Find billige fly til Sundsvall

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 13.12
ons. 20.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Sundsvall

Få indsigter om din flyrejse til Sundsvall, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sundsvall?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sundsvall fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.570 kr.. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Sundsvall med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.978 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sundsvall på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sundsvall er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.090 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.888 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Sundsvall.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sundsvall?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Sundsvall normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Sundsvall om morgenen helt ned til 2.135 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.096 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sundsvall?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Sundsvall fra Danmark, når du booker 41 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Sundsvall for omkring 2.363 kr., når du søger 41 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sundsvall

Find de billigste fly til disse Sundsvall-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sundsvall

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sundsvall

København (CPH) til Sundsvall (SDL)

Fly til Sundsvall ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sundsvall/Harnosand, hvor den gennemsnitlige pris er 2.363 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sundsvall

Hvor lang tid tager det at flyve til Sundsvall?

Hvor lang tid en rejse til Sundsvall Lufthavn i Sverige (SDL) tager fra Danmark afhænger af, hvor du flyver fra. Flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH) er kortere, end hvis du rejser fra Billund lufthavn (BLL) eller en af de andre jyske lufthavne. Det kan ofte ikke betale sig at tage fra Jylland og til København, med mindre at du har fået et rigtigt godt flytilbud. Du skal forvente at mellemlande i Arlanda Lufthavn (ARN) uden for Stockholm, hvis du flyver fra Københavns Lufthavn. Hvis du rejser fra en af de jyske lufthavne, må du døjes med to mellemlandinger. Du kan bestille flybilletter til Sundsvall online. En rejse fra København til Sundsvall tager omkring tre timer og 30 minutter med en mellemlanding i Arlanda i Stockholm.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Sundsvall?

Der er ingen danske lufthavne, der flyver direkte til Sundsvall. Du skal mellemlande en til to gange, alt afhængig af hvilken dansk lufthavn du flyver fra. En mellemlanding er dog ikke altid en dårlig ting. Ikke alene giver det mulighed for at strække benene, hvilke kan være rart, især på de længere flyveture, det åbner også op for muligheden for at tage et længere pitstop og se andre byer. Mange af mellemlandingerne er nemlig i store byer, og i dette tilfælde ofte Stockholm, som bestemt er et par dages besøg værd. Ofte er en mellemlanding også kun få timer lang, så reelt skal du blot ud af det ene fly og så op i det næste.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sundsvall?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Sundsvall. Hvis du har planer om at flyve til Sundsvall, kan du overveje at booke flyrejse til Hudiksvall Lufthavn (74 km fra Sundsvall centrum), Kramfors Lufthavn (77 km fra Sundsvall centrum), Soderhamn Lufthavn (126 km fra Sundsvall centrum), Ornskoldsvik Lufthavn (142 km fra Sundsvall centrum) eller Sveg Lufthavn (159 km fra Sundsvall centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sundsvall/Harnosand Lufthavn?

Priser for fly til Sundsvall/Harnosand Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sundsvall/Harnosand Lufthavn?

Fradecember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Sundsvall/Harnosand Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sundsvall/Harnosand Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sundsvall/Harnosand Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sundsvall/Harnosand Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Sundsvall/Harnosand Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Sundsvall/Harnosand Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Sundsvall

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Sundsvall?

Sundsvall ligger i Sverige og er derfor en del af det nordiske pasfællesskab, og det er derfor ikke nødvendigt at have pas med. Der er dog stadig en god grund at tage det med, da du skal kunne legitimere dig. Du kan også vælge at tage en anden form for billedlegitimation med, fx dit kørekort. Der er heller intet krav om visum.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sundsvall

Hvad kan du se og gøre i Sundsvall?

Sundsvall anses for at være et af de smukkeste steder i Sverige, og det siger ikke så lidt. Det er et område, hvor du om sommeren kan bade, og om vinteren kan du stå på ski. Der er flere skønne strande, blandt andet Tranviken Strand, og er du mere til en pool, kan du besøge Himlabadet Sundsvall. Der er desuden flere gode søer og floder, der egner sig til en eller flere gode fisketure. Blandt andet Ijungan og Sidjön. Har man lyst til at udforske den svenske natur lidt nærmere med en god vandretur er Fagerdalsparken eller Stornäset to gode og spændende muligheder. Rejser du med børn og måske endda piger i "prinsessealderen", har I mulighed for at opfylde hendes ønske om at se et slot, som man kun kan læse om eller se på film. Merlo Slot ligger i Timrå, tæt på Sundsvall og er som taget ud af et eventyr.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sundsvall?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Sundsvall, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Sundsvall, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Sundsvall med fleksibel booking på momondo?

Fly til Sundsvall med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sundsvall?

Når du har udført en søgning efter fly til Sundsvall, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sundsvall lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Sundsvall. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sundsvall på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.