Billeje i Billund, Region Syddanmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Billund, Region Syddanmark

Billund, Danmark
4. dec. — 11. dec.
Billund, Danmark
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Billund

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Billund

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Billund?

De billigste udlejningsbiler i Billund kan normalt findes gennem Sixt. Når du booker hos Sixt, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 176 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Billund er 366 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Billund?

Til gennemsnitligt 602 kr./dag (og helt ned til 441 kr./dag) er udlejning af en Volkswagen Multivan in Billund det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Hyundai Elantra Touring in Billund for 286 kr./dag i gennemsnit (286 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Billund, Region Syddanmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Billund, Region Syddanmark
Economy201 kr./dag
Lille mellemklasse218 kr./dag
Mini199 kr./dag
Premium804 kr./dag
Luksus982 kr./dag
Kompakt stationcar248 kr./dag
Middel stationcar273 kr./dag
Standard stationcar316 kr./dag
Mellemstor SUV348 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Billund

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Billund?

En helt ung og nyudklækket chauffør på 17 år har naturligvis endnu ikke opbygget en rutine i at køre bil. Dermed er risikoen for skader og uheld generelt højere, hvilket udlejningsfirmaerne også er opmærksomme på. Billeje i Billund byder på flere muligheder, hvor det især er de store, velkendte udlejningskæder, der er repræsenteret. Hos Sixt skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at leje de små bilmodeller og 23 år for at leje i mellemklassekategorien. I begge tilfælde skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Ønsker du at booke en stor lejebil, så skal du være mindst 25 år samt have haft kørekort i mindst tre år. Derudover tillægges der et ung-fører-gebyr på ca. 118 DKK pr. dag, hvis du er under 26 år. Hos Europcar har man en lignende opdeling, hvor du ved leje af små, mellem eller store udlejningsbiler skal være henholdsvis 20, 23 og 26 år. Førere under 26 år skal hos dette selskab ligeledes betale et ekstra dagstillæg, der ligger på ca. 95 DKK. Udbydere som Budget, Avis, Hertz og Alamo har lignende aldersgrænser i forbindelse med biludlejning.

Parkering

Det er ikke blot billeje i Billund, der er komfortabel og lige til. Du kan nemlig også nemt finde en p-plads i byen, så du efterfølgende kan gå rundt og opleve centrum til fods. Billund Lufthavn ligger rimelig tæt på byen, og her finder du masser af parkeringsmuligheder med priser fra ca. 80 DKK pr. dag. Når du lejer en bil i Billund, kan du også parkere i p-huset ved LEGO-House, der ligger lige ved gågaden og koster ca. 10 DKK pr. time. Der findes ligeledes en del p-pladser på Granvej 9. Disse pladser er fjernparkering, men til gengæld er det gratis at parkere din lejebil dér. Det er også muligt at parkere i nogle af båsene i midtbyen eller omkring Billund Centret, hvor du dog oftest maks. kan parkere gratis i to timer. Så husk at stille p-skiven samt holde øje med skiltningen.

Udflugtsmål i og omkring Billund

Billund byder især på oplevelser for børnefamilier, da LEGOLAND, LEGO-House og Lalandia ligger i byen. Givskud Zoo ligger blot omkring 20 minutters kørsel fra Billund, og er samtidig værd at køre efter, når der skal hygges med en dagsudflugt i bil. Billeje i Billund tager dig også med fordel på lidt længere ture, hvad enten det er ud i naturen på en køretur til Vesterhavet eller til indkøbsoplevelser i Vejle. Skal din mand eller kone også køre noget af tiden, så skal der betales et ekstra gebyr for en ekstra chauffør. Overvej også, om der er brug for GPS, barnestol eller andre ting.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er ofte mere trygt at booke en billig lejebil i Danmark sammenlignet med udlandet, da du er på hjemmebane og kender trafik- og færdselsreglerne. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med forsikringen – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Som udgangspunkt er der ved billeje i Billund inkluderet en tyveriforsikring samt en skadesforsikring, som dog er forbundet med en selvrisiko, der varierer afhængig af udlejningsfirma. Det er en ekstra sikkerhed at fjerne selvrisikoen samt betale for udvidet dækning af de komponenter og dele, som ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det kan være hjul, dæk, glas og flere andre ting.

Hvor i Billund kan man hente og aflevere sin lejebil?

Billund Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Alle de store udlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, så sammenlign priserne og find en billig lejebil, der matcher med dine behov.


Find billig billeje i Billund, Region Syddanmark

Find den lejebil i Billund, der passer til dine behov

Lille cars

314 kr. - 743 kr.

Alle biltyper

438 kr. - 1.190 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Billund, Danmark er 442 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Billund, Danmark er i oktober. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 314 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Billund.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Billund, Danmark er 604 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Billund, Danmark er i oktober. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 355 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Billund.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Billund, Danmark er 1.124 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Billund, Danmark er i februar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 526 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Billund.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Billund, Danmark er 480 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Billund, Danmark er i oktober. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 249 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Billund.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Billund, Danmark er 847 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Billund, Danmark er i januar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 458 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Billund, Danmark er 1.474 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Billund, Danmark er i februar. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Billund.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

199 kr./dag

21 dec. - 5 jan.
Fiat 500
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

201 kr./dag

21 dec. - 5 jan.
Opel Corsa
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

216 kr./dag

21 dec. - 5 jan.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Billund

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Billund, Region Syddanmark

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,7

Samlet

9,8

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,5

Alamo

9,3
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,0

Hurtige fakta om biludlejning i Billund

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Billund

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Compact, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

244 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Multivan
Det mest populære biludlejningsbureau i Billund, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Billund i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Billund er 244 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 377 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Billund i de seneste 7 dage er Volkswagen Multivan. Vores brugere foretrækker også Hyundai Elantra Touring som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Billund

Nærliggende attraktioner:

Legoland Billund1,6 km

Nærliggende attraktioner:

Legoland Billund112,4 km

Nærliggende attraktioner:

Legoland Billund95,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Billund

Herunder vises de mest populære hoteller i Billund

Kørsel i lejebil i Billund – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Billund, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Billund, Danmark i december?

1.185 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Billund i december. Tilbud fås helt ned til 529 kr.. 446 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Billund, men for december er det ikke unormalt at se priser helt ned til 258 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Billund, Danmark biludlejning?

Udlejningsbiler i Billund fra populære udlejningssteder så som Europcar, Alamo og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Billund, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Billund, Danmark?

Når du lejer en bil i Billund, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Billund er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Billund.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Billund?

Minder vejret i Billund om vejret i resten af Region Syddanmark?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Billund til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Region Syddanmark normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 44 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Billund?

Priser for biler i Billund opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Billund?

Der er 12 udbydere for biler i Billund fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Billund?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Billund. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Billund?

Alle førere, der lejer en bil i Billund, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Billund?

Du bør booke billeje i Billund ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Billund?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Billund. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Billund med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Billund.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Billund på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Billund.

Kan jeg finde billeje i Billund, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Billund på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Billund med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Billund med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Billund på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.