Lej en bil i Billund, Danmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Billund, Danmark

Billund, Danmark
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Billund, Danmark
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Billund, Danmark

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

160 kr. - 390 kr.

Alle biltyper

160 kr. - 1.130 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Billund, Danmark, er 247 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Billund, Danmark, er i april. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 160 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Billund.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Billund, Danmark, er 310 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Billund, Danmark, er i november. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Billund.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Billund, Danmark, er 674 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Billund, Danmark, er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Billund.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Billund, Danmark, er 461 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Billund, Danmark, er i februar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Billund.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

290 kr./dag

17 aug – 23 aug
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

296 kr./dag

17 aug – 23 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Budget

296 kr./dag

17 aug – 23 aug
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i Billund

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Billund, Danmark
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,6

Comfort

9,4

Samlet

9,4

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,6
9,3
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

9,4

Valuta for pengerne

9,4
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,5

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

4,5

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Information om din rejse til Billund

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Billund?

En helt ung og nyudklækket chauffør på 17 år har naturligvis endnu ikke opbygget en rutine i at køre bil. Dermed er risikoen for skader og uheld generelt højere, hvilket udlejningsfirmaerne også er opmærksomme på. Billeje i Billund byder på flere muligheder, hvor det især er de store, velkendte udlejningskæder, der er repræsenteret. Hos Sixt skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at leje de små bilmodeller og 23 år for at leje i mellemklassekategorien. I begge tilfælde skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Ønsker du at booke en stor lejebil, så skal du være mindst 25 år samt have haft kørekort i mindst tre år. Derudover tillægges der et ung-fører-gebyr på ca. 118 DKK pr. dag, hvis du er under 26 år. Hos Europcar har man en lignende opdeling, hvor du ved leje af små, mellem eller store udlejningsbiler skal være henholdsvis 20, 23 og 26 år. Førere under 26 år skal hos dette selskab ligeledes betale et ekstra dagstillæg, der ligger på ca. 95 DKK. Udbydere som Budget, Avis, Hertz og Alamo har lignende aldersgrænser i forbindelse med biludlejning.

Parkering

Det er ikke blot billeje i Billund, der er komfortabel og lige til. Du kan nemlig også nemt finde en p-plads i byen, så du efterfølgende kan gå rundt og opleve centrum til fods. Billund Lufthavn ligger rimelig tæt på byen, og her finder du masser af parkeringsmuligheder med priser fra ca. 80 DKK pr. dag. Når du lejer en bil i Billund, kan du også parkere i p-huset ved LEGO-House, der ligger lige ved gågaden og koster ca. 10 DKK pr. time. Der findes ligeledes en del p-pladser på Granvej 9. Disse pladser er fjernparkering, men til gengæld er det gratis at parkere din lejebil dér. Det er også muligt at parkere i nogle af båsene i midtbyen eller omkring Billund Centret, hvor du dog oftest maks. kan parkere gratis i to timer. Så husk at stille p-skiven samt holde øje med skiltningen.

Udflugtsmål i og omkring Billund

Billund byder især på oplevelser for børnefamilier, da LEGOLAND, LEGO-House og Lalandia ligger i byen. Givskud Zoo ligger blot omkring 20 minutters kørsel fra Billund, og er samtidig værd at køre efter, når der skal hygges med en dagsudflugt i bil. Billeje i Billund tager dig også med fordel på lidt længere ture, hvad enten det er ud i naturen på en køretur til Vesterhavet eller til indkøbsoplevelser i Vejle. Skal din mand eller kone også køre noget af tiden, så skal der betales et ekstra gebyr for en ekstra chauffør. Overvej også, om der er brug for GPS, barnestol eller andre ting.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er ofte mere trygt at booke en billig lejebil i Danmark sammenlignet med udlandet, da du er på hjemmebane og kender trafik- og færdselsreglerne. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med forsikringen – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Som udgangspunkt er der ved billeje i Billund inkluderet en tyveriforsikring samt en skadesforsikring, som dog er forbundet med en selvrisiko, der varierer afhængig af udlejningsfirma. Det er en ekstra sikkerhed at fjerne selvrisikoen samt betale for udvidet dækning af de komponenter og dele, som ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det kan være hjul, dæk, glas og flere andre ting.

Hvor i Billund kan man hente og aflevere sin lejebil?

Billund Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Alle de store udlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, så sammenlign priserne og find en billig lejebil, der matcher med dine behov.


Afstanden fra Billund, Danmark til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Billunds biludlejningsdisk

Biludlejning i Billund

I juli til og med i dag 116 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Billund.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Billund for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Billund har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Budget, Alamo, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Billund. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Billund, Danmark i august?

395 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Billund i august. Tilbud fås helt ned til 68 kr.. 228 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Billund, men for august er det ikke unormalt at se priser helt ned til 122 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Billund har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Billund hos Sixt, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 72 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Billund gennem Sixt er 177 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Billund, Danmark biludlejning?

Udlejningsbiler i Billund fra populære udlejningssteder såsom Budget, Alamo og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Billund, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Billund har flest biludlejningssteder?

Avis er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Billund, Danmark. På dets 1 udlejningssted,kan du forvente at betale en daglig pris på 476 kr. i Billund, Danmark.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Billund, Danmark?

Når du lejer en bil i Billund, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Billund er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Billund.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Klimaet i Billund under juli måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Billund.

Minder vejret i Billund om vejret i resten af Region Syddanmark?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Billund til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Region Syddanmark normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 53 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Danmark

Se vores biludlejningstilbud i byer som København, Aarhus og Aalborg i Danmark

Biludlejning i lufthavne i Billund

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Billund

Kom i gang med at planlægge din rejse til Billund