Billeje i München, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i München, Tyskland

München, Tyskland
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
München, Tyskland
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i München?

Alle

111 kr. - 445 kr.

Economy

125 kr. - 214 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i München, Tyskland er i november. Med en lejepris på kun 149 kr. pr. dag er prisen 36% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I München kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i München

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i München, Tyskland
Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 134 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 74 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 46 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 91 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 68 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 93 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 36 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 27 anmeldelser


Information om din rejse til München

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i München?

Det er ofte tyske storbyer tættere på den danske grænse, som mange danske turister valfarter til, hvad enten det er Berlin eller Hamborg. Det er også værd at kigge mod syd og delstaten Bayern, hvor München ligger – tæt på den østrigske grænse. Byen kæmper med Hamborg om at være landets næststørste og rigeste by. Billeje i München giver dig optimale muligheder for at opleve byen og Bayern på en nem og komfortabel måde. Du skal blot have styr på biludlejernes aldersgrænse for leje af bil, inden du benytter biludlejning i München. Hos Inter Rent er mindste-alder-kravet 21 år, når den står på billeje i München. Firmaet har derudover fastsat et dagsgebyr på ca. 11,50 EUR (ca. 86 DKK) for alle chauffører under 25 år. Udlejningsbureauet Keddy har en mindstealder på 18 år. Derudover skal alle førere under 24 år betale et dagligt tillæg på ca. 11,90 EUR (ca. 89 DKK). Selskaber som eksempelvis Dollar, Alamo og Sixt samt mange andre har lignende regler. Lej bil i München og slip for at være afhængig af offentlig transport.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Store, lækre biler drøner derudad på de tyske motorveje, men fartgrænserne skal naturligvis overholdes, når du er afsted i din lejebil. I byområder er den maksimale tilladte hastighed 50 km/t. På Tysklands landeveje må du køre maksimalt 100 km/t. På motorvejene må du køre helt op til 130 km/t. Der findes også strækninger uden hastighedsbegrænsning, men langt de fleste bilister vælger alligevel at holde sig under de 130 km/t. I Tyskland har man pligt til at køre med nærlyset tændt, når mørket bryder frem. Som dansk bilist må du gerne køre med lyset tændt i dagtimerne, selvom det ikke er en lov i landet. Du må maks. have en promille på 0,5, når du kører bil i Tyskland. Du skal ikke tænke på vejafgifter, da de ikke opkræves i landet.

Parkering

Det er kun tilladt at parkere langs gaderne på de optrukne, blå linjer. Der findes en del parkeringspladser i områderne Altstadt, Kreuzviertel og Hackenviertel, hvor prisen pr. time er ca. 0,50 EUR (ca. 4 DKK). Mange af p-pladserne på gaderne er ofte optagede. Derfor er det ofte nemmere at benytte byens p-huse som eksempelvis Elisenhof, Sonnenhof og Karstadt, hvor timeprisen ligger mellem ca. 2-6 EUR (ca. 15-45 DKK).

Udflugtsmål i og omkring München

Billeje i München giver mulighed for at tage på udflugter i oplandet, eller hvor du nu har lyst til at køre hen. I den forbindelse kan du med fordel tjekke, om din lejebil er med fri kilometer, eller om du skal tilkøbe det. Det er værd at indstille din GPS på Neuschwanstein Slot, der er et af de smukkeste i Europa, takket være sine spir og sit eventyr-look. Slottet er brugt som inspiration i de forskellige Disneyland-parker. Du kan blive i eventyr-temaet ved at køre til Rothenburg ob der Tauber med de pastelfarvede huse og brostensbelagte gader.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som udgangspunkt er der en selvrisiko på din skadesforsikring og din tyverisikring, mens en ansvarsforsikring også hører med i basispakken hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Du kan dog vælge at betale et beløb for at eliminere selvrisikoen. Derudover er det oplagt at tegne tillægsdækninger på genstande som eksempelvis ruder, tag, undervogn og hjul.

Kan man bruge sit danske kørekort i München, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i alle EU-lande og dermed også i Tyskland.

Hvor i München kan man hente og aflevere sin lejebil?

Hvis du lander med fly i München Lufthavn, kan du med fordel hente din udlejningsbil med det samme. Du kan naturligvis aflevere den det samme sted, når du skal hjem igen. Global, Thrifty og Avis tilbyder også afhentning og aflevering i bymidten. (Information checket 18/05/2019).


Afstanden fra München, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: München lufthavns biludlejningsdisk

Biludlejning i München

Indtil videre har der i marts været 282 søgninger på biludlejning i München på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i München for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner München som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på München. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i München, Tyskland i april?

Biludlejning i München for en weekend i april fås helt ned til 120 kr.. Gennemsnitsprisen er 245 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i München i april, kan du forvente en pris på cirka 308 kr.. De bedste priser fås fra 132 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i München har de billigste biludlejningspriser?

Alamo har typisk de billigste daglige priser i München, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 218 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 72 kr./dag for deres udlejningsbil i München.

Er der et afbestillingsgebyr på min München, Tyskland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i München tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i München i april måned?

På rejser til München i april måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i München i april måned, når temperaturer er på omkring 12 °C og der er 100 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i München koster 156 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i München har flest biludlejningssteder?

Sixt har 25 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 398 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i München, Tyskland?

Når du lejer en bil i München, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i München er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i München.

Hvordan er vejret i München, Tyskland i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i München 4 °C, og den forventede nedbør er 50 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i München.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Klimaet i München under marts måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i München. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i München plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Volkswagen Polo og Fiat Panda.

Minder vejret i München om vejret i resten af Bayern?

Dem, der gerne vil leje bil i München til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Bayern i marts måned normalt er ca. 3 °C med 41,7 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i München

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af München

Se flere lejebiler i Bayern

Se vores biludlejningstilbud i byer som Augsburg, Garmisch-Partenkirchen og Ingolstadt i Bayern

Kom i gang med at planlægge din rejse til München

 • Få den seneste informatiom om fly til München

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til München
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Münchens mest populære områder

  Find hoteller in München
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i München