Billeje i Billund

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Billund

Billund, Danmark
30. jan — 6. feb
Samme aflevering
Billund, Danmark
lør 30.1
Middag
lør 6.2
Middag

Find billig billeje i Billund

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 329 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Billund. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
202 kr./dag
15. feb - 15. mar
Billund
Billund Airport
Kia Rio Hatchback
202 kr./dag
15. feb - 15. mar
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
2/4-dørs køretøjer
211 kr./dag
15. feb - 15. mar
Billund
Billund Airport
Chevrolet Sonic Sedan
211 kr./dag
15. feb - 15. mar
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
243 kr./dag
15. feb - 15. mar
Billund
Billund Airport
Chevrolet Sonic Sedan
243 kr./dag
15. feb - 15. mar
Find lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
266 kr./dag
18. feb - 25. feb
Billund
Billund Airport
Kia Rio Hatchback
266 kr./dag
18. feb - 25. feb
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
2/4-dørs køretøjer
269 kr./dag
18. feb - 25. feb
Billund
Billund Airport
Chevrolet Sonic Sedan
269 kr./dag
18. feb - 25. feb
Find lignende
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
273 kr./dag
15. feb - 15. mar
Billund
Billund Airport
Ford Focus
273 kr./dag
15. feb - 15. mar
Find lignende

Hvornår er det billigst at leje en bil i Billund?

Alle

102 kr. - 470 kr.

Economy

92 kr. - 268 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Billund er i november. Med en lejepris på kun 146 kr. pr. dag er prisen 41% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I Billund kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Billund

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Billund
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.3

Vurdering baseret på 12 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.8

Vurdering baseret på 4 anmeldelser


Information om din rejse til Billund

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Billund?

En helt ung og nyudklækket chauffør på 17 år har naturligvis endnu ikke opbygget en rutine i at køre bil. Dermed er risikoen for skader og uheld generelt højere, hvilket udlejningsfirmaerne også er opmærksomme på. Billeje i Billund byder på flere muligheder, hvor det især er de store, velkendte udlejningskæder, der er repræsenteret. Hos Sixt skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at leje de små bilmodeller og 23 år for at leje i mellemklassekategorien. I begge tilfælde skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Ønsker du at booke en stor lejebil, så skal du være mindst 25 år samt have haft kørekort i mindst tre år. Derudover tillægges der et ung-fører-gebyr på ca. 118 DKK pr. dag, hvis du er under 26 år. Hos Europcar har man en lignende opdeling, hvor du ved leje af små, mellem eller store udlejningsbiler skal være henholdsvis 20, 23 og 26 år. Førere under 26 år skal hos dette selskab ligeledes betale et ekstra dagstillæg, der ligger på ca. 95 DKK. Udbydere som Budget, Avis, Hertz og Alamo har lignende aldersgrænser i forbindelse med biludlejning.

Parkering

Det er ikke blot billeje i Billund, der er komfortabel og lige til. Du kan nemlig også nemt finde en p-plads i byen, så du efterfølgende kan gå rundt og opleve centrum til fods. Billund Lufthavn ligger rimelig tæt på byen, og her finder du masser af parkeringsmuligheder med priser fra ca. 80 DKK pr. dag. Når du lejer en bil i Billund, kan du også parkere i p-huset ved LEGO-House, der ligger lige ved gågaden og koster ca. 10 DKK pr. time. Der findes ligeledes en del p-pladser på Granvej 9. Disse pladser er fjernparkering, men til gengæld er det gratis at parkere din lejebil dér. Det er også muligt at parkere i nogle af båsene i midtbyen eller omkring Billund Centret, hvor du dog oftest maks. kan parkere gratis i to timer. Så husk at stille p-skiven samt holde øje med skiltningen.

Udflugtsmål i og omkring Billund

Billund byder især på oplevelser for børnefamilier, da LEGOLAND, LEGO-House og Lalandia ligger i byen. Givskud Zoo ligger blot omkring 20 minutters kørsel fra Billund, og er samtidig værd at køre efter, når der skal hygges med en dagsudflugt i bil. Billeje i Billund tager dig også med fordel på lidt længere ture, hvad enten det er ud i naturen på en køretur til Vesterhavet eller til indkøbsoplevelser i Vejle. Skal din mand eller kone også køre noget af tiden, så skal der betales et ekstra gebyr for en ekstra chauffør. Overvej også, om der er brug for GPS, barnestol eller andre ting.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er ofte mere trygt at booke en billig lejebil i Danmark sammenlignet med udlandet, da du er på hjemmebane og kender trafik- og færdselsreglerne. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med forsikringen – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Som udgangspunkt er der ved billeje i Billund inkluderet en tyveriforsikring samt en skadesforsikring, som dog er forbundet med en selvrisiko, der varierer afhængig af udlejningsfirma. Det er en ekstra sikkerhed at fjerne selvrisikoen samt betale for udvidet dækning af de komponenter og dele, som ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det kan være hjul, dæk, glas og flere andre ting.

Hvor i Billund kan man hente og aflevere sin lejebil?

Billund Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Alle de store udlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, så sammenlign priserne og find en billig lejebil, der matcher med dine behov. (Priser tjekket 25/09/2018).


Afstanden fra Billund til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Billunds biludlejningsdisk

Biludlejning i Billund

I januar til og med i dag 116 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Billund.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Billund for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Billund har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, National, og Sixt. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Billund. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Billund i februar?

1.200 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Billund i februar. Tilbud fås helt ned til 413 kr.. 371 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Billund, men for februar er det ikke unormalt at se priser helt ned til 244 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Billund har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Billund hos Sixt, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 70 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Billund gennem Sixt er 172 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Billund biludlejning?

Udlejningsbiler i Billund fra populære udlejningssteder så som Enterprise, National og Sixt tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Billund, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Billund har flest biludlejningssteder?

Avis er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Billund. På dets 1 udlejningssted,kan du forvente at betale en daglig pris på 463 kr. i Billund.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Billund?

Når du lejer en bil i Billund, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Billund er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Billund.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Klimaet i Billund under januar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Billund.

Minder vejret i Billund om vejret i resten af Region Syddanmark?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Billund til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Region Syddanmark normalt har en temperatur på 0 °C, og at du kan forvente 44 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Billund

 • Få den seneste informatiom om fly til Billund

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Billund
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Billunds mest populære områder

  Find hoteller in Billund
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Billund