Billeje i Roskilde, Sjælland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Roskilde, Sjælland

Roskilde, Danmark
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Roskilde, Danmark
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Roskilde

Man kan godt få lov til at køre til et andet land i en lejebil, men man skal være opmærksom på at oplyse dette til udlejningsfirmaet. Hvis man lejer en bil og for eksempel gerne vil køre til Berlin, er det forskelligt fra selskab til selskab hvad der er tilladt. Det vil ofte være sådan, at man ikke kan køre til andre lande, end dem der nævnes på selskabets hjemmeside. Man skal være opmærksom på at der er forskellige regler alt afhængigt af hvilken type køretøj man har lejet, og hvilket land man vil køre til. For eksempel har flere selskaber forbud mod at man kører til Italien i en lejet Mercedes. Desuden vil det ofte være sådan, at det ikke er tilladt at køre i tidligere eller nuværende østbloklande, eller lande uden for EU såsom Storbritannien. Ofte skal man også have ekstra forsikringer, så som en dækkende Kasko Forsikring eller selvrisiko, og I flere tilfælde skal man betale et ekstra tillæg pr. dag eller et såkaldt "Cross Border gebyr".

De fleste selskaber, der udlejer biler i Roskilde, vil typisk kun acceptere internationalt anerkendte kredit- eller debetkort. Nogle udlejningsfirmaer kræver endda at man har mindst to internationalt anerkendte kort, for at man kan leje en bil. Der er dog andre udlejningsfirmaer, som accepterer kontanter, både med hensyn til depositum, samt afregningen når man afleverer bilen efter man er færdig med at leje den. Igen er dette forskelligt fra firma til firma, men der er flere forskellige udlejningsselskaber i Roskilde, og hvis man søger på "Udlejningsfirmaer i Roskilde" via momondo, vil man kunne se de forskellige firmaers hjemmesider og her kan man tjekke betalingsvilkårene, samt de forskellige betingelser og regler for hvert firma. p>

Reglerne for kørsel i Roskilde afviger ikke fra færdselsloven i resten af Danmark. Der er dog nogle enkelte forhold, som man skal være opmærksom på, hvis man har lejet en bil i Roskilde og ikke kender byen; nemlig at vejnettet i Roskildes bykerne har bibeholdt sin middelalderlige struktur fra før massebilismens tid. På grund af dette, er der en del ensrettede veje, samt smalle gader og stræder i Roskildes bymidte, som det kræver en vis snilde og lidt research på forhånd. Det kan også være svært at finde en parkeringsplads i bymidten på onsdage og lørdage, hvor det er torvedag. Derfor kan det være en god idé at konsultere Google Maps, før man bevæger sig ud på Roskildes veje, eller blot at bruge ringvejen, der fører uden om bymidten, hvis man skal videre på motorvejen.

Hvis man som international turist vil leje bil i Roskilde, er det et krav at ens kørekort skal være med latinske bogstaver og være gyldigt både internationalt og i Danmark. Det skal desuden omfatte den slags køretøj man gerne vil leje, og have været gyldigt i mindst ét år. Derudover skal man også kunne fremvise billede-id, i form af et gyldigt pas, samt dokumentation for bopæl, og eventuelle ekstra dokumenter, som firmaet måtte anmode om. Igen er det forskelligt fra firma til firma. Nogle selskaber vil for eksempel også stille krav til betaling, førerens minimumsalder eller forlange en ekstra, ekstern bekræftelse af validiteten af betalingskort m.m. Hvis du vil være helt sikker på kravene, er det en god idé at gå ind på hvert enkelt udlejningsfirmas hjemmeside og undersøge udlejningsbetingelserne på forhånd.


Find billig billeje i Roskilde, Sjælland

Find den lejebil i Roskilde, der passer til dine behov

Biler i Lille

137 kr. - 6.596 kr.

Alle biltyper

279 kr. - 3.508 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Roskilde, Danmark er 885 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Roskilde, Danmark er i februar. Prisen er 85% lavere end resten af året og ligger på kun 137 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Roskilde, Danmark er 721 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Roskilde, Danmark er i december. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 357 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Roskilde, Danmark er 1.129 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Roskilde, Danmark er i oktober. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 499 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Roskilde, Danmark er 555 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Roskilde, Danmark er i oktober. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 373 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Roskilde, Danmark er 919 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Roskilde, Danmark er i november. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 466 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Roskilde

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Roskilde, Sjælland

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

FLIZZR

3 kontorer

Sunnycars

3 kontorer

Europcar

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Sixt

2 kontorer

Avis

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Roskilde

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Roskilde

Populære biltyper

Passenger Van, Standard, Compact

Billigste lejebil

206 kr.

Den mest populære model

Opel Vivaro
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Roskilde i de seneste 72 timer: Passenger Van, Standard, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Roskilde er 206 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 509 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Roskilde i de seneste 7 dage er Opel Vivaro. Vores brugere foretrækker også Nissan Qashqai som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Roskilde

Herunder vises de mest populære hoteller i Roskilde

Kørsel i lejebil i Roskilde – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Roskilde, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 334 kr. for at leje en bil i februar i Roskilde. Et særligt godt tilbud vil være omkring 228 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Roskilde indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 0 kr. og har en gennemsnitspris på 0 kr..

De billigste udlejningsbiler i Roskilde kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 27,65/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Roskilde er 88,71/dag.

Roskildes hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Roskilde er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Roskilde

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Roskilde

Lejebiler der er populære i Roskilde

Lej en af disse populære biltyper i Roskilde

Kom i gang med at planlægge din rejse til Roskilde


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Roskilde. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Roskilde ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Roskilde.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Roskilde.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Roskilde.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Roskilde.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.