Find billige fly til Göteborg

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Göteborg

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Göteborg

Bedste pris på enkeltbillet

293 kr.

Bedste pris på returbillet

521 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Göteborg fra Danmark i de seneste 72 timer er 293 kr. (Aarhus til Göteborg Landvetter).
Den bedste pris på en returbillet til Göteborg fra Danmark i de seneste 72 timer er 521 kr. (København Kastrup til Göteborg Landvetter).
Det hurtigste fly til Göteborg fra Danmark tager 4t. 05min. (Aarhus til Göteborg Landvetter).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Göteborg, herunder Scandinavian Airlines og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Göteborg

Få indsigter om din flyrejse til Göteborg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Göteborg?

juli måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Göteborg fra Danmark, med flest priser fundet omkring 886 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juli, kan du booke flyrejser til Göteborg fra Danmark i marts i stedet. Fly til Göteborg i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i juli, har stadig kun et gennemsnit på omkring 907 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Göteborg?

217 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Göteborg. Dette fly er fra Stockholm og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Göteborg. Hvis du vil finde den billigste pris til Göteborg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Göteborg på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Göteborg på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 940 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Göteborg for omkring 1.215 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Göteborg?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Göteborg, hvor du kan finde priser helt ned til 706 kr.. Hvis du flyver fra Göteborg om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Göteborg på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 1.320 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Göteborg?

Rejsetiden fra Danmark til Göteborg varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Göteborg Landvetter (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 55min.. En anden populær rute fra Danmark til Göteborg er at flyve fra Billund til Göteborg Landvetter, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Göteborg?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Göteborg er 56 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.128 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Göteborg

Find de billigste fly til disse Göteborg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Göteborg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Göteborg

København (CPH) til Göteborg (GOT)

Fly til Göteborg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Göteborg Landvetter, hvor den gennemsnitlige pris er 1.128 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GÖTEBORG FRA KØBENHAVNjuli21% billigereAt flyve fra København til Göteborg ​​koster i gennemsnit blot 886 kr. i juli
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GÖTEBORG FRA KØBENHAVNdecember40% dyrereDet koster cirka 1.578 kr. at flyve til Göteborg ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GÖTEBORG FRA KØBENHAVNjuli364% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Göteborg fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Göteborg

Når du har bestilt en flyrejse til Göteborg Landvetter Lufthavn (GOT) i Sverige fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark, vil din tur gennemsnitligt tage fra to til seks timer. Det er cirka lige så lang tid, som det tager at flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Göteborg. Afhængigt at mellemlandingernes varighed kan din tur dog komme op på små ti timer. Hvis du vælger at begynde din rejse fra Aarhus Lufthavn (AAR), vil du ofte finde de længste rejser, da der herfra typisk er en ekstra mellemlanding.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Göteborg fra København, Aarhus eller Aalborg. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn til Göteborg, vil den typiske tur tage dig omkring Stockholm Arlanda (ARL) først, hvorefter du flyver direkte til Göteborg. Flyver du fra Aarhus Lufthavn, har du tur typisk to mellemlandinger, enten i København, Frankfurt Intl (FRA) eller Stockholm Arlanda (ARN). Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aalborg. Du bør være opmærksom på, at skift mellem internationale og nationale afgange kan medføre, at du skal tjekke dig selv og din bagage ind på ny. Det er værd at medregne, når du vælger din flyrejse til Göteborg, da der skal afsættes tid til dette under mellemlandingen.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Göteborg. Hvis du har planer om at flyve til Göteborg, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Trollhattan (71 km fra Göteborg centrum), Lufthavn: Halmstad (124 km fra Göteborg centrum) eller Lufthavn: Jönköping Axamo (125 km fra Göteborg centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Trollhattan for 410 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Göteborg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Göteborg fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Göteborg

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Göteborg

Hvilke flyselskaber flyver til Göteborg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Göteborg

Hvilke flyselskaber flyver til Göteborg?

På rejser til Göteborg fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Scandinavian Airlines, British Airways eller Braathens Regional Aviation. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Braathens Regional Aviation-fly til Göteborg

Braathens Regional Aviation flyver til Göteborg ca. 33 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Braathens Regional Aviation, men der er fundet priser på helt ned til 950 kr. fra Aarhus til Göteborg. Braathens Regional Aviation er blevet bedømt med 10,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Göteborg

KLM (7,5/10, 175 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Göteborg med tilbud fra helt ned til 1.444 kr. retur fra Billund. Med 19 KLM-fly til Göteborg om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Göteborg

Neden for finder du alle lufthavne i Göteborg samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Göteborg Lufthavn?

Når du ankommer til Göteborg Lufthavn, har du flere muligheder for at komme til centrum. Hvis du ønsker at rejse direkte, kan du vælge at benytte Flygbussarna, der afgår hele døgnet foran ankomsthallen. Denne rute har typisk ingen eller få stop mellem lufthavnen og centrum. Du kan også benytte den offentlige transport og buslinje 612. Når lufthavnen er travl, har denne bus flere afgange i timen. Skal du videre fra centrum og ud i det svenske, er der mange afgange med Flixbus. Der er tre stoppesteder ved lufthavnen: Logistikvägen, Landvetter Airport og Landvetter Hotel. Det er også muligt at leje en bil. Den afhenter du ved ankomsthallen. Du bør dog booke den inden ankomst, så du er sikker på, at der står en bil klar til dig. Ønsker du at praje en taxa, så holder de ved taxaholdepladserne uden for ankomsthallen.


Populære fly til Göteborg

Find dine flybilletter til Göteborg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Göteborg
Hurtigste flyvetid0t. 55min.
Laveste pris521 kr.
Fly fra Aarhus til Göteborg
Hurtigste flyvetid5t. 20min.
Laveste pris2.757 kr.

Visumkrav for Göteborg

Når du rejser fra Danmark til Sverige, er der ikke krav om visum. Du kan rejse frit i Skandinavien. Så længe du er nordisk statsborger, kan du rejse uden visum i alle de nordiske lande. Du er helle ikke underlagt pastvang, men det anbefales alligevel at medbringe dit pas, når du rejser med fly. Så længe du kan identificere dig med billedlegitimation som for eksempel dit pas eller kørekort, har du mulighed for indrejse i Sverige.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Göteborg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Göteborg

Den stor by på den svenske vestkyst har masser at byde på. Hvad end du er på jagt efter restauranter i verdensklasse, kultur, kunst eller shopping fra absolut øverste hylde, så er du kommet til det rette sted. Byen har mange grønne områder, hvor både lokale og besøgende tager et lille hvil i løbet af dagen. Hvis du vil snuse til det gamle Göteborg, bør du tage en tur forbi Haga, der er et af byens ældste områder. Göteborgs botaniske haver er et af Europas ældste og huser eksotiske blomster og planter fra hele verden. Hvis du er glad for kunst og kultur, vil du helt sikkert elske Göteborg Opera. Selvom du ikke ser en forestilling, er bygningen en oplevelse i sig selv. Göteborgs konstmuseum er prydet med kunst i verdensklasse fra både Rembrandt, Picasso og Monet.


Find billige flybilletter til andre byer i Sverige

Sverige er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Göteborg. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Göteborg med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Göteborg.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Göteborg. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.