Udlejningsbiler fra Enterprise i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

137 kr. - 767 kr.

Alle biltyper

137 kr. - 1.023 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise i Berlin, Berlin er i januar når priserne er 137 kr. per dag i gennemsnit. 137 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 384 kr. for en Enterprise Lille udlejningsbil i Berlin. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise i Berlin, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Berlin, Berlin er i november når priserne er 224 kr. per dag i gennemsnit. 224 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 611 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Berlin, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Berlin, Berlin er i november når priserne er 352 kr. per dag i gennemsnit. 352 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 772 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Berlin. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Berlin, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise i Berlin, Berlin er i november når priserne er 174 kr. per dag i gennemsnit. 174 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 398 kr. for en Enterprise SUV udlejningsbil i Berlin. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise i Berlin, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Enterprise i Berlin, Berlin er i februar når priserne er 399 kr. per dag i gennemsnit. 399 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 848 kr. for en Enterprise Varevogn udlejningsbil i Berlin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Enterprise i Berlin, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

8,5

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,1

Information om Enterprise udlejningsbiler i Berlin

Enterprise udlejningslokationer i Berlin er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Berlin:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Enterprise biludlejningspriser i Berlin at være 316 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 223 kr. per dag fra Enterprise på denne tid af året i Berlin. Gennemsnitsprisen er typisk 2.214 kr. for en uges billeje fra Enterprise i december når man er i Berlin.

Ja. De 1 lokation som Enterprise har i Lufthavn: Berlin Brandenburg kan findes på Melli Beese Ring 1.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Berlin. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Berlin her.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Enterprise i Berlin, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 353 kr./dag i gennemsnit og 237 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Seeburger Strasse 10 er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 15 lokationer de har i Berlin. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 29% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra Seeburger Strasse 10 lokationen.


Enterprise biler i andre byer i Tyskland

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Frankfurt