Billeje i Split

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Split

Split, Kroatien
8. mar — 15. mar
Samme aflevering
Split, Kroatien
man 8.3
Middag
man 15.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Split?

Alle

34 kr. - 277 kr.

Economy

34 kr. - 242 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Split er i januar. Med en lejepris på kun 34 kr. pr. dag er prisen 63% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Split kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Split

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Split
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.9

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 16 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 6.6

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 9 anmeldelser


Information om din rejse til Split

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Split?

Kroatien har taget danske turister med storm, og der er både storbyer samt badebyer at vælge imellem. Billeje i Split giver dig især mulighed for at opleve kystbyerne ved Adriaterhavet, der er i en klasse for sig. Inden du kaster dig ud i biludlejning, skal du først have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Hos Mack skal du eksempelvis mindst være 22 år for at kunne booke en lejebil. Derudover kræver firmaet, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Til sammenligning skal du hos Carwiz eksempelvis blot være mindst 18 år for at kunne få glæde af en udlejningsbil. Derudover opkræver firmaet et ekstra gebyr hos chauffører under 23 år. Gebyret varierer afhængig af biltype og afhentningssted, og skal betales ved ankomst til destinationen. Alle de andre udbydere af billig billeje har lignende regelsæt omkring mindstealder, hvad enten det er Hertz, Sixt, Europcar, Dollar, Budget eller alle mulige andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Split stiller krav til din viden om de kroatiske trafik- og færdselsregler. Ligesom i Danmark er det i Kroatien også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel, og samtidig er maks. promillen også på 0,5. Er du under 24 år er promillegrænsen dog på nul. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 50 km/t i byen. Derudover må du maks. køre 90 km/t på landeveje, maks. 100 km/t på motortrafikveje og maks. 130 km/t på motorveje. Husk også, at fra sidst i oktober og frem til sidst i marts skal nærlyset være tændt om dagen.

Parkering

Et overblik over parkering i forbindelse med, at du lejer en bil, er altid godt. Selve Split centrum er opdelt i fire p-zoner, hvor zone 1 er den mest centrale tættest på den gamle bydel. Der er parkering i maks. to timer til en timepris på ca. 5 HRK (ca. 5 DKK). I zone 2 og 3 koster det ca. 4 HRK (ca. 4 DKK) at parkere pr. time, og der er ingen maks. begrænsning i forhold til, hvor længe du må holde der. I zone 4, der er den yderste zone, er timeprisen ca. 3 HRK (ca. 3 DKK). Ønsker du at parkere omkring Riva-promenaden, er prisen ca. 10 HRK (ca. 10 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Split

Du vil få stor glæde af billeje i Split. Der er nemlig masser at se og opleve i områderne omkring byen. Brela Beach er en af Kroatiens måske smukkeste strande, som er værd at køre efter. Krka National Park bør du også overveje, da parken huser en oase af søer og smukke vandfald. Det gamle fort Klis er også et oplagt udflugtsmål, da området har været brugt som kulisse i serien Game of Thrones.

Hvilke forsikringer skal man have?

I forbindelse med billeje i Split tilbyder de fleste udlejningsfirmaer en basisforsikring som udgangspunkt. Den kan sagtens opgraderes, hvilket er anbefalelsesværdigt, når du gør brug af en lejebil i udlandet. Det betyder nemlig ukendt terræn og en anden kørekultur end vores herhjemme, og derfor er det smart at sætte selvrisikoen til nul. Derudover bør du også overveje ekstra dækning på hjul, dæk og ruder.

Kan man bruge sit danske kørekort i Split, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige i hele EU, og derfor kan du naturligvis bruge dit danske kort i forbindelse med leje af bil i Split.

Hvor i Split kan man hente og aflevere sin lejebil?

Split Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil. (Priser tjekket 01/10/2018).


Afstanden fra Split til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Splits biludlejningsdisk

Biludlejning i Split

644 brugere har søgt efter billeje i Split med momondo i marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Split for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og National er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Split. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Split i april?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 345 kr. for at leje en bil i april i Split. Et særligt godt tilbud vil være omkring 211 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Split indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 38 kr. og har en gennemsnitspris på 231 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Split biludlejning?

Udlejningsbiler i Split fra populære udlejningssteder så som Alamo, Enterprise og National tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Split, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Split i april måned?

I april måned i Split ligger temperaturerne omkring 17 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 62 mm i gennemsnit i april måned i Split gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Split koster 950 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Split har flest biludlejningssteder?

Global Rent A Car er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Split. På de 4 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 530 kr. i Split.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Split?

Splits hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Split er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Split, Kroatien i marts?

I marts er der normalt 65 mm nedbør i Split og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Split, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Split i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Split. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Split plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10, Ford Focus og Hyundai Accent.

Minder vejret i Split om vejret i resten af Split-Dalmatien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Split og rundt i Split-Dalmatien eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 10 °C og ca. 67,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Zagreb, Dubrovnik og Zadar i Kroatien

Biludlejning i lufthavne i Split

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Split

Kom i gang med at planlægge din rejse til Split

 • Få den seneste informatiom om fly til Split

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Split
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Splits mest populære områder

  Find hoteller in Split
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Split