Udlejningsbiler fra Enterprise i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

116 kr. - 267 kr.

Alle biltyper

116 kr. - 628 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise i Berlin, Berlin er i april når priserne er 116 kr. per dag i gennemsnit. 116 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 175 kr. for en Enterprise Lille udlejningsbil i Berlin. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise i Berlin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Berlin, Berlin er i november når priserne er 197 kr. per dag i gennemsnit. 197 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 335 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Berlin, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,4

Information om Enterprise udlejningsbiler i Berlin

 • Er det sikkert at leje en bil fra Enterprise i Berlin under COVID-19?

  Enterprise udlejningslokationer i Berlin er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Berlin:
  • Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise i Berlin koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Enterprise biludlejningspriser i Berlin at være 219 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 152 kr. per dag fra Enterprise på denne tid af året i Berlin. Gennemsnitsprisen er typisk 1.532 kr. for en uges billeje fra Enterprise i oktober når man er i Berlin.

 • Har Enterprise en lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg?

  Ja. De 1 lokation som Enterprise har i Lufthavn: Berlin Brandenburg kan findes på Melli Beese Ring 1.

 • Tilbyder Enterprise gratis afbestilling af lejebiler i Berlin?

  Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Berlin. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Berlin her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise når man er i Berlin i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Enterprise i Berlin, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 318 kr./dag i gennemsnit og 139 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise i Berlin?

  Den billigste type udlejningsbil fra Enterprise i Berlin er Mini (203 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 13% af vores brugere, som lejede en bil fra Enterprise, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 36% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Enterprise i Berlin.

 • Hvor mange Enterprise biludlejningslokationer er der i Berlin?

  Langhansstrasse 46 er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 15 lokationer de har i Berlin. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 30% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra Langhansstrasse 46 lokationen.


Enterprise biler i andre byer i Tyskland

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Frankfurt