Find billige flybilletter til Sundsvall

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sundsvall

Find de billigste fly til disse Sundsvall-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sundsvall

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sundsvall

København (CPH) til Sundsvall (SDL)

Fly til Sundsvall ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sundsvall/Harnosand, hvor den gennemsnitlige pris er 3.171 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SUNDSVALL FRA KØBENHAVNfebruar51% billigereAt flyve fra København til Sundsvall ​​koster i gennemsnit blot 1.566 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SUNDSVALL FRA KØBENHAVNaugust204% dyrereDet koster cirka 9.651 kr. at flyve til Sundsvall ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SUNDSVALL FRA KØBENHAVNapril608% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sundsvall fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sundsvall?

Hvor lang tid en rejse til Sundsvall Lufthavn i Sverige (SDL) tager fra Danmark afhænger af, hvor du flyver fra. Flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH) er kortere, end hvis du rejser fra Billund lufthavn (BLL) eller en af de andre jyske lufthavne. Det kan ofte ikke betale sig at tage fra Jylland og til København, med mindre at du har fået et rigtigt godt flytilbud. Du skal forvente at mellemlande i Arlanda Lufthavn (ARN) uden for Stockholm, hvis du flyver fra Københavns Lufthavn. Hvis du rejser fra en af de jyske lufthavne, må du døjes med to mellemlandinger. Du kan bestille flybilletter til Sundsvall online. En rejse fra København til Sundsvall tager omkring tre timer og 30 minutter med en mellemlanding i Arlanda i Stockholm.

Der er ingen danske lufthavne, der flyver direkte til Sundsvall. Du skal mellemlande en til to gange, alt afhængig af hvilken dansk lufthavn du flyver fra. En mellemlanding er dog ikke altid en dårlig ting. Ikke alene giver det mulighed for at strække benene, hvilke kan være rart, især på de længere flyveture, det åbner også op for muligheden for at tage et længere pitstop og se andre byer. Mange af mellemlandingerne er nemlig i store byer, og i dette tilfælde ofte Stockholm, som bestemt er et par dages besøg værd. Ofte er en mellemlanding også kun få timer lang, så reelt skal du blot ud af det ene fly og så op i det næste.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sundsvall fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.566 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Sundsvall med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.221 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sundsvall er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.018 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.975 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Sundsvall.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Sundsvall. Hvis du har planer om at flyve til Sundsvall, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Hudiksvall (74 km fra Sundsvall centrum), Lufthavn: Kramfors (77 km fra Sundsvall centrum), Lufthavn: Soderhamn (126 km fra Sundsvall centrum), Lufthavn: Ornskoldsvik (142 km fra Sundsvall centrum) eller Lufthavn: Sveg (159 km fra Sundsvall centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.698 kr. pr. person er Lufthavn: Kramfors den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Sundsvall. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Sundsvall

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sundsvall fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Sundsvall?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sundsvall

Hvilke flyselskaber flyver til Sundsvall?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Sundsvall fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Sundsvall, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Scandinavian Airlines-fly til Sundsvall

Scandinavian Airlines flyver til Sundsvall ca. 1 gang på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Scandinavian Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 1.606 kr. fra Aalborg til Sundsvall. Scandinavian Airlines er blevet bedømt med 7,2/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Sundsvall

Neden for finder du alle lufthavne i Sundsvall samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen i Sundsvall?

Den nemmeste måde at komme til og fra lufthavnen er med bil eller taxa. Der er en bus, men den stopper omkring en kilometer fra lufthavnen, og den afstand skal tilbagelægges på gåben. Der afgår også taxaer fra lufthavnen til Sundsvall centrum. Du kan desuden vælge at leje en bil. Det kan du enten gøre, når du ankommer til Sundsvall Lufthavn, eller du kan gøre det hjemmefra. Det er ofte en fordel at gøre det, samtidig med at du booker dine flybilletter. Det er ikke alene ofte billigere, men du slipper også for papirarbejdet og for at vente på, at bilen gøres klar. Du er også sikker på at få lige den bil, du gerne vil leje, frem for at risikere at skulle køre i en mindre bil.


Visumkrav for Sundsvall

Sundsvall ligger i Sverige og er derfor en del af det nordiske pasfællesskab, og det er derfor ikke nødvendigt at have pas med. Der er dog stadig en god grund at tage det med, da du skal kunne legitimere dig. Du kan også vælge at tage en anden form for billedlegitimation med, fx dit kørekort. Der er heller intet krav om visum.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sundsvall


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sundsvall

Sundsvall anses for at være et af de smukkeste steder i Sverige, og det siger ikke så lidt. Det er et område, hvor du om sommeren kan bade, og om vinteren kan du stå på ski. Der er flere skønne strande, blandt andet Tranviken Strand, og er du mere til en pool, kan du besøge Himlabadet Sundsvall. Der er desuden flere gode søer og floder, der egner sig til en eller flere gode fisketure. Blandt andet Ijungan og Sidjön. Har man lyst til at udforske den svenske natur lidt nærmere med en god vandretur er Fagerdalsparken eller Stornäset to gode og spændende muligheder. Rejser du med børn og måske endda piger i "prinsessealderen", har I mulighed for at opfylde hendes ønske om at se et slot, som man kun kan læse om eller se på film. Merlo Slot ligger i Timrå, tæt på Sundsvall og er som taget ud af et eventyr.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Sundsvall, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Sundsvall, så du sparer tid og penge.

Fly til Sundsvall med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Sundsvall, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Sundsvall. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.