Billeje i München, Bayern

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i München, Bayern

München, Tyskland
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
München, Tyskland
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i München, Bayern

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i München, Bayern
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Hyundai i30
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Nissan Qashqai
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

41 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Ford Focus Wagon
Skoda Octavia
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

21 jan. - 28 jan.
Skoda Octavia
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Ford Focus
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

36 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Citroen C4 Picasso
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

36 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Audi Q3
Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Renault Clio
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Renault Kadjar

Vigtige oplysninger om billeje i München

Det er ofte tyske storbyer tættere på den danske grænse, som mange danske turister valfarter til, hvad enten det er Berlin eller Hamborg. Det er også værd at kigge mod syd og delstaten Bayern, hvor München ligger – tæt på den østrigske grænse. Byen kæmper med Hamborg om at være landets næststørste og rigeste by. Billeje i München giver dig optimale muligheder for at opleve byen og Bayern på en nem og komfortabel måde. Du skal blot have styr på biludlejernes aldersgrænse for leje af bil, inden du benytter biludlejning i München. Hos Inter Rent er mindste-alder-kravet 21 år, når den står på billeje i München. Firmaet har derudover fastsat et dagsgebyr på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK) for alle chauffører under 25 år. Udlejningsbureauet Keddy har en mindstealder på 18 år. Derudover skal alle førere under 24 år betale et dagligt tillæg på ca. 11,90 EUR (ca. 89 DKK). Selskaber som eksempelvis Dollar, Alamo og Sixt samt mange andre har lignende regler. Lej bil i München og slip for at være afhængig af offentlig transport.

Store, lækre biler drøner derudad på de tyske motorveje, men fartgrænserne skal naturligvis overholdes, når du er afsted i din lejebil. I byområder er den maksimale tilladte hastighed 50 km/t. På Tysklands landeveje må du køre maksimalt 100 km/t. På motorvejene må du køre helt op til 130 km/t. Der findes også strækninger uden hastighedsbegrænsning, men langt de fleste bilister vælger alligevel at holde sig under de 130 km/t. I Tyskland har man pligt til at køre med nærlyset tændt, når mørket bryder frem. Som dansk bilist må du gerne køre med lyset tændt i dagtimerne, selvom det ikke er en lov i landet. Du må maks. have en promille på 0,5, når du kører bil i Tyskland. Du skal ikke tænke på vejafgifter, da de ikke opkræves i landet.

Det er kun tilladt at parkere langs gaderne på de optrukne, blå linjer. Der findes en del parkeringspladser i områderne Altstadt, Kreuzviertel og Hackenviertel, hvor prisen pr. time er ca. 0,50 EUR (ca. 4 DKK). Mange af p-pladserne på gaderne er ofte optagede. Derfor er det ofte nemmere at benytte byens p-huse som eksempelvis Elisenhof, Sonnenhof og Karstadt, hvor timeprisen ligger mellem ca. 2-6 EUR (ca. 15-45 DKK).

Billeje i München giver mulighed for at tage på udflugter i oplandet, eller hvor du nu har lyst til at køre hen. I den forbindelse kan du med fordel tjekke, om din lejebil er med fri kilometer, eller om du skal tilkøbe det. Det er værd at indstille din GPS på Neuschwanstein Slot, der er et af de smukkeste i Europa, takket være sine spir og sit eventyr-look. Slottet er brugt som inspiration i de forskellige Disneyland-parker. Du kan blive i eventyr-temaet ved at køre til Rothenburg ob der Tauber med de pastelfarvede huse og brostensbelagte gader.

Som udgangspunkt er der en selvrisiko på din skadesforsikring og din tyverisikring, mens en ansvarsforsikring også hører med i basispakken hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Du kan dog vælge at betale et beløb for at eliminere selvrisikoen. Derudover er det oplagt at tegne tillægsdækninger på genstande som eksempelvis ruder, tag, undervogn og hjul.

Danske kørekort kan bruges i alle EU-lande og dermed også i Tyskland.

Hvis du lander med fly i München Lufthavn, kan du med fordel hente din udlejningsbil med det samme. Du kan naturligvis aflevere den det samme sted, når du skal hjem igen. Global, Thrifty og Avis tilbyder også afhentning og aflevering i bymidten.


Find billig billeje i München, Bayern

Find den lejebil i München, der passer til dine behov

Biler i Lille

212 kr. - 706 kr.

Alle biltyper

371 kr. - 1.240 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i München, Tyskland er 374 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i München, Tyskland er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i München.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i München, Tyskland er 665 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i München, Tyskland er i oktober. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 322 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i München.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i München, Tyskland er 721 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i München, Tyskland er i april. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 448 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i München.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i München, Tyskland er 769 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i München, Tyskland er i oktober. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 282 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i München.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i München, Tyskland er 700 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i München, Tyskland er i oktober. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i München, Tyskland er 809 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i München, Tyskland er i april. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 420 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i München, Tyskland er 656 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i München, Tyskland er i oktober. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 371 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i München. I München kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Toyota Yaris
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

12 dec. - 22 dec.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i München

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i München, Bayern

keddy by Europcar

21 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,8

INTERRENT

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

9,5

Value

6,5

Sixt

25 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,2

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,1

Avis

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,7

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,2

Enterprise

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,8

Global Rent A Car

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

7,3

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,3

Hurtige fakta om biludlejning i München

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i München

Det mest populære bureau

Ok Mobility

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

183 kr.

Den mest populære model

Ford Focus Wagon
Det mest populære biludlejningsbureau i München, der er fundet på momondo i denne måned, er Ok Mobility. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i München i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i München er 183 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 283 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i München i de seneste 7 dage er Ford Focus Wagon. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Golf som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i München

Herunder vises de mest populære hoteller i München

Kørsel i lejebil i München – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i München, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i München for en weekend i januar fås helt ned til 1.249 kr.. Gennemsnitsprisen er 1.249 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i München i januar, kan du forvente en pris på cirka 270 kr.. De bedste priser fås fra 152 kr..

Ok Mobility har typisk de billigste daglige priser i München, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 220 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 124 kr./dag for deres udlejningsbil i München.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i München tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, keddy by Europcar og INTERRENT , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

München har gennemsnitlige temperaturer på 0 °C og omkring 40 mm nedbør i januar måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til München bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i München. Leje af en SUV i München koster 315 kr./dag i gennemsnit.

keddy by Europcar har 21 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 390 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Når du lejer en bil i München, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i München er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i München.

I december måned er gennemsnitstemperaturen i München 0 °C, og den forventede nedbør er 50 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i München.

Dem, der gerne vil leje bil i München til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Bayern i december måned normalt er ca. 0 °C med 48,6 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af München

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af München

Se flere lejebiler i Tyskland

Find billige udlejningsbiler i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til München


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i München. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i München ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i München med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i München.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive München.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i München.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.