Find billige fly til Jönköping

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jönköping

Find de billigste fly til disse Jönköping-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Göteborg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jönköping

København (CPH) til Göteborg (GOT)

Fly til Jönköping ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Göteborg Landvetter, hvor den gennemsnitlige pris er 1.290 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jönköping?

Når du skal til Jönköping Lufthavn (VXO) i Sverige fra Danmark, varierer turens varighed meget afhængigt af rute og transportmiddel. Flyrejser til Jönköping fra Billund Lufthavn (JKG) tager typisk ikke mere end cirka et par timer, og er derfor den hurtigste flyrejse. Hvis du rejser fra København, er turen lidt længere og tager omkring 10 timer i gennemsnit. Fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) kan turen godt komme op på ca. 15 timer. Hvis du vælger at rejse med bus, driver Flixbus natbusser mellem Malmø og Göteborg. Denne rute er direkte eller med kun et enkelt stop på vejen, hvilket gør det til den hurtigste busrute mellem Malmø og Göteborg.

Den eneste mulighed for flytilbud direkte til Jönköping er fra Billund Lufthavn. Du finder desværre ingen direkte flyvninger fra hverken København, Aarhus eller Aalborg. Rejser du fra København til Jönköping, skal du benytte både tog og bus. Typisk vil du tage toget til Malmø, hvorefter du tager bussen til Jönköping Resecentrum. Ønsker du at benytte fly, skal du i stedet med bus fra Malmø til Göteborg, hvorfra du finder både direkte flyvninger til Jönköping eller afgange med et enkelt stop på vejen. De direkte flyrejser til Jönköping fra Billund findes et par gange om ugen.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Jönköping for 81 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Jönköping. Hvis du vil finde den billigste pris til Jönköping fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jönköping. Hvis du har planer om at flyve til Jönköping, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Växjö (100 km fra Jönköping centrum), Lufthavn: Göteborg Landvetter (112 km fra Jönköping centrum), Lufthavn: Linkoping (112 km fra Jönköping centrum), Lufthavn: Trollhattan (123 km fra Jönköping centrum) eller Lufthavn: Halmstad (145 km fra Jönköping centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Växjö for 574 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Jönköping

Neden for finder du alle lufthavne i Jönköping samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Jönköping Lufthavn?

Når du ankommer i Jönköping Lufthavn, har du flere muligheder for offentlig transport til centrum. Du kan blandt andet tage buslinje 31 eller 1m der begge kører med få stop mellem centrum og lufthavnen. Det er også muligt at benytte en af de mange taxaer, der holder ved holdepladsen uden for ankomsthallen. De holder der hele døgnet rundt. Hvis du vil leje en bil, kan dette også gøres i ankomsthallen. Det anbefales dog, at du lejer den på forhånd, så du har en bil stående klar til dig ved ankomst. Byen ligger i kort afstand til lufthavnen. Der findes desuden både cykel- og gangstier til og fra, men de anbefales ikke, hvis du slæber på tung bagage.


Visumkrav for Jönköping

Som nordisk statsborger er du ikke underlagt paspligt, når du rejser over andre nordiske landes grænser. Hvis din flybillet til Jönköping inkluderer et stop i en by uden for norden, skal du dog huske at medbringe pas. Du er heller ikke underlagt visumpligt, når du rejser fra Danmark til Sverige.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jönköping


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jönköping

En flybillet til Jönköping er en billet til masser af oplevelser for hele familien. Byen byder på spændende restauranter, smuk arkitektur, naturoplevelser samt masser af museer. Flere besøgende vælger at ligge et smut forbi Jönköping Läns Museum. Museet udstiller blandt andet kunst fra John Bauer. Byen byder også på flere store events som DreamHack Winter. Det er verdens største digitale festival, der afholdes i Jönköping to gange årligt. Hvis du længes efter at komme ud i naturen, er du også landet det hele rette sted. Den lange sø, Vättern, giver mulighed for en hel dag fyldt med sjov for hele familien. I nærheden af søen finder du lækre restauranter samt små butikker med snacks og lokale varer. En kort gåtur fra Vättern kan du nyde Rosenlunds Rosarium. Her kan du snuse til hundredvis af forskellige roser samt eksotiske træer. I centrum nydes dage med shopping og madoplevelser tæt ved Jönköpings store parker. Shop svensk design, spis lækker mad, og nyd udsigten over byen fra toppen af byens største park. Byen er kendt for sin skønhed, men også for deres overdådige valg af restauranter. Derfor anbefales det, at du sætter tid af til et restaurantbesøg eller to.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Jönköping, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Jönköping, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Jönköping på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Jönköping. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Jönköping, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Jönköping spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Jönköping

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Jönköping

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.