Udlejningsbiler fra Enterprise i München

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i München

München, Tyskland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
München, Tyskland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

125 kr. - 471 kr.

Alle biltyper

149 kr. - 480 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise i München, Bayern er i september når priserne er 125 kr. per dag i gennemsnit. 125 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 229 kr. for en Enterprise Lille udlejningsbil i München. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise i München, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i München, Bayern er i november når priserne er 170 kr. per dag i gennemsnit. 170 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 296 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i München. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i München, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

434 kr./dag

1 dec. – 5 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

München Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,7

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,6

Information om Enterprise udlejningsbiler i München

 • Er det sikkert at leje en bil fra Enterprise i München under COVID-19?

  Enterprise udlejningslokationer i München er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i München:
  • Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise i München koste i november?

  Billeje i München fra Enterprise i november vil i gennemsnit koste 237 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste november helt ned til 149 kr. per dag fra Enterprise, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i München i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.656 kr. for en udlejningsbil fra Enterprise.

 • Har Enterprise en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen?

  Nej, Enterprise har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

 • Tilbyder Enterprise gratis afbestilling af lejebiler i München?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i München. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise når man er i München i november?

  I november, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Enterprise i München, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 154 kr./dag i gennemsnit og 149 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise i München?

  Til en gennemsnitspris på 154 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Enterprise i München det billigste valg. 43% af vores brugere som lejede en bil i München fra Enterprise valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 154 kr. per dag for en Mini er nemlig også 5% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Enterprise har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Enterprise biludlejningslokationer er der i München?

  Der er 6 biludlejningslokationer i München som Enterprise ejer. Deres Mietwagenzentrum, München lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 33% af de brugere der lejede en bil fraEnterprise i München valgt at hente den på Mietwagenzentrum.


Enterprise biler i andre byer i Tyskland

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som Hamborg, Berlin, og Frankfurt