Find billige flybilletter til Örebro

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 23.5
man. 30.5

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Örebro

Find de billigste fly til disse Örebro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO)

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Örebro

København (CPH) til Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO) (NYO)

Fly til Örebro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stockholm Skavsta (NYO), hvor den gennemsnitlige pris er 1.142 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Örebro?

Når du vælger en flyrejse til Örebro, er der desværre ikke muligheder for direkte flyvninger. Ønsker du at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Örebro Lufthavn (ORB) i Sverige, tager den gennemsnitlige tur omkring 11 timer. Turen omfatter en enkelt flyrejse mod Örebro og herfra et par timers transport med bus eller tog. Vælger du i stedet at flyve fra Aarhus Lufthavn (AAR), tager turen ofte mellem to og fire timer yderligere, da dit første stop bliver i København. Det samme gør sig ofte gældende for flyvninger fra Aalborg Lufthavn (AAL). Fra de to jyske lufthavne skal du derfor medregne nogle timers ekstra rejsetid. Turens varighed varierer en del, da der ikke er mulighed for direkte flyvninger. Hvis du har en mellemlanding i Norge, skal du også videre med tog herfra. Der findes endda direkte afgange, der forbinder dine mellemlandinger i både Norge og Sverige med Örebro centrum.

Det er desværre ikke muligt at vælge direkte flyvning til Örebro fra København, Aarhus eller Aalborg. Når du skal til Örebro fra Danmark, vil din tur bestå af en kombination af fly, bus og tog. Hvis du vælger en flybilletter til Örebro, vil din første stop typisk være i Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN) eller Oslo Gardermoen (OSL). Herfra betjenes resten af ruten af bus- eller togselskaber, der tager dig direkte til Örebro fra Stockholm Lufthavn. Her er det muligt at benytte dig af Flixbus eller tog for at komme til Örebro Centralstation. Når du vælger flyrejser til Örebro med en mellemlanding i Oslo Lufthavn, skal du videre herfra med toget, for at komme til din endelige destination.

Lufthavn: Stockholm Vasteras/Hasslo (VST), Lufthavn: Norrköping Kungsangen, Lufthavn: Linkoping, Lufthavn: Karlstad eller Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO) kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Örebro.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Norrköping Kungsangen for 364 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Örebro

Neden for finder du alle lufthavne i Örebro samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Örebro i Sverige?

Hvis du har købt en flybillet fra Örebro, så kan du fra centrum tage bussen direkte til lufthavnen. Det er også muligt at praje en taxa fra centralstationen. De fleste større hoteller har også mulighed for at hjælpe dig med en shuttlebus til og fra lufthavnen eller booke en taxa for dig. Hvis du har lejet en bil, kan de fleste biler både hentes og afleveres ved lufthavnen. Ankommer du til Örebro med tog fra Stockholm Arlanda Lufthavn, lander du direkte i centrum. Fra stationen er du i gåafstand til de fleste større hoteller og attraktioner. Det er også muligt at praje en taxa herfra til dit hotel.


Visumkrav for Örebro

Som dansk statsborger behøver du ikke visum for at rejse mellem de forskellige nordiske lande. Du skal dog sørge for at medbringe et gyldigt ID under hele din rejse. Det er ikke lovpligtigt, at du skal vise pas under dig rejse, men ønsker du at leje en bil eller et hotel, kan dette blive nødvendigt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Örebro


De bedste oplevelser og seværdigheder i Örebro

De fleste, som vælger et flytilbud til Örebro, tager et smut forbi Örebro Slot. I midten af byen har dette 700 år gamle slot været centrum og samlingspunkt for både lokal og besøgende. I forbindelse med et besøg til slottet kan de kunst- og kulturinteresserede besøge Wasköping, som er et friluftsmuseum, der viser, hvordan Örebro har set siden det 17. århundrede. Hvis solen står højt på himlen, er friluftsbadet Gustavsvik Upplevelsesbad helt sikkert sagen for både store og små. På Stortorget i bymidten kan frokosten nydes med udsigt til Skt. Nicolais Kirke. Hvis du har brug for en dag med afslapning, kan du nyde din eftermiddagskaffe og svenske fika i Stadsparken, der er blevet kåret som den femte smukkeste park i Europa.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Örebro. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Örebro med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Örebro ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Örebro. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.