Billeje i Berlin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Berlin

Berlin, Tyskland
3. mar — 10. mar
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
ons 3.3
Middag
ons 10.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Berlin?

Alle

128 kr. - 577 kr.

Economy

125 kr. - 230 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Berlin er i januar. Med en lejepris på kun 170 kr. pr. dag er prisen 29% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i maj. I Berlin kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Berlin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Berlin
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 34 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 89 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 43 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 74 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 18 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 15 anmeldelser


Information om din rejse til Berlin

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Berlin?

Berlin er blomstret op som en sand turistmagnet grundet sin historie og mange kulturelle tilbud. Nu kan du selv køre rundt og se, hvad der matcher dine interesser, takket være billeje i Berlin. Du skal dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, der kan være forskellige. Hos Buchbinder skal du eksempelvis blot være mindst 18 år for at leje firmaets mindste biler. Ved booking af en lejebil i mellemklassen, skal du være fyldt 21 år, mens der ved en række af selskabets større udlejningsbiler kræves en minimumsalder på 25 år. Har du haft kørekort i mindre end to år, skal du betale et ung-fører-gebyr. Beløbet varierer og udregnes, når du henter lejebilen. Til sammenligning skal du hos eksempelvis Avis være mindst 21 år samt have været i besiddelse af et kørekort i mindst et halvt år. Ved nogle biltyper skal du dog have haft kørekort i mindst tre år. Avis kræver derudover, at du ligeledes skal betale et ekstra tillæg, hvis du er under 25 år. Beløbet ligger på mellem ca. 11.90 EUR og 14.70 EUR (ca. 89-110 DKK) pr. dag – afhængig af, hvor du henter udlejningsbilen. Lignende regler findes hos selskaber som Sixt, Europcar, Hertz, Budget og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Vores kære naboer mod syd er vant til at ræse derudad i store luksusbiler, og fartgrænserne er dog også anderledes end i Danmark. Billeje i Berlin er dog lidt en anden ting – i hvert fald når du kører i byen. Her må du maks. køre 50 km/t ligesom i Danmark. Kommer du ud på de tyske motorveje i forbindelse med en udflugt, så er maks. hastigheden 130 km/t. I forbindelse med alkohol er maks. promillen på 0,5 – medmindre du er under 21 år eller har haft kørekort i mindre end to år.

Parkering

At leje en bil i Berlin medfører også behov for parkering. Der kan til tider være trængsel i Berlin Mitte, som netop er den meste centrale del af den tyske hovedstad. Det er dog stadig muligt at finde p-pladser, hvor der som regel skal betales i tidsrummet fra kl. 9-22. Timeprisen ligger på ca. 3 EUR (ca. 22 DKK) i de mest centrale områder, som eksempelvis Unter den Linden og Alexanderplatz. Når du lejer en bil, kan du med fordel benytte nogle af byens p-huse, hvor timeprisen er på mellem ca. 1-4 EUR (ca. 7,5-30 DKK) – afhængig af lokation.

Udflugtsmål i og omkring Berlin

Friheden og fleksibiliteten længe leve med billeje i Berlin. Du kan nemlig nyde godt af hyggelige bilture i regionerne, der byder på nye oplevelser. En tur til Potsdam er alle benzinpengene værd. Her kan du opleve paladser og smukke haver i denne tidligere royale by, som også huser et gammelt hollandsk kvarter. Spreewald er et andet oplagt sted at køre hen. Det er et UNESCO-fredet naturområde, hvor idyllen går hånd i hånd med den smukke natur.

Hvilke forsikringer skal man have?

Uheld kan ske for alle, og det er svært at forudsige andres kørsel. Hvis ikke du er vant til storbykørsel er det klogt at finjustere den basisforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Det betyder, at du kan skrue helt ned for selvrisikoen, så den ender i nul. Billig billeje bør også indeholde ekstra dækning på de elementer, der ikke normalt er inkluderet, som eksempelvis glas, hjul, dæk og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Berlin, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i hele EU, og derfor behøver du ikke noget internationalt kørekort, når du benytter dig af billeje i Berlin.

Hvor i Berlin kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnene Berlin Tegel og Berlin Schönefeld er to hovedcentraler for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes flere udlejningskontorer i centrum af Berlin.


Afstanden fra Berlin til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Berlin Brandenburgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Berlin

Indtil videre har der i februar været 235 søgninger på biludlejning i Berlin på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Berlin for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Berlin udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Berlin i marts?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 422 kr. for at leje en bil i marts i Berlin. Et særligt godt tilbud vil være omkring 174 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Berlin indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Berlin i marts fandt en gennemsnitspris på 266 kr.. De fandt priser helt ned til 134 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Berlin har de billigste biludlejningspriser?

Alamo har typisk de billigste daglige priser i Berlin, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 214 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 106 kr./dag for deres udlejningsbil i Berlin.

Er der et afbestillingsgebyr på min Berlin biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Berlin biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Berlin tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Berlin i marts måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Berlin i marts. I Berlin kommer der igennemsnit 41 mm nedbør og med temperaturer omkring 7 °C i marts måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Berlin koster 464 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Berlin har flest biludlejningssteder?

Sixt har flest udlejningssteder i Berlin med 21 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 404 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Berlin?

Rejsende, som lejer en bil i Berlin, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Berlin ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Berlin, Tyskland i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Berlin i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 0 °C og ca. 34 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

I februar måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Berlin. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Berlin om vejret i resten af Berlin?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Berlin til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Berlin normalt har en temperatur på 0 °C, og at du kan forvente 34 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Berlin

 • Få den seneste informatiom om fly til Berlin

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Berlin
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Berlins mest populære områder

  Find hoteller in Berlin
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Berlin