Billeje i Berlin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Berlin

Berlin, Tyskland
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Berlin

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Berlin

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Berlin?

De billigste udlejningsbiler i Berlin kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 80 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Berlin er 227 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Berlin har flest lokationer?

FLIZZR har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Berlin, med 37 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Berlin?

Når vores brugere lejer bil in Berlin, vælger de fleste en Volkswagen T-Cross til 325 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Mercedes-Benz V-Class til i gennemsnit 692 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volkswagen T-Cross in Berlin for helt ned til 118 kr./dag og udlejning af Mercedes-Benz V-Class for helt ned til 481 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Berlin

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Berlin
Economy201 kr./dag
Lille mellemklasse147 kr./dag
Stor mellemklasse200 kr./dag
Stor337 kr./dag
Luksus403 kr./dag
Mellemstor SUV211 kr./dag
Leverandørvalg221 kr./dag
Kompakt stationcar259 kr./dag
Kompakt SUV286 kr./dag
Middel stationcar310 kr./dag
Premium stationcar407 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Berlin

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Berlin?

Berlin er blomstret op som en sand turistmagnet grundet sin historie og mange kulturelle tilbud. Nu kan du selv køre rundt og se, hvad der matcher dine interesser, takket være billeje i Berlin. Du skal dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, der kan være forskellige. Hos Buchbinder skal du eksempelvis blot være mindst 18 år for at leje firmaets mindste biler. Ved booking af en lejebil i mellemklassen, skal du være fyldt 21 år, mens der ved en række af selskabets større udlejningsbiler kræves en minimumsalder på 25 år. Har du haft kørekort i mindre end to år, skal du betale et ung-fører-gebyr. Beløbet varierer og udregnes, når du henter lejebilen. Til sammenligning skal du hos eksempelvis Avis være mindst 21 år samt have været i besiddelse af et kørekort i mindst et halvt år. Ved nogle biltyper skal du dog have haft kørekort i mindst tre år. Avis kræver derudover, at du ligeledes skal betale et ekstra tillæg, hvis du er under 25 år. Beløbet ligger på mellem ca. 11.90 EUR og 14.70 EUR (ca. 89-110 DKK) pr. dag – afhængig af, hvor du henter udlejningsbilen. Lignende regler findes hos selskaber som Sixt, Europcar, Hertz, Budget og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Vores kære naboer mod syd er vant til at ræse derudad i store luksusbiler, og fartgrænserne er dog også anderledes end i Danmark. Billeje i Berlin er dog lidt en anden ting – i hvert fald når du kører i byen. Her må du maks. køre 50 km/t ligesom i Danmark. Kommer du ud på de tyske motorveje i forbindelse med en udflugt, så er maks. hastigheden 130 km/t. I forbindelse med alkohol er maks. promillen på 0,5 – medmindre du er under 21 år eller har haft kørekort i mindre end to år.

Parkering

At leje en bil i Berlin medfører også behov for parkering. Der kan til tider være trængsel i Berlin Mitte, som netop er den meste centrale del af den tyske hovedstad. Det er dog stadig muligt at finde p-pladser, hvor der som regel skal betales i tidsrummet fra kl. 9-22. Timeprisen ligger på ca. 3 EUR (ca. 22 DKK) i de mest centrale områder, som eksempelvis Unter den Linden og Alexanderplatz. Når du lejer en bil, kan du med fordel benytte nogle af byens p-huse, hvor timeprisen er på mellem ca. 1-4 EUR (ca. 7,5-30 DKK) – afhængig af lokation.

Udflugtsmål i og omkring Berlin

Friheden og fleksibiliteten længe leve med billeje i Berlin. Du kan nemlig nyde godt af hyggelige bilture i regionerne, der byder på nye oplevelser. En tur til Potsdam er alle benzinpengene værd. Her kan du opleve paladser og smukke haver i denne tidligere royale by, som også huser et gammelt hollandsk kvarter. Spreewald er et andet oplagt sted at køre hen. Det er et UNESCO-fredet naturområde, hvor idyllen går hånd i hånd med den smukke natur.

Hvilke forsikringer skal man have?

