0
Indsigter
FAQ
Flights to Jönköping

Find billige fly til Jönköping

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.4
tir. 23.4

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Jönköping

Få indsigter om din flyrejse til Jönköping, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Jönköping?

Det tager i gennemsnit 45min. at flyve fra Danmark til Jönköping, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Göteborg Landvetter (den mest populære lufthavn i Jönköping). Hvis du flyver fra Billund til Göteborg Landvetter, tager det omkring .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jönköping

Find de billigste fly til disse Jönköping-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Göteborg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jönköping

København (CPH) til Göteborg (GOT)

Fly til Jönköping ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Göteborg Landvetter, hvor den gennemsnitlige pris er 1.162 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Jönköping

Hvor lang tid tager det at flyve til Jönköping?

Når du skal til Jönköping Lufthavn (VXO) i Sverige fra Danmark, varierer turens varighed meget afhængigt af rute og transportmiddel. Flyrejser til Jönköping fra Billund Lufthavn (JKG) tager typisk ikke mere end cirka et par timer, og er derfor den hurtigste flyrejse. Hvis du rejser fra København, er turen lidt længere og tager omkring 10 timer i gennemsnit. Fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) kan turen godt komme op på ca. 15 timer. Hvis du vælger at rejse med bus, driver Flixbus natbusser mellem Malmø og Göteborg. Denne rute er direkte eller med kun et enkelt stop på vejen, hvilket gør det til den hurtigste busrute mellem Malmø og Göteborg.

Hvorfra flyver man direkte til Jönköping?

Den eneste mulighed for flytilbud direkte til Jönköping er fra Billund Lufthavn. Du finder desværre ingen direkte flyvninger fra hverken København, Aarhus eller Aalborg. Rejser du fra København til Jönköping, skal du benytte både tog og bus. Typisk vil du tage toget til Malmø, hvorefter du tager bussen til Jönköping Resecentrum. Ønsker du at benytte fly, skal du i stedet med bus fra Malmø til Göteborg, hvorfra du finder både direkte flyvninger til Jönköping eller afgange med et enkelt stop på vejen. De direkte flyrejser til Jönköping fra Billund findes et par gange om ugen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Jönköping Axamo Lufthavn?

Priser for fly til Jönköping Axamo Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Jönköping Axamo Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Jönköping Axamo Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Jönköping Axamo Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Jönköping Axamo Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Jönköping Axamo Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Jönköping

Er der krav til pas og visum for at komme til Jönköping?

Som nordisk statsborger er du ikke underlagt paspligt, når du rejser over andre nordiske landes grænser. Hvis din flybillet til Jönköping inkluderer et stop i en by uden for norden, skal du dog huske at medbringe pas. Du er heller ikke underlagt visumpligt, når du rejser fra Danmark til Sverige.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jönköping

Hvad kan man se i Jönköping?

En flybillet til Jönköping er en billet til masser af oplevelser for hele familien. Byen byder på spændende restauranter, smuk arkitektur, naturoplevelser samt masser af museer. Flere besøgende vælger at ligge et smut forbi Jönköping Läns Museum. Museet udstiller blandt andet kunst fra John Bauer. Byen byder også på flere store events som DreamHack Winter. Det er verdens største digitale festival, der afholdes i Jönköping to gange årligt. Hvis du længes efter at komme ud i naturen, er du også landet det hele rette sted. Den lange sø, Vättern, giver mulighed for en hel dag fyldt med sjov for hele familien. I nærheden af søen finder du lækre restauranter samt små butikker med snacks og lokale varer. En kort gåtur fra Vättern kan du nyde Rosenlunds Rosarium. Her kan du snuse til hundredvis af forskellige roser samt eksotiske træer. I centrum nydes dage med shopping og madoplevelser tæt ved Jönköpings store parker. Shop svensk design, spis lækker mad, og nyd udsigten over byen fra toppen af byens største park. Byen er kendt for sin skønhed, men også for deres overdådige valg af restauranter. Derfor anbefales det, at du sætter tid af til et restaurantbesøg eller to.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Jönköping?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Jönköping, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Jönköping, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Jönköping med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Jönköping på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Jönköping?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Jönköping. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Jönköping lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Jönköping, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Jönköping spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jönköping på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Jönköping

Populære byer i Sverige
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
tir. 16.4
tir. 23.4
Send mig favorittilbud fra momondo