Lej en bil i Split, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Split, Kroatien

Split, Kroatien
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Split, Kroatien
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Split, Kroatien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

19 kr. - 324 kr.

Alle biltyper

19 kr. - 496 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Split, Kroatien, er 132 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Split, Kroatien, er i november. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 19 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Split.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Split, Kroatien, er 167 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Split, Kroatien, er i juni. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 160 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Split.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Split, Kroatien, er 245 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Split, Kroatien, er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 388 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Split.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Split, Kroatien, er 252 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Split, Kroatien, er i december. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Split. I Split kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Split.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
ROKO RAC

162 kr./dag

1 sep – 7 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
ROKO RAC

162 kr./dag

1 sep – 7 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
ROKO RAC

178 kr./dag

1 sep – 7 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Split

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Split, Kroatien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,7

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,1
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,6
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Information om din rejse til Split

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Split?

Kroatien har taget danske turister med storm, og der er både storbyer samt badebyer at vælge imellem. Billeje i Split giver dig især mulighed for at opleve kystbyerne ved Adriaterhavet, der er i en klasse for sig. Inden du kaster dig ud i biludlejning, skal du først have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav. Hos Mack skal du eksempelvis mindst være 22 år for at kunne booke en lejebil. Derudover kræver firmaet, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Til sammenligning skal du hos Carwiz eksempelvis blot være mindst 18 år for at kunne få glæde af en udlejningsbil. Derudover opkræver firmaet et ekstra gebyr hos chauffører under 23 år. Gebyret varierer afhængig af biltype og afhentningssted, og skal betales ved ankomst til destinationen. Alle de andre udbydere af billig billeje har lignende regelsæt omkring mindstealder, hvad enten det er Hertz, Sixt, Europcar, Dollar, Budget eller alle mulige andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Split stiller krav til din viden om de kroatiske trafik- og færdselsregler. Ligesom i Danmark er det i Kroatien også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel, og samtidig er maks. promillen også på 0,5. Er du under 24 år er promillegrænsen dog på nul. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 50 km/t i byen. Derudover må du maks. køre 90 km/t på landeveje, maks. 100 km/t på motortrafikveje og maks. 130 km/t på motorveje. Husk også, at fra sidst i oktober og frem til sidst i marts skal nærlyset være tændt om dagen.

Parkering

Et overblik over parkering i forbindelse med, at du lejer en bil, er altid godt. Selve Split centrum er opdelt i fire p-zoner, hvor zone 1 er den mest centrale tættest på den gamle bydel. Der er parkering i maks. to timer til en timepris på ca. 5 HRK (ca. 5 DKK). I zone 2 og 3 koster det ca. 4 HRK (ca. 4 DKK) at parkere pr. time, og der er ingen maks. begrænsning i forhold til, hvor længe du må holde der. I zone 4, der er den yderste zone, er timeprisen ca. 3 HRK (ca. 3 DKK). Ønsker du at parkere omkring Riva-promenaden, er prisen ca. 10 HRK (ca. 10 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Split

Du vil få stor glæde af billeje i Split. Der er nemlig masser at se og opleve i områderne omkring byen. Brela Beach er en af Kroatiens måske smukkeste strande, som er værd at køre efter. Krka National Park bør du også overveje, da parken huser en oase af søer og smukke vandfald. Det gamle fort Klis er også et oplagt udflugtsmål, da området har været brugt som kulisse i serien Game of Thrones.

Hvilke forsikringer skal man have?

I forbindelse med billeje i Split tilbyder de fleste udlejningsfirmaer en basisforsikring som udgangspunkt. Den kan sagtens opgraderes, hvilket er anbefalelsesværdigt, når du gør brug af en lejebil i udlandet. Det betyder nemlig ukendt terræn og en anden kørekultur end vores herhjemme, og derfor er det smart at sætte selvrisikoen til nul. Derudover bør du også overveje ekstra dækning på hjul, dæk og ruder.

Kan man bruge sit danske kørekort i Split, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige i hele EU, og derfor kan du naturligvis bruge dit danske kort i forbindelse med leje af bil i Split.

Hvor i Split kan man hente og aflevere sin lejebil?

Split Lufthavn er stedet, hvor du kan hente og aflevere din udlejningsbil. (Priser tjekket 01/10/2018).


Afstanden fra Split, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Splits biludlejningsdisk

Biludlejning i Split

644 brugere har søgt efter billeje i Split med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Split for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Dollar, Enterprise, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Split. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Split, Kroatien i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 112 kr. for at leje en bil i august i Split. Et særligt godt tilbud vil være omkring 68 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Split indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 26 kr. og har en gennemsnitspris på 84 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Split, Kroatien biludlejning?

Udlejningsbiler i Split fra populære udlejningssteder såsom Dollar, Rhodium og Enterprise tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Split, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Split i august måned?

I august måned i Split ligger temperaturerne omkring 21 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 66 mm i gennemsnit i august måned i Split gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Split koster 974 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Split har flest biludlejningssteder?

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Split, Kroatien. På de 2 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 362 kr. i Split, Kroatien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Split, Kroatien?

Splits hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Split er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Split, Kroatien i juli?

I juli er der normalt 28 mm nedbør i Split og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Split, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Split er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Split om vejret i resten af Split-Dalmatien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Split og rundt i Split-Dalmatien eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 24 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Zagreb, Dubrovnik og Zadar i Kroatien

Biludlejning i lufthavne i Split

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Split

Kom i gang med at planlægge din rejse til Split