Billeje i Split, Split-Dalmatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Split, Split-Dalmatien

Split, Kroatien
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Split, Kroatien
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Information om og trends inden for biludlejning i Split

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Split

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Split?

De billigste udlejningsbiler i Split kan normalt findes gennem Rhodium. Når du booker hos Rhodium, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 51 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Split er 262 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Split?

Når vores brugere lejer bil in Split, vælger de fleste en Opel Corsa til 275 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Peugeot 3008 til i gennemsnit 369 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Opel Corsa in Split for helt ned til 59 kr./dag og udlejning af Peugeot 3008 for helt ned til 151 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Split, Split-Dalmatien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Split, Split-Dalmatien
Economy39 kr./dag
Lille mellemklasse42 kr./dag
Stor mellemklasse80 kr./dag
Standard271 kr./dag
Mini64 kr./dag
Varevogn til passagerer424 kr./dag
Luksus345 kr./dag
Mellemstor SUV49 kr./dag
Kompakt stationcar96 kr./dag
Kompakt SUV117 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Split

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Split?

Kroatien har taget danske turister med storm, og der er både storbyer samt badebyer at vælge imellem. Billeje i Split giver dig især mulighed for at opleve kystbyerne ved Adriaterhavet, der er i en klasse for sig. Inden du kaster dig ud i biludlejning, skal du først have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Hos Mack skal du eksempelvis mindst være 22 år for at kunne booke en lejebil. Derudover kræver firmaet, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Til sammenligning skal du hos Carwiz eksempelvis blot være mindst 18 år for at kunne få glæde af en udlejningsbil. Derudover opkræver firmaet et ekstra gebyr hos chauffører under 23 år. Gebyret varierer afhængig af biltype og afhentningssted, og skal betales ved ankomst til destinationen. Alle de andre udbydere af billig billeje har lignende regelsæt omkring mindstealder, hvad enten det er Hertz, Sixt, Europcar, Dollar, Budget eller alle mulige andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Split stiller krav til din viden om de kroatiske trafik- og færdselsregler. Ligesom i Danmark er det i Kroatien også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel, og samtidig er maks. promillen også på 0,5. Er du under 24 år er promillegrænsen dog på nul. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 50 km/t i byen. Derudover må du maks. køre 90 km/t på landeveje, maks. 100 km/t på motortrafikveje og maks. 130 km/t på motorveje. Husk også, at fra sidst i oktober og frem til sidst i marts skal nærlyset være tændt om dagen.

Parkering

Et overblik over parkering i forbindelse med, at du lejer en bil, er altid godt. Selve Split centrum er opdelt i fire p-zoner, hvor zone 1 er den mest centrale tættest på den gamle bydel. Der er parkering i maks. to timer til en timepris på ca. 5 HRK (ca. 5 DKK). I zone 2 og 3 koster det ca. 4 HRK (ca. 4 DKK) at parkere pr. time, og der er ingen maks. begrænsning i forhold til, hvor længe du må holde der. I zone 4, der er den yderste zone, er timeprisen ca. 3 HRK (ca. 3 DKK). Ønsker du at parkere omkring Riva-promenaden, er prisen ca. 10 HRK (ca. 10 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Split

Du vil få stor glæde af billeje i Split. Der er nemlig masser at se og opleve i områderne omkring byen. Brela Beach er en af Kroatiens måske smukkeste strande, som er værd at køre efter. Krka National Park bør du også overveje, da parken huser en oase af søer og smukke vandfald. Det gamle fort Klis er også et oplagt udflugtsmål, da området har været brugt som kulisse i serien Game of Thrones.

Hvilke forsikringer skal man have?

I forbindelse med billeje i Split tilbyder de fleste udlejningsfirmaer en basisforsikring som udgangspunkt. Den kan sagtens opgraderes, hvilket er anbefalelsesværdigt, når du gør brug af en lejebil i udlandet. Det betyder nemlig ukendt terræn og en anden kørekultur end vores herhjemme, og derfor er det smart at sætte selvrisikoen til nul. Derudover bør du også overveje ekstra dækning på hjul, dæk og ruder.

Kan man bruge sit danske kørekort i Split, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige i hele EU, og derfor kan du naturligvis bruge dit danske kort i forbindelse med leje af bil i Split.

Hvor i Split kan man hente og aflevere sin lejebil?

Split Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil.


Find billig billeje i Split, Split-Dalmatien

Find den lejebil i Split, der passer til dine behov

Biler i Lille

75 kr. - 383 kr.

Alle biltyper

85 kr. - 1.018 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Split, Kroatien er 178 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Split, Kroatien er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 75 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Split.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Split, Kroatien er 308 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Split, Kroatien er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 165 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Split.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Split, Kroatien er 504 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Split, Kroatien er i oktober. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 566 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Split, Kroatien er 288 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Split, Kroatien er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 126 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Split.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Split, Kroatien er 541 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Split, Kroatien er i december. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 251 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Split.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Split, Kroatien er 530 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Split, Kroatien er i oktober. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 329 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Split.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Split, Kroatien er 437 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Split, Kroatien er i oktober. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 238 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

42 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Volkswagen Golf
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

64 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Chevrolet Spark

Biludlejningsfirmaer i Split

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Split, Split-Dalmatien

Last Minute

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Autounion Car Rental

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

4,0

CarWiz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Mack

6 kontorer

Global Rent A Car

5 kontorer

Sunnycars

5 kontorer

ROKO RAC

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Split

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Split

Det mest populære bureau

Ok Mobility

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

100 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Split, der er fundet på momondo i denne måned, er Ok Mobility. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Rhodium og Avia Rent A Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Split i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Split er 100 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 217 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Split i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Split

Herunder vises de mest populære hoteller i Split

Kørsel i lejebil i Split – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Split, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Split, Kroatien biludlejning?

Udlejningsbiler i Split fra populære udlejningssteder så som Last Minute, Avis og Enterprise Rent-A-Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Split, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Split i oktober måned?

På rejser til Split i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Split i oktober måned, når temperaturer er på omkring 11 °C og der er 111 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Split koster 150 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Split, Kroatien?

Splits hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Split er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A6 in Split?

Hvordan er vejret i Split, Kroatien i september?

I september er der normalt 66 mm nedbør i Split og en gennemsnitstemperatur på 21 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Split, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Split om vejret i resten af Split-Dalmatien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Split og rundt i Split-Dalmatien eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 68,7 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Split?

Priser for biler i Split blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Split?

Fra september 2023 er der 100 udbydere at vælge mellem for biler i Split.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Split?

Blandt forskellige lande, herunder Split, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Split?

For at leje en bil i Split, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Split

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Split

Lejebiler der er populære i Split

Lej en af disse populære biltyper i Split

Se flere lejebiler i Kroatien

Find billige udlejningsbiler i Kroatien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Split


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Split?

Du bør booke billeje i Split ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Split?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Split ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Split med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Split, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Split på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Split.

Kan jeg finde billeje i Split, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Split.

Kan jeg søge efter billeje i Split med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Split.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Split på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.