Hoteller i Göteborg, Sverige

Find tilbud på 89 hoteller i Göteborg, Sverige

Göteborg, Sverige
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Göteborg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Göteborg
Pris
kr.169
kr.963
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Göteborgs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Göteborg

Pris

643 kr. – 1.228 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I GÖTEBORGMasthugget29% billigereHoteller i Masthugget er de billigste i Göteborg med kun 643 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I GÖTEBORGVästra Hisingen27% dyrereVästra Hisingen har de højeste hotelpriser i Göteborg med værelser til 1.228 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I GÖTEBORGGothenburg City Centre81% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Gothenburg City Centre end i andre områder i Göteborg

Oplevelser i Göteborg


Hoteller i populære bydele i Göteborg

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Göteborg og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Göteborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Göteborg
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
21%forventet prisfald
40%forventet prisstigning

Rejsepriser

837 kr. - 1.762 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
899 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.179 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Göteborg er: 3 stjerne, 36 dage før. 4-5 stjerne, 23 dage før.

1-2 stjerne

545 kr. - 623 kr.

3 stjerne

856 kr. - 962 kr.

4-5 stjerne

1.189 kr. - 1.344 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Göteborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Göteborg

Laveste hotelpris

184 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Elite Plaza Hotel Göteborg

Hoteller i nærheden af lufthavnen

386

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Göteborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 184 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Linne Hostel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Elite Plaza Hotel Göteborg, det mest populære 5-stjernede hotel i Göteborg(bedømmelse på 8/10 ud fra 1.920 anmeldelser).
Der er 386 hoteller i Göteborg tæt på Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Göteborg. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Göteborg lå i sidste uge på 2.997 kr..

Rejsetips til Göteborg

Hvordan finder man et billigt hotel i Göteborg?

Der er hoteller for enhver smag og ethvert budget i Göteborg, hvilket også betyder et udvalg af billige overnatningssteder. Det er endda muligt at bo ret tæt på centrum til overkommelige priser, hvis man vælger et af byens backpacker-hoteller og samtidig rejser uden for højsæsonen. En overnatning i oktober måned kan eksempelvis klares for omkring 300 DKK.

Kan man rejse til Göteborg på budget?

Man behøver ikke at kede sig, når man rejser til Göteborg på budget, for selv de gratis eller billige attraktioner byder på masser af underholdning. Der ligger mange forskellige små øer rundt omkring byen, og det er oplagt at bruge en dag på et såkaldt øhop, da en færgebillet blot koster omkring 20 DKK. Brännö og Styrsö er blandt andet to øer, som er værd at besøge undervejs. Det er også en god idé at købe en museumsbillet til omkring 30 DKK, der giver adgang til fem forskellige museer, som eksempelvis det maritime museum & akvarium, Göteborg kunstmuseum og tre andre spændende steder. Byens parker er også værd at opleve, hvad enten det er botanisk have eller Slottsskogen, hvor man kan motionere eller nyde en picnic, når vejret er til det.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Göteborg?

Selvom Göteborg er en storby, så er centrum nemmest at opleve til fods, hvor man slentrer rundt blandt caféer, butikker og smuk arkitektur. Derudover er det muligt at benytte byens veludviklede, offentlige transportsystem, der består af sporvogne, busser og færger, der kører på samme billet. Mange turister vælger at investere i et Göteborg City Card, der giver fri adgang til de fleste attraktioner samt gratis kørsel med al offentlig transport til omkring 300 DKK for 24 timer.

Kan man booke hotel i Göteborg uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Göteborg uden kreditkort, så man ikke behøver at betale online.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Göteborg?

Man skal være fyldt 18 år, før man kan tjekke ind på et hotel i Göteborg.

Skal man lægge depositum på hoteller i Göteborg?

Ved ankomst opkræves der et depositum, som kan betales kontant eller med kreditkort de fleste steder. Nogle steder kan beløbet dog udelukkende lægges med kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Göteborg?

Hvis man giver 5-10 % i drikkepenge, så følger man de gængse standarder.

Hvor sikkert er der i Göteborg?

Generelt er Göteborg en sikker by, men som i enhver anden storby skal man især være opmærksom på lommetyve.

Skal man medbringe adapter til Göteborg?

Man behøver ikke at medbringe en adapter, når man rejser på ferie i Sverige.


Hvad koster et hotel i Göteborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Göteborg

5-stjernede hoteller

Billigst 946 kr.

Gennemsnitlig 1.397 kr.

