Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Roskilde, Sjælland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Roskilde, Sjælland

Roskilde, Danmark
25. apr. — 2. maj
Roskilde, Danmark
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Roskilde, Sjælland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Roskilde, Sjælland
Economy153 kr./dag
Lille mellemklasse212 kr./dag
Stor mellemklasse182 kr./dag
Mini166 kr./dag
Varevogn til passagerer1.194 kr./dag
Kompakt stationcar310 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Roskilde, Sjælland

Find den lejebil i Roskilde, der passer til dine behov

Lille biler

222 kr. - 446 kr.

Alle biltyper

381 kr. - 712 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Roskilde, Danmark er 316 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Roskilde, Danmark er i januar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 222 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Roskilde.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Roskilde, Danmark er 467 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Roskilde, Danmark er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 318 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Roskilde.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Roskilde, Danmark er 899 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Roskilde, Danmark er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 662 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Roskilde, Danmark er 542 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Roskilde, Danmark er i oktober. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 328 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Roskilde, Danmark er 790 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Roskilde, Danmark er i maj. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 503 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Roskilde.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Roskilde, Danmark er 825 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Roskilde, Danmark er i januar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 418 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Roskilde. I Roskilde kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

153 kr./dag

1 maj - 31 maj
Volkswagen Polo
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

166 kr./dag

24 apr. - 1 maj
Ford Ka

Information om og trends inden for biludlejning i Roskilde

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Roskilde

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Roskilde?

De billigste udlejningsbiler i Roskilde kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 92 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Roskilde er 150 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Roskilde?

Når vores brugere lejer bil in Roskilde, vælger de fleste en Renault Clio til 200 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Polo til i gennemsnit 491 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Renault Clio in Roskilde for helt ned til 102 kr./dag og udlejning af Volkswagen Polo for helt ned til 220 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Roskilde

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Roskilde, Sjælland

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

2 kontorer

Avis

1 kontor

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

FLIZZR

3 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Sunnycars

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Roskilde

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Roskilde

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Economy, Mini, Intermediate

Billigste lejebil

160 kr.

Den mest populære model

Renault Clio
Det mest populære biludlejningsbureau i Roskilde, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Roskilde i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Roskilde er 160 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 236 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Roskilde i de seneste 7 dage er Renault Clio. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Kørsel i lejebil i Roskilde – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Roskilde, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Roskilde, Danmark?

Roskildes hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Roskilde er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Roskilde?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Roskilde?

Priser for biler i Roskilde opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Roskilde?

Fra april 2024 er der 12 udbydere at vælge mellem for biler i Roskilde.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Roskilde?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Roskilde. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Roskilde?

Alle førere, der lejer en bil i Roskilde, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Roskilde?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Roskilde. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Roskilde?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Roskilde ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Roskilde med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Roskilde.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Roskilde på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Roskilde.

Kan jeg finde billeje i Roskilde, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Roskilde.

Kan jeg søge efter billeje i Roskilde med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Roskilde.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Roskilde på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Roskilde

Find billeje i disse populære lufthavne i nærheden af Roskilde