Hoteller i Göteborg, Sverige

Find tilbud på 88 hoteller i Göteborg, Sverige

Göteborg, Sverige
3. dec. — 4. dec.2
søn. 4.12
tor. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Göteborg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Göteborg
Pris
kr.156
kr.853
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Göteborgs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Göteborg

Pris

610 kr. – 1.307 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I GÖTEBORGMasthugget34% billigereHoteller i Masthugget er de billigste i Göteborg med kun 610 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I GÖTEBORGVästra Hisingen29% dyrereVästra Hisingen har de højeste hotelpriser i Göteborg med værelser til 1.307 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I GÖTEBORGGothenburg City Centre84% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Gothenburg City Centre end i andre områder i Göteborg

Oplevelser i Göteborg


Hoteller i populære bydele i Göteborg

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Göteborg og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Göteborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Göteborg
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
37%forventet prisfald
57%forventet prisstigning

Rejsepriser

683 kr. - 2.510 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
1.064 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
832 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Göteborg er: 1-2 stjerne, 31 dage før. 3 stjerne, 78 dage før. 4-5 stjerne, 21 dage før.

1-2 stjerne

568 kr. - 646 kr.

3 stjerne

867 kr. - 959 kr.

4-5 stjerne

1.236 kr. - 1.371 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Göteborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Göteborg

Laveste hotelpris

156 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Upper House

Hoteller i nærheden af lufthavnen

298

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Göteborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 156 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stf Vandrarhem Stigbergsliden, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Upper House, det mest populære 5-stjernede hotel i Göteborg(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 1.083 anmeldelser).
Der er 298 hoteller i Göteborg tæt på Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Göteborg. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Göteborg lå i sidste uge på 6.636 kr..

Rejsetips til Göteborg

Der er hoteller for enhver smag og ethvert budget i Göteborg, hvilket også betyder et udvalg af billige overnatningssteder. Det er endda muligt at bo ret tæt på centrum til overkommelige priser, hvis man vælger et af byens backpacker-hoteller og samtidig rejser uden for højsæsonen. En overnatning i oktober måned kan eksempelvis klares for omkring 300 DKK.

Man behøver ikke at kede sig, når man rejser til Göteborg på budget, for selv de gratis eller billige attraktioner byder på masser af underholdning. Der ligger mange forskellige små øer rundt omkring byen, og det er oplagt at bruge en dag på et såkaldt øhop, da en færgebillet blot koster omkring 20 DKK. Brännö og Styrsö er blandt andet to øer, som er værd at besøge undervejs. Det er også en god idé at købe en museumsbillet til omkring 30 DKK, der giver adgang til fem forskellige museer, som eksempelvis det maritime museum & akvarium, Göteborg kunstmuseum og tre andre spændende steder. Byens parker er også værd at opleve, hvad enten det er botanisk have eller Slottsskogen, hvor man kan motionere eller nyde en picnic, når vejret er til det.

Selvom Göteborg er en storby, så er centrum nemmest at opleve til fods, hvor man slentrer rundt blandt caféer, butikker og smuk arkitektur. Derudover er det muligt at benytte byens veludviklede, offentlige transportsystem, der består af sporvogne, busser og færger, der kører på samme billet. Mange turister vælger at investere i et Göteborg City Card, der giver fri adgang til de fleste attraktioner samt gratis kørsel med al offentlig transport til omkring 300 DKK for 24 timer.

Det er muligt at booke et hotel i Göteborg uden kreditkort, så man ikke behøver at betale online.

Man skal være fyldt 18 år, før man kan tjekke ind på et hotel i Göteborg.

Ved ankomst opkræves der et depositum, som kan betales kontant eller med kreditkort de fleste steder. Nogle steder kan beløbet dog udelukkende lægges med kreditkort.

Hvis man giver 5-10 % i drikkepenge, så følger man de gængse standarder.

Generelt er Göteborg en sikker by, men som i enhver anden storby skal man især være opmærksom på lommetyve.

Man behøver ikke at medbringe en adapter, når man rejser på ferie i Sverige.


Hvad koster et hotel i Göteborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Göteborg

2-stjernede hoteller

Billigst 192 kr.

Gennemsnitlig 270 kr.

Dyrest 1.076 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Göteborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Göteborg har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Göteborg

Hoteller med mest værdi for pengene i Göteborg

Disse Göteborg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Göteborg

Det er nemt at rejse på ferie i Sverige, da der er mange transportmuligheder, og landet ligger tæt på Danmark. Man hører ofte om hovedstaden Stockholm eller byen Malmø, der ligger tæt på København, men det er også værd at overveje et ophold i Sveriges andenstørste by Göteborg. Den ligger på landets vestkyst ved Göta älv, der løber ud i Kattegat, og som sørger for en by med en maritim atmosfære, der minder en smule om Amsterdam med de mange kanaler. Hvis man ønsker at bo helt centralt lige ved alle attraktionerne, så kan man booke et hotel i Göteborg omkring byens domkirke i indre by. Vil man bo lige ved alle shopping-mulighederne på byens hovedboulevard, så skal man booke et hotel i området ved Kungsportsavenyn, hvor der også er et rigt caféliv.