Dyrest 2.910 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Göteborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Göteborg har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Göteborg

Hoteller med mest værdi for pengene i Göteborg

Disse Göteborg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Göteborg

Det er nemt at rejse på ferie i Sverige, da der er mange transportmuligheder, og landet ligger tæt på Danmark. Man hører ofte om hovedstaden Stockholm eller byen Malmø, der ligger tæt på København, men det er også værd at overveje et ophold i Sveriges andenstørste by Göteborg. Den ligger på landets vestkyst ved Göta älv, der løber ud i Kattegat, og som sørger for en by med en maritim atmosfære, der minder en smule om Amsterdam med de mange kanaler. Hvis man ønsker at bo helt centralt lige ved alle attraktionerne, så kan man booke et hotel i Göteborg omkring byens domkirke i indre by. Vil man bo lige ved alle shopping-mulighederne på byens hovedboulevard, så skal man booke et hotel i området ved Kungsportsavenyn, hvor der også er et rigt caféliv.

Hvis man rykker en lille smule nordpå, så vil man stadig bo helt centralt, men området omkring Gustav Adolfs torg er Göteborgs gamle bydel, hvor der er masser af hygge. I området finder man dog også flere arkitektoniske stilarter blandet sammen, hvilket blandt andet ses på byens kæmpe indkøbscenter, Nordstan, der også ligger lige ved hovedbanegården. Er man til lidt mere rolige omgivelser, så er det også muligt at krydse elven og bo på Sveriges fjerdestørste ø, Hisingen, der også hører til Göteborg. Man kan også vælge at rykke lidt sydvest for centrum langs kysten, hvor man finder det gamle arbejderkvarter Majorna, der i dag er et trendy område med mange barer, specialbutikker og restauranter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Göteborg

Göteborgs placering har stor betydning for byens historie helt op til i dag. Byen huser Nordens største havn, der importerer og eksporterer en stor del af de varer, som ryger ind og ud af landet. Der er også en færgehavn, hvor en af ruterne sejler til Frederikshavn, så det er nemt at sejle til byen, hvis ikke man tager et fly. Den første bebyggelse i byen blev grundlagt omkring 1604, men blev brændt ned af danske tropper blot syv år senere. I 1619 begyndte man på ny med kanalerne i Holland som forbillede, og de mange hollandske arbejdere, som hjalp med bebyggelsen, har også sat deres aftryk andre steder rent arkitektonisk, hvilket man kan se på flere af områderne op til i dag. Göteborg har sidenhen udviklet sig fra at være en industritung by til i dag at være kendt for store events, kulturelle tilbud og mange internationale virksomheder.

Byens mange uddannelsesinstitutioner sørger for en ungdommelig puls, som også afspejles på de mange caféer og barer i de forskellige kvarterer, hvor de studerende på Nordeuropas største universitet nyder livet efter forelæsningerne. Der bor over 550.000 indbyggere i byen, så der er nok af seværdigheder at gå i gang med. Det kan godt være, at Danmark har nogle af de ældste forlystelsesparker i verden, men Göteborg har Skandinaviens største kaldet Liseberg, hvor der er underholdning for hele familien. En sightseeing-tur i båd på en af kanalerne er også et must, hvor man kan opleve turen i en af de klassiske Paddan-både. Seafood skal man naturligvis smage i Göteborg, da det er en af byens specialiteter. Hvis man selv ønsker at tilberede tingene, så skal man besøge Feskekôrka, der er et berømt fiskemarked i en arkitektonisk bygning, der ligner en kirke.


Information om overnatning i Göteborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Göteborg

Hvor længe bor vores brugere i Göteborg?

Det gennemsnitlige ophold i Göteborg varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Göteborg?

Et hotelværelse i Göteborg vil normalvis koste ca. 1.018 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Göteborg?

Den billigste måned at booke et hotel i Göteborg er november. Prisen på dit værelse kan være helt op til 21% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Göteborg?

Hotelværelser i Göteborg er generelt billigst torsdag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Göteborg?

Et luksushotel i Göteborg koster 1.296 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Göteborg i gennemsnit 1.018 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 19%% for et luksushotel.

Hvor skal man bo i Göteborg?

De fleste brugere bor i Östra Göteborg, Gothenburg City Centre, Västra Hisingen og Västra Göteborg i Göteborg.

Hvis vi tager højde for vejret i Göteborg, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Med en gennemsnitstemperatur på 8 °C og en ret lav chance for nedbør (80 mm) er oktober en god måned til at udforske omegnen omkring Göteborg.

Har Göteborg ferieboliger?

Ja, Göteborg har 192 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Göteborg, er Homestay - private room in an apartment den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Göteborg.

Har Göteborg hostels?

Ja, 19 hostels er ledige i Göteborg, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Lisebergsbyns Vandrarhem tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Göteborg.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Göteborg?

Der er 255 udbydere for hoteller i Göteborg fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Göteborg?

Priser for hoteller i Göteborg opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Göteborg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Göteborg

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Göteborg gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Göteborg, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Göteborg?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Göteborg. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Göteborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.