Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
30. apr. — 7. maj
Berlin, Tyskland
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

256 kr. - 717 kr.

Alle biltyper

300 kr. - 750 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, Berlin er i april når priserne er 256 kr. per dag i gennemsnit. 256 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 410 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Berlin. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, Berlin er i marts når priserne er 175 kr. per dag i gennemsnit. 175 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 359 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, Berlin er i december når priserne er 329 kr. per dag i gennemsnit. 329 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 642 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i Berlin. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, Berlin er i juni når priserne er 271 kr. per dag i gennemsnit. 271 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 369 kr. for en Enterprise Rent-A-Car SUV udlejningsbil i Berlin. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, Berlin er i februar når priserne er 564 kr. per dag i gennemsnit. 564 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 721 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Varevogn udlejningsbil i Berlin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Varevogn udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, Berlin er i februar når priserne er 564 kr. per dag i gennemsnit. 564 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 753 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Luksus udlejningsbil i Berlin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Luksus udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

213 kr./dag

30 apr. – 7 maj
Ford Focus
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

224 kr./dag

30 apr. – 7 maj
Ford Focus
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

240 kr./dag

30 apr. – 7 maj
Audi A3

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Berlin

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin koste i maj?

Ifølge sidste års data kan du forvente Enterprise Rent-A-Car biludlejningspriser i Berlin at være 384 kr. per dag i gennemsnit i maj.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 162 kr. per dag fra Enterprise Rent-A-Car på denne tid af året i Berlin. Gennemsnitsprisen er typisk 2.688 kr. for en uges billeje fra Enterprise Rent-A-Car i maj når man er i Berlin.

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Enterprise Rent-A-Car har i Berlin Brandenburg Lufthavn kan findes på Melli Beese Ring 1.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Berlin?

Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Berlin. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise Rent-A-Car for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car i Berlin her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Berlin i maj?

I maj, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 656 kr./dag i gennemsnit og 162 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin?

Den billigste type udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin er Lille mellemklasse (656 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 25% af vores brugere, som lejede en bil fra Enterprise Rent-A-Car, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 20% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Enterprise Rent-A-Car i Berlin.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Berlin?

Friedrichstrasse 200 er den mest populære Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokation ud af de 15 lokationer de har i Berlin. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 28% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car valgt at leje fra Friedrichstrasse 200 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Berlin?

Priser for biler i Berlin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Berlin?

Antallet af udbydere for biler i Berlin er 285 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Berlin?

Blandt forskellige lande, herunder Berlin, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Berlin?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Berlin. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Berlin Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Berlin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Berlin

Populære typer af udlejningsbiler i Berlin