Hvis man rykker en lille smule nordpå, så vil man stadig bo helt centralt, men området omkring Gustav Adolfs torg er Göteborgs gamle bydel, hvor der er masser af hygge. I området finder man dog også flere arkitektoniske stilarter blandet sammen, hvilket blandt andet ses på byens kæmpe indkøbscenter, Nordstan, der også ligger lige ved hovedbanegården. Er man til lidt mere rolige omgivelser, så er det også muligt at krydse elven og bo på Sveriges fjerdestørste ø, Hisingen, der også hører til Göteborg. Man kan også vælge at rykke lidt sydvest for centrum langs kysten, hvor man finder det gamle arbejderkvarter Majorna, der i dag er et trendy område med mange barer, specialbutikker og restauranter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Göteborg

Göteborgs placering har stor betydning for byens historie helt op til i dag. Byen huser Nordens største havn, der importerer og eksporterer en stor del af de varer, som ryger ind og ud af landet. Der er også en færgehavn, hvor en af ruterne sejler til Frederikshavn, så det er nemt at sejle til byen, hvis ikke man tager et fly. Den første bebyggelse i byen blev grundlagt omkring 1604, men blev brændt ned af danske tropper blot syv år senere. I 1619 begyndte man på ny med kanalerne i Holland som forbillede, og de mange hollandske arbejdere, som hjalp med bebyggelsen, har også sat deres aftryk andre steder rent arkitektonisk, hvilket man kan se på flere af områderne op til i dag. Göteborg har sidenhen udviklet sig fra at være en industritung by til i dag at være kendt for store events, kulturelle tilbud og mange internationale virksomheder.

Byens mange uddannelsesinstitutioner sørger for en ungdommelig puls, som også afspejles på de mange caféer og barer i de forskellige kvarterer, hvor de studerende på Nordeuropas største universitet nyder livet efter forelæsningerne. Der bor over 550.000 indbyggere i byen, så der er nok af seværdigheder at gå i gang med. Det kan godt være, at Danmark har nogle af de ældste forlystelsesparker i verden, men Göteborg har Skandinaviens største kaldet Liseberg, hvor der er underholdning for hele familien. En sightseeing-tur i båd på en af kanalerne er også et must, hvor man kan opleve turen i en af de klassiske Paddan-både. Seafood skal man naturligvis smage i Göteborg, da det er en af byens specialiteter. Hvis man selv ønsker at tilberede tingene, så skal man besøge Feskekôrka, der er et berømt fiskemarked i en arkitektonisk bygning, der ligner en kirke.


Information about staying in Göteborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Göteborg

Det gennemsnitlige ophold i Göteborg varer 7 nights.

Et hotelværelse i Göteborg vil normalvis koste ca. 613 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Den billigste måned at booke et hotel i Göteborg er februar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 37% billigere end i de dyreste måneder.

Hotelværelser i Göteborg er generelt billigst lørdag og dyrest onsdag.

Et hostel i Göteborg koster i gennemsnit ca. 401 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 212 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Göteborg pr. nat.

De fleste brugere bor i Östra Göteborg, Gothenburg City Centre, Västra Hisingen og Västra Göteborg i Göteborg.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Göteborg i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 70 mm forventet nedbør.

Ja, 53 hostels er ledige i Göteborg, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Goteborgs Mini-Hotel - Hostel tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Göteborg.


momondos yndlingshoteller i Göteborg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Göteborg
Linne Hostel

Linne Hostel

Vegagatan 22, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,5
242 kr.
Masthuggsterrassens Hostel

Masthuggsterrassens Hostel

Masthuggsterrassen 8A, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

3,7
597 kr.

Forenom Aparthotel Gothenburg Nolvik

Säve Flygplatsväg 25, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

6,2
483 kr.
Treetop Spa Hangout & Hotel

Treetop Spa Hangout & Hotel

Gamla Lillhagsvägen 127, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

6,6
618 kr.
Hotel Vanilla

Hotel Vanilla

Kyrkogatan 38, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,3
604 kr.
Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen Park

Knipplekullen 8-10, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,4
725 kr.
Spoton Hotel

Spoton Hotel

Mölndalsvägen 3, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,4
519 kr.

Björkö Sealodge

Göteborg, Västra Götalands län, Sverige

8,4
611 kr.

Backpackers Goteborg

Vegagatan 19, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,2
156 kr.
Brännö Värdshus & Pensionat Baggen

Brännö Värdshus & Pensionat Baggen

Husviksvagen 52, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

777 kr.
Dorsia Hotel & Restaurant

Dorsia Hotel & Restaurant

Trädgårdsgatan 6, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

9,4
1.456 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Göteborg