. 20 minutter fra centrum. Derudover er Halmstad også den svenske hovedstad for golf med de mange smukke golfbaner.

Halmstad er en af de byer, der historisk set har været vidne til mange kampe mellem Danmark og Sverige. Før i tiden var der en mur, som du stadigvæk kan se lidt af, hvis du besøger Slottsparken. Kong Christian den 4. af Danmark har været med til at sætte sig præg på Halmstad i forbindelse med, at han opholdt sig i det danske Halland-område. Kongen stod blandt andet bag Halmstad Slot, som stadigvæk står i byen i dag. Derudover står den sidste af de fire byporte Norre Port, stadigvæk i byen i dag. Du skal vælge et hotel i Halmstad, som ligger i Bastion, hvis du gerne vil bo tæt på den gamle byport.

De fleste vandrerhjem ligger uden for centrum af Halmstad enten i Nyhem, Andersberg eller Rotorp, hvor det er muligt at bo billigt for så lidt som 250 DKK per nat, hvis man rejser flere personer og booker et værelse sammen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Halmstad

Halmstad er en havneby, som ligger i udmundingen af Nissan-floden, hvor der bor ca. 66.000 indbyggere. Den svenske by har tidligere været under dansk herredømme. Både historien, det specielle lys og naturen omkring Halmstad er med til at tiltrække folk til byen. Der er rig mulighed for at opleve naturen med de flotte vandfald, imponerende løvskove og bjergskråninger både til fods, på cykel og i kano.

Uanset om du kommer til byen med rygsækken på ryggen, om du rejser alene, kommer i en gruppe, eller om du rejser med din familie, så er der altid noget at lave i hele byen. Der er mulighed for at tage til stranden, du kan tage på golfbanen, eller du kan vælge at cykle en tur langs Prins Bertils stien. Der findes en masse museer og udstillinger i byen, og der er restauranter fra alle verdenshjørner som thai, italiensk, amerikansk samt masser af fastfood.

Hvis du er afsted som familie med mindre børn, og vejret måske ikke lige er det bedste, så er det oplagt med en tur i Halmstad Arena Bad. Er vejret lidt bedre, kan du og familien tage en tur i det lille og hyggelige Halmstad Eventyrland.


Information om overnatning i Halmstad

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Halmstad

Hvad koster et hotel i Halmstad?

Hoteller i Halmstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 905 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Halmstad?

Hoteller i Halmstad er typisk billigst i juni. Du kan forvente et prisfald på ca. 41% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Halmstad?

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Halmstad, og tirsdag er den dyreste.

Har Halmstad hostels?

Ja, byen Halmstad har ledige hostels. Du kan vælge mellem 2 Halmstad hostels. Vi anbefaler et ophold på Birkagårdens Vandrarhem, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Halmstad.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Halmstad?

Fra december 2023 er der 76 udbydere at vælge mellem for hoteller i Halmstad.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Halmstad?

Priser for hoteller i Halmstad opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Halmstad gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Halmstad, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Halmstad?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Halmstad ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Halmstad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.