Uheld kan ske for alle, og det er svært at forudsige andres kørsel. Hvis ikke du er vant til storbykørsel er det klogt at finjustere den basisforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Det betyder, at du kan skrue helt ned for selvrisikoen, så den ender i nul. Billig billeje bør også indeholde ekstra dækning på de elementer, der ikke normalt er inkluderet, som eksempelvis glas, hjul, dæk og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Berlin, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i hele EU, og derfor behøver du ikke noget internationalt kørekort, når du benytter dig af billeje i Berlin.

Hvor i Berlin kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnene Berlin Tegel og Berlin Schönefeld er to hovedcentraler for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes flere udlejningskontorer i centrum af Berlin.


Find billig billeje i Berlin

Find den lejebil i Berlin, der passer til dine behov

Biler i Lille

231 kr. - 554 kr.

Alle biltyper

387 kr. - 945 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Berlin, Tyskland er 355 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Berlin, Tyskland er i januar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Berlin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Berlin, Tyskland er 565 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Berlin, Tyskland er i marts. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 254 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Berlin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Berlin, Tyskland er 721 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Berlin, Tyskland er i februar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 376 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Berlin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Berlin, Tyskland er 544 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Berlin, Tyskland er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 398 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Berlin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Berlin, Tyskland er 916 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Berlin, Tyskland er i februar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 435 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Berlin, Tyskland er 773 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Berlin, Tyskland er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 478 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Berlin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Berlin, Tyskland er 608 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Berlin, Tyskland er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 400 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

147 kr./dag

6 nov. - 10 nov.
Ford Focus
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

201 kr./dag

6 nov. - 10 nov.
Toyota Yaris
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

219 kr./dag

19 okt. - 22 okt.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Berlin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Berlin

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

8,4

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,1

Value

8,0

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,3

Sixt

26 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,3

Dollar

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,8

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,0

Europcar

22 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

4,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Hertz

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

2,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0

FLIZZR

36 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Berlin

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Berlin

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, Compact, Standard

Billigste lejebil

199 kr.

Den mest populære model

Class Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Berlin, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Global Rent A Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Berlin i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Berlin er 199 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 382 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Berlin i de seneste 7 dage er Class Convertible. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate SUV som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Berlin

Nærliggende attraktioner:

Mercedes-Benz Arena Berlin16,5 km
Tempodrom17,5 km
Alexanderplatz18,7 km
Berlin Zoo19,6 km
Messe Berlin22,1 km

Nærliggende attraktioner:

Messe Berlin140,3 km
Berlin Zoo143,0 km
Tempodrom143,9 km
Mercedes-Benz Arena Berlin146,7 km
Alexanderplatz147,0 km

Nærliggende attraktioner:

Mercedes-Benz Arena Berlin154,2 km
Tempodrom154,4 km
Berlin Zoo155,6 km
Messe Berlin156,2 km
Alexanderplatz156,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Berlin

Herunder vises de mest populære hoteller i Berlin

Kørsel i lejebil i Berlin – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Berlin, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Berlin, Tyskland i oktober?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 416 kr. for at leje en bil i oktober i Berlin. Et særligt godt tilbud vil være omkring 194 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Berlin indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Berlin i oktober fandt en gennemsnitspris på 428 kr.. De fandt priser helt ned til 246 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Berlin, Tyskland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Berlin biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Berlin tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Berlin i oktober måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Berlin i oktober. I Berlin kommer der igennemsnit 48 mm nedbør og med temperaturer omkring 4 °C i oktober måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Berlin koster 230 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Berlin, Tyskland?

Rejsende, som lejer en bil i Berlin, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Berlin ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi Q5 in Berlin?

Hvordan er vejret i Berlin, Tyskland i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Berlin i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 45 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Berlin om vejret i resten af Berlin?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Berlin til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Berlin normalt har en temperatur på 14 °C, og at du kan forvente 45 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Berlin?

Priser for biler i Berlin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Berlin?

Antallet af udbydere for biler i Berlin er 276 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Berlin?

Blandt forskellige lande, herunder Berlin, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Berlin?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Berlin. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Berlin

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Berlin

Lejebiler der er populære i Berlin

Lej en af disse populære biltyper i Berlin

Kom i gang med at planlægge din rejse til Berlin