Lej en bil i Berlin, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Berlin, Tyskland

Berlin, Tyskland
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Berlin, Tyskland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

137 kr. - 385 kr.

Alle biltyper

154 kr. - 712 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Berlin, Tyskland, er 213 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Berlin, Tyskland, er i januar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 137 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Berlin.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Berlin, Tyskland, er 420 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Berlin, Tyskland, er i marts. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 130 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Berlin.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Berlin, Tyskland, er 435 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Berlin, Tyskland, er i oktober. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 409 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Berlin.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Berlin, Tyskland, er 131 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Berlin, Tyskland, er i september. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 120 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 65% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Berlin.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Berlin, Tyskland, er 354 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Berlin, Tyskland, er i februar. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 302 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Berlin.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Berlin, Tyskland, er 559 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Berlin, Tyskland, er i juni. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 415 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Berlin. I Berlin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Berlin.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Thrifty

277 kr./dag

9 sep – 11 sep
Citroen C2
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

277 kr./dag

9 sep – 11 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

310 kr./dag

9 sep – 11 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i Berlin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Berlin, Tyskland
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,4
16 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
21 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,6

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

6,8
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

7,8

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

6,7
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,0

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

6,9
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0

Information om din rejse til Berlin

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Berlin?

Berlin er blomstret op som en sand turistmagnet grundet sin historie og mange kulturelle tilbud. Nu kan du selv køre rundt og se, hvad der matcher dine interesser, takket være billeje i Berlin. Du skal dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, der kan være forskellige. Hos Buchbinder skal du eksempelvis blot være mindst 18 år for at leje firmaets mindste biler. Ved booking af en lejebil i mellemklassen, skal du være fyldt 21 år, mens der ved en række af selskabets større udlejningsbiler kræves en minimumsalder på 25 år. Har du haft kørekort i mindre end to år, skal du betale et ung-fører-gebyr. Beløbet varierer og udregnes, når du henter lejebilen. Til sammenligning skal du hos eksempelvis Avis være mindst 21 år samt have været i besiddelse af et kørekort i mindst et halvt år. Ved nogle biltyper skal du dog have haft kørekort i mindst tre år. Avis kræver derudover, at du ligeledes skal betale et ekstra tillæg, hvis du er under 25 år. Beløbet ligger på mellem ca. 11.90 EUR og 14.70 EUR (ca. 89-110 DKK) pr. dag – afhængig af, hvor du henter udlejningsbilen. Lignende regler findes hos selskaber som Sixt, Europcar, Hertz, Budget og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Vores kære naboer mod syd er vant til at ræse derudad i store luksusbiler, og fartgrænserne er dog også anderledes end i Danmark. Billeje i Berlin er dog lidt en anden ting – i hvert fald når du kører i byen. Her må du maks. køre 50 km/t ligesom i Danmark. Kommer du ud på de tyske motorveje i forbindelse med en udflugt, så er maks. hastigheden 130 km/t. I forbindelse med alkohol er maks. promillen på 0,5 – medmindre du er under 21 år eller har haft kørekort i mindre end to år.

Parkering

At leje en bil i Berlin medfører også behov for parkering. Der kan til tider være trængsel i Berlin Mitte, som netop er den meste centrale del af den tyske hovedstad. Det er dog stadig muligt at finde p-pladser, hvor der som regel skal betales i tidsrummet fra kl. 9-22. Timeprisen ligger på ca. 3 EUR (ca. 22 DKK) i de mest centrale områder, som eksempelvis Unter den Linden og Alexanderplatz. Når du lejer en bil, kan du med fordel benytte nogle af byens p-huse, hvor timeprisen er på mellem ca. 1-4 EUR (ca. 7,5-30 DKK) – afhængig af lokation.

Udflugtsmål i og omkring Berlin

Friheden og fleksibiliteten længe leve med billeje i Berlin. Du kan nemlig nyde godt af hyggelige bilture i regionerne, der byder på nye oplevelser. En tur til Potsdam er alle benzinpengene værd. Her kan du opleve paladser og smukke haver i denne tidligere royale by, som også huser et gammelt hollandsk kvarter. Spreewald er et andet oplagt sted at køre hen. Det er et UNESCO-fredet naturområde, hvor idyllen går hånd i hånd med den smukke natur.

Hvilke forsikringer skal man have?

Uheld kan ske for alle, og det er svært at forudsige andres kørsel. Hvis ikke du er vant til storbykørsel er det klogt at finjustere den basisforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Det betyder, at du kan skrue helt ned for selvrisikoen, så den ender i nul. Billig billeje bør også indeholde ekstra dækning på de elementer, der ikke normalt er inkluderet, som eksempelvis glas, hjul, dæk og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Berlin, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan bruges i hele EU, og derfor behøver du ikke noget internationalt kørekort, når du benytter dig af billeje i Berlin.

Hvor i Berlin kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnene Berlin Tegel og Berlin Schönefeld er to hovedcentraler for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes flere udlejningskontorer i centrum af Berlin.


Afstanden fra Berlin, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Berlin Brandenburgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Berlin

Indtil videre har der i juli været 235 søgninger på biludlejning i Berlin på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Berlin for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Berlin udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise, Hertz og Dollar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Berlin, Tyskland i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 235 kr. for at leje en bil i august i Berlin. Et særligt godt tilbud vil være omkring 151 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Berlin indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Berlin i august fandt en gennemsnitspris på 156 kr.. De fandt priser helt ned til 114 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Berlin har de billigste biludlejningspriser?

Alamo har typisk de billigste daglige priser i Berlin, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 220 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 109 kr./dag for deres udlejningsbil i Berlin.

Er der et afbestillingsgebyr på min Berlin, Tyskland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Berlin biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Berlin tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Berlin i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Berlin i august. I Berlin kommer der igennemsnit 45 mm nedbør og med temperaturer omkring 14 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Berlin koster 477 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Berlin har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder i Berlin, Tyskland med 19 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 360 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Berlin, Tyskland?

Rejsende, som lejer en bil i Berlin, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Berlin ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Berlin, Tyskland i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Berlin i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 45 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Berlin typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Berlin om vejret i resten af Berlin?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Berlin til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Berlin normalt har en temperatur på 18 °C, og at du kan forvente 45 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Berlin