Find billige fly til Örebro

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Örebro

Få indsigter om din flyrejse til Örebro, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Örebro på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Örebro?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Örebro du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 4t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Stockholm Skavsta (NYO). På den anden side tager det i gennemsnit 11t. 55min. at flyve fra Billund til Stockholm Skavsta (NYO). Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Örebro

Find de billigste fly til disse Örebro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Linköping

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Örebro

København (CPH) til Linköping (LPI)

Fly til Örebro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Linkoping, hvor den gennemsnitlige pris er 2.246 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Örebro

Hvor lang tid tager det at flyve til Örebro i Sverige?

Når du vælger en flyrejse til Örebro, er der desværre ikke muligheder for direkte flyvninger. Ønsker du at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Örebro Lufthavn (ORB) i Sverige, tager den gennemsnitlige tur omkring 11 timer. Turen omfatter en enkelt flyrejse mod Örebro og herfra et par timers transport med bus eller tog. Vælger du i stedet at flyve fra Aarhus Lufthavn (AAR), tager turen ofte mellem to og fire timer yderligere, da dit første stop bliver i København. Det samme gør sig ofte gældende for flyvninger fra Aalborg Lufthavn (AAL). Fra de to jyske lufthavne skal du derfor medregne nogle timers ekstra rejsetid. Turens varighed varierer en del, da der ikke er mulighed for direkte flyvninger. Hvis du har en mellemlanding i Norge, skal du også videre med tog herfra. Der findes endda direkte afgange, der forbinder dine mellemlandinger i både Norge og Sverige med Örebro centrum.

Hvorfra flyver man direkte til Örebro i Sverige?

Det er desværre ikke muligt at vælge direkte flyvning til Örebro fra København, Aarhus eller Aalborg. Når du skal til Örebro fra Danmark, vil din tur bestå af en kombination af fly, bus og tog. Hvis du vælger en flybilletter til Örebro, vil din første stop typisk være i Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN) eller Oslo Gardermoen (OSL). Herfra betjenes resten af ruten af bus- eller togselskaber, der tager dig direkte til Örebro fra Stockholm Lufthavn. Her er det muligt at benytte dig af Flixbus eller tog for at komme til Örebro Centralstation. Når du vælger flyrejser til Örebro med en mellemlanding i Oslo Lufthavn, skal du videre herfra med toget, for at komme til din endelige destination.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Örebro?

Stockholm Vasteras/Hasslo (VST) Lufthavn, Norrköping Kungsangen Lufthavn, Linkoping Lufthavn, Karlstad Lufthavn eller Stockholm Skavsta (NYO) Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Örebro.

Findes der en billigere måde at flyve til Örebro på?

Du kan finde tilbud til Örebro Bofors Lufthavn for 235 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Örebro Bofors Lufthavn?

Priser for fly til Örebro Bofors Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Örebro Bofors Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Örebro Bofors Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Örebro Bofors Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Örebro Bofors Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Örebro Bofors Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Örebro?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Örebro

Hvilke flyselskaber flyver til Örebro?


Visumkrav for Örebro

Er der krav til pas og visum for at komme til Örebro, Sverige?

Som dansk statsborger behøver du ikke visum for at rejse mellem de forskellige nordiske lande. Du skal dog sørge for at medbringe et gyldigt ID under hele din rejse. Det er ikke lovpligtigt, at du skal vise pas under dig rejse, men ønsker du at leje en bil eller et hotel, kan dette blive nødvendigt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Örebro


De bedste oplevelser og seværdigheder i Örebro

Hvad kan man se i Örebro i Sverige ?

De fleste, som vælger et flytilbud til Örebro, tager et smut forbi Örebro Slot. I midten af byen har dette 700 år gamle slot været centrum og samlingspunkt for både lokal og besøgende. I forbindelse med et besøg til slottet kan de kunst- og kulturinteresserede besøge Wasköping, som er et friluftsmuseum, der viser, hvordan Örebro har set siden det 17. århundrede. Hvis solen står højt på himlen, er friluftsbadet Gustavsvik Upplevelsesbad helt sikkert sagen for både store og små. På Stortorget i bymidten kan frokosten nydes med udsigt til Skt. Nicolais Kirke. Hvis du har brug for en dag med afslapning, kan du nyde din eftermiddagskaffe og svenske fika i Stadsparken, der er blevet kåret som den femte smukkeste park i Europa.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Örebro?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Örebro. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Örebro med fleksibel booking på momondo?

Fly til Örebro med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Örebro?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Örebro ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Örebro lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Örebro. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Örebro på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.