Billeje i Billund

Er du på udkig efter gode tilbud på lejebiler i Billund? Søg og sammenlign priser på biludlejning her!

man.. 18.2.
12:00
tir.. 19.2.
12:00
Sammenlign momondo med |

Tilbud på billeje i Billund fundet på momondo

Se en række gode tilbud på biludlejning i Billund fundet for nylig af momondos brugere
Spark
eller lignende Økonomi
2 1 4-5
133 DKK
maj 25 - jun 13
Billund
(meet & Greet-counter In Terminal)
133 DKK
maj 25 - jun 13
Spark
eller lignende Lille mellemklasse
4 1 4-5
209 DKK
mar 29 - apr 01
Billund
Billund Apt
209 DKK
mar 29 - apr 01

De bedste lejebiler i Billund

De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 24 timer

De bedste udlejningsfirmaer i Billund

Har du brug for hjælp til at leje en bil? Disse er vores mest populære udbydere
alamo
Mest populære
Alamo
Alamo har høj kundetilfredshed og findes 1 sted i byen
alamo
De fleste steder
Alamo
Alamo tilbyder høj kvalitet og luksuriøse modeller 1 sted i byen

Oversigt over biludlejning i Billund

De største udlejningsfirmaer i Billund
$self.agencySymbol
Hertz
Fremragende - 9,3 (6 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fremragende - 8,9 (3 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fremragende - 8,5 (12.798 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fremragende - 8,3 (18 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
National
Fremragende - 8,2 (3.390 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fremragende - 8,1 (92 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Sixt
Godt - 7,5 (1.062 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Budget
Godt - 7,4 (4.174 anmeldelser)
1 sted

Lufthavne med biludlejning i Billund

Find en udlejningsbil i denne lufthavn
BILER I
Billund Lufthavn
BLL

Billeje i Billund

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Billund?

En helt ung og nyudklækket chauffør på 17 år har naturligvis endnu ikke opbygget en rutine i at køre bil. Dermed er risikoen for skader og uheld generelt højere, hvilket udlejningsfirmaerne også er opmærksomme på. Billeje i Billund byder på flere muligheder, hvor det især er de store, velkendte udlejningskæder, der er repræsenteret. Hos Sixt skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at leje de små bilmodeller og 23 år for at leje i mellemklassekategorien. I begge tilfælde skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Ønsker du at booke en stor lejebil, så skal du være mindst 25 år samt have haft kørekort i mindst tre år. Derudover tillægges der et ung-fører-gebyr på ca. 118 DKK pr. dag, hvis du er under 26 år. Hos Europcar har man en lignende opdeling, hvor du ved leje af små, mellem eller store udlejningsbiler skal være henholdsvis 20, 23 og 26 år. Førere under 26 år skal hos dette selskab ligeledes betale et ekstra dagstillæg, der ligger på ca. 95 DKK. Udbydere som Budget, Avis, Hertz og Alamo har lignende aldersgrænser i forbindelse med biludlejning.

Parkering

Det er ikke blot billeje i Billund, der er komfortabel og lige til. Du kan nemlig også nemt finde en p-plads i byen, så du efterfølgende kan gå rundt og opleve centrum til fods. Billund Lufthavn ligger rimelig tæt på byen, og her finder du masser af parkeringsmuligheder med priser fra ca. 80 DKK pr. dag. Når du lejer en bil i Billund, kan du også parkere i p-huset ved LEGO-House, der ligger lige ved gågaden og koster ca. 10 DKK pr. time. Der findes ligeledes en del p-pladser på Granvej 9. Disse pladser er fjernparkering, men til gengæld er det gratis at parkere din lejebil dér. Det er også muligt at parkere i nogle af båsene i midtbyen eller omkring Billund Centret, hvor du dog oftest maks. kan parkere gratis i to timer. Så husk at stille p-skiven samt holde øje med skiltningen.

Udflugtsmål i og omkring Billund

Billund byder især på oplevelser for børnefamilier, da LEGOLAND, LEGO-House og Lalandia ligger i byen. Givskud Zoo ligger blot omkring 20 minutters kørsel fra Billund, og er samtidig værd at køre efter, når der skal hygges med en dagsudflugt i bil. Billeje i Billund tager dig også med fordel på lidt længere ture, hvad enten det er ud i naturen på en køretur til Vesterhavet eller til indkøbsoplevelser i Vejle. Skal din mand eller kone også køre noget af tiden, så skal der betales et ekstra gebyr for en ekstra chauffør. Overvej også, om der er brug for GPS, barnestol eller andre ting.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er ofte mere trygt at booke en billig lejebil i Danmark sammenlignet med udlandet, da du er på hjemmebane og kender trafik- og færdselsreglerne. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med forsikringen – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Som udgangspunkt er der ved billeje i Billund inkluderet en tyveriforsikring samt en skadesforsikring, som dog er forbundet med en selvrisiko, der varierer afhængig af udlejningsfirma. Det er en ekstra sikkerhed at fjerne selvrisikoen samt betale for udvidet dækning af de komponenter og dele, som ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det kan være hjul, dæk, glas og flere andre ting.

Hvor i Billund kan man hente og aflevere sin lejebil?

Billund Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Alle de store udlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, så sammenlign priserne og find en billig lejebil, der matcher med dine behov. (Priser tjekket 25/09/2018).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Billund