Billeje i Sundsvall, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sundsvall, Sverige

Sundsvall, Sverige
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Sundsvall, Sverige
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sundsvall

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sundsvall, Sverige
Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Sundsvall, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sundsvall/Harnosands biludlejningsdisk

Biludlejning i Sundsvall

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sundsvall for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Sundsvall udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Sixt, Avis og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sundsvall, Sverige biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Sundsvall opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Sundsvall så som Sixt, Avis og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sundsvall, Sverige?

Hvis du lejer en bil i Sundsvall, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Sundsvall er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Sundsvall er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Sundsvall, Sverige i april?

I april er der normalt 20 mm nedbør i Sundsvall og en gennemsnitstemperatur på 1 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Sundsvall, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Klimaet i Sundsvall under april måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Sundsvall.

Minder vejret i Sundsvall om vejret i resten af Västernorrlands län?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sundsvall og rundt i Västernorrlands län eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 1 °C og ca. 20 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sundsvall