Billeje i Berlin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Berlin

Berlin, Tyskland
25. nov — 2. dec
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
ons 25.11
Middag
ons 2.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Berlin?

Alle

132 kr. - 592 kr.

Economy

129 kr. - 237 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Berlin er i januar. Med en lejepris på kun 175 kr. pr. dag er prisen 29% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i maj. I Berlin kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Berlin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Berlin
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 88 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 33 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 43 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 74 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 18 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 15 anmeldelser


Information om din rejse til Berlin

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Berlin?

Berlin er blomstret op som en sand turistmagnet grundet sin historie og mange kulturelle tilbud. Nu kan du selv køre rundt og se, hvad der matcher dine interesser, takket være billeje i Berlin. Du skal dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, der kan være forskellige. Hos Buchbinder skal du eksempelvis blot være mindst 18 år for at leje firmaets mindste biler. Ved booking af en lejebil i mellemklassen, skal du være fyldt 21 år, mens der ved en række af selskabets større udlejningsbiler kræves en minimumsalder på 25 år. Har du haft kørekort i mindre end to år, skal du betale et ung-fører-gebyr. Beløbet varierer og udregnes, når du henter lejebilen. Til sammenligning skal du hos eksempelvis Avis være mindst 21 år samt have været i besiddelse af et kørekort i mindst et halvt år. Ved nogle biltyper skal du dog have haft kørekort i mindst tre år. Avis kræver derudover, at du ligeledes skal betale et ekstra tillæg, hvis du er under 25 år. Beløbet ligger på mellem ca. 11.90 EUR og 14.70 EUR (ca. 89-110 DKK) pr. dag – afhængig af, hvor du henter udlejningsbilen. Lignende regler findes hos selskaber som Sixt, Europcar, Hertz, Budget og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Vores kære naboer mod syd er vant til at ræse derudad i store luksusbiler, og fartgrænserne er dog også anderledes end i Danmark. Billeje i Berlin er dog lidt en anden ting – i hvert fald når du kører i byen. Her må du maks. køre 50 km/t ligesom i Danmark. Kommer du ud på de tyske motorveje i forbindelse med en udflugt, så er maks. hastigheden 130 km/t. I forbindelse med alkohol er maks. promillen på 0,5 – medmindre du er under 21 år eller har haft kørekort i mindre end to år.

Parkering

At leje en bil i Berlin medfører også behov for parkering. Der kan til tider være trængsel i Berlin Mitte, som netop er den meste centrale del af den tyske hovedstad. Det er dog stadig muligt at finde p-pladser, hvor der som regel skal betales i tidsrummet fra kl. 9-22. Timeprisen ligger på ca. 3 EUR (ca. 22 DKK) i de mest centrale områder, som eksempelvis Unter den Linden og Alexanderplatz. Når du lejer en bil, kan du med fordel benytte nogle af byens p-huse, hvor timeprisen er på mellem ca. 1-4 EUR (ca. 7,5-30 DKK) – afhængig af lokation.

Udflugtsmål i og omkring Berlin

Friheden og fleksibiliteten længe leve med billeje i Berlin. Du kan nemlig nyde godt af hyggelige bilture i regionerne, der byder på nye oplevelser. En tur til Potsdam er alle benzinpengene værd. Her kan du opleve paladser og smukke haver i denne tidligere royale by, som også huser et gammelt hollandsk kvarter. Spreewald er et andet oplagt sted at køre hen. Det er et UNESCO-fredet naturområde, hvor idyllen går hånd i hånd med den smukke natur.

Hvilke forsikringer skal man have?

Uheld kan ske for alle, og det er svært at forudsige andres kørsel. Hvis ikke du er vant til storbykørsel er det klogt at finjustere den basisforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Det betyder, at du kan skrue helt ned for selvrisikoen, så den ender i nul. Billig billeje bør også indeholde ekstra dækning på de elementer, der ikke normalt er inkluderet, som eksempelvis glas, hjul, dæk og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Berlin, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i hele EU, og derfor behøver du ikke noget internationalt kørekort, når du benytter dig af billeje i Berlin.

Hvor i Berlin kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnene Berlin Tegel og Berlin Schönefeld er to hovedcentraler for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes flere udlejningskontorer i centrum af Berlin. (Priser tjekket 29/09/2018).


Afstanden fra Berlin til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Berlin Brandenburgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Berlin

Indtil videre har der i november været 235 søgninger på biludlejning i Berlin på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Berlin for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Berlin udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Berlin i december?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 433 kr. for at leje en bil i december i Berlin. Et særligt godt tilbud vil være omkring 179 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Berlin indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Berlin i december fandt en gennemsnitspris på 273 kr.. De fandt priser helt ned til 137 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Berlin har de billigste biludlejningspriser?

Alamo har typisk de billigste daglige priser i Berlin, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 219 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 109 kr./dag for deres udlejningsbil i Berlin.

Er der et afbestillingsgebyr på min Berlin biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Berlin biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Berlin tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Berlin har flest biludlejningssteder?

Sixt har flest udlejningssteder i Berlin med 23 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 415 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Berlin?

Rejsende, som lejer en bil i Berlin, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Berlin ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Berlin

 • Få den seneste informatiom om fly til Berlin

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Berlin
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Berlins mest populære områder

  Find hoteller in Berlin
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Berlin