Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i München, Bayern

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i München, Bayern

München, Tyskland
18. apr — 25. apr
München, Tyskland
tors 18.4
Middag
tors 25.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i München, Bayern

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i München, Bayern
Economy194 kr./dag
Lille mellemklasse224 kr./dag
Stor mellemklasse242 kr./dag
Mini194 kr./dag
Kompakt SUV228 kr./dag
Mellemstor SUV260 kr./dag
Kompakt stationcar265 kr./dag
Standard stationcar327 kr./dag
Middel stationcar338 kr./dag
Premium stationcar441 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i München, Bayern

Find den lejebil i München, der passer til dine behov

Lille biler

235 kr. - 1.009 kr.

Alle biltyper

335 kr. - 933 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i München, Tyskland er 392 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i München, Tyskland er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i München.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i München, Tyskland er 497 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i München, Tyskland er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i München.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i München, Tyskland er 666 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i München, Tyskland er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 440 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i München, Tyskland er 449 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i München, Tyskland er i november. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 300 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i München.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i München, Tyskland er 952 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i München, Tyskland er i september. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 557 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i München, Tyskland er 758 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i München, Tyskland er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 445 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i München.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i München, Tyskland er 371 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i München, Tyskland er i april. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 304 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

194 kr./dag

15 jun - 27 jun
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

224 kr./dag

15 jun - 27 jun
Volkswagen Golf

Information om og trends inden for biludlejning i München

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i München

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i München?

De billigste udlejningsbiler i München kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 141 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i München er 253 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i München har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i München, med 28 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in München?

En Volkswagen Golf er den mest populære bil at leje in München ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Volkswagen Golf på helt ned til 111 kr./dag in München, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 364 kr./dag. En anden populær bil at leje in München er en Skoda Octavia Combi, der i gennemsnit koster 537 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 251 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i München

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i München, Bayern

keddy by Europcar

28 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

Enterprise Rent-A-Car

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Sixt

26 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,7

Avis

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,3

Europcar

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,0

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,9

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,1

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,1

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,1

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,6

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,3

Value

4,9

Hurtige fakta om biludlejning i München

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i München

Det mest populære bureau

Ok Mobility

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste lejebil

210 kr.

Den mest populære model

Skoda Kamiq
Det mest populære biludlejningsbureau i München, der er fundet på momondo i denne måned, er Ok Mobility. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i München i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i München er 210 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 338 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i München i de seneste 7 dage er Skoda Kamiq. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Golf som alternativ.

Kørsel i lejebil i München – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i München, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i München, Tyskland i maj?

Biludlejning i München for en weekend i maj fås helt ned til 304 kr.. Gennemsnitsprisen er 1.020 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i München i maj, kan du forvente en pris på cirka 360 kr.. De bedste priser fås fra 216 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min München, Tyskland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i München tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Ok Mobility, keddy by Europcar og Alamo, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i München i maj måned?

På rejser til München i maj måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i München i maj måned, når temperaturer er på omkring 15 °C og der er 120 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i München koster 259 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i München, Tyskland?

Når du lejer en bil i München, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i München er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i München.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Citroen DS7 Crossback in München?

Hvordan er vejret i München, Tyskland i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i München 7 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i München.

Minder vejret i München om vejret i resten af Bayern?

Dem, der gerne vil leje bil i München til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Bayern i april måned normalt er ca. 7 °C med 60 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i München?

Priser for biler i München opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i München?

Antallet af udbydere for biler i München er 249 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i München?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder München. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i München?

For at leje en bil i München, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i München?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i München. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i München?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i München ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i München med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i München med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i München på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i München.

Kan jeg finde billeje i München, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive München.

Kan jeg søge efter billeje i München med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i München.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til München på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tors 18.4
Middag
tors 25.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i München

Populære typer af udlejningsbiler i München