Lej en bil i Sundsvall, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sundsvall, Sverige

Sundsvall, Sverige
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Sundsvall, Sverige
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sundsvall

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sundsvall, Sverige
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

4,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sundsvall, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sundsvall/Harnosands biludlejningsdisk

Biludlejning i Sundsvall

Indtil videre har der i oktober været 24 søgninger på biludlejning i Sundsvall på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sundsvall for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Sundsvall udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sundsvall, Sverige?

Hvis du lejer en bil i Sundsvall, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Sundsvall er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Sundsvall er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Sundsvall, Sverige i oktober?

I oktober er der normalt 70 mm nedbør i Sundsvall og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Sundsvall, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Sundsvall under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Sundsvall. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sundsvall plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Hyundai Accent.

Minder vejret i Sundsvall om vejret i resten af Västernorrlands län?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sundsvall og rundt i Västernorrlands län eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Sverige

Se vores biludlejningstilbud i byer som Malmø, Stockholm og Helsingborg i Sverige

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sundsvall