Lej en bil i Roskilde, Danmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Roskilde, Danmark

Roskilde, Danmark
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Roskilde, Danmark
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Roskilde, Danmark

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

110 kr. - 2.904 kr.

Alle biltyper

110 kr. - 2.636 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Roskilde, Danmark, er 451 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Roskilde, Danmark, er i februar. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 110 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Roskilde.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Roskilde, Danmark, er 334 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Roskilde, Danmark, er i februar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 110 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Roskilde.


Biludlejningsfirmaer i Roskilde

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Roskilde, Danmark
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Roskilde, Danmark til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: København Kastrups biludlejningsdisk

Biludlejning i Roskilde

5 brugere har søgt efter billeje i Roskilde med momondo i december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Roskilde for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Roskilde som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Roskilde. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Roskilde, Danmark i januar?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 235 kr. for at leje en bil i januar i Roskilde. Et særligt godt tilbud vil være omkring 135 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Roskilde indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 141 kr. og har en gennemsnitspris på 147 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Roskilde har flest biludlejningssteder?

Budget har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Roskilde, Danmark med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 322 kr./dag, når de lejer en bil fra Budget i Roskilde, Danmark.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Roskilde, Danmark?

Roskildes hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Roskilde er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Roskilde i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Roskilde.


Leje af bil i andre byer i Danmark

Se vores biludlejningstilbud i byer som København, Aarhus og Billund i Danmark

Biludlejning i lufthavne i Roskilde

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Roskilde

Kom i gang med at planlægge din rejse til Roskilde