Billeje i Billund, Region Syddanmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Billund, Region Syddanmark

Billund, Danmark
16. aug. — 23. aug.
Samme aflevering
Billund, Danmark
tir. 16.8
Middag
tir. 23.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Billund, Region Syddanmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Billund, Region Syddanmark
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

78 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
Hyundai i40
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

31 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

58 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

32 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

32 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Volkswagen Passat Variant

Vigtige oplysninger om billeje i Billund

En helt ung og nyudklækket chauffør på 17 år har naturligvis endnu ikke opbygget en rutine i at køre bil. Dermed er risikoen for skader og uheld generelt højere, hvilket udlejningsfirmaerne også er opmærksomme på. Billeje i Billund byder på flere muligheder, hvor det især er de store, velkendte udlejningskæder, der er repræsenteret. Hos Sixt skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at leje de små bilmodeller og 23 år for at leje i mellemklassekategorien. I begge tilfælde skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Ønsker du at booke en stor lejebil, så skal du være mindst 25 år samt have haft kørekort i mindst tre år. Derudover tillægges der et ung-fører-gebyr på ca. 118 DKK pr. dag, hvis du er under 26 år. Hos Europcar har man en lignende opdeling, hvor du ved leje af små, mellem eller store udlejningsbiler skal være henholdsvis 20, 23 og 26 år. Førere under 26 år skal hos dette selskab ligeledes betale et ekstra dagstillæg, der ligger på ca. 95 DKK. Udbydere som Budget, Avis, Hertz og Alamo har lignende aldersgrænser i forbindelse med biludlejning.

Det er ikke blot billeje i Billund, der er komfortabel og lige til. Du kan nemlig også nemt finde en p-plads i byen, så du efterfølgende kan gå rundt og opleve centrum til fods. Billund Lufthavn ligger rimelig tæt på byen, og her finder du masser af parkeringsmuligheder med priser fra ca. 80 DKK pr. dag. Når du lejer en bil i Billund, kan du også parkere i p-huset ved LEGO-House, der ligger lige ved gågaden og koster ca. 10 DKK pr. time. Der findes ligeledes en del p-pladser på Granvej 9. Disse pladser er fjernparkering, men til gengæld er det gratis at parkere din lejebil dér. Det er også muligt at parkere i nogle af båsene i midtbyen eller omkring Billund Centret, hvor du dog oftest maks. kan parkere gratis i to timer. Så husk at stille p-skiven samt holde øje med skiltningen.

Billund byder især på oplevelser for børnefamilier, da LEGOLAND, LEGO-House og Lalandia ligger i byen. Givskud Zoo ligger blot omkring 20 minutters kørsel fra Billund, og er samtidig værd at køre efter, når der skal hygges med en dagsudflugt i bil. Billeje i Billund tager dig også med fordel på lidt længere ture, hvad enten det er ud i naturen på en køretur til Vesterhavet eller til indkøbsoplevelser i Vejle. Skal din mand eller kone også køre noget af tiden, så skal der betales et ekstra gebyr for en ekstra chauffør. Overvej også, om der er brug for GPS, barnestol eller andre ting.

Det er ofte mere trygt at booke en billig lejebil i Danmark sammenlignet med udlandet, da du er på hjemmebane og kender trafik- og færdselsreglerne. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med forsikringen – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Som udgangspunkt er der ved billeje i Billund inkluderet en tyveriforsikring samt en skadesforsikring, som dog er forbundet med en selvrisiko, der varierer afhængig af udlejningsfirma. Det er en ekstra sikkerhed at fjerne selvrisikoen samt betale for udvidet dækning af de komponenter og dele, som ikke er inkluderet i en basisforsikring. Det kan være hjul, dæk, glas og flere andre ting.

Billund Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Alle de store udlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, så sammenlign priserne og find en billig lejebil, der matcher med dine behov.


Find billig billeje i Billund, Region Syddanmark

Find den lejebil i Billund, der passer til dine behov

Biler i Lille

221 kr. - 508 kr.

Alle biltyper

245 kr. - 1.473 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Billund, Danmark er 355 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Billund, Danmark er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 221 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Billund.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Billund, Danmark er 541 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Billund, Danmark er i september. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Billund.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Billund, Danmark er 1.229 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Billund, Danmark er i februar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Billund, Danmark er 255 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Billund, Danmark er i september. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 64% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Billund.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Billund, Danmark er 735 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Billund, Danmark er i februar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 342 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Billund, Danmark er 1.112 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Billund, Danmark er i februar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Billund. I Billund kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

31 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

7 sep. - 24 sep.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Billund

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Billund, Region Syddanmark
1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
8,0
Enestående
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Billund

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Billund

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

Compact, Wagon, Economy

Billigste lejebil

227 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Billund, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Billund i de seneste 72 timer: Compact, Wagon, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Billund er 227 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 453 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Billund i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Golf som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Billund

Nærliggende attraktioner:

Legoland Billund1,6 km

Nærliggende attraktioner:

Legoland Billund112,4 km

Nærliggende attraktioner:

Legoland Billund95,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Billund

Herunder vises de mest populære hoteller i Billund

Kørsel i lejebil i Billund – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Billund, så du er klar til næste rejse.

632 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Billund i september. Tilbud fås helt ned til 381 kr.. 356 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Billund, men for september er det ikke unormalt at se priser helt ned til 257 kr., afhængigt af dine ønsker.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Billund hos Sixt, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 177 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Billund gennem Sixt er 1.016 kr./dag.

Udlejningsbiler i Billund fra populære udlejningssteder så som Alamo, Budget og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Billund, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Avis er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Billund, Danmark. På dets 1 udlejningssted,kan du forvente at betale en daglig pris på 396 kr. i Billund, Danmark.

Når du lejer en bil i Billund, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Billund er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Billund.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Billund til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Region Syddanmark normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 65,3 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Billund

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Billund

Populære udlejningsbiler i Billund

Lej en af disse populære biltyper i Billund

Kom i gang med at planlægge din rejse til Billund


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Billund ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Billund. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Billund.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Billund.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Billund på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Billund med